ניבבבבבבבבב מה קורה?
Printable View
ניבבבבבבבבב מה קורה?
לא יודע, אבל בוא נראה אם יש פה מישהו שיודע מי אני (אלכס או מישהו אחר מההנהלה- לא לגלות מי אני. אני רוצה לראות עם יש עוד משתמשים מאותה התקופה)
אופיר אתה רע
[QUOTE=Konoha Shinobi;996613]לא יודע, אבל בוא נראה אם יש פה מישהו שיודע מי אני (אלכס או מישהו אחר מההנהלה- לא לגלות מי אני. אני רוצה לראות עם יש עוד משתמשים מאותה התקופה)[/QUOTE]
יש את אלכסיי.. אתה צריך להציל את חת"ם זה הייעוד שלך בגלל זה חזרת היום
[QUOTE=Konoha Shinobi;996613]לא יודע, אבל בוא נראה אם יש פה מישהו שיודע מי אני (אלכס או מישהו אחר מההנהלה- לא לגלות מי אני. אני רוצה לראות עם יש עוד משתמשים מאותה התקופה)
אופיר אתה רע[/QUOTE]
לא מכיר אותך אך היית משהו שעשה מדריכים לפורום אנימה זה מה שאני זוכר
מי זה אלכסיי? ומי אתה שאתה מכיר אותי? אני לא זוכר אותך... המממממ
קוראים לך ניב?
אופיר מאיפה אתה מכיר את ניב?
כן אני ניב, ואני הבחור שהיה לו סיפור עם המדריכים באתר האנימה שלא הסכימו להוריד (ועד היום הם לא ירדו, אני מקווה ליצור קשר עם רותם)
[QUOTE=Konoha Shinobi;996617]מי זה אלכסיי? ומי אתה שאתה מכיר אותי? אני לא זוכר אותך... המממממ[/QUOTE]
לא יודע אני לא וותיק אבל משום מה אני מכיר אותך מאיפה שהוא...
בכל מקרה אתה חייב להציל את חת"ם
צודק עם [b]לוקאס[/b]
מאיפה אני מכיר את ניב? הכרנו במתחרה. אחד החברים היותר טובים שלי, אני מקווה שנשארתי כזה גם אצלו למרות שלא דיברנו הרבה זמן.
[QUOTE=Konoha Shinobi;996620]כן אני ניב, ואני הבחור שהיה לו סיפור עם המדריכים באתר האנימה שלא הסכימו להוריד (ועד היום הם לא ירדו, אני מקווה ליצור קשר עם רותם)[/QUOTE]
כן ראיתי תנושא הזה
איך אתה יודע שאני קשור לחת"מ ולמה המצב כל-כך גרוע שם? אלכס דווקא אמר שהמצב די טוב.
[QUOTE=Konoha Shinobi;996626]איך אתה יודע שאני קשור לחת"מ ולמה המצב כל-כך גרוע שם? אלכס דווקא אמר שהמצב די טוב.[/QUOTE]
הכותרת המשנית שלך חושפת שהיית מנהל חת''ם
כתוב לך [b]מנהל חת"מ[/b] מתחת לכינוי...
איך אתה חושב שני אדע שאתה קשור לחת"מ?