-
[QUOTE=Wendy;1368400]המכשפה של בית הספר (לכל בית ספ יש אותה כולםם מפחדים ממנה) מלמדת אותי היסטוריה אז... הלך עלייXD
טוב עוד 9 עמודים לסכם לגמרתי, סיימתי להיום מחר אני ינשיך עוד יומיים כנראה אני יסייםD:[/QUOTE]
לי היה שנה מורה טוב להיסטוריה שלמד כיף- מקווה שילמד אותי גם שנה הבאה.
מסכנה מקווה שבתיכון תהיה לך מורה להסיטוריה לא מכשפה.
[QUOTE=Reborn;1368398]כע שמעתי..
היה לי אותו באמ-פי הישן..
לי נתנו בשנתיים האחרונות רק שיעורים במתמטיקה..[/QUOTE]
גם לי.
-
[QUOTE=Reborn;1368403]בתיכון תלמדי שאין מכשפות של בצפר ושאת יכולה לשים ז*ן על כל הבצפר XD[/QUOTE]
טכנית, היא לא יכולה :oing:
-
זה השיר הכי טוב שיש אבל רציני עכשיו.. או לפחות השיר הכי טוב שיש ביוטיוב.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xUrgJmmjokc&feature=player_embedded[/url]
-
[QUOTE=Rias Gremory;1368404]לי היה שנה מורה טוב להיסטוריה שלמד כיף- מקווה שילמד אותי גם שנה הבאה.
מסכנה מקווה שבתיכון תהיה לך מורה להסיטוריה לא מכשפה.
גם לי.[/QUOTE]
גם לי בתכל'ס היה מורה כזה..
נראלי שהוא ילמד אותי שנה הבאה, כי הוא לימד אותי לטופס הקודם בהיסטוריה[רוב הסיכויים שזה יקרה].
הכי באסה שהמורה שלי לפיזיקה מלמד אותי גם שנה הבאה-הוא לא מלמד כזה טוב..
הכי טוב זה שיש לי מורה במתמטיקה שלא אכפת לו משיעורי בית[הוא לא בודק אם הכנו] והכי כיף ללמוד איתו והוא בטוח מלמד אותי שנה הבאה.
[QUOTE=Spider Man;1368407]זה השיר הכי טוב שיש אבל רציני עכשיו.. או לפחות השיר הכי טוב שיש ביוטיוב.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xUrgJmmjokc&feature=player_embedded[/url][/QUOTE]
תודה שהרסת לי את החיים..
-
[QUOTE=Reborn;1368408]גם לי בתכל'ס היה מורה כזה..
נראלי שהוא ילמד אותי שנה הבאה, כי הוא לימד אותי לטופס הקודם בהיסטוריה[רוב הסיכויים שזה יקרה].
הכי באסה שהמורה שלי לפיזיקה מלמד אותי גם שנה הבאה-הוא לא מלמד כזה טוב..
הכי טוב זה שיש לי מורה במתמטיקה שלא אכפת לו משיעורי בית[הוא לא בודק אם הכנו] והכי כיף ללמוד איתו והוא בטוח מלמד אותי שנה הבאה.[/QUOTE]
לי היה מור לפיזיקיה אחד המטומטמים המורים שהיה לי. אין צטורך שתדע איך מתנהל שיעור רגיל אצלו/מה קורה שיש מבחןXD.
ללי יש מורה למתמטיקה נחמדה/ לפעמים לא שבודקת תמיד ש.ב- למרות שאפשר לעבוד עליה שהכנוXD.
-
[QUOTE=Rias Gremory;1368410]לי היה מור לפיזיקיה אחד המטומטמים המורים שהיה לי. אין צטורך שתדע איך מתנהל שיעור רגיל אצלו/מה קורה שיש מבחןXD.
ללי יש מורה למתמטיקה נחמדה/ לפעמים לא שבודקת תמיד ש.ב- למרות שאפשר לעבוד עליה שהכנוXD.[/QUOTE]
היה לי בח' מורה מטומטם לפיזיקה, הוא לא היה מורה ולימד אותנו חומר שלא צריך להיות בבגרות..
הוא גם בא איזה יום אחד עם נעלי ספורט בצורה של רגליים[ביום האחרון שלמדנו איתו] ויום אחד ראינו שיש לו תחתונים ורודים :O[אחותי ראתה לו וכשהיא סיפרה לי נפלתי מצחוק]
וואי זמנים טובים..
-
[QUOTE=Reborn;1368412]היה לי בח' מורה מטומטם לפיזיקה, הוא לא היה מורה ולימד אותנו חומר שלא צריך להיות בבגרות..
הוא גם בא איזה יום אחד עם נעלי ספורט בצורה של רגליים[ביום האחרון שלמדנו איתו] ויום אחד ראינו שיש לו תחתונים ורודים :O[אחותי ראתה לו וכשהיא סיפרה לי נפלתי מצחוק]
וואי זמנים טובים..[/QUOTE]
LOL מזל שלא אלמד יותר פיזיקה. לא אוהב פיזיקה.
המורה שלי אפשר לקחת לתמיחד מבחנה מהמבעדה ועוד כמה דברים שאונמר רק במסן לך.
-
-
עמית.. אם אומראים מילה שהיא חלק מגלגל המזל רושמים אותה...
-
אוף נרדמתי לאיזה 5 שעות ):
-
איישילד זה משעמם.. כדורגל אמריקאי זה דבילי..
-
[QUOTE=Ilan;1368419]איישילד זה משעמם.. כדורגל אמריקאי זה דבילי..[/QUOTE]
אמאשך @:
לול כדורגל אמריקאי הרגת XP
-
קראתי 13 פרקים כדורגל אמריקאיץ.. חשבתי שאולי יעברו ספורט.. אבל זה לא נראה ככה.. זה משעמם Zzzzzz
-
-
[QUOTE=Ilan;1368421]קראתי 13 פרקים כדורגל אמריקאיץ.. חשבתי שאולי יעברו ספורט.. אבל זה לא נראה ככה.. זה משעמם Zzzzzz[/QUOTE]
לול מה Oם?
למה שיעברו ספורט S:?