חח טוב שלא המשכת: אז עוד שלא אצפה בערוץ הילדים בגיל 18, ואז עוד נמשכתי לבנות ם:
שמע אהבתי רק בלונדינית שהייתה שם זה סתם סיפור מהעבר ם:
וואו ריטסוקה קון
Printable View
חח טוב שלא המשכת: אז עוד שלא אצפה בערוץ הילדים בגיל 18, ואז עוד נמשכתי לבנות ם:
וואו ריטסוקה קון
[QUOTE=Ritsuka Kun;1323746]הלו ^^[/QUOTE]
וואו ריטסוקה קון האגדי :O
בוקר..
[QUOTE=Blackbeard;1323683]אני אהבתי את 4.
כן לא האמנתי לך, WTF למה על OTT ועל נובה גראפלרררררררררררררררר :(:(:((: אני רוצה בטלייזרררררררררררררררר מה יש לTCG?!?!?!?!?!!??!?!!?!?!?!?![/QUOTE]
4 גם היה טוב.
[quote=triner;1323740]הליכות בשכונה 4 סיבובים הליכה מהירה ואז ריצה של עליה מטורפת עד היסודי שלי שזה משהו כמו 5-6 דקות ריצה כזה, ואחרי זה עושה כוח בבית, יש לי 2 משקולות של 4 קילו.
אני מנסה להוריד שומנים, להכנס לכושר ולהגמר מעישון, ולאחרונה אני גם מפסיק לשתות אלכוהול. אני מנסה להיות יותר סטרייטאדג' :>
עמית, אני בכ"ז אקרא לך עמית XD
תודה יאתותח :>
הולי פאקינג שיט שאני אמות!!!
אביב?!!? אביב האגדי?!?! אביב התותח שאני כל כך מתגעגע?!!? אביב שרדף את אנה מונטנה אביב!?!? :D[/quote]
אה זה נחמד אבל עם משקולות של 4 קילו להיתאמן כוח זה לא כזה טוב.
עדיף תעשה מתח ,מקבילים ושכיבות שמיכה.
[quote=Blackbeard;1323737]אוקי כי אם ככה אולי אשלח טופס, יש לי דמות שהטכניקות שלה יינבעו מבעיה פיזית שאנצל דווקא בתור יתרון, בקיצור יהיה מעניין וטכניקות מיוחדות ם:[/quote]
אווקי כל עוד זה יוסבר בצורה טובה בטופס אז מי אני שאמנע ממך את זה.
[quote=Ritsuka Kun;1323746]הלו ^^[/quote]
אהבת חיי <3 שנים שנים,
[quote=Blackbeard;1323749]חח טוב שלא המשכת: אז עוד שלא אצפה בערוץ הילדים בגיל 18, ואז עוד נמשכתי לבנות ם:
וואו ריטסוקה קון[/quote]
חחחחחחחחחח אנה מונטנה הייתי רואה בגיל 12-13
[QUOTE=The Sir;1323755]אה זה נחמד אבל עם משקולות של 4 קילו להיתאמן כוח זה לא כזה טוב.
עדיף תעשה מתח ,מקבילים ושכיבות שמיכה.
אווקי כל עוד זה יוסבר בצורה טובה בטופס אז מי אני שאמנע ממך את זה.
אהבת חיי <3 שנים שנים,
חחחחחחחחחח אנה מונטנה הייתי רואה בגיל 12-13[/QUOTE]
לא היה לי זמן למלא את הטופס כי אני שלחתי את המ"ת שעבדנו עליו לאביזי סוף סוף.כנראה אני ארשם כשכולם יוכלו להירשם.
אביזי אתה פה?
I am ALWAYS here.
הלכתי
[quote=LordAbizi;1323761]I am ALWAYS here.[/quote]
אתה פה כל היום או שאתה הולך לבצפר?
[quote=The Sir;1323763]אתה פה כל היום או שאתה הולך לבצפר?[/quote]
אני סבור שאני אהיה כאן רוב הזמן. למה?
[quote=LordAbizi;1323764]אני סבור שאני אהיה כאן רוב הזמן. למה?[/quote]
אוקי, אז עוד שעה ככה אני אסיים להמיר את המ"ת לטקסט ממוחשב, ואז אני אשלח לך אותו.
בינתיים אני די מרוצה שבחרו להיות שודדים וקוסמים, כי הם שתי העבודות היותר מעניינות לדעתי.
אבל חבל שיש בינתיים רק שני חברי צוות לכל אחד, כי עם יותר חברי צוות אפשר לעשות דברים הרבה יותר מעניינים...
[quote=LordAbizi;1323766]בינתיים אני די מרוצה שבחרו להיות שודדים וקוסמים, כי הם שתי העבודות היותר מעניינות לדעתי.
אבל חבל שיש בינתיים רק שני חברי צוות לכל אחד, כי עם יותר חברי צוות אפשר לעשות דברים הרבה יותר מעניינים...[/quote]
אין לי בעיה שבמהלך המסע יתווספו עוד, חברי צוות.
[quote=The Sir;1323767]אין לי בעיה שבמהלך המסע יתווספו עוד, חברי צוות.[/quote]
כמות חברי הצוות שתהיה לך תהיה בדיוק זאתי שקבעת בטופס ההרשמה.
אולי מה שכן, אני צריך לכתוב שאם יש פחות מ-5 חברי צוות פרט לשחקן, אז בכל שלב במשחק ניתן להוסיף עוד מיני-טופס, והתקפות שלו תלויה בשיקולים שלי...