-
[b]נתן[/b]
Xddddddddddddddddddddddd
''תמסור את איווי והגורים ולא תיפגע'' אומרת הציידת ג'יי בקול קר
לאפיס ולזולי מסתתרים מאחוריי איווי בפחד
[b]אריאל[/b]
באלבאזור לא מצליח להתחמק אך לא מושפע כל כך מפני שהוא סוג עשב
באלבאזור תוקף בעלי תער וקורסלוה מתחמקת מההתקפה הראשונה אך נפגעת מהשנייה ומתעלפת
[B]אנדי
[/B]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ''דודו, פוקימון הציפור הכפולה, דודו הוא פוקימון מסוג נורמאל ומעופף, למרות שהוא מסוג מעופף הוא אינו יכול לעוף''
אתה מורה לצ'יקוריטה לתקוף בצווחה, צ'יקוריטה תוקפת וההגנה של דודו יורדת, צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער פעמיים דודו מתחמק מהראשון ותוקף את צ'יקוריטה בהתקפה מהירה, צ'יקוריטה נפגעת אך תוקפת שוב בצווחה ועלי תער, דודו נפגע ונראה על סף עילפון אך תוקף במתקפת מהירות שוב!
-
[quote]אריאל
באלבאזור תוקף בעלי תער וקורסלוה מתחמקת מההתקפה הראשונה אך נפגעת מהשנייה ומתעלפת[/quote]
אני זורק פוקדור ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותם ואלך למכון כשבשישייה שלי יהיו: סקווירטל, באלבאזור, אמבריאון, איווי, גארצ'ומפ וגרוליט.
-
[quote=ttrrtte;1358598][B]קווין[/B]
ריאלו מגחכת והולכת לדבר עם טרנאון
היא חוזרת ומאשרת שזה אבא של הגורים
טרנאון אומר משהו לריאלו, הוא נראה עצוב לומר זאת וגם הגורים מעט נרתעים אך נראה כי הם ממושמעים לאבא שלהם ולא מגיבים בבכי
ריאלו מתרגמת ''טרנאון לא מרגיש שיוכל לגבור על הציידת ג'יי עם תתקוף שוב, הוא מבקש ממך לטפל בגורים שלו, הם קטנים מידי בשביל להילחם אבל עם יתקפו אותם יש להם יכולת להגן על עצמם, אבל לא יותר מידי'' היא אומרת הגורים מביטים בך בחשש, הם לא נראים בוגרים יותר מצ'ואי
[B]אריאל[/B]
אתה מחזיר את הגורים ומוציא החוצה את באלבאזור הוא מתחמק מהכח
הנסתר ותוקף במהירות בעלי תער, עלי התער פוגעים ומשליכים את קורסולה לאחור\ באלבאזור קושר את קורסולה שלא יכולה לזוז[/quote]
של מי הם?
[B]אנדי
[/B]
אתה בודק את הפוקימון בפוקדע ''דודו, פוקימון הציפור הכפולה, דודו הוא פוקימון מסוג נורמאל ומעופף, למרות שהוא מסוג מעופף הוא אינו יכול לעוף''
אתה מורה לצ'יקוריטה לתקוף בצווחה, צ'יקוריטה תוקפת וההגנה של דודו יורדת, צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער פעמיים דודו מתחמק מהראשון ותוקף את צ'יקוריטה בהתקפה מהירה, צ'יקוריטה נפגעת אך תוקפת שוב בצווחה ועלי תער, דודו נפגע ונראה על סף עילפון אך תוקף במתקפת מהירות שוב![/QUOTE]
'מצוין הוא כבר עייף' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'יקוריטה להשתמש בהתקלה חזקה ואז אזרוק עליו פוקדור.
