אני רוצה לעשות משחק בהמטרה בו היא להרוג את אש קאטצ'אם, להשתלט על העולם ולשעבד את כל הפוקימונים
Printable View
אני רוצה לעשות משחק בהמטרה בו היא להרוג את אש קאטצ'אם, להשתלט על העולם ולשעבד את כל הפוקימונים
[QUOTE=Element;1148941]מה קורה כולם?[/QUOTE]
היי מה קורה?
[QUOTE=KillerBee;1148943]אני רוצה לעשות משחק בהמטרה בו היא להרוג את אש קאטצ'אם, להשטלת על העולם ולשעבד את כל הפוקימונים[/QUOTE]
עשית לי חשק להירשם למשחק הזה אם הוא יפתח
נכון בפוקימון יש את הסיסמא הזאת יו גוטה קאטצ' זם אול או משהו כזה אז אצלי זה יהיה אותו דבר אבל עם Kill
[QUOTE=KillerBee;1148946]נכון בפוקימון יש את הסיסמא הזאת יו גוטה קאטצ' זם אול או משהו כזה אז אצלי זה יהיה אותו דבר אבל עם Kill[/QUOTE]
תקרא למשחק KILL THE POKEMON
מה קורה?
[quote=7;1148949]מה קורה?[/quote]
היי ראול מה קורה?
הי ראול
[QUOTE=white_angel;1148950]היי ראול מה קורה?[/QUOTE]
חזרתי מיממדיון..
מה איתך?
[quote=7;1148953]חזרתי מיממדיון..
מה איתך?[/quote]
משעמם לי מתגעגע לאתמול כשהייתי בבריכה בים המלח. Xd
[QUOTE=white_angel;1148954]משעמם לי מתגעגע לאתמול כשהייתי בבריכה בים המלח. Xd[/QUOTE]
כמה אנשים היה שם! לא להאמין.
הרקע
[spoiler]היום, כמעט ולא תמצא פוקימון ו/או אדם בעולם שלא מכיר את אש קאטצ'ם ומעריץ אותו.
כל אדם ופוקימון שהוא עובר לידם סוגד לו, בהתחלה זה לא היה כזה נורא הוא היה בסדר ונשאר אותו ילד מוגבל כפי שהיה כל המסע שלו... אבל אחרי 3 שנים הכל הישתנה! כל מי שלא סגד לו והעריץ את העריץ הנורא נשלח אל הבור! (למרות שזה לא קרה הרבה כי כמעט כולם העריצו אותו...) אתם והמשפחה שלכם החלטתם לעבור למחוז מקסיקו שם הוא לא שולט באף אחד אבל לפני שעליתם למטוס גילו שאתם לא מעריצים אותו!!! חבל שבאותו היום הוא החליט לא לקחת שבויים... הוא הרג את כל משפחתכם חוץ מכם כי הצלחתם לברוח למטוס ביחד עם 3 עריקים נוספים.
במקסיקו גיליתם שיש אירגון בשם קילרים זה ארגון של כל אלה שרוצים להפסיק את שלטונו הרודני של אש בעולם! היות ואש הסביר לפוקימוניו איך נראים אנשי הארגון (כן הוא יודע עליכם ובגלל זה יש עליו אבטחה כבדה...) הם לא ניתנים לתפיסה בפוקדור רגיל ולכן המציאו משהו חדש שיפורט בהמשך...[/spoiler]
[QUOTE=KillerBee;1148960]הרקע
[spoiler]היום, כמעט ולא תמצא פוקימון ו/או אדם בעולם שלא מכיר את אש קאטצ'ם ומעריץ אותו.
כל אדם ופוקימון שהוא עובר לידם סוגד לו, בהתחלה זה לא היה כזה נורא הוא היה בסדר ונשאר אותו ילד מוגבל כפי שהיה כל המסע שלו... אבל אחרי 3 שנים הכל הישתנה! כל מי שלא סגד לו והעריץ את העריץ הנורא נשלח אל הבור! (למרות שזה לא קרה הרבה כי כמעט כולם העריצו אותו...) אתם והמשפחה שלכם החלטתם לעבור למחוז מקסיקו שם הוא לא שולט באף אחד אבל לפני שעליתם למטוס גילו שאתם לא מעריצים אותו!!! חבל שבאותו היום הוא החליט לא לקחת שבויים... הוא הרג את כל משפחתכם חוץ מכם כי הצלחתם לברוח למטוס ביחד עם 3 עריקים נוספים.
במקסיקו גיליתם שיש אירגון בשם קילרים זה ארגון של כל אלה שרוצים להפסיק את שלטונו הרודני של אש בעולם! היות ואש הסביר לפוקימוניו איך נראים אנשי הארגון (כן הוא יודע עליכם ובגלל זה יש עליו אבטחה כבדה...) הם לא ניתנים לתפיסה בפוקדור רגיל ולכן המציאו משהו חדש שיפורט בהמשך...[/spoiler][/QUOTE]
רקע טוב אהבתי אותו
היי ראול. מה קורה?
[QUOTE=Artist Ninja;1148966]היי ראול. מה קורה?[/QUOTE]
סבבה תגיב במפעל החתימות..