-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1301093]מה דעתכם על כל מה שעשיתי עד עכשיו?
*בהמשך יהיו עוד הטבות*[/QUOTE]
הקטע עם ההטבות לווינר זה פשוט מעולה!
אבל הפעילויות קצת פחות... אני ממליץ לך לחכות כמה ימים (אני ממליץ שבועיים) עד הפעילות הבאה...
אם תשים לב: זה תמיד אותם 2 משתמשים שמשתתפים בפעילויות שלך (יונתן ועומר)...
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1301093]מה דעתכם על כל מה שעשיתי עד עכשיו?
*בהמשך יהיו עוד הטבות*[/QUOTE]
מגניב =)
אבל יש בעיה- צריך לשתף יותר משתמשים. צריך למצוא נושאים שנוגעים לכולם.
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1301102]הקטע עם ההטבות לווינר זה פשוט מעולה!
אבל הפעילויות קצת פחות... אני ממליץ לך לחכות כמה ימים (אני ממליץ שבועיים) עד הפעילות הבאה...
אם תשים לב: זה תמיד אותם 2 משתמשים שמשתתפים בפעילויות שלך (יונתן ועומר)...[/QUOTE]
כי הפעילות שלו הכי משתלמת
נגיד במתכונים לא היה לי כ"כ מתחרים,אז הייתי יכול לקחת ת'סמן
-
[QUOTE=Master Po;1301100]בא לי לדחוף את האף למקרה הזה, בייחוד כשאתה הטועה.
כבר מלא זמן אתה חופר למגל ולא קולט שלא בא לו שרשור, אז הוא מתעלם. ואתה עוד מתפלא? בגלל זה הצחקת אותי בעצם... אתה לא שם לב כמה שאתה טוחן ל'חברים' שלך את המוח ואז מתפלא שהם לא חברים שלך?
שוב, לא הם הצבועים.[/QUOTE]
א. מיאו לליאון
ב.אני יודע שאני חופר תאמין לי אני מודע לזה ואני כל הזמן אמרתי לו שאני מצתער אם אני חופר ואני חפרתי בגלל שהוא לא נתן לי תשובה ברורה ואיך זה שאני חופר נקע צבוע?!?! זבוע זה שבן אדם מתנהג כאילו הו חבר שלך אבל בעצם הוא לא אני באמן הייתי חבר שלהם ואפילו מגל אמר שאני ילד מיוחד שיש בי משהו מיוחד שאין באחרים (ולא זה לא ADHD) ואז הוא לא מדבר איתי ומתאלם ממני כי אני חופר למרות שאני אומר כל פעם שאני מצתער!!?!?!? זה נקרע צבוע
-
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1301105]כי הפעילות שלו הכי משתלמת
נגיד במתכונים לא היה לי כ"כ מתחרים,אז הייתי יכול לקחת ת'סמן[/QUOTE]
חחח נייס
אבל ברצינות, כדאי לגרום לעוד להשתתף
עריכה: בקשר לעמית-
כן, זה נקרא צבוע.
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301107]א. מיאו לליאון
ב.אני יודע שאני חופר תאמין לי אני מודע לזה ואני כל הזמן אמרתי לו שאני מצתער אם אני חופר ואני חפרתי בגלל שהוא לא נתן לי תשובה ברורה ואיך זה שאני חופר נקע צבוע?!?! זבוע זה שבן אדם מתנהג כאילו הו חבר שלך אבל בעצם הוא לא אני באמן הייתי חבר שלהם ואפילו מגל אמר שאני ילד מיוחד שיש בי משהו מיוחד שאין באחרים (ולא זה לא ADHD) ואז הוא לא מדבר איתי ומתאלם ממני כי אני חופר למרות שאני אומר כל פעם שאני מצתער!!?!?!? זה נקרע צבוע[/QUOTE]
אתה נהדר והADHD נהדר. גם לחבר שלי יש אותו והוא אחד הכי טובים בכיתה
-
חזרתי,
ראיתי נארוטו 256
[spoiler]
האקו וזאבוזה Come Back?!.
[/spoiler]
-
לא זה ממש לא צבוע כי אני הייתי אני כל הזמן אני ילד חופר זה אני אני מודע לזה ואני שלם עם החלק הזה שבי אבל הם אמרו שאני ילד מיוחד שיש בי משהו מיוחד שאין באחרים (ולא זה לא Adhd) ואז הוא לא מדבר איתי ומתאלם ממני כי אני חופר למרות שאני אומר כל פעם שאני מצתער!!?!?!? זה נקרע צבוע אני ממש לא הייתי צבוע
-
[QUOTE=SportMan;1301110]חזרתי,
ראיתי נארוטו 256
[spoiler]
האקו וזאבוזה Come Back?!.
[/spoiler][/QUOTE]
כע
אתה יודע אפשר לדבר על הפרק בנושא רשמי של האנימה.
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301111]לא זה ממש לא צבוע כי אני הייתי אני כל הזמן אני ילד חופר זה אני אני מודע לזה ואני שלם עם החלק הזה שבי אבל הם אמרו שאני ילד מיוחד שיש בי משהו מיוחד שאין באחרים (ולא זה לא Adhd) ואז הוא לא מדבר איתי ומתאלם ממני כי אני חופר למרות שאני אומר כל פעם שאני מצתער!!?!?!? זה נקרע צבוע אני ממש לא הייתי צבוע[/QUOTE]
בטח שזה צבוע XD אתה מבקש סליחה אבל ממשיך, מה זה עוזר לו הסליחה הזאת?
-
אני הסברתי לך מה זה צבוע: בן אדם צבוע זה מישהו שהוא לא אמיתי שהוא מדבר איתך יפה ועושה אותו חבר שלך אבל בעצם הוא לא ואני לא הייתי כזה ומה לעשות אני לא יכול להפסיק לחפור כי זה אני!!!!!!! ואני גם חפרתי כי הוא לא ענה לי!!
-
[QUOTE=Master Po;1301113]בטח שזה צבוע XD אתה מבקש סליחה אבל ממשיך, מה זה עוזר לו הסליחה הזאת?[/QUOTE]
תפסיקו להציק לו! מיאו למיאו הוא
[SIZE="7"][COLOR="Black"][COLOR="DarkOrange"][COLOR="Red"][COLOR="Blue"][COLOR="Red"][COLOR="Yellow"][COLOR="Red"][I][B][U][I][B][U][I][U][FONT="Arial Black"][FONT="Fixedsys"][FONT="Impact"][FONT="System"]מיאו!!!!!!%^&^^$^~!~!!~!#@#@Q של אריה~!!![/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/U][/I][/U][/B][/I][/U][/B][/I][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=~Len Kagamine~;1301115]אני הסברתי לך מה זה צבוע: בן אדם צבוע זה מישהו שהוא לא אמיתי שהוא מדבר איתך יפה ועושה אותו חבר שלך אבל בעצם הוא לא ואני לא הייתי כזה ומה לעשות אני לא יכול להפסיק לחפור כי זה אני!!!!!!! ואני גם חפרתי כי הוא לא ענה לי!![/QUOTE]
היית כזה, הוא רוצה שתפסיק לחפור ואתה לא, משמע- אתה צבוע.
-
אממ אוקיי אני איישם את זה..תודה על העצות.
-