-
[B]אריאל[/B]
אתה זורק פוקדור על קורסולה
[SPOILER]מזל טוב לכדת [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/222.png[/IMG][/SPOILER]
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומשם אל מכון העיר
מנהיג המכון בא אלייך ואומר ''בורך הבא למכון המים זה יהיה קרב של 2 על 2''
אתה נכנס למכון ונעמד בקצה זירה, במרכז הזירה אגם גדול ועמוק, הדרך היחדיה לחצות אותו היא בקפיצה על האבנים שעליו
מנהיג המכון מוציא אל תוך המים [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
''בקשה!! תסתכל עליהם/'' מתחננות ריאלו וטליה יחד
הגורים מביטים בך בתחינה, ''אני אטפל בהם עם יהיה צריך אני טובה עם פוקימונים'' אומרת ריאלו בחיוך
''וזאת בדיוק הסיבה שאתה צריך לטפל בהם הם נדירים רצח ועם הציידת ג'יי תשים עליהם את היידים.. הם יהיו זן נכחד!'' אומרת טליה
[B]אנדי[/B]
צ'יקוריטה תוקפת בהתקלה ואתה זורק על דודו פוקדור
[SPOILER]מזל טוב לכדת [IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/084-m.png[/IMG][/SPOILER]
פלאסל משבחת אותך על הקרב המצויין
-
[QUOTE]אריאל
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
מזל טוב לכדת
אתה נכנס למכון ונעמד בקצה זירה, במרכז הזירה אגם גדול ועמוק, הדרך היחדיה לחצות אותו היא בקפיצה על האבנים שעליו[/QUOTE]
'גארצ'ומפ וגרוליט לא יהיו טובים לקרב הזה.' אחשוב ואסתכל על וולפיקס בדאגה. "באלבאזור, I choose you!"
-
[quote=ttrrtte;1358650][B]אריאל[/B]
[spoiler]מזל טוב לכדת [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/222.png[/IMG][/spoiler]
אתה נכנס למכון ונעמד בקצה זירה, במרכז הזירה אגם גדול ועמוק, הדרך היחדיה לחצות אותו היא בקפיצה על האבנים שעליו
מנהיג המכון מוציא אל תוך המים [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/350-f.png[/IMG]
[B]קווין[/B]
''בקשה!! תסתכל עליהם/'' מתחננות ריאלו וטליה יחד
הגורים מביטים בך בתחינה, ''אני אטפל בהם עם יהיה צריך אני טובה עם פוקימונים'' אומרת ריאלו בחיוך
''וזאת בדיוק הסיבה שאתה צריך לטפל בהם הם נדירים רצח ועם הציידת ג'יי תשים עליהם את היידים.. הם יהיו זן נכחד!'' אומרת טליה
[B]אנדי[/B]
[spoiler]מזל טוב לכדת [IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/084-m.png[/IMG][/spoiler]
פלאסל משבחת אותך על הקרב המצויין[/quote]
"לא!" אני מתנגד נחרצות "אבל אולי תיקחי אותם את?" אני אציע לטליה "כי לדעתי זה כמעט בלתי אפשרי גם לאמן את הפוקימונים שלי כדי שיתחזקו וגם לטפל ב3 פוקימונים תינוקים פשוט לא יהיה לי זמן לטפל בהם! ולהזכיר לכם אני עדיין בן(!) לעומת זאת לך יש 2 פוקימונים שיעזרו לך ואת יכולה לטפל ב2 פוקימונים תינוקות (כי את בת) וחוצמזה את ממש טובה עם תינוקות ואני קצת פחות" אני מנסה לשכנע אותה
-
[QUOTE=ttrrtte;1358650][B]אריאל[/B]
[B]אנדי[/B]
[SPOILER]מזל טוב לכדת [IMG]http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/pokemon/084-m.png[/IMG][/SPOILER]
פלאסל משבחת אותך על הקרב המצויין[/QUOTE]
איזה מותח עשית את זהXD
ואפשר לקרוא לצ'יקוריטה צ'יקו כי קצת קשה לכתוב את השם בלי להתבלבל:sorry:
אתה מוציא את באלבאזור מהפוקדור שלו
מיילוטיק תוקף באקדח מים עוצמתי!
באלבאזוק מעט נבהל אך קופץ הצידה ברגע האחרון
[B]קווין[/B]
טליה חושבת מעט ואז לפתע מגיעה לפתרון
''אולי אתה תטפל בגור ואני בגור?'' מציע טליה
''ואני אוכל לעזור'' מתנדבת קיאלו בחיוך
[B]אנדי[/B]
כע חופשי
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''
-
[QUOTE=ttrrtte;1358674][B]
[B]אנדי[/B]
כע חופשי
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZnCnxov1VMFh_lVfFeLzY_nuNbQXmgJegCCwgPn5eqqe_td4M[/IMG]
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''[/QUOTE]
למה כתבת ברוכה?
