אבל נשאר רק עוד מקום אחד מתוך 10, ומהשחק נפתח אתמול בלילה!
זה די מרשים, לא?
Printable View
אבל נשאר רק עוד מקום אחד מתוך 10, ומהשחק נפתח אתמול בלילה!
זה די מרשים, לא?
היה לי משחק אחד שהיה פתוח למשהו כמו 15 משתמשים ותוך חצי שעה 12 מהם היו תפוסים
[QUOTE=Sandshrew;1225052]אבל מה זה Tf6[/QUOTE]
משחק של יוגי הו אם לא הבנת
אה יו איזה[size="1"] (לא) [/size]מגניב!!!!!!!
[quote=Brieza;1225056]משחק של יוגי הו אם לא הבנת[/quote]
רק שתדע שאני ממליץ לך להתחיל מאחד המשחקים היותר מוקדמים,אם לא בא לך קושי לך על GX [1-3] אבל אם בא לך בלי קושי אבל עם סיכרונים לך על 3,אם אתה רוצה יותר אתגר לך על 5 או 4 אבל אל תתחיל עם 6
[QUOTE=Aporia;1225059]רק שתדע שאני ממליץ לך להתחיל מאחד המשחקים היותר מוקדמים,אם לא בא לך קושי לך על GX [1-3] אבל אם בא לך בלי קושי אבל עם סיכרונים לך על 3,אם אתה רוצה יותר אתגר לך על 5 או 4 אבל אל תתחיל עם 6[/QUOTE]
שיחקתי באיזה משחק של טאג פורס של GX לסוני 2 אין לי מוזג איזה.הוא די שעמם אותי כי אין בו עלילה
אדיר
[quote=Brieza;1225062]שיחקתי באיזה משחק של טאג פורס של GX לסוני 2 אין לי מוזג איזה.הוא די שעמם אותי כי אין בו עלילה[/quote]
זה TF אבולשיון זה לא קשור.
האמת ב-TF אין עלילה כמו ב-WC העלילה היא שצריך לבחור דמות אחת,ולעשות את האירועים שלה ואם אתה מסיים את כול ארבעת האיוונטים,הדמות נותנת לך 3 עותקים של קלף נדיר,לדוג' אם אתה מסיים את 4 האיוונטים של יוסיי ב-TF4 אתה מקבל 3 סטארדרסט
[QUOTE=Aporia;1225065]זה TF אבולשיון זה לא קשור.
האמת ב-TF אין עלילה כמו ב-WC העלילה היא שצריך לבחור דמות אחת,ולעשות את האירועים שלה ואם אתה מסיים את כול ארבעת האיוונטים,הדמות נותנת לך 3 עותקים של קלף נדיר,לדוג' אם אתה מסיים את 4 האיוונטים של יוסיי ב-TF4 אתה מקבל 3 סטארדרסט[/QUOTE]
חשבתי שכן קשור
גם אני
מישהו יכול להסביר לי איך מזמנים קריבו מכונף לבל 9?
אתה מקריב בשבילו נראה לי
תרשמו למשחק של עומר :@
סוף סוף פורום כללי!
שנה טובה !
היי ארווין
חבל שאלכס לא פה יש לי משהו להגיד לו