-
[QUOTE]נועם
*אוקי דוקי
*שתדע שתמיד היית אחד השחקנים היותר מצחיקים ששיחקו אצלי (כל תגובה שלישית שלך בערך גורמת לי לצחוק מהציניות)
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, האי סינאבאר, קנטו
*כסף - 15,880 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מאחל בהצלחה ללינדי ואז מנסה את מזלך על כיסא הגלגלים. אתה משתפר במיומנות השימוש בו ואז נכנס למעלית היציאה מבית החולים. כשאתה מגיע חזרה ללובי, מולי קוראת לך ואומרת:" אה, קלאן! בוא רגע!" כשאה מתגלגל לעברה ומגיע אליה היא אומרת:" מגנו הגיע לכאן מקודם, הוא רוצה להיפגש איתך ועם ראש הבסיס, שהוא אחד מהסגנים בקנטו! קח, הם מחכים לך שם" היא אומרת ומביאה לך כרטיס מגנטי לבן כולו.
מה תעשה?[/QUOTE]
תודה תודה אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום, לאש קאטצ'ם שלימד אותי שלא משנה כמה ליגות תעבור, בסוף פיקאצ'ו יתאפס, לארתור שלימד אותי שאפשר לעלות כיתה גם אחרי 20 שנה, ובעיקר למחשב שלי. מחשבוש- שעזר לי לכתוב את כל הציניות המובהקת הזאת.
------------------------------------
"תודה!" אודה למולי ואקח את הכרטיס. "מגנו רוצה להיפגש איתי? הוא בטח רוצה להראות לראש הבסיס את הטירון החדש שבעט בדלת ברזל עם פיירי לוק..." אומר באכזבה עצמית ואיע לחדרו של ראש הבסיס.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1486679]
[B][U][COLOR="#006400"]בר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*כסף: 7,000 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סניזל וחושב עם עצמף שיש עוד הרבה על מה לעבוד. נראה שרוארק הופתע מבחירתך. "יש לך רק 3 פוקימונים?" הוא שואל. סניזל רץ לעבר שילדון, נעלם במאצע ומופיע שוב לידו, מתנגש בו ומעלף אותו. "שילדון, חזור! כל הכבוד! רמפארדוס, צא!" ומהפוקדור שלו יוצא מין דינוזאור ענקי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/409.gif[/IMG] רוארק אומר:" רמפארדוס, מפולת סלעים" ורמפארדוס מפיל על סניזל עשרות סלעים גדולים מהתקרה, גורם לו להרבה מאוד נזק.
מה תעשה?
מאצ'וק - 0/10
קלאונצ'ר - 0/10
סניזל - 4/10[/COLOR]
[/QUOTE]
"אתה יותר מהיר ממנו אני מצפה שתתחמק מהמתקפות שלו" אגיד
"תתקרב אליו תוך כדי שאתה רץ ומטעה אותו, ושאתה קרוב שיסוע לילי" אוסיף
-
[B][U][COLOR=#000080]אלמוג[/COLOR][/U]
[COLOR=#000080]*ישך אפליקציית פוקדקס בטלפון
*מיקום - בסיס צוות אג'נטרה, מאוויל, הואן
*כסף - 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתקרב אל פוקימון הוורד ומכין את פאנפי לקרב. האזנה לצלילים מגלה לך שמדובר בפוקימונית וורד. היא ממשיכה להתסחרר לה בשדות העשב. לא נראה שהיא מבחינה אליך או מקדישה אליך יותר מדי תשומת לב. נראה שזה מכעיס את פאנפי ופרצוף זעוף עולה על פניו.
מה תעשה?
פנאפי תשתשמש בורדה כליוון פוקימון הוורד ואחרי שהוא שם לב אליך תשתמש בכדרור הגנה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE] טדי
*אני אתן לך ליזום. כשתמצא משהו וטדי ינסה, הוא יצליח
*חלון לול. אתה כמה עשרות קומות מתחת לפני הקרקע.
