-
[quote=Ilan;1430039]חדש או לא זאת התנהגות של ילד בן 3[/quote]
גם להתחיל להגיד שבני אדם מתנהגים כמו בני 3 לא מעיד יותר מדי על גדולת נפש.
אבל כן, הכלל המנחה הוא "לעזור, או לפחות לא לגרום לנזק." מנהלים די אמורים לפעול ON DEMAND. כמובן שלעתים יש ארועים שברור לגמרי שהם מצריכים התייחסות. אבל כל מנהל אמור לדעת שעלולים לתקוף אותו, ולמחוק הודעות שבהן הוא מושמץ היא לא הדרך להתמודד עם זה.
-
-
-
-
-
מעולה..
[url]http://www.f2h.co.il/hhuark88dsvh[/url]
הנה הזה עם המפוחית, אבל זה לא פייר כי לא היה לי כח לשאוף ולנשוף כמו בהוראות :[
באורגן זה נשמע יותר טוב.
-
-
כשאחותי תעוף, כי היא עושה את הדיני אבלות האלה בספירת העומר :[
-
מי סופר אותה בכלל
אה אה הבנת
סופר
כאילו
כי ספירת העומר
דיני אבלות
מי סופר אותה
אז זה כאילו
Pun מוצלח כזה על טוב אני אשתוק עכשיו ))))):
-
[QUOTE=Amitlv;1430034]מה יש לכם!?!
הוא חדש בכל עניין הפקחות...
אולי במקום לרדת אליו ורק להתלונן תעזרו לו
אל תגידו לרותם להוריד אותו מהתפקיד אלה תגידו לו מה כן לעשות
ואיתי בעם הבאה אל תמחק תרשום לאותו משתמש שאתה נותן לו אזהרה בעלפה ותגיד לו גם על מה ההזהרה ואם הוא עושה את זה שוב תתן לו אזהרה אמיתית[/QUOTE]
תקשיב עמית אני מונתי לפקח בדיוק כמוהו-בלי שום ניסיון של ניהול, אבל בכל זאת לא מחקתי הודעות לאף אחד אלא אם כן זה היה דאבל פוסט שעשו בטעות, הודעות שלי או אשכולות/הודעות של בוטים.
גם אותי העליבו כשהייתי פקח וזה לא אומר שמחקתי הודעות כאלה, במקום זה יידעתי אותם שנעלבתי ונתתי להם אזהרה ולפעמים אפילו התעלמתי.
כפי שנתתי דימוי קודם-המינוי הזה לפקחות נראה כמו מינוי ילד בן 7 למנהל בחיר.
-
[quote=Amitlv;1430034]מה יש לכם!?!
הוא חדש בכל עניין הפקחות...
אולי במקום לרדת אליו ורק להתלונן תעזרו לו
אל תגידו לרותם להוריד אותו מהתפקיד אלה תגידו לו מה כן לעשות
ואיתי בעם הבאה אל תמחק תרשום לאותו משתמש שאתה נותן לו אזהרה בעלפה ותגיד לו גם על מה ההזהרה ואם הוא עושה את זה שוב תתן לו אזהרה אמיתית[/quote]
יאו אלוהים ישמור אותך.
מי ירד עליו? מי? אמרנו מה לא טוב, מה הוא צריך לשפר.
ישלך השקפת עולם מוזרהההה
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1430061]תקשיב עמית אני מונתי לפקח בדיוק כמוהו-בלי שום ניסיון של ניהול, אבל בכל זאת לא מחקתי הודעות לאף אחד אלא אם כן זה היה דאבל פוסט שעשו בטעות, הודעות שלי או אשכולות/הודעות של בוטים.
גם אותי העליבו כשהייתי פקח וזה לא אומר שמחקתי הודעות כאלה, במקום זה יידעתי אותם שנעלבתי ונתתי להם אזהרה ולפעמים אפילו התעלמתי.
כפי שנתתי דימוי קודם-המינוי הזה לפקחות נראה כמו מינוי ילד בן 7 למנהל בחיר.[/QUOTE]
האמת לא היית פקח כזה גרוע.. נתת קצת פרוטקציות אבל בסדר נסלח..
-
עידן צופה בנו מהשירותים.
אני יודע את זה עמוק בתוך תוכי.
-
[quote=Madara Uchiha;1430061]תקשיב עמית אני מונתי לפקח בדיוק כמוהו-בלי שום ניסיון של ניהול, אבל בכל זאת לא מחקתי הודעות לאף אחד אלא אם כן זה היה דאבל פוסט שעשו בטעות, הודעות שלי או אשכולות/הודעות של בוטים.
כפי שנתתי דימוי קודם-המינוי הזה לפקחות נראה כמו מינוי ילד בן 7 למנהל בחיר.[/quote]
אולי הוא מעדיף לא לתת אזהרות לכולם...
בכל מקרא בוא נחכה שהוא יגיב ויסביר וזהו.
-