-
[QUOTE=ttrrtte;1276793]
סקוט-נו...איזה צבע? חום?בלונדיני? או סגול?
צ'מצ'אר יוצא גלגל להבה חזק על אמבריאון שמתחמק בשנייה האחרונה, הוא טוען דופק אפל ויורה, צ'מצ'אר נפגע ועף לאחור, ''לא!'' אומרת מישל בבהלה, היא רצה לצ'מצ'אר ונוגעת בוא, ידה שוב זוהרת באור זהוב ולפתע צ'ימצ'אר מתרפא!, ''תמשיך..'' אומרת מישל בשקט[/QUOTE]
בלונדיני.
~~~
"אוקיי צ'ימצ'אר,תשתמש בגלגל להבה ואז תנסה למקד את גל הגחלת שלך ללהבה אחת גדולה כדי ליצרו להביור,ואם הוא תוקף אותך תתחמק!" אני צועק לצ'ימצ'אר.'איך היא ריפאה אותו?' אני חשוב לעצמי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276793]דרייק-החלון פתוחצולכן אתה נכנס, ''שרלין שרלין'' אתה לוחש, שרלין מתעוררת ומסתכלת עלייך מופתעת, ''מי זה?'' היא שואלת בחשש ונדחקת לפינת הכלוב
מרקוס- אתה נזכר במה שמאיה אמרה ''תתקוף...'' אתה מוציא את הפוקימונים שלך ואומר להם לתקוף, הרכב נשרט מעט, ושני האנשים יוצאים ממנו, ''הוא יכול להיות זוהר לא רע...'' אומר אחד מהם, ''צודק'' אומר השני, הדבר הבא שקורה הוא שאתה קשור בתוך האוטו בבגאז' על יד כלובה של שרלין
סקוט-נו...איזה צבע? חום?בלונדיני? או סגול?
צ'מצ'אר יוצא גלגל להבה חזק על אמבריאון שמתחמק בשנייה האחרונה, הוא טוען דופק אפל ויורה, צ'מצ'אר נפגע ועף לאחור, ''לא!'' אומרת מישל בבהלה, היא רצה לצ'מצ'אר ונוגעת בוא, ידה שוב זוהרת באור זהוב ולפתע צ'ימצ'אר מתרפא!, ''תמשיך..'' אומרת מישל בשקט[/QUOTE]
*יאי אני זוהר!
"בדיוק כמו בתוכנית" אומר בביטחון.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276793]דרייק-החלון פתוחצולכן אתה נכנס, ''שרלין שרלין'' אתה לוחש, שרלין מתעוררת ומסתכלת עלייך מופתעת, ''מי זה?'' היא שואלת בחשש ונדחקת לפינת הכלוב
[/QUOTE]
"זה אני, דרייק!" אני אומר לה בלחישה. "אם את רוצה הוכחה, אז את ציידת פוקימונים, יש לך וולקרונה והפוקדור שלך מעוטר בעלה של ורד." אני מוסיף.
-
סקוט-הכנתי את השותפה החדשה שלך ני חודבת על שםxd
_______________________________-
צ'מצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בחוזקה באמבריאון, אשר בקושי ומצליח לקום, צ'ימצ'אר מנסה להביור וכמעט מצליח- יוצאת לו גחלת מאוד מגובשת אך לא להביור, אמבריאון נופל ארצה מעולף.
מרקוס-חחח זוהר השם לא זוהר כמו צבע זוהרxdxd
דרייק-''דרייק אני שמחה שאתה בסדר!'' אומרת שרלין כאשר דמעות אושר בעיניה, ''אוי...מה הם עשו לך'' היא אומרת ומסתכל תעלייך בעצב, ''הפוקימונים שלך בסדר, הם בחוץ, שיחרו אותם ואני משערת שהם סתם איפושהו מסתובבים בחוץ'' היא אומרת לך
-
[QUOTE=ttrrtte;1276801]סקוט-הכנתי את השותפה החדשה שלך ני חודבת על שםxd
צ'מצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בחוזקה באמבריאון, אשר בקושי ומצליח לקום, צ'ימצ'אר מנסה להביור וכמעט מצליח- יוצאת לו גחלת מאוד מגובשת אך לא להביור, אמבריאון נופל ארצה מעולף.
