לא יאומן. האחות הקטנה של הינאטה זכתה ליותר זמן מסך מאשר טנטן זכתה לו ב-200 הפרקים האחרונים (ואני סופר פילרים)
Printable View
לא יאומן. האחות הקטנה של הינאטה זכתה ליותר זמן מסך מאשר טנטן זכתה לו ב-200 הפרקים האחרונים (ואני סופר פילרים)
למה אני תמיד פה בשישישבת
אין שום מקום ששווה להיות בו
טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים
טיף טיף טף טיף טיף טף
[QUOTE=D.Teach;1471863]אין שום מקום ששווה להיות בו[/QUOTE]
מסכימה חלקית
[QUOTE=שליט האבטיח;1471864]טלי טלי משמיים כל היום טיפות המים
טיף טיף טף טיף טיף טף[/QUOTE]
הנה הבחור והאלון
[QUOTE=טלי;1471868]מסכימה חלקית
הנה הבחור והאלון[/QUOTE]
לא מחקת כף
חוששתתני שאת פסולה
חחחח בפורום הזה אני מת על פרישות,כל כך הרבה דרמה חחח
וואי ניב האח צופה בנושא, זוכר שהיה לנו משהו עם משחק תפקידים ששיחקתי בשלך או משהו כזה שהיה ממש חזק, לא מתעלם מאלכס כמובן
[COLOR=#0066cc][SIZE=3][U][B]בוקר טוב אנשים יקרים :)[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
ווואווו חברים איך אני מתגעגע לקהילה הזאת! אני בצבא עכשיו, נטחן עד העצם!!!
אני מפקד עכשיו בפלס"ר צנחנים. וממש ממש קשה לי למצוא זמן להיכנס לפה.
אבל אני באמת מתגעגע קהילה הטובה הקטנה והמתוקה הזאת של האנשים בה כולם אוהבים את כולם בין עם אתה בן 13 וחצי ובין אם אתה בן 21.
הסתובבתי פה בפורום הסופ"ש ובאמת שעצוב לי לראות שהם שומם ואפור בצורה כזאת.
[SIZE=3][B][SIZE=2]אם יש למישהו רעיון, משהו תפעולי שיכול להציל את המקום הזה שתפו אותי ואני אבצע כי חייב!!! אני אעשה כל מה שאני יכול במסגרת הזמן שיש לי לעזור.[/SIZE][/B][/SIZE]
[U][B]
[COLOR=#0066cc][SIZE=3]עריכה:[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
מצטער על הכתיבה העילגת... חחחח אני מהפלאפון באוטובוס רוטט ועם תיקון אוטומטי שלא יודע מתי לתקן.
ואביב י'גבר על אוהבתך מאוד!
[QUOTE=NivX10;1471873][COLOR=#0066cc][SIZE=3][U][B]בוקר טוב אנשים יקרים :)[/B][/U][/SIZE][/COLOR]
ווואווו חברים איך אני מתגעגע לקהילה הזאת! אני בצבא עכשיו, נטחן עד העצם!!!
אני מפקד עכשיו בפלס"ר צנחנים. וממש ממש קשה לי למצוא זמן להיכנס לפה.
אבל אני באמת מתגעגע קהילה הטובה הקטנה והמתוקה הזאת של האנשים בה כולם אוהבים את כולם בין עם אתה בן 13 וחצי ובין אם אתה בן 21.
הסתובבתי פה בפורום הסופ"ש ובאמת שעצוב לי לראות שהם שומם ואפור בצורה כזאת.
[SIZE=3][B][SIZE=2]אם יש למישהו רעיון, משהו תפעולי שיכול להציל את המקום הזה שתפו אותי ואני אבצע כי חייב!!! אני אעשה כל מה שאני יכול במסגרת הזמן שיש לי לעזור.[/SIZE][/B][/SIZE]
[U][B]
[COLOR=#0066cc][SIZE=3]עריכה:[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
מצטער על הכתיבה העילגת... חחחח אני מהפלאפון באוטובוס רוטט ועם תיקון אוטומטי שלא יודע מתי לתקן.
ואביב י'גבר על אוהבתך מאוד![/QUOTE]
חחח התיקון אוטומטי באמת גרם לך להישמע עילג כשהגבת לי חחחחחחחחחחח ם: מפקד פלסר בצנחנים? כל הכבוד גבר! יפה מאוד.
