מה קורה יואב?.
Printable View
מה קורה יואב?.
[QUOTE=cladino;1118692]הכול בסדר. מנסה כישוף חדש מהספר. מה איתך?
היי ליאור.[/QUOTE]
מחכה לשיעור עם בוקישס,כמו שאמרתי לך כבר,הוא אמר שהוא יפתיע אותי אז אני מסוקרן.. :)
[quote=cladino;1118689]הכישוף הוא שילוב של שלושתם. כמו האל של הנוצרים: האב הוא המילה, הבן הוא התנועה, ורוח הקודש היא כוח הרצון. ככה שכישוף הוא דבר מאוד מסובך. יש ענף שלם שעוסק בזה, גם בעולם האמיתי: זה נקרא מג'אלוגיה. ובכלל, אתה אמור להיות מדען, לא אחד שמבין בכשפים. אני עומר היחידים בערך שמבינים בזה.
חזרתי.[/quote]
כישוף ומדע זה אותו דבר! מה ההבדל בין כשף לבין הוכחה מתמטית? ההבדל היחידי הוא שהוכחה מתמטית היא על הנייר! אבל חוץ מזה שניהם מתארים בדיוק אותו תהליך!
יאוו עוד 34 הודעות אני עוקף את אדם!!!
קדימה אנשים,אתם יכולים לעזור לי...?
[QUOTE=Druddigon man;1118704]יאוו עוד 34 הודעות אני עוקף את אדם!!!
קדימה אנשים,אתם יכולים לעזור לי...?[/QUOTE]
כן אני עזור לך
יופי :)
יש לך נושא לדבר עליו...?
היי
[QUOTE=Druddigon man;1118708]יופי :)
יש לך נושא לדבר עליו...?[/QUOTE]
אתה רואה אנימות(חוץ מפוקימון)?
[QUOTE=Druddigon man;1118702]מחכה לשיעור עם בוקישס,כמו שאמרתי לך כבר,הוא אמר שהוא יפתיע אותי אז אני מסוקרן.. :)[/QUOTE]
תצפה למשהו מדהים. הוא בטח ילמד אותך משהו בכישופי אדמה, הרי זאת ההתמחות שלו. אני מחכה לשיעור עם מורה חדש, קוראים לו הורבאת. הוא מתמחה בכשפי אופל וקרח. הוא אמר שהוא ילמד אותי את הלחש פרייזונטס!
ולמי שלא מכשף (כבר פינתינו הקבועה שלי ושל עומר חח)- פרייזונטס הוא כישוף שמקפיא את הגוף של היריב
[QUOTE=Woodpecker;1118711]אתה רואה אנימות(חוץ מפוקימון)?[/QUOTE]
כן...
לפעימם אני רואה נארוטו...
אני שוקל לראות גם וואן פיס,נראה מגניב! :)
היי יונתן אני רואה שגם אתה אוהב את גארה כמוני? אני מת עליו!!
[QUOTE=Druddigon man;1118716]כן...
לפעימם אני רואה נארוטו...
אני שוקל לראות גם וואן פיס,נראה מגניב! :)
היי יונתן אני רואה שגם אתה אוהב את גארה כמוני? אני מת עליו!![/QUOTE]
תראנ וואן פיס זה אנימה טובה אבל אם תתחיל עכשיו יקח לך מלא זמן לצפות בכו הפרקים לאנימה יש 501 פרקים
הלכתי לאכול,
ביי.
וואי ואי, מישהו כרגע התקשר ואמר שהוא מחפש את אבא שלי , בלי שם, הוא אמר אני רוצה את אבא. אמרתי לו הוא לא יכול לדבר והוא לא משנה... נראה לי זה פורץ (אני כותב משפט זה עם סכין צהובה ענקית... :)) אמאל'ה!
בי אבי תהנה
[quote=cladino;1118719]וואי ואי, מישהו כרגע התקשר ואמר שהוא מחפש את אבא שלי , בלי שם, הוא אמר אני רוצה את אבא. אמרתי לו הוא לא יכול לדבר והוא לא משנה... נראה לי זה פורץ (אני כותב משפט זה עם סכין צהובה ענקית... :)) אמאל'ה![/quote]
בשביל מה אתה צריך סכין, אם יש לך שלל של הוקוס פוקוסים להטיל עליו?