מוצאי שבת שלום
Printable View
מוצאי שבת שלום
זה מוזר שיש המון חדשים שכבר די וותיקים ומרגישים כך.
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1262871]זה מוזר שיש המון חדשים שכבר די וותיקים ומרגישים כך.[/QUOTE]
וזה לא רצוי.
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1262871]זה מוזר שיש המון חדשים שכבר די וותיקים ומרגישים כך.[/QUOTE]
כמו מי?
[QUOTE=sandslash;1262873]כמו מי?[/QUOTE]
כמוך.
[quote=תסתכל למעלה;1262874]כמוך.[/quote]
היה לי ברור שתגיד את זה(כמובן בגלל שזה נכון) אבל אם לא כל אחד חדש שמצטרף לחצי שנה יגיד שהוא וותיק, הקהילה פה תמנה בערך... 10 אנשים? וגם זה בקושי
[QUOTE=sandslash;1262875]היה לי ברור שתגיד את זה(כמובן בגלל שזה נכון) אבל אם לא כל אחד חדש שמצטרף לחצי שנה יגיד שהוא וותיק, הקהילה פה תמנה בערך... 10 אנשים? וגם זה בקושי[/QUOTE]
אתה טוען כי התחושה של 'אני ותיק' משאירה אנשים בפורום?
מגוחך.
[quote=תסתכל למעלה;1262876]אתה טוען כי התחושה של 'אני ותיק' משאירה אנשים בפורום?
מגוחך.[/quote]
לא, אבל התחושה של 'אני וותיק' גורמת לאנשים להרגיש יותר 'אהודים' בקרב אחרים, וזה מה שמשאיר אותם בפורום. גם אתה אדוני לא הכי וותיק פה, עדיין אתה לא פה שנה וחצי...
[QUOTE=sandslash;1262877]לא, אבל התחושה של 'אני וותיק' גורמת לאנשים להרגיש יותר 'אהודים' בקרב אחרים, וזה מה שמשאיר אותם בפורום. גם אתה אדוני לא הכי וותיק פה, עדיין אתה לא פה שנה וחצי...[/QUOTE]
בתכל'ס כל מי שהיה פה כאשר מישהו עלה/ירד מניהול מרגיש 'וותיק' כי הוא "היה בתקפות הקודמות" של הפורום, כמו שעמית ירד מפקחות, דניס ירד מראשי, אתה עלית לניהול ספרות ואלכס עלה לניהול מחשבים ואינטרנט
[quote=z.j.h;1262878]בתכל'ס כל מי שהיה פה כאשר מישהו עלה/ירד מניהול מרגיש 'וותיק' כי הוא "היה בתקפות הקודמות" של הפורום, כמו שעמית ירד מפקחות, דניס ירד מראשי, אתה עלית לניהול ספרות ואלכס עלה לניהול מחשבים ואינטרנט[/quote]
אשכרה
[QUOTE=sandslash;1262880]אשכרה[/QUOTE]
נכון :nose_pick: זה אומר שאני וותיק X4
[QUOTE=Z.J.H;1262882]נכון :nose_pick: זה אומר שאני וותיק X4[/QUOTE]
אם כבר אז אפשר לומר שמי שהיה שניצן ואלכס היו בניהול ראשי,דניס היה מנהל פורום ירוק וליר היה פוקימון כללי ותיק..
לא מי שכל עלי וירידה מניהול כי כל איזה חודש זה קורה
[quote=אין כינוי;1262886]אם כבר אז אפשר לומר שמי שהיה שניצן ואלכס היו בניהול ראשי,דניס היה מנהל פורום ירוק וליר היה פוקימון כללי ותיק..
לא מי שכל עלי וירידה מניהול כי כל איזה חודש זה קורה[/quote]
אני אומר שכשזה קורה [b]מרגישים[/b] וותיקים
אני הייתי כשדניס היה בירוק, ולפני שנולדה לאדם בת.
תכלס אתם לא כאלו ותיקים O.o
מי שהיה פה כשהייתי משגיח נחשב לוותיק, מי שאחרי זה לא -.-"