[QUOTE=Odin Borson;1443193]בסדר. ד"א ראית את סופריור ספיידרמן? בקרוב באינהיומנטי פיטר פארקר כנראה יחזור. חבל לדעתי...[/QUOTE]
אני שונא את סופריור ספיידרמן. ולא יודע אם הוא יחזור.... אין הרבה סיכוי. מה שכן, המארוול now החדש נחמד
Printable View
[QUOTE=Odin Borson;1443193]בסדר. ד"א ראית את סופריור ספיידרמן? בקרוב באינהיומנטי פיטר פארקר כנראה יחזור. חבל לדעתי...[/QUOTE]
אני שונא את סופריור ספיידרמן. ולא יודע אם הוא יחזור.... אין הרבה סיכוי. מה שכן, המארוול now החדש נחמד
[quote=the stranger;1443194]אני שונא את סופריור ספיידרמן. ולא יודע אם הוא יחזור.... אין הרבה סיכוי. מה שכן, המארוול now החדש נחמד[/quote]
ברור שהוא יחזור. זה היה פשוט עניין של זמן. על מה זה הסופיריור קארנג'? לא הספקתי לראות את חוברת 1# כי הייתי חייב לסיים את סקאאר. הוא הגיבור האהוב עליי יחד עם האלק וכל אלו שקשורים אליו.
[quote=odin borson;1443195]ברור שהוא יחזור. זה היה פשוט עניין של זמן. על מה זה הסופיריור קארנג'? לא הספקתי לראות את חוברת 1# כי הייתי חייב לסיים את סקאאר. הוא הגיבור האהוב עליי יחד עם האלק וכל אלו שקשורים אליו.[/quote]
לא יודע....עוד לא הגעתי לזה.
[quote=the stranger;1443196]לא יודע....עוד לא הגעתי לזה.[/quote]
תקשיב כשרק ראיתי את רד שי האלק ציפיתי לשי בומב. אפילו התחלתי לחשוב מה יהיה הצבע הבא. ד"א למשך חוברת אחת האלק היה סגול. מה קורה כרגע?
[quote=odin borson;1443197]תקשיב כשרק ראיתי את רד שי האלק ציפיתי לשי בומב. אפילו התחלתי לחשוב מה יהיה הצבע הבא. ד"א למשך חוברת אחת האלק היה סגול. מה קורה כרגע?[/quote]
רד האלק ורד שי האלק הם תוצאה של ניסוי גרעיני...קשה לי להאמין שהם עושים את ההאלקים לפי צבעים.
[quote=the stranger;1443198]רד האלק ורד שי האלק הם תוצאה של ניסוי גרעיני...קשה לי להאמין שהם עושים את ההאלקים לפי צבעים.[/quote]
אני יודע. פשוט זה מה שחשבתי כשפשוט ראיתי אותם. מה קורה איתך?
[quote=odin borson;1443199]אני יודע. פשוט זה מה שחשבתי כשפשוט ראיתי אותם. מה קורה איתך?[/quote]
אני כרגע עובד על חוברת קומיקס האמת. משהו דומה לדרדוויל.
[quote=deadpool;1443180]הו אדוננו צ'אק נוריס, שחרר את הנו"ד מגן עדן והחזר אותו אלינו כדי שנוכל להרוג אותו בעצמנו.
בברכה,
עמית.
נ"ב-לייק על הקטעים בבלתי נשכחים 2.[/quote]
על איזה קטעים אתה מדבר?
[quote=the stranger;1443200]אני כרגע עובד על חוברת קומיקס האמת. משהו דומה לדרדוויל.[/quote]
באמת? אני עובד על קומיקסים בעצמי. מחכה לעט הגרפי שיהיה אצלי רק ב20 לאוגוסט. עד אז אני מתאמן על החוברת ומה שאני אעשה שם. זה קצת דומה למגנטו... אני הכי אוהב אנטי גיבורים\רשעים מסוימים.
[quote=monster;1443202]על איזה קטעים אתה מדבר?[/quote]
כל הקטעים שצ'אק נוריס נמצא בהם.
אני רואה דוקטור הו
נחמד עומר.
נמלטים the best
למה נעלת ת'נושא
אין שום פואנטה בנושא הזה, כך שאין סיבה שהוא יישאר פתוח ויגרר לספאם מיותר