_________
אני הולך ומרכז הפוקימונים ואחרי שמטפלים בפוקימונים אני הולך לתחרות תפיסת פוקימוני האש ונרשם
-
[quote]אריאל
באלבאזוק מעט נבהל אך קופץ הצידה ברגע האחרון[/quote]
"באלבאזור, תתחמק מכל המתקפות שהיא תעשה ותקשור אותה בגפן מצליפה. לאחר מכן תירה שתי נגלות של עלי תער ואז עוד פעם גפן מצליפה כדי לחזק את הקשר שלה." אומר ואקווה לטוב.
-
[quote=ttrrtte;1358674][B]אריאל[/B]
באלבאזוק מעט נבהל אך קופץ הצידה ברגע האחרון
[B]קווין[/B]
טליה חושבת מעט ואז לפתע מגיעה לפתרון
''אולי אתה תטפל בגור ואני בגור?'' מציע טליה
''ואני אוכל לעזור'' מתנדבת קיאלו בחיוך
[B]אנדי[/B]
כע חופשי
ברוכה הבאה לעיר ג'ול!
יש בא-
מרכז פוקימונים
מלון לינה
זירת אימונים
זירת קרב לזוגות
מכון תחרות סרט
שלט המכריז ''תחרות תפיסת פוקימוני האש''[/quote]
סתם שתדעי אני באמת לא רוצה להיות המאמן שלהם לא מבחינה אישית אלא כי אני לא רוצה יותר מידי פוקימונים (אפילו שאני בטוח שאני אתפוס בהמשך) וטליה באמת צריכה עוד פוקימונים זה לא מאוזן שלי יש 5 פוקימונים ולה יש 2
"הממ באמת שאני לא רוצה לטפל בו הוא יכול להיות אולי "רשמית" שלי אבל אני לא אוכל לטפל בו כמו שצריך אתן לא מבינות אותי?! גם אם אני אקח אחד מהם אתן בכל מקרה תהיו אלו שבפועל יטפלו בו אז למה שלא פשוט תקחו אותו אתם אפילו שריאלו תעזור לך אבל בבקשה שאת תהיה המאמנת שלהם..." אני מביט בהן בתחינה "וחוצמזה טליה את צריכה עוד פוקימונים ראית שאת כבר לא יכולה להלחם רק עם 2 פוקימונים את צריכה עוד..."
-
ציטוט-
[SPOILER][QUOTE=ttrrtte;1358621][b]נתן[/b]
Xddddddddddddddddddddddd
''תמסור את איווי והגורים ולא תיפגע'' אומרת הציידת ג'יי בקול קר
לאפיס ולזולי מסתתרים מאחוריי איווי בפחד
[b]אריאל[/b]
באלבאזור תוקף בעלי תער וקורסלוה מתחמקת מההתקפה הראשונה אך נפגעת מהשנייה ומתעלפת
[B]אנדי
[/B]
אתה מורה לצ'יקוריטה לתקוף בצווחה, צ'יקוריטה תוקפת וההגנה של דודו יורדת, צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער פעמיים דודו מתחמק מהראשון ותוקף את צ'יקוריטה בהתקפה מהירה, צ'יקוריטה נפגעת אך תוקפת שוב בצווחה ועלי תער, דודו נפגע ונראה על סף עילפון אך תוקף במתקפת מהירות שוב![/QUOTE]
[/SPOILER]
את לא יכולה לגוון? למה לכולם את נותנת את J?
"שנייה, תני לי לחשוב", אגיד לציידת ואשב על האדמה בריכוז. "אין מצב." אגיד לה. "בלבזור, צא! צ'יקוריטה, סינדקוויל ואלקיד, גם אתם! צ'יקוריטה ובלבזור,תשתמשו בנהמה! אלקיד התנגשות וולט! סינדקוויל, להביור! בלבזור, תיקח אחר כך את הרובה שלה בהצלפת גפן!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1358579][B]
[B]ריי[/B]
אתה רואה את פוצ'אינה יוצאת מבין העצים היא פצועה לגמרי ואומרת ''צודק, זה באמת אישי''
היא אומרת לך לעלות על הגב שלה, אתה עולה למרות שאתה לא מרגש בנוח במיוחד עם זה
פוצ'אינה מתחילה לרוץ במהירותף אתה חוטף כמעט התקף לב שהיא קופצת מצד לצד ממש גבוהה עד שהיא נוחתת על סלמנס
פוצ'אינה מעיפה את הציידת ג'יי מסאלמנס ומשתמשת בכדור צל על ראשו ''זאת הנקודה המתה שלו'' היא מסבירה בעוד היא לוקחת אותך שוב ויורדת מסאלמנס איתך בעודו צונח לקרקע
''אחד הלך עשרה נותרו'' אומרת פוצ'אינה בציניות, אתה רואה עשרה פלייגונים מאחוריי סאלמנס עליהם רכובים חיילה של הציידת עם אותם מכשירים היורים קרן מקפיאה[/QUOTE]
"אוקיי , יש לי רעיון , פוצ'יאנה , תהיי על אחד והפוקימונים שלי על אחרים , סקווירטל : תשתמש במגן מים , פוניטה : תשתמש בגלגל להבה , סאנדייל : תשתמש בנשיכה , יאנמה : תשתמש בנשיכת חרק." אומר , 'סאלאמנס אחד הלך , עשרה פלייגונים נשארו." אומר ץ
-
[B]אנדי[/B]
למה לא? אני כותבת את זה כל פעם שמגיעים לעיר ''ברוכה הבאה לעיר______''
אתה מקבל 5 פוקדורים מיוחדים והשופט מסביר שמותר לך ללכוד רק פוקימון אחד ולהשתמש רק בפוקימון אחד שתבחר, את השאר תשאיר בעמדת הפוקדורים.
איזה פוקימון תיקח איתך?
[B]אריאל[/B]
באלבאזור מתחמק מעוד אקדח מים אך נפגע מבועות, הוא קוש את מיילוטיק בגפן מצליפה, אבל היא מצליחה להשתחרר בלי שום בעיה
באלבאשור יורה שתי התקפות של עלי תער יחד, מיילוטיק נפגעת, וסופגת נזק די כבד אך היא עדיין עומדת על הסנפיר(?אין לה רגליים?)
[B]קווין[/B]
טליה נענעת ופונה אל ריאלו ''ריאלו תוכלי בבקשה לטפל בגור אחד? אני לא אוכל להסתדר עם יותר מאחד'' היא אומרת בחשש
''כן בשמחה'' אומרת ריאלו ולוקחת לידיה את לאפיס ומרגיעה אותו.
''שנמשיך? מה התחנה הבאה.?'' הן שואלות
ביינתים פיצ'ו מתעורר בפיהוק
[B]נתן[/B]
כי זה האיוונט
אלקיד יוצא בהתנגשות וולט לכיוון סלמנס שנפגע, הוא עומד מעט חלש על הארץ ותוקף את אלקיד בקרן על מהירה, אלקיד עף לאחור אבל עדיין עומד.
סינדקוויל יוצא בלהביור, דבר המשתמש כהסחת דעת מעולה בשביל באלבאזור שחוטף במהירות את הרובה מידה של J
הציידת מחייכת ואומרת ''חכם מאוד אבל הבאלבאזור שלך יסתדר עם עוד 10 כאלו?''
[B]ריי[/B]
פוצ'אינה לא נראת מרוצה מן העובדה שאתה מחלק לה הוראות ותוקפת בכדורי צל את אחד הפלייגונים שלאחר כמה מכות נופל ארצה
הפוקימונים שלך מתחילים לתקוף
סקווירטל תוקף במגן מים ומפיל פלייגון, פוניטה תוקף בגלגל להבה ומפיל עוד אחד , סאנדייל תוקף בנשיכה ומפיל אחד, יאנמה תוקף בנשיכת חרק וגם מפיל
''5 נפלו 5 נותרו'' אומרת פות'אינה בחיוך