-
אופק-העיינים של איווי חזרו לרגיל,אבל לפי הפרצוף שלו ניכר כי הוא שמע את המילים האחרונות ואמר ''אייני יודע,מה יצא מפי דבר אחד אני יודע אתה טיפש'' ואז הסתלק משם עם זנב מורם
ג'ון-
פלשבק-
אתה בן 10 מסתכל על התקרה בחדר אמא שלך נכנסת עם תינוקת ואומרת ''תכיר את אחותך החדשה לילה!'' יום אחר כך- אמא שלך מתנהגת משונה ומוסרת את לילה לאימוץ.
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1228111]אופק-העיינים של איווי חזרו לרגיל,אבל לפי הפרצוף שלו ניכר כי הוא שמע את המילים האחרונות ואמר ''אייני יודע,מה יצא מפי דבר אחד אני יודע אתה טיפש'' ואז הסתלק משם עם זנב מורם
ג'ון-
פלשבק-
אתה בן 10 מסתכל על התקרה בחדר אמא שלך נכנסת עם תינוקת ואומרת ''תכיר את אחותך החדשה לילה!'' יום אחר כך- אמא שלך מתנהגת משונה ומוסרת את לילה לאימוץ.[/QUOTE]
איך 10, אני בן 7 לא?
לילה היא אחותי המאומצת לשעבר.
-
אופק-אתה חוזר לישון ללא אירועים מיוחדים ואתה מתעורר
ג'ון-אמ... יש לנו עולם מוזר חחח...
לילה עדיין ישנה,אתה שם לב לשמש עולה
-
[QUOTE=ttrrtte;1228211]אופק-אתה חוזר לישון ללא אירועים מיוחדים ואתה מתעורר
ג'ון-אמ... יש לנו עולם מוזר חחח...
לילה עדיין ישנה,אתה שם לב לשמש עולה[/QUOTE]
וואו כבר וקר אני לא מאמין.
-
אני אומר למיי שכדאי שהיא תלך לתחרות סרט
-
ג'ון- לילה מתמתחת ואתה שם לב למשהו שלא ראיתה בהתחלה- זנב ליפיאון ירוק מלא צלקות
אופק-מיי אומרת שאין זמן חייבים להשלים את המשימה
-
אני שואל אותה ״איזה משימה?״
-
[QUOTE=ttrrtte;1228223]ג'ון- לילה מתמתחת ואתה שם לב למשהו שלא ראיתה בהתחלה- זנב ליפיאון ירוק מלא צלקות
[/QUOTE]
ברגע שלילה מתעוררת אני שואל אותה מאיפה הצלקות.
-
אופק- מיי אומרת ''הנבואה כבר שחכתה? זה הזמן להמשיך מערבה!''
ג'ון-פניה של לילה מתעוותים בכאב ברגע שאתה מזכיר זאת והיא אומרת ''לפני שאפילו אני בעצמי גיליתי שאני חצוייה שני אנשים בשם טינה ורון תפסו אותי,הם התעללו בי והחריכו אותי לגלות להם משהו על הלפיאון שהפך אותי לחצוייה,זה קרה שהייתי בת שנתיים עד אז הייתי תינוקת מפונקת שבקושי יודעת לדבר,הייתי שם לבד הייתי חייבת לברוח לאחר 8 חודשים של כליאה ברחתי בעזרת סיכה קטנה שאמא שלי שמה לי בשיער באותו יום. שהייתי בת 3 הם חטפו אותי שוב והפעם הצלחתי לברוח מהר ולאט לאט למדתי להסתדר בעצמי, הייתי צריכה נשק לא היו לי פוקימונים ולא שלתטי בכוחות אש לקחתי אבן והשחזתי ממנה פיגיון קטן. שנה שעברה שהייתי בת 4 ,כמעט הגעתי הבייתה אחרי שנתיים אבל................ הלכתי לאיבוד ביער הקרוב ו... פגשתי איווי קטן שעזר לי להגיע הבייתה,שהגעתי האחים שלי לא נתנו לי להתקרב לאמא שלי,הם פחדו שהמשפחה תהרס,אמא שלי אפילו לא יודעת את זה מאז שהייתי בת שנתיים היא לא ראתה אותי ואני לא אותה....... אני ממש אוהבת אותה אבל אין לי דרך לעקוף את האחים שלי....
ואז היא הוציאה פיגיון מלוטש מאבן,חד כתער בעל ניצב כחול
-
[QUOTE=ttrrtte;1228238]אופק- מיי אומרת ''הנבואה כבר שחכתה? זה הזמן להמשיך מערבה!''
ג'ון-פניה של לילה מתעוותים בכאב ברגע שאתה מזכיר זאת והיא אומרת ''לפני שאפילו אני בעצמי גיליתי שאני חצוייה שני אנשים בשם טינה ורון תפסו אותי,הם התעללו בי והחריכו אותי לגלות להם משהו על הלפיאון שהפך אותי לחצוייה,זה קרה שהייתי בת שנתיים עד אז הייתי תינוקת מפונקת שבקושי יודעת לדבר,הייתי שם לבד הייתי חייבת לברוח לאחר 8 חודשים של כליאה ברחתי בעזרת סיכה קטנה שאמא שלי שמה לי בשיער באותו יום. שהייתי בת 3 הם חטפו אותי שוב והפעם הצלחתי לברוח מהר ולאט לאט למדתי להסתדר בעצמי, הייתי צריכה נשק לא היו לי פוקימונים ולא שלתטי בכוחות אש לקחתי אבן והשחזתי ממנה פיגיון קטן. שנה שעברה שהייתי בת 4 ,כמעט הגעתי הבייתה אחרי שנתיים אבל................ הלכתי לאיבוד ביער הקרוב ו... פגשתי איווי קטן שעזר לי להגיע הבייתה,שהגעתי האחים שלי לא נתנו לי להתקרב לאמא שלי,הם פחדו שהמשפחה תהרס,אמא שלי אפילו לא יודעת את זה מאז שהייתי בת שנתיים היא לא ראתה אותי ואני לא אותה....... אני ממש אוהבת אותה אבל אין לי דרך לעקוף את האחים שלי....
ואז היא הוציאה פיגיון מלוטש מאבן,חד כתער בעל ניצב כחול[/QUOTE]
וואו איזה סיפור אני אומר לה ואז אומר "לילה אני צריך לספר לך משהו...".
-
ג'ון-לילה מסתכלת עלייך בעיינים גדולות,עיינים שראו יותר ממה שהן צריכות
נ.ב סיפור קורע לב נכון?! חח השקעתי Xd
אני יחזור מאוחר יותר יש לי כלים לשתוף..:(
-
"כן" אני נאנח "טוב בואי נלך"
-
אופק-אתה ומיי יורדים למטה ומחכים לג'ון,ביינתים אתה רואה מוכר פוקימונים שמוכר מג'יקארפים
-
אני יתעלם ואלך לחפש חניות אחרות