[QUOTE=Salamander;1356310]מישהו פה רואה Is?[/QUOTE]
מה זה is?או LS?
Printable View
מה זה is?או LS?
IS: Infinite Stratos זה השם המלא
[quote=Salamander;1356310]מישהו פה רואה Is?[/quote]
על מה זה?
אחחחחחח ):<
חזרתי עכשיו מהמימדיון עם חברים, כל הגוף כואב לי, אני שרוף בכל מקום אפשרי, כל כך כואב!!!!
אני תימני עם מאפיינים של אשכנזי מה זה, מרחתי 2 שכבות של קרם הגנה על כל הגוף ובכל זאת נשרפתי, אפילו החבר שלי הלבן נשרף פחות!
[quote=מלך השטיחים;1356314]אחחחחחח ):<
חזרתי עכשיו מהמימדיון עם חברים, כל הגוף כואב לי, אני שרוף בכל מקום אפשרי, כל כך כואב!!!!
אני תימני עם מאפיינים של אשכנזי מה זה, מרחתי 2 שכבות של קרם הגנה על כל הגוף ובכל זאת נשרפתי, אפילו החבר שלי הלבן נשרף פחות![/quote]
חח אני ההפך, אשכנזי עם מאפיינים של תימני, לא נראלי נשרפתי בשנים האחרונות [ואני לא מורח קרם הגנה..]
מימדיון :D
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356315]חח אני ההפך, אשכנזי עם מאפיינים של תימני, לא נראלי נשרפתי בשנים האחרונות [ואני לא מורח קרם הגנה..]
מימדיון :D[/QUOTE]
מקום מעצבן ברמות, הקמיקאזה והמסובבות זה כיף אבל הבריכת גלים הזאת על הפנים, הגלים מעפנים וגם הכל שם לכלוך והמים חמים S:
יש גם את המתקן הזה של האבובים שיורדים ירידה חדה, עולים ויורדים שוב, עשיתי את זה בבורגס כשהייתי שם לפני שנתיים ולא אהבתי אז לא עשיתי פה.. O:
חוץ מהעובדה שהאיזור מים הזה עם כל החרטא שמשפריצים מיועד בתאכל'ס לילדים קטנים, זה כזה מעגניב ):
דרך אגב, יש בי צד אשכנזי, אולי זה מה שגרם לי להשרף ):
לנצח, לנצח, זה זמן כה ארוך... פו
מי זוכר את זה? )))):
[QUOTE=buizel שולט;1356317]לנצח, לנצח, זה זמן כה ארוך... פו
מי זוכר את זה? )))):[/QUOTE]
עוד יש לי את זה ):
פוווווווווווווווווווווווווווו
[quote=מלך השטיחים;1356316]מקום מעצבן ברמות, הקמיקאזה והמסובבות זה כיף אבל הבריכת גלים הזאת על הפנים, הגלים מעפנים וגם הכל שם לכלוך והמים חמים S:
יש גם את המתקן הזה של האבובים שיורדים ירידה חדה, עולים ויורדים שוב, עשיתי את זה בבורגס כשהייתי שם לפני שנתיים ולא אהבתי אז לא עשיתי פה.. O:
חוץ מהעובדה שהאיזור מים הזה עם כל החרטא שמשפריצים מיועד בתאכל'ס לילדים קטנים, זה כזה מעגניב ):
דרך אגב, יש בי צד אשכנזי, אולי זה מה שגרם לי להשרף ):[/quote]
לא הבנתי על מה אתה מדבר עם האבובים
כע זה מעגניב P:
אני
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356313]על מה זה?[/QUOTE]
ראית שערכתי את הפרי שלי במשחק שלך?
אני אסתכל עכשיו
איתי תתחיל ת'משחק כבר יא דעבה ):
או יותר מאוחר, אני הולך לאבא שלי עוד שנייה S:
עוד 5 ימים P:
ליאור אם תצליח לתקן איכשהו או למצוא מישהו שיתקן לך [הכוונה בטא] זה יקל עליי מאוד.
ותחליף את הזה של הצמחת עיניים על מה שאתה רוצה [רובין?] בהצמחה בלתי מוגבלת של עיניים [מהמקום שאין לך עין, כמובן בזמן שהעין של הפרי מרחפת.. ואז אתה יכול לעשות מגוון רחב יותר של התקפות]
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356327]עוד 5 ימים P:
ליאור אם תצליח לתקן איכשהו או למצוא מישהו שיתקן לך [הכוונה בטא] זה יקל עליי מאוד.
ותחליף את הזה של הצמחת עיניים על מה שאתה רוצה [רובין?] בהצמחה בלתי מוגבלת של עיניים [מהמקום שאין לך עין, כמובן בזמן שהעין של הפרי מרחפת.. ואז אתה יכול לעשות מגוון רחב יותר של התקפות][/QUOTE]
השגיאות לפי מה ששמתי לב זה רק שכחתי רווחים, זה כל כך מפריע?.