*מקום : בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
*כסף : 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור שקיבלת. בפנים היתה רוח רפאים קטנה בכחול-סגול עם 'שרשרת' אבני חן על צווארה. אדם אומר:" וואו, מיסדרבוס!": . המסך עדיין מציג את העיר פורטרי. השעון מורה שהשעה 23:30 בקאלוס. אתה הולך לישון, כשמיסדרבוס לידך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתעורר בבוקר למגע רך. אתה מבין שמיסדרבוס מלקקת אותך. הפחד משתק אותך לכמה רגעים, אך לבסוף אתה מתעשת. השעון מורה '09:41'
מה תעשה?
[/QUOTE]
וואו איזה יום קשה היה אתמול. אני קם במצב רוח רע מאוד ואני יוצא מהחדר שלי כדי לפגוש את אדם. אני בודק אם יש לנו משימה או משהו לעשות מטעם הצוות.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1486679][B][U][COLOR=#FFA500]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#FFA500]*איך הספרייטים שהכנתי לך ולשותפה שלך? קלטתי את הכיוון?
*כסף: 100 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מודה לו בכנות ומציעה את מיטתך. את מחכה שהתנועות מהקומה השנייה יפסיקו ואז מתחילה להסתובב בשקט בבית. אתה הולכת אל החדר הראשי בבית, רואה שם ספה מלאה בספרים ומסך טלוויזיה כבוי. ליד הספה יש ארון חמים למגע, שמכיל כ-16 ביצים בצבעים וגוונים שונים. את הולכת למטבח, ורואה שם סלסלה מלאה בפוקדורים מלאים, ועוד ארונית ביצים חמימה למגע. מולך מקרר. את שומעת רעשים מלמעלה. מר פוקימון יורד אליך ושואל:" מה? מה את עושה? למה את מסתובבת לי בבית?". את אומרת לו שהיית רעבה ואז הוא אומר:" אה. טוב חכי רגע". הוא מוציא מהמקרר מספר ירקות, גבינה מלוחה ושימורי דג. הוא חותך את הירקות ומערבב את הכל ביחד לקערה אחת גדולה. הוא מחלק את תוכן הקערה לשתי קערות קטנות יותר ומגיש לך אחת מהקערות. "קחי, בתאבון" הוא אומר ועולה בחזרה למעלה.
מה תעשי?[/COLOR]
[/QUOTE]
להביא לך תמונה? ואני נראה חמודה מידי :( אני רוצה להיות אפלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה! אבל אהמממ" אומר לו ואלך אחריו ואנסה לחשוב על משהו "יש אולי אישה בבית? נראה לי שקיבלתי..." אומר לו ואנסה להעלות על פני ארשת תמימה וטיפה חולה 'נו שיעלה כבר למעלה וילך לישון' אחשוב לעצמי בזעם
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1486679]
[B][U][COLOR=#8B4513]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#8B4513]*היא עוד לא נרדמה LOL. היא בדרך, שלב אמצע של פיהוק
*סיבוב: [URL="http://www.serebii.net/attackdex-xy/round.shtml"]קישור[/URL]
*המזל משחק לטובתך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבקש מטייפול להשתמש בעוד על-קולי אחד על סלוופוק. היא שולחת גל על-קולי, אך סלוופוק לא מושפע כי הוא כבר מבולבל! מיד לאחר מכן טיימפול נרדמת. ג'מה אומרת:" יש! היפופוטם מפגר, ניצחנו! התקלה, גמור אותה!" נראה שמרוב בלבול, סלוופוק לא הקשיב לג'מה והוא מצליף לעצמו עד שהוא מתעלף. "יא חתיכת #$%@#$^$#" ג'מה ממשיכה עם אוצר המילים העשיר שלה עד ששני פיראטים באים וגוררים אותה משם. עם מבט פסיכוטי בעיניים, היא אומרת:" אני עוד אמצא אותך לי! וכשאני אמצא, לא יישאר ממך כלום פרט לראש