אני מסכים איתך היה כיף מאוד, אבל תשמע, העניין הוא שאנשים בעיקר באו לפה בתור הבית השני שלהם, עכשיו כולם רוצים שהמצב של הפורום יהיה טוב אבל כבר לא מחפשים עוד בית, הם יותר מדי עסוקים האישיים... זו די בעיה. אפשר לעשות בפורום דברים נחמדים, איזשהם משחקי תפקידים מושקעים שיהיו בהם רק אנשים מסויימים ורציניים כדי שאנשים יראו שהפורום זז, אפשר לעשות דברים קבוצתים כמו להתחיל לשחק ביחד במשחק MMORPG, כמו magika wizard wars הנהדר, או משחקי קלפים באינטרנט, שמעבר ללשחק ביחד ואולי לשתף מדריכים ודברים אפשר לעשות טורנירים ופעילויות, מעבר לזה יצריך כמובן שאנשים יבלבלו תשכל בנוד כמו פעם.. אבל כל אלה מאמצים נורא עכשויים, בהווה, הם לא מחזיקים זמן, ולא יגרמו לאנשים להמשיך לגלוש לאחריהם, הם ר יכולים להתחיל להצית פה משהו... אני תמיד אדם עם רעיונות ורצון אבל עם אול לימודים באוניברסיטה בקרוב ודברים אני לא יכול להתחייב להשקיע בדבר, בטח לא במשהו שאני עושה לשם ההשקעה ולא לשם ההנאה נטו
[quote=d.teach;1471874]חחח התיקון אוטומטי באמת גרם לך להישמע עילג כשהגבת לי חחחחחחחחחחח ם: מפקד פלסר בצנחנים? כל הכבוד גבר! יפה מאוד.
אני מסכים איתך היה כיף מאוד, אבל תשמע, העניין הוא שאנשים בעיקר באו לפה בתור הבית השני שלהם, עכשיו כולם רוצים שהמצב של הפורום יהיה טוב אבל כבר לא מחפשים עוד בית, הם יותר מדי עסוקים האישיים... זו די בעיה. אפשר לעשות בפורום דברים נחמדים, איזשהם משחקי תפקידים מושקעים שיהיו בהם רק אנשים מסויימים ורציניים כדי שאנשים יראו שהפורום זז, אפשר לעשות דברים קבוצתים כמו להתחיל לשחק ביחד במשחק mmorpg, כמו magika wizard wars הנהדר, או משחקי קלפים באינטרנט, שמעבר ללשחק ביחד ואולי לשתף מדריכים ודברים אפשר לעשות טורנירים ופעילויות, מעבר לזה יצריך כמובן שאנשים יבלבלו תשכל בנוד כמו פעם.. אבל כל אלה מאמצים נורא עכשויים, בהווה, הם לא מחזיקים זמן, ולא יגרמו לאנשים להמשיך לגלוש לאחריהם, הם ר יכולים להתחיל להצית פה משהו... אני תמיד אדם עם רעיונות ורצון אבל עם אול לימודים באוניברסיטה בקרוב ודברים אני לא יכול להתחייב להשקיע בדבר, בטח לא במשהו שאני עושה לשם ההשקעה ולא לשם ההנאה נטו[/quote]
אני לא מפקד הפלס"ר, אני מפקד בפלס"ר. מפקד הפלס"ר הוא בדרגת 3 פלאפלים. ולי אין שום עניין בקבע, יצאתי לפיקוד כדי להוסיף יותר עניין לשירות.
בכל מקרה. הפורום הזה לפי מה שאתה אומר ולפי מה שקראתי באשכול של עומר. לעולם לא ישוב עוד להיות כשהיה... וזה חבל. בעוד 40 יום בערך אני 6 שנים בפורום הזה. מרשה לעצמי להגיד שאני מהוותיקים ביותר. ועצוב לי לראות את זה.
אך לפי מה שאתה אומר. כמו כולכם גם אני כרגע לא יכול להתחייב לכך!
[size=3][u][b]
אבל יש לי רעיון להציע:[/b][/u][/size]
לא משנה מה יעשו פה אנשים או לאן שואף רותם. תחליט הפורום היא פוקימון. וכלל אנשים הפורום חובבי פוקימון בפרט ואנימה בכלל. ואני מציע לשלב כוחות. להפוך למן פורום יוצא של אנימה il. לשלב עוד פורומים קטנים כמו זה לפורום אחד גדול. אני אישית מכיר עוד פורום פוקימון ישראלי, ועוד פורום יוגי הו, פורום אנימה ספין או אנימס.
ואני לא מנסה לפרסם פה פורומים ולקבל באן מטומטם על שטות אלא באמת להציע שילוב זרועות אם איזה שניים מהפורומים האלה. אנימה ספין הוא בחיתוליו... פורום הפוקימון הישראלי השני גם דאוך ומעוך. לשלב בין שלושתם ולהקים קהילה של פורום אנימה רחב וטוב גם תחסוך לרותם בהוצאות וגם תפריח מחדש את השממה.
ואז אמצעי התקשרות של פייסבוק, סקייפ וואטצאפ של 'מחבר לחבר' יחזירו אנשים מפעם
הסיכוי היחיד להחזיר את הפורום למה שהוא היה, זה לבנות מכונת זמן, לחזור לעבר, למנוע מכל חברי הפורום בהווה להגיע אליו, ובכך לגרום לו להיות שומם בעבר.
ולזה קוראים חשיבה מחוץ לקופסה.
בנימה אחרת: במשחק immortal על המאיה, הצלחתי להציל את המשחק כ-4 תורות לפני בחירות באו"ם שבהם היה מנצח רמחמחנג, על ידי זה שהכרזתי עליו מלחמה (איזה 20 תורות קודם לכן) וכבשתי לו את כל הערים. זו הייתה הדרך היחידה לגרום לו להיות עם פחות מ-40 קולות (היו לו 46...). אבל המשחק עדיין רחוק מסיום! העותמנים מובילים בכמה טכנולוגיות עליי, אבל אני בניתי את האבל, אבל הם כבר התחילו לבנות חללית ואני לא קרוב לזה. לכן, אני חייב לכבוש להם את עיר הבירה... ואם אני כבר שם אז אני יכול לכבוש את כל ערי הבירה ולנצח domination. במיוחד כי השעון של clausweitz legacy מתקתק, ויהיה חבל אם אני לא אנצל אותו עד תום....
כן התכוונתי מפקד בפלסר חחח שמע הרעיון שלך לא רע, כי אם יש באמת הרבה פורומים קטנים וזניחים, אולי אפשר ליצור איתם משהו מאוגד, בהנחה שהפורום הזה הגיע בפעם הראשונה בהיסטוריה שלו לבאמת מצב של ערש דוי ואין ברירה שפוקימונס יאבד את המקום שלו כדבר המרכזי. אפשר לקחת שרידי קהילות, לאחד ביניהם, ועם מאמצים ליצור משהו סביר.
אביזי, המשחק שרשמת נשמע מעניין, אבל אל מבין בזה כלום, ולא מתכוון, לכן רק איאלץ להנהן
בסדר, לשם שינוי כבר יש לי מדריך על המשחק שיש אליו קישור בלינקייה של פורום משחקים כלליים. ולכן הידע על המשחק הזה מוגדר כ"common knowledge" בפורום, ולכן מותר לי לדבר כמה שבא לי על זה, מבלי שזה ייחשב למשל... לכת סודית שאני מנסה להפיץ בפורום....
(ולהסרת ספק: למשחק לא קוראים immortal. immortal זו דרגת הקושי.)
[QUOTE=D.Teach;1471877]כן התכוונתי מפקד בפלסר חחח שמע הרעיון שלך לא רע, כי אם יש באמת הרבה פורומים קטנים וזניחים, אולי אפשר ליצור איתם משהו מאוגד, בהנחה שהפורום הזה הגיע בפעם הראשונה בהיסטוריה שלו לבאמת מצב של ערש דוי ואין ברירה שפוקימונס יאבד את המקום שלו כדבר המרכזי. אפשר לקחת שרידי קהילות, לאחד ביניהם, ועם מאמצים ליצור משהו סביר.
אביזי, המשחק שרשמת נשמע מעניין, אבל אל מבין בזה כלום, ולא מתכוון, לכן רק איאלץ להנהן[/QUOTE]
חחח כן זה משהו שלמדתי בצבא:
"if you can't beat them? join them"
"if you still want beat them? well, you already part of them... destroy all from inside!!!"
[url]https://www.youtube.com/watch?v=So71xuscupU[/url]