-
[quote=הנואש לווינר;1321344]גם אותי, אבל אז חסמתי מחדש D:
אני דווקא רואה.. את התשובה הזאת נזכרתי ברגע האחרון Lol
מה אתה מתעצבן שנתתי תשובה לפניך ב3 שניות
גם ראיתי את הפרק האחרון אתמול, סוף סוף המלחמה מתחילה ואז הקרב של האמבוש.. ואז שבעת סייפי הערפל D:
~~~
הלכתי לפוקינינג'ה.. רמה 30 יא מן..
עקפתי את זיו![/quote]
יאי ספויליריםxd
תגיד המשכת ל קרוא מאז תמאנגה של נארוטו מאיפה שהתרגום העברי הפסיק?
-
[quote=דור רמאי;1321346]ווינר ומגל, למה לא להרשם לתחרויות? מילא אין לכם מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם ליאון בנו"ד
ליאון, סיבוב ב-8. מתאים?[/quote]
רציתי להרשם, אבל ליאון תפס את המקום האחרון בסיבוב
-
לא..
לא נרשמים לסיבובים, נרשמים בכללי ומי שיכול בשעה נכנס לסיבוב.
בכלמקרה, יש סיבוב עכשיו ב-8 בערב.
-
גוגטה אולי תקטין קצת תחתימה? 50 שנה יש לך תהודעה העצומה באדום אי אפשר אתכם ועם החתימות שלכם בכוונה אשים 90 תמונות בחתימה עד שאקבל 90% אזהרה.
---
באמת השני סרטונים האחרונים שווים תגובה אחת? :(
-
[QUOTE=Blackbeard;1321364]גוגטה אולי תקטין קצת תחתימה? 50 שנה יש לך תהודעה העצומה באדום אי אפשר אתכם ועם החתימות שלכם בכוונה אשים 90 תמונות בחתימה עד שאקבל 90% אזהרה.
---
באמת השני סרטונים האחרונים שווים תגובה אחת? :([/QUOTE]
אתה יודע מה זה מזכיר לי?
שטל עשתה את הנושא בירוק על האוגר שלא אוכל, ואז עשית גם איזה משהו על "האלפקה לא אוכלת" או משו כזה XD
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא היה בדיבורים בכלל?
ומור שמח שאתה אוהב Op
-
אני שם פה קישור כדי שאני יוכל לדעת איפה אני נעצרתי אחרי הפירמוט של המחשב אז תתעלמו
[url]http://www.mangareader.net/93-459-1/naruto/chapter-454.html[/url]
-
-
[quote=Death The Kid;1321370]בהצלחה בפרמוט רומה[/quote]
אני אצטרך אותה חח ((:
-
לא יכלת לשים קישור שמוביל לבחורות לפחות?
---
יש כאן הרבה אנשים נהדרים, באמת, וחלק מהם על תקן לא הכי נמצאים כמו ארווין אני מתפלל שיישארו כאן, המקום הזה באמת נפלא כשמסתכלים על הדברים החיוביים ולא מתעסקים בריבים ושטויות.
-
[quote=דור רמאי;1321359]אז מי שיהיה ב-8 זה:
אמיטב
עידן
בר רפאלי
ליאון
יובל המבולבל
מי שכחתי?![/quote]
אותי!!!!!11
-
[QUOTE=Blackbeard;1321364]גוגטה אולי תקטין קצת תחתימה? 50 שנה יש לך תהודעה העצומה באדום אי אפשר אתכם ועם החתימות שלכם בכוונה אשים 90 תמונות בחתימה עד שאקבל 90% אזהרה.
---
באמת השני סרטונים האחרונים שווים תגובה אחת? :([/QUOTE]
בסדר אני אוריד אותה...
ד"א, קוראים לי מגל
-
[QUOTE=Amitlv;1321374]אותי!!!!!11[/QUOTE]
תקרא את הסיפור החדש שלי!
-
[QUOTE=Blackbeard;1321367]חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא היה בדיבורים בכלל?
ומור שמח שאתה אוהב Op[/QUOTE]
חחח התחלתי לקרוא מצ'אפטר 100 ככה מלפני בערך חודשיים ועכשיו אני עומר לסיים את הארק של הפוסט מלחמה(צ'אפטר 589 נראלי) דראגון כזה אדיר!! אבל בעיקר מרקו p:
ויש גם חנות פה בארץ שמוכרת ווליומים אז קראתי את ווליום 59 זה באמת עדיף מלקרוא במחשב ועדיף גם על לראות תאנימה עצמה לפי דעתי