שותת דם!" היא אומרת לך. פיראט נוסף מגיע מהמעלית ונוגע בסלוופוק עם פוקדור כמו שלך, לוכד אותו מחדש. שני הפיראטים שהיו איתכם בהתחלה עושים משהו דומה עם קלאונצ'ר וקרווניה. לאחר מכן הפיראט שהיה איתכם בהתחלה אומר לך ולשני האנשים שנותרו לידך: "טוב, כל הכבוד! שלושתכם הצלחתם לעבור את המבחן הסופי. דרך אגב, זה אקווה-בול" הוא אומרו מציג פוקדור כמו שקיבלת. "פוקדור זה הוא פוקדור ייחודי: מגע שלו בפוקימון או בפוקדור של מאמן אחר ילכוד ב100 אחוזי הצלחה את הפוקימון של המאמן האחר. גם פוקימונים פראיים יילכדו ב100 אחוזי הצלחה. עכשיו, בואו אחריי למעלית לטקס הקבלה". הוא אומר. שני המאמנים שלצידך מחזירים את הפיפלאפ והצ'ינצ'או שלהם לפקודוריהם ועוקבים אחרי החייל אל המעלית.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני ניגש אל טיימפול ואומר לה " היית מצוינת, נצחנו בקרב הראשון, כל הכבוד !". אחזיר אותה לפוכדור שלה שתנוח קצת ואז אלך אל המעלית ואחכה בקוצר רוח מה יקרה בטקס הקבלה.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1486270][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER]
[/U][/B]
[B][COLOR=#006400]*עקב התנסות של בר חשתי צורך להסביר קצת על מכונים. המכונים במשחק הזה פועלים הצורה אממ... מעניינת. אין פאזלים מסובכים [B]מאוד[/B] כמו במשחקים וזה לא סתם זירה כמו באנימה. יש במכון מספר שלבים, בדרך כלל מספר מאמנים שצריך לנצח לפני הגעה למנהיג המכון. מאמני המכון יהיו מאמנים רגילים, אולי עם פוקימונים קצת נדירים. בסופו של דבר, תגיעו למנהיג המכון. מנהיג המכון יילחם מולכם בזירה ייחודית עם מאפיינים ייחודיים. יהיו לו מספר פוקימונים, שלא יהיו סתם פוקימונים רגילים עם סט מהלכים, אלא פוקימונים עם סט מתקפות שמבוסס על אסטרטגיה ושיטת לחימה ספציפית, כמו שלדוגמה השילדון של רוארק הוא staller (סט נחווה אצל ~BarMaster~). הפוקימונים יאומנו היטב נגד חולשותיהם העיקריות. לכל מנהיג מכון יהיה את הפוקימון הכי חזק שלו, שבדרך כלל יהיה האחרון שהוא משתמש בו. ניצחון בקרב מול מנהיג המכון ייתן תג. לא יינתן כסף על הניצחון של מנהיג המכון או מאמני המכון. כמו כן, הפסד מול מנהיג או מאמני המכון לא יחייבו אתכם בכסף.
[B][COLOR=#FFA500]*רק שהנפש המתמטית יגיב על הזה של חנוכה ואני מכריז תוצאה.
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000FF]*ד"א, לא יודע אם שמתם לב, אבל צוות רמפא"ג זה גם ראשי תיבות של הצוותים וגם בא מהמילה Rampage (הרגשתי צורך להגיד את זה)[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#0000CD]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#0000CD]*הסנובר נקלט במערכת
*לא לאנוס, אבל אתה מתחצף אליו כל כך, הוא יותר חזק ממך.
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לו שאם הוא רוצה להפסיד אין לך בעיה ושתמצאו מקום טוב. האחות ג'וי אומרת:" יש לנו מתחתם אימונים קומה למעלה. ומה בקשר לפוקימונית? החלטת כבר?"
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
מה אז הוא ירביץ לי? הוא יותר מידיד דבק כזה חחחח אני לא הולך לצאת מהארון לגבר שהשניה פגשתי!
----------------
"פוקימונית?" אשאל מבולבל "לא זכור לי כזו מילה..." אגיד.
-
[B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אוקיי נמאס לי. אנחנו בעמוד 45 ואנחנו זוחלים. אני לא חושב שאני רושם הודעות פילרים, אבל אם אתם שמים לב שאני כן, תיידעו אותי. בנוסף, כולכם, כל השחקנים, תשתדלו לקדם את עצמכם ככל האפשר בין הודעה להודעה. אני לא מבקש שכולם ישקיעו בטירוף וירשמו תגובות ארוכות, אבל נסו כמה שיותר להתקדם. אם אתם שמים לב שאתם מתקדמים ומגיעים למקרה שבו יש שתי אופציות, רשמו לי את שתיהם. אני אבחר אחת מהן ואתקדם הלאה. חוצמזה, אתם יכולים לשלב רגשות בתגובות שלכם לפוקימונים שלכם (אלא אם כן זה נוגד אופי). קצת בונדינג לא יזיק לקשר ביניכם, וזה אפילו יכול לעזור לקדם את הפוקימונים ש[/COLOR][/B]לכם
[B][COLOR="#FFA500"]*אנחנו כבר באוקטובר, ואני רוצה לדעת את תוצאת הסקר על חנוכה. אלמוג, בבקשה תרשום את תגובתך בנושא.[/COLOR][/B]
[COLOR="#DAA520"][B]*עברתי על המפות, ושמתי לב שמעט מאוד מקומות נחשפו ביונובה וקאלוס. לכן, אני מכריז על תחרות בין השחקנים שנמצאים בצוות אג'נטרה: 'שבוע החקר!' מהיום ועד שישי הבא, ה7.10, השחקן שיחשוף ויחקור כמה שיותר אזורים ביונובה ובקאלוס יזכה בפרס! [B]אבל[/B], יש כמה הגבלות: -שחקן שעוד לא הגיע לבסיס וסיים את המשימה הראשונה שלו לא יכול להשתתף בשבוע החקר. -שחקנים שכרגע באמצע קרב/מטלה/פעולה כלשהי/פצועים לא יכולים להשתתף בשבוע החקר. בהצלחה!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR="#000080"]*אלמוג ונועם: מכיוון שאלמוג עוד לא סיים משימה אחת ונועם פצוע במשחק, בשבילכם אני אצור אחרות אחרת, שתהיה רק בין שניכם, לאחר שאלמוג יסיים את המשימה הראשונה שלו ונועם יבריא. תקבלו ה"פ בנושא כשיגיע הזמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000FF"]*החלטתי להחזיר את הפונקציה של פירוט זמן בראש התגובה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*אני לא יודע אם קלטתם, אבל כל מי שמשחק בצוות אג'נטרה, יש לכם משגר! אתם יכולים ללכת לאן שבאלכם, ולמצוא כל פוקימון בטבע. פשוט תחפשו את המיקום שלו בסרבי וגשו לשם. כאלו שבצוות רמפא"ג - כל פוקימון שבלתי אפשרי לתפיסה אצלכם נוסף למקום כלשהו.[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]*בנוסף, במידה ויש לכם זמן עד למטלה כלשהי (זמן מוקצב למשימה, זמן עד למשימה), יהיה רשום לכם לפני התגובה עוד כמה זמן הדבר הזה קורה.[/COLOR]
[COLOR="#00FF00"][B]*בר, עמית ולי: אני מנסה ליצור איזשהי אחידות בספרייטים. ליצור לכם ספרייט כמו השאר מבוסס על הספרייט שנתתם לי? או על תיאור אחר?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="#8B4513"]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - מכרות הברזל, האי איירון, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטרוי שלדעתך הבסיס הוא בהר ביירון ושתלכו לחפש שם. הוא אומר:" אין בעיה, אני רק רוצה ללכת לעיר רגע, לרפא את הפוקימונים". את הולכת עם טרוי על קופרוויל, שם הוא מרפא את פוקימוניו. לאחר שיצאתם מהמרכז, בדרככם אל הר ביירון, אתם שמועים רעש נפץ חזק שמגיע מכיוון ההר. עשן עולה מכיוון הצד בהר שרחוק מעיניכם. טרוי אומר:" זאת הוכחה בשביליל. בואי נלך!". שניכם רצים אל עבר ההר. כשאתם מגיעים אל השביל שעולה במעלה ההר, אתם מאטים קצת כדי לא לאבד אנרגיה, אך ממשיכים למהר. אתם מגיעים לחלק ממנו נשמע הפיצוץ עננת אבק עדיין אופפת את האזור. אתם רואים חור נפץ ענקי בצורת עיגול שנפער בהר, ומנהרה שעוקבת אחריו. המנהרה נראית כאילו נחפרה על ידי בני אדם, והיא מוארת באור כחול בהיר. סמל של האות A מעצמות חקוק על הקרקע: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/b/bf/Aqua-logo.png/40px-Aqua-logo.png[/IMG]. טרוי אומר:" אם זה לא קשור לצוות אקווה, אני לא יודע מה כן". טרוי מתחיל ללכת אל תוך המנהרה. הוא אומר:" תצטרפי אליי אם את רוצה".
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*עוד 1 יום עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 2,095 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על דרכי פעולה אפשריות ולבסוף מחליט מה לעשות ואומר לדודואו. דודואו עוטף עצמו בפסי אנרגיה ורודים שעוזרים לו להיות זריז יותר. במהירות שיא, הוא רץ לעבר גלופין תוך כיד היעלמות באמצע, ספק אם מהמתקפה או מהמהירות, ופוגע בו בחוזקה. נראה שעקב מהירות הפגיעה המתקפה עשתה יותר נזק. טרייסי נראית לחוצה ואומרת:" גולפין, אתה יכול! פיהוק ואז רפש!". גולפין מפהק. נראה שהפיהוק שלו 'הדביק' את דודואו, ועכשיו גם הוא מפהק! לאחר מכן גולפין שולח יריית רפש לעבר דודואו שנפגע. ההרעלה פוגעת עוד קצת בדודואו. דודואו נראה חלש מאוד, אפילו קצת יותר מגולפין, שגם הוא לא במיטבו.
מה תעשה?
דודואו - 2/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*מחשבוש שלך נהיה רווחי סופסוף: מאזלט! פתחת את עמוד 45 -> זכית במיני איוונט אישי עם אגדי! בחר אגדי.
*זמן - בוקר
*כסף - 15,880 פ"ד
אתה מודה למולי. אתה לוקח את הכרטיס וחושב שמגנו רוצה לראות אותך בטח כי נכשלת. אתה נכנס למעלית ההנהלה, מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך ליד פאנל הכפתורים והמעלית אומרת:" כבר תגיע לחדרו של ראש הבסיס, אורח". המעלית יורדת לה לאיטה למטה, ולבסוף אתה מגיע לחדר ארוך, שנראה כמו קרון רכבת. לעומת כל חדרי ההנהלה הרחבים שהיית בהם, חדר זה ארוך. שלושת קירות החדר הם מסכים שמציגים נוף של תחנת רכבת תחתית גדולה במיוחד. בקצה החדר ספרייה קטנה. בצד שמאל שולחן גדול, שמשמאלו יושב אדם גבוה עם מעיל לבן-חום ארוך וכובע לבן: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/092.gif[/IMG], ומשמאלו יושב מגנו. נראה כי הם צוחקים. לאחר כמה רגעים מגנו מבחין בך ואומר:" אה! קלאן! תכיר, זה אמט. הוא הסגן השני של הצוות בקנטו, וראש הבסיס בסינאבאר. אני ייתן לו לספר על עצמו קצת". אמט מדבר לעברך בקול שקט ורגוע:" שלום לך קלאן. אני הוא אמט ג'יימסון, מהעיר נימבאסה שביונובה. כמו שמגנו אמר, אני ראש הבסיס פה, באי סינאבאר, ובנוסף אני הסגן השני של הצוות בקנטו. כל זה השגתי לאחר 10 שנים של עבודה קשה בצוות. לפני שהייתי בצוות, ניהלתי את תחנת גיר, תחנת הרכבת התחתית המרכזית של יונובה. ניהלתי אותה יחד עם אחי, אינגו. אם אני לא טועה, אינגו הוא איפשהו בראש ההנהלה בסינו". מגנו מתערב ואומר:" אינגו הוא הסגן הראשון של ברנדון בסינו. אדם מאוד מוכשר". אמט ממשיך:" בