-
שם פרטי:גד
שם במשחק:איירצ'מון אגולרו
כינוי בפורום:gad2002
תיאור:מראה של הדמות:גבוה במיוחד(2.5 מ')תמיד לובש חולצה ומכנס חומים יש לו נוצות חומות במקום שיער נעליים שחורות
אופי:אינו חברותי ברוב הפעמים מתמקד במטרה חרוץ ורמאי
רקע:איירצ'מון תמיד הייה המהיר בכיתה הוא נהג להתעמל בבית הוא תמיד הלך לשדה כשהייה קטן ורץ אחרי ארנבים וציפורים למינהם
חיה שאיתה הדמות ממוזגת:נשר
איך התמזגתם איתה?:יום אחד איירצ'מון רץ אחריי נשר הוא רץ במהירות גבוה מאוד ולא שם לב שיש אבן הוא עף לאוויר ופגע בנשר שנהם נפלו והנשר נפל על הראש של איירצ'מון ושנייהם פתחו את הראש המוח של הנשר נגע במוח של איירצ'מון וכתוצאה מכך התמזגו
הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:
-
[quote=Tigraro;1212881][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]אתה שואל לבסוף: "כן,רק עוד אחת,איפה נמצא הקיק של אחיך המאסטר,כי פשוט אני חדש פה ואני לא יודע איפה כול מקום".[/COLOR]
[COLOR=#008080]"ארוו ייקח אותך" הוא מוסיף בחיוך "הוא יודע את הדרך".[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]*נזכרתי שאני חייב להגיב במ''ת שלך {אלא אם כן כבר הוצאת אותי אם כן אני אהיה :(][/COLOR]
[COLOR=#000000]אקוד קידה ואומר לו:"אני מקווה שעוד נתראה" אני ארד אל ארוו ואומר לו:"דיברתי איתו,הוא אמר לי ללכת לקיק של אחיו,והוא גם אמר לי שאתה תיקח אותי בגלל שאתה יודע את הדרך,אם לא תרצה לקחת אותי אני אבין את זה,רק תיתן לי מפה ותגיד לי איפה אנחנו ברגע זה,איפה הקיק ואיזה איזורים כדי לי להתרחק מהם".[/COLOR]
-
[B][COLOR=darkorange]יואב~קומאן מקובו-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]אל תדאג, הכל בזמנו P=[/COLOR]
[COLOR=darkorange]---[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בסדר,בסדר,אז אתה יכול לעזור לי?" אתה שואל בעצבנות ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]<כן!> הוא אומר בשמחה בתוך ראשך וצולל לתוך המים <אני לא הייתי ממליץ לך להשאר מחוץ למים>.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה צולל כמוהו, ומרגיש את העוצמה שמתרחשת בחוץ, עינייך נסגרות מעט בחשש.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]<אתה יכול לפקוח את העיניים>.[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]דוד~דיוויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]אתה נרתע לאחור, אך מצליח לבסוף לא ליפול.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אתה... אתה..." אתה מגמגם בעודך שולח מבטיח חוששים אל הסכין "אתה רסטאם?"[/COLOR]
[COLOR=sienna]"רסטאם הוא שמי" הוא עונה "כן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אז מה מעשיך בפתח ביתי?" הוא שואל בנימוס.[/COLOR]
[COLOR=black][B]גד[/B]-[/COLOR]
[COLOR=black]הטופס ברמה נמוכה ולא מושקע, לא רשום.[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]בפנים זועמות אתה מסתער על הנחש והפאקס "אההה!"[/COLOR]
[COLOR=red]אתה כורת את ראש הנחש, משפד כמה פאקסים שמתפוגגים באוויר כאשר מתים, ומטיח כמה פאקסים מהבניין למטה.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה נשאר מול שלושה פאקסים אשר מגודלים מעט מהשאר ומביטים עליך באיום, מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]אתה עדיין במשחק.[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה יורד מהבקתה ורואה את ארוו מרחוק, הוא לא מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע, אתה מרגיש כאב פתאומי בגבך, כנפיי ענק שחורות צומחות מגבך.[/COLOR]
[COLOR=teal]הפה שלך הופך להיות חצי פה-חצי מקור, מעין שפתיים בולטות וקשות.[/COLOR]
[COLOR=teal]עורך מתכסה בנוצות שחורות-אפורות לא מפותחות במיוחד, וזנב שחור צומח לך.[/COLOR]
[COLOR=teal]טפרים חזקים מחליפים את רגליך ונעליך נקרעות, הכאב המתרחש בגופך פוסק.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1217838]
[COLOR=teal]אתה עדיין במשחק.[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה יורד מהבקתה ורואה את ארוו מרחוק, הוא לא מבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע, אתה מרגיש כאב פתאומי בגבך, כנפיי ענק שחורות צומחות מגבך.[/COLOR]
[COLOR=teal]הפה שלך הופך להיות חצי פה-חצי מקור, מעין שפתיים בולטות וקשות.[/COLOR]
[COLOR=teal]עורך מתכסה בנוצות שחורות-אפורות לא מפותחות במיוחד, וזנב שחור צומח לך.[/COLOR]
[COLOR=teal]טפרים חזקים מחליפים את רגליך ונעליך נקרעות, הכאב המתרחש בגופך פוסק.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אני אסתכל על עצמי ואקרא לארוו:"ארוו בוא שנייה,אני צריך שנייה את העזרה שלך!" אחרי שהוא מגיע אני אומר לו:"תגיד זה רק אני או שהשתנתי?".[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1217838][B][COLOR=darkorange]יואב~קומאן מקובו-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]אל תדאג, הכל בזמנו P=[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"בסדר,בסדר,אז אתה יכול לעזור לי?" אתה שואל בעצבנות ומחכה לתשובה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]<כן!> הוא אומר בשמחה בתוך ראשך וצולל לתוך המים <אני לא הייתי ממליץ לך להשאר מחוץ למים>.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה צולל כמוהו, ומרגיש את העוצמה שמתרחשת בחוץ, עינייך נסגרות מעט בחשש.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]<אתה יכול לפקוח את העיניים>.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אגב,מתי אני כבר אהפוך להיות בצורת החיה שלי D:?
אני פוקח את העיניים בסקרנות ומסתכל סביב."תודה רבה לך,עזרתי לי מאוד." אני אורמ לדג הקטן בשמחה,ואם הסכנה חלפה אני לוקח קצת מים בידי ויוצא מהמים עם הדג.
-
[QUOTE=Tigraro;1217838][B][COLOR=sienna]דוד~דיוויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]אתה נרתע לאחור, אך מצליח לבסוף לא ליפול.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אתה... אתה..." אתה מגמגם בעודך שולח מבטיח חוששים אל הסכין "אתה רסטאם?"[/COLOR]
[COLOR=sienna]"רסטאם הוא שמי" הוא עונה "כן".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אז מה מעשיך בפתח ביתי?" הוא שואל בנימוס.[/COLOR][/QUOTE]
אני נרגע. "המוכר בחנות ההיא" אני מצביע לכיוון היכן שנדמה לי שבו נמצאת החנות "שהוא חצי אדם חצי כלב אמר לי שאתה אדם הכי חכם בסביבה שהוא מכיר ושאני אפנה אליך כדי שתסביר לי מה אני עושה פה. שמי דיויד". אני אומר.
-
[COLOR=teal]"ארוו בוא שנייה,אני צריך שנייה את העזרה שלך!" אתה קורא לארוו.[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דוהר לעברך, אתה שואל "תגיד זה רק אני או שהשתנתי?"[/COLOR]
[COLOR=teal]"השתנת, אתה איזה סוג של ציפור" הוא מגחך.[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]יואב~קומאן מקובו-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]שאלת את זה בתגובה הקודמת ועניתי לך בתגובה שציטטת XDD[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה פוקח את העיניים בסקרנות ומביט סביב, נוף מזעזע נגלה לפניך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]החזיר שוכב על האדמה- מת, שאריות דם מסביבו, עין אחת צפה במי הים, ראשו התפוצץ.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]דוד~דיויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"המוכר בחנות ההיא" אתה מצביע לכיוון שבו נמצאת החנות "שהוא חצי אדם חצי כלב אמר לי שאתה אדם הכי חכם בסביבה שהוא מכיר ושאני אפנה אליך כדי שתסביר לי מה אני עושה פה. שמי דיויד".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אני אשלח אותך לקיק אם כך, אתה תוכל להתאמן ולהתחזק לקראת הקרב הגדול"[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]אתה מתחיל לחפש את רסטאם ולשאול אנשים ברחוב.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]איש אחד שנראה דומה מעט לקרנף מצביע לכיוון העץ הגבוה בעיר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1218134][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"ארוו בוא שנייה,אני צריך שנייה את העזרה שלך!" אתה קורא לארוו.[/COLOR]
[COLOR=teal]ארוו דוהר לעברך, אתה שואל "תגיד זה רק אני או שהשתנתי?"[/COLOR]
[COLOR=teal]"השתנת, אתה איזה סוג של ציפור" הוא מגחך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]?[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]*אתה יכול להסביר לי איך לך יש 45 ע''מ לי יש 44 ע''מ ואתה התחלת שבועות לפני? [/COLOR]
[COLOR=black]אני אומר לארוו:"אני יודע שאני ציפור אבל איך זה קרה לי,רגע,לא יכול להיות אני השתנתי כמו רוב מי שבא לפה בכדור הארץ נכון,אני נראה כמו עורב או שזה רק אני?".[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
בפנים זועמות אתה מסתער על הנחש והפאקס "אההה!"
אתה כורת את ראש הנחש, משפד כמה פאקסים שמתפוגגים באוויר כאשר מתים, ומטיח כמה פאקסים מהבניין למטה.
אתה נשאר מול שלושה פאקסים אשר מגודלים מעט מהשאר ומביטים עליך באיום, מה תעשה?[/quote]
"הינה אני בא!" אומר ובזעם אדקור את שלושת הפאקסים.
-
[QUOTE=Tigraro;1218134][B][COLOR=sienna]דוד~דיויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"המוכר בחנות ההיא" אתה מצביע לכיוון שבו נמצאת החנות "שהוא חצי אדם חצי כלב אמר לי שאתה אדם הכי חכם בסביבה שהוא מכיר ושאני אפנה אליך כדי שתסביר לי מה אני עושה פה. שמי דיויד".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אני אשלח אותך לקיק אם כך, אתה תוכל להתאמן ולהתחזק לקראת הקרב הגדול"[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מתעצבן, בלי לדעת על מה. "כל הזמן שולחים אותי מפה לפה, מזה לזה. אני רוצה להבין מה אני עושה פה ואיך הגעתי לכאן, אתה מדבר איתי על 'הקרב הגדול' כשאני בכללל לא יודע איפה אני" אני צועק. לאחר מכן אני משתופף "סליחה שצעקתי" אני ממלמל "אני פשוט..." אני לא מוצא מילים לתאר את מצבי באותו הרגע.
-
[QUOTE=Tigraro;1218134][B][COLOR=teal]ע
[COLOR=yellowgreen]אתה מתחיל לחפש את רסטאם ולשאול אנשים ברחוב.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]איש אחד שנראה דומה מעט לקרנף מצביע לכיוון העץ הגבוה בעיר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש שדומה לקרנף " תודה לך על העזרה,להתראות לך " .אעני מתחיל ללכת לעבר הכיוון שהקרנף הצביע לי ואחפש תוך את העץ הגבוה ביותר שנמצא בעיר.אני גם אצעק תוך כדי " רסטאם איפה אתה ?"
-
בחופש הקרוב נחזור מההקפאה.
מי שלא הגיב להמשכים שלו יש לו עד החופש [יום רביעי] להגיב, אם לא יגיב- יצא מהמשחק
-
[B][B][U]שם פרטי:[/U][/B] אוהד
[B][U]שם במשחק: [/U][/B]צ'אד אנטיפאקט |chad antifact
[B][U]כינוי בפורום:[/U][/B] sandshrew
[B][U]תיאור מראה של הדמות:[/U] [/B]שיער חום\בלונדיני, עיניים כחולות, בעל מבט עמוק. צבע עור לבן\שזוף(בניהם) בגובה 170 ס"מ ובמשקל 57 ק"ג. ידיו מוצקות, ורגליו חזקות ומהירות. צ'אד לובש חולצת טריקו לבנה, ומעליה סווטצ'ר פתוח עם כיסים משני הצדדים בצבע שחור, ומכנסי טריינינג ארוכים בצבע כחול. תמיד סוחב איתו בכיס הסווצ'ר אולר, למקר שיצטרך אותו.
[B][U]אופי:[/U][/B] אוהב מאוד חיות וטבע, אוהב הרפתקאות, מוכן להילחם עד המוות בשביל מה שיקר לו. חרוץ, בעל פתיל קצר.
[B][U]רקע: [/U][/B]צ'אד גדל בכפר קטן, שהיה ממוקם ליד אגם גדול ורחב ידיים.
צ'אד לא למד בבית ספר, אלא במקום לעשות זאת הוא עבד בחווה של אביו. לאט לאט הוא התחבר עם החיות שעברו במקום, ולמד לאהוב את הטבע ואת היצורים החיים בו. צ'אד התחבר עם כל יצור חי שפגש, אפילו עם המזיקים, אבל רק עם החרקים הייתה לו בעיה. צ'אד חשב שאין להם רגשות, ולא הצליח לגרום להם להתחבר אליו.
הזמן חלף, והאיכרים שבכפר ניצלו את האגם ומשאביו לטובתם. האגם הלך והתיישב, ולאחר זמן מה נותר קטן מאוד, קטן כל כך שבקושי עשרים אנשים יכלו לרחוץ בו בלי שיתנגשו אחד בשני. מכיוון שהאגם התייבש, והאדמה הלחה גידלה צמחים רבים, יצורים מכל העולם הגיעו אל האגם על מנת לקבוע את מקום שכנם. עם הזמן, התחילו להיווצר בעיות של מזיקים בכפר, כגון שועלים, חפרפרות, וחרקים. בעיקר חרקים. אנשי הכפר ניסו להיפתר מהמזיקים בהמון שיטות, ולבסוף הצליחו לגרש את כל היצורים, חוץ מהנמלים. הנמלים פלשו לבתים של אנשים, גנבו מזון ודברים אחרים, והלכו. כך כל פעם מחדש, עד שאנשי הכפר מצאו שיטה לתפוס את המזיקים, שהיא לבנות להם מלכודות אוכל.
צ'אד, שאהב מאוד בעלי חיים, ריחם על הנמלים המסכנות, מאחר וידע שהם רק עושות את מה שהאינסטינקטים שלהם אומרים לעשות. לכן, הוא עבד ימים ולילות, חפר בורות וציפה אותם באבן, על מנת לספק לנמלים המסכנות בית שיתאים להם. הוא מילא את הבורות בכל הפירות שליקט באותו יום מהמטעים שבחווה, וסימן שביל זרעים בשביל הנמלים מהקן שלהם לקן החדש. הוא ראה איך הנמלים משתכנות במקום שהכין עבורם, ושמח מאוד. הוא טיפח את המקום, ודאג שתמיד יהיה לנמלים אוכל מסביבם.
אך אנשי הכפר גילו את מה שעשה, וחיסלו את הקן. הם זרקו חמרי נפץ אל תוך הקן, ופיצצו אותו. רק נמלה אחת, שחורה עם עינים אדומות, שרדה את הפיצוץ.חוץ מהנמלים, חומרי הנפץ פגעו גם בצ'אד, שנפגע. הוא הובהל לבית חולים. לאחר הטיפול, מוחו השתבש, והוא הובהל הפעם אל בית חולים פסיכיאטרי. הוא יצא משם כשהוא לא חכם כל כך, אבל שמח. הוא חזר לעבוד בשדה, כרגיל. צ'אד גילה את הנמלה היחידה ששרדה בזמן שעבד בשדה, הוא ראה אותה עומדת על עלה קטן. צ'אד החליט שמעכשיו הוא יטפל בה. מאותו יום הוא גידל את הנמלה במסירות, וללא ידיעת הוריו. צ'אד חשש שהנמלה תמות בגלל אורח חייה הקצר, ולכן דאג שתיהנה מכל שניה בחייה הקצרים.
[B][U]חיה שאיתה הדמות ממוזגת:[/U] [/B]נמלה
[B][U]איך התמזגה איתה?: [/U][/B]יום אחד, צ'אד ראה שאין אוכל בבית בשביל הנמלה. הוא הרים אותה, והלך לחפש אוכל בשדה. לפתע, הרגיש מין רטט מוזר בידו. הוא פתח אותה, וגילה שהנמלה לא שם. היא נכנסה לתוך ידו, והתמזגה איתו.
[B][U]הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:[/U] [/B]אני מקווה שתשקיע בי :) ולמה אחד הגזעים במשחק הוא עכבראש מהספר בון? וד"א, חפרתי קצת עם הרקע, לא?[/B]
-באופי, מה עם תכונות רעות או שיכולות לתפקד בתור גם טוב וגם רע? [דוגמא לרע: אגואיסט. דוגמא לתכונה שיכולה להיות גם וגם: עקשן]
-תוריד את ה"אוהב טבע ובעלי חיים" באופי, זה לא תכונת אופי, כנ"ל ל"לא חכם במיוחד".
-
[COLOR=teal]"אני יודע שאני ציפור אבל איך זה קרה לי,רגע,לא יכול להיות אני השתנתי כמו רוב מי שבא לפה בכדור הארץ נכון,אני נראה כמו עורב או שזה רק אני?"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תשמע אני לא יודע מה זה ה... עוכב הזה שאתה מדבר עליו" ארוו עונה, כנראה שהוא לא מהעולם שאתה באת ממנו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אז נזוז לקיק..?" ארוו שואל.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה מנסה לדקור את הפאקסים אבל סאלי משפדת אחד שמתפוגג באוויר.[/COLOR]
[COLOR=red]סיק ושני הפאקסים האחרים בורחים מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]דוד~דיוויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"כל הזמן שולחים אותי מפה לפה, מזה לזה. אני רוצה להבין מה אני עושה פה ואיך הגעתי לכאן, אתה מדבר איתי על 'הקרב הגדול' כשאני בכללל לא יודע איפה אני" אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאחר מכן משתופף "סליחה שצעקתי" אתה ממלמל ולא מוצא מילים לתאר את מצבך "אני פשוט..."[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה בסדר" עינייו של רסטאם נוצצות "אתה במימד ששמו אנימלנד".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אנימלנד הוא עולם שנוצר באמצעות המיזוג בין המימדים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]רוב התושבים התמזגו עם בעלי חיים, ישנם בודדים אשר לא התמזגו" רסטאם מספר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אומנם אנימלנד נוצר במיזוג, אך היה מימד קטן ממנו אך דומה לו לפני המיזוג, כאשר במיזוג העולמות התמזגו לתוך אותו מימד".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה מתחיל לטפס על העץ הגבוה בעיר לאחר שאתה מודה לאיש ותוך עשרים דקות אתה מגיע לבקתה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=#9acd32][/COLOR]
[B]אוהד[/B]-
כמה בעיות:
-השם צריך להיות אמריקאי, ממש מעדיף שלא ישראלי.
-האופי הוא לא אופי, ממליץ לך לקרוא את המדריך שלי ואז תערוך: [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=39813[/URL]
-הרקע וה"איך התמזגתם איתה" לא ממש טוב, אל תקשר את הרקע לנמלים, אם כבר תעשה שאתה שונא/מעריץ נמלים אבל אל תכתוב את כולו על נמלים.
והאיך התמזגתם איתה לא טוב כי תוחלת החיים של נמלים לא ארוכה.
תקרא רקעים של אחרים ותבין..
תגיד לי כשתערוך
-
[quote=Tigraro;1225262][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אני יודע שאני ציפור אבל איך זה קרה לי,רגע,לא יכול להיות אני השתנתי כמו רוב מי שבא לפה בכדור הארץ נכון,אני נראה כמו עורב או שזה רק אני?"[/COLOR]
[COLOR=teal]"תשמע אני לא יודע מה זה ה... עוכב הזה שאתה מדבר עליו" ארוו עונה, כנראה שהוא לא מהעולם שאתה באת ממנו.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"אז נזוז לקיק..?" ארוו שואל.[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לו:"עורב,לא עוכב,עורב זה,עזוב אין לי כוח להסביר,בוא קדימה לקיק" אני אתחיל ללכת ואז אזכר שאני עכשיו עורב,אני אנסה לנופף בכנפיים שלי בשביל להתרומם מעל פני הקרקע ואעקוב בטיסה אחרי ארוו.