[QUOTE/]
"מעולה צ'ימצ'אר!" אני אורמ וזורק על אומבריאון פוקדור,מקווה שהוא ייתפס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276801]סקוט-הכנתי את השותפה החדשה שלך ני חודבת על שםxd
מרקוס-חחח זוהר השם לא זוהר כמו צבע זוהרxdxd
-
סקוט-אץה זורק את הפוקדור שלך על אמבריאון המעולף, הפוקדור מתנדנד לכל כיוון כמה דקות, אתה ומישל מסתכלים בציפייה על הפוקדור שנעצר! ''מזל טוב!'' אומרת מישל בחיוך, לפתע, מישל אוחזתבבראשה בכאב, אתה רואה כי כאב חד מפלח את ראשה, היא עוצמת את עיניה בחוזקה, ''בנהר!'' היא אומרת ופותחת את עיניה, לשנייה אחת עיניה זוהרות באור זהוב אך הוא נמוג מיד עם פתיחת עיניה, אתה רץ אחרי מישל שמגלה זריזות רגליים מדהימהף אתה מגיע לנהר ומישל אומרת ''שם!'' אתה מסתכל לאן שהיא מצביע ורואה-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/48020354][img]http://img521.imageshack.us/img521/7779/tek4f23ee95889b33803281.png[/img][/url][/IMG]
בתוך הנהר, אוחזת בחוזקה בול עץ ומנסה שלא להיסחף עם הזרם אל עבר המפל הקרוב
מרקוס-פנימה של מאיה מחווירם, ''לא....'' ''זאת ל5 הייתה התכנית!'' היא צועקת ואומרת ''היתת אמור לשחרר אותי ולברוח! לא להיתפס!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''עם הם יתקרבו אלייך עם מזרק שבוא נוזל כחול צלול, אל תיתםלהם להזריק לך אותו! ברור?'' היא אומרת כמעט בצעקה
-
[QUOTE=ttrrtte;1276812]סקוט-אץה זורק את הפוקדור שלך על אמבריאון המעולף, הפוקדור מתנדנד לכל כיוון כמה דקות, אתה ומישל מסתכלים בציפייה על הפוקדור שנעצר! ''מזל טוב!'' אומרת מישל בחיוך, לפתע, מישל אוחזתבבראשה בכאב, אתה רואה כי כאב חד מפלח את ראשה, היא עוצמת את עיניה בחוזקה, ''בנהר!'' היא אומרת ופותחת את עיניה, לשנייה אחת עיניה זוהרות באור זהוב אך הוא נמוג מיד עם פתיחת עיניה, אתה רץ אחרי מישל שמגלה זריזות רגליים מדהימהף אתה מגיע לנהר ומישל אומרת ''שם!'' אתה מסתכל לאן שהיא מצביע ורואה-
[IMG][url=http://tektek.org/avatar/48020354][img]http://img521.imageshack.us/img521/7779/tek4f23ee95889b33803281.png[/img][/url][/IMG]
[/QUOTE]
"תישארי פה מישל. תשמרי לי על הפוקדורים." אני אומר למישל,מניח לידה את הפוקדורים, וקופץ לנהר. אני מתחיל לשחותב כל כוחי,נזכר בשחיות שאני ואחי עשינו בנהרות סוערים, מגיע אל הנערה ומושך אותה מהמים.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276812]סקוט-אץה זורק את הפוקדור שלך על אמבריאון המעולף, הפוקדור מתנדנד לכל כיוון כמה דקות, אתה ומישל מסתכלים בציפייה על הפוקדור שנעצר! ''מזל טוב!'' אומרת מישל בחיוך, לפתע, מישל אוחזתבבראשה בכאב, אתה רואה כי כאב חד מפלח את ראשה, היא עוצמת את עיניה בחוזקה, ''בנהר!'' היא אומרת ופותחת את עיניה, לשנייה אחת עיניה זוהרות באור זהוב אך הוא נמוג מיד עם פתיחת עיניה, אתה רץ אחרי מישל שמגלה זריזות רגליים מדהימהף אתה מגיע לנהר ומישל אומרת ''שם!'' אתה מסתכל לאן שהיא מצביע ורואה-
מרקוס-פנימה של מאיה מחווירם, ''לא....'' ''זאת ל5 הייתה התכנית!'' היא צועקת ואומרת ''היתת אמור לשחרר אותי ולברוח! לא להיתפס!'', היא נושמת נשימה עמוקה ואומרת ''עם הם יתקרבו אלייך עם מזרק שבוא נוזל כחול צלול, אל תיתםלהם להזריק לך אותו! ברור?'' היא אומרת כמעט בצעקה[/QUOTE]
"זה חלק מהתוכנית בהמשך אסביר" אומר בשקט.
-
סקוט- אתה שוחה כנגד הזרם ומגלה שזרם הנהר חזק מאוד אך אתה בכל זאת מצליח להגיע אל הנערה ולמשות אותה מןהמים, הנערהמתנשמת ואומרת ''תודה...לך '' ומתיישבת בכדיי להרגע, מישל באה לידכם עם הפוקדורים, ''שלום'' היא אומרת לנערה שמשיבה לה ''היי'' בהתנשמות, מישל נוגעת בנערה אשר מיד מצליחה לנשום שוב נורמאלי ובגדיה מתייבשים בצורה מוזרה, הנערה מביטה המומה בעצמה ובמישל,''תודה..'' היא אומרת בלי להבין מה קרה הרגע
מרקוס-מאיה מתחילה להגיב אבל אז הג'יפ נעצר ודלת הבאגז' נפתחת, איש אחד לוקח את כלובה של שרלין ושני אנשים מתחילים לדחוף אותך, אתה עובר ליד דלת לבנה שכתוב עליה 'ניסויים'' מאיה מוכנסת לשם אך אותך ממשיכים להוביל הלאה, מכניסים אותך לחדר לבן וקושרים אותך למשטח מתכת, האיש בחלוק הלבן שואל ''מה סוג הפוקימונים האהוב עלייך נערי?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1276821]סקוט- אתה שוחה כנגד הזרם ומגלה שזרם הנהר חזק מאוד אך אתה בכל זאת מצליח להגיע אל הנערה ולמשות אותה מןהמים, הנערהמתנשמת ואומרת ''תודה...לך '' ומתיישבת בכדיי להרגע, מישל באה לידכם עם הפוקדורים, ''שלום'' היא אומרת לנערה שמשיבה לה ''היי'' בהתנשמות, מישל נוגעת בנערה אשר מיד מצליחה לנשום שוב נורמאלי ובגדיה מתייבשים בצורה מוזרה, הנערה מביטה המומה בעצמה ובמישל,''תודה..'' היא אומרת בלי להבין מה קרה הרגע
[/QUOTE]
"אל תשאלי." אני אומר לה."אני סקוט,וזאת מישל.מי את?" אני שואל אותה בחביבות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276821]סקוט- אתה שוחה כנגד הזרם ומגלה שזרם הנהר חזק מאוד אך אתה בכל זאת מצליח להגיע אל הנערה ולמשות אותה מןהמים, הנערהמתנשמת ואומרת ''תודה...לך '' ומתיישבת בכדיי להרגע, מישל באה לידכם עם הפוקדורים, ''שלום'' היא אומרת לנערה שמשיבה לה ''היי'' בהתנשמות, מישל נוגעת בנערה אשר מיד מצליחה לנשום שוב נורמאלי ובגדיה מתייבשים בצורה מוזרה, הנערה מביטה המומה בעצמה ובמישל,''תודה..'' היא אומרת בלי להבין מה קרה הרגע
מרקוס-מאיה מתחילה להגיב אבל אז הג'יפ נעצר ודלת הבאגז' נפתחת, איש אחד לוקח את כלובה של שרלין ושני אנשים מתחילים לדחוף אותך, אתה עובר ליד דלת לבנה שכתוב עליה 'ניסויים'' מאיה מוכנסת לשם אך אותך ממשיכים להוביל הלאה, מכניסים אותך לחדר לבן וקושרים אותך למשטח מתכת, האיש בחלוק הלבן שואל ''מה סוג הפוקימונים האהוב עלייך נערי?''[/QUOTE]
*שרלין?
" רוח, על חושי, דרקון" אומר בקול מתחכם.
-
סקוט-הנערה, עדיין המומה ממה שקרה עדיין מתאוששת ואומרת ''לי קוראים מאי, נעים להכיר אתכם סקוט ומישל, סליחה על הטרחה התאמנתי ליד הנהר והחלקתי'', היא קמה ומנערת מעצמה את האבק שנדבק אליה מן הישיבה על שפת הנחל, ''תודה רבה שהצלת אותי'' היא אומרת לך, היא מרימה את תיק הצד הורוד שלה, ושואלת ''תוכל ללוות אותי לעיר הבאה?'', ''אהמ'' אומרת מישל, מאי מחייכת ושואלת שוב ''תוכל[b]ו[/b] ללוות אותי לעיר הבאה?''
מרקוס-מה?
____________-
''חה, חה, חה יש לנו בדחן קטן'' אומר האיש בחלוק, הוא מוציא מזרק עם חומר כחול צלול, אותו חומר ששרלין אמרה לך להתרחק ממנו, ואיש מזריק לך אותו ישירות לשריר, אתה מתעורר בכלוב קטן, לפנייך ניצבת מעבדה ''הכל נראה גדול וגבוהה יותר..'' אתה חושב לעצמך, אתה מסתכל על היד שלך בכדי לראות עםאתה רואה ממוקד, וכמעט וצועק, היד שלך צהובה!
-
[QUOTE=ttrrtte;1276829]סקוט-הנערה, עדיין המומה ממה שקרה עדיין מתאוששת ואומרת ''לי קוראים מאי, נעים להכיר אתכם סקוט ומישל, סליחה על הטרחה התאמנתי ליד הנהר והחלקתי'', היא קמה ומנערת מעצמה את האבק שנדבק אליה מן הישיבה על שפת הנחל, ''תודה רבה שהצלת אותי'' היא אומרת לך, היא מרימה את תיק הצד הורוד שלה, ושואלת ''תוכל ללוות אותי לעיר הבאה?'', ''אהמ'' אומרת מישל, מאי מחייכת ושואלת שוב ''תוכל[b]ו[/b] ללוות אותי לעיר הבאה?''[/QUOTE]
"כן,בטח,אנחנו הולכים לשם גם.את גם מאמנת?אני כן." אני שואל אותה,ואם היא שואלת אותי איזה פקוימונים יש לי,אני מוציא את צ'ימצ'אר,אומבריאון,וגסטליי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276829]סקוט-הנערה, עדיין המומה ממה שקרה עדיין מתאוששת ואומרת ''לי קוראים מאי, נעים להכיר אתכם סקוט ומישל, סליחה על הטרחה התאמנתי ליד הנהר והחלקתי'', היא קמה ומנערת מעצמה את האבק שנדבק אליה מן הישיבה על שפת הנחל, ''תודה רבה שהצלת אותי'' היא אומרת לך, היא מרימה את תיק הצד הורוד שלה, ושואלת ''תוכל ללוות אותי לעיר הבאה?'', ''אהמ'' אומרת מישל, מאי מחייכת ושואלת שוב ''תוכל[b]ו[/b] ללוות אותי לעיר הבאה?''
מרקוס-מה?
____________-
''חה, חה, חה יש לנו בדחן קטן'' אומר האיש בחלוק, הוא מוציא מזרק עם חומר כחול צלול, אותו חומר ששרלין אמרה לך להתרחק ממנו, ואיש מזריק לך אותו ישירות לשריר, אתה מתעורר בכלוב קטן, לפנייך ניצבת מעבדה ''הכל נראה גדול וגבוהה יותר..'' אתה חושב לעצמך, אתה מסתכל על היד שלך בכדי לראות עםאתה רואה ממוקד, וכמעט וצועק, היד שלך צהובה![/QUOTE]
*מה אני פיצ'ו?
"אמא רציתי רוח לא זה?!" אומר בזעם.