-
תראו,עולה אושאוט סיפר לי מי זה אלכס וגם מהנושאים שלכם במשוב ראיתי מי הוא בקצרה...
אני לא אלכס...
חוץ מזה הסיבה לכך שלוקח לי להגיב הרבה זמן שזה שמופיע לי איזה שגיאה שמונעת ממני להכנס לנושא מסויים בפורום הזה...אז אני נאלץ להתנתק ולהתחבר כל פעם...לא יודע למה :ם
-
[quote=Kurohige;1338665][B]איתי אתה אחלה גבר ואל תקשיב לכל החרות שחושבים שאתה כפול. אזמה אם זה נראה ככה, למה להיות שליליים? אוי אתה באמת אחלה בןאדם שאוהב להיות פה? אני איתך![/B][/quote]
הנה איתי
-
[quote=Kurohige;1338665][B]איתי אתה אחלה גבר ואל תקשיב לכל החרות שחושבים שאתה כפול. אזמה אם זה נראה ככה, למה להיות שליליים? אוי אתה באמת אחלה בןאדם שאוהב להיות פה? אני איתך![/B][/quote]
איך אני יכול להיות חרא ? אני גבר :D
איתי - בסדר , לא אכפת לי מי אתה העיקר שאתה נהנה פה
-
תודה אביב אתה מאוד נחמד בניגוד לאחרים כאן...=]
אחזור עוד 20 דקות או 10 דקות...
-
[quote=itay22687;1338669]תודה אביב אתה מאוד נחמד בניגוד לאחרים כאן...=][/quote]
זה לא משהו אישית נגדך , פשוט קורים פה דברים מוזרים , וההתנהגות שלך הזכירה לנו פה כמה משתמשים כפולים של ילדים אחרים , אבל עם אביב סומך עליך אני איתו :)
-
חזרתי....שוב אותה השגיאה הופיעה לי :ם זה ממש מוזר...
-
-
-
-
[QUOTE=The Charmander;1338681]אלכס back[/QUOTE]
מה?! אוי לא! :cry: למה?!
-
כי כנראה חסר לו הכיף הזה של לתת באנים.
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1338682]מה?! אוי לא! :cry: למה?![/QUOTE]
אני לא בטוח שאתה בכלל יודע מיזה אלכס O.O
אתה אחד החדשים פה, נרשמת לפני שבועיים בערך (וכבר K1..)
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1338686]אני לא בטוח שאתה בכלל יודע מיזה אלכס O.O
אתה אחד החדשים פה, נרשמת לפני שבועיים בערך (וכבר K1..)[/QUOTE]
נרשמתי לפני 3 חודשים ואני יודע מי זה אלכס ( הוא פקח והשם משתמש שלו זה dexter ).
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1338688]נרשמתי לפני 3 חודשים ואני יודע מי זה אלכס ( הוא פקח והשם משתמש שלו זה dexter ).[/QUOTE]
LOL בטח שלושה חודשים!
רק כשפרשתי הגעת, אני זוכר את זה! שהתחלת מלא להספאים בנו"ד.. הצצתי קצת, לראות אם אלכס עדיין השליט דיקטטוריה..
והתכוונתי מי זה אלכס בתור הבן אדם, ומה הוא עשה בעבר בפורום..
-
[quote=הנואש לווינר;1338690]lol בטח שלושה חודשים!
רק כשפרשתי הגעת, אני זוכר את זה! שהתחלת מלא להספאים בנו"ד.. הצצתי קצת, לראות אם אלכס עדיין השליט דיקטטוריה..
והתכוונתי מי זה אלכס בתור הבן אדם, ומה הוא עשה בעבר בפורום..[/quote]
נרשמתי במרץ... אפילו תראה בפרופיל... אני פשוט לא הייתי פעיל בחודש הראשון ובאותו הזמן גם לא הבנתי את העיקרון בנוד...