[quote=גלעד2111;1158307]הסברתי לך קודם. לשאול את זה שוב זה סוג של ספאם, לא?[/quote]
ונסביר לך שוב: נו"ד [b]מיועד[/b] לספאם
Printable View
[quote=גלעד2111;1158307]הסברתי לך קודם. לשאול את זה שוב זה סוג של ספאם, לא?[/quote]
ונסביר לך שוב: נו"ד [b]מיועד[/b] לספאם
לא הסברת או שלא ראיתי
[QUOTE=CrashRide;1158308]ונסביר לך שוב: נו"ד [b]מיועד[/b] לספאם[/QUOTE]
אה נכון. אתהיכול להגיב במ"ת, אני כמעט מטפס על הקירות. ועוד לא הבאת הצצה למ"ת החדש שלך.
[QUOTE=scizor-x;1158312]לא הסברת או שלא ראיתי[/QUOTE]
זה בגלל שאתה מראה נכונות להשקיע בפורום וגם מנסה לקבל את ההזדמנות להיות מנהל של הפורום הזה, אז אנשים באופן אינסטינקטיבי נותנים לך את התפקיד.
חוץ מזה שניר לא ממש מראה סקרנות ובדיקה והגבה על כל נושא חדש שנפתח בפורום.
חוץ מזה, אתה ביקשת את הפורום אז אנשים מניחים שיש לך ידע כללי העניין ומתייעצים איתך.
וקילר בי, תסתכל על התגובה שנתתי במדריך נטייה ואם זה ימצא חן בעיינך תערוך את זה לתוך החלק של המדריך בהתחלה.
[quote=גלעד2111;1158313]אה נכון. אתהיכול להגיב במ"ת, אני כמעט מטפס על הקירות. ועוד לא הבאת הצצה למ"ת החדש שלך.[/quote]
אני יודע, גם אני בלחץ מהמ"ת הזה... שמתי את זה באיזה קובץ בקיבינימט, ואני לא מוצא את הקובץ!!
[QUOTE=scizor-x;1158306]מישהו מוכן להסביר לי למה תמיד פונים אלי בנוגע למבוכים ודרקונים? יש גם את ניר...[/QUOTE]
אתה יותר פעיל מניר
ו.... ניר כותב יותר מדריכים והוא מתחבר
[QUOTE=scizor-x;1158324]ו.... ניר כותב יותר מדריכים והוא מתחבר[/QUOTE]
אבל לא רואים את זה. אתה נותן פיטבק מיידי על כל דבר שפותחים שם. וחוץ מזה נראה לי שתמיד יזכרו אותך בתור האחד שכל כך רצה את הפורום ולא מישהו אחר.
[QUOTE=scizor-x;1158324]ו.... ניר כותב יותר מדריכים והוא מתחבר[/QUOTE]
אהה שכחתי וגם אתה פתחתה את הלינקייה ואת האשכול ההוא של הנקודות אני הוספתי מלא מדריכים ועזירם לא מדגיע לי איזה 30 נקודות?
לדעתי כן
[QUOTE=CrashRide;1158316]אני יודע, גם אני בלחץ מהמ"ת הזה... שמתי את זה באיזה קובץ בקיבינימט, ואני לא מוצא את הקובץ!![/QUOTE]
אני התכוונתי לכתוב: אתה יכול להגיב במ"ת שלך? (שכבר קיים)
[quote=גלעד2111;1158329]אני התכוונתי לכתוב: אתה יכול להגיב במ"ת שלך? (שכבר קיים)[/quote]
בסדר... אתה בא מרתון?
חזרתי.. P:
סוף סוף בבית!
משעמם אצל חבר שלי.. O:
[QUOTE=Druddigon man;1158332]חזרתי.. P:
סוף סוף בבית!
משעמם אצל חבר שלי.. O:[/QUOTE]
היי עומר
[QUOTE=CrashRide;1158331]בסדר... אתה בא מרתון?[/QUOTE]
מרתון?
מה נשמע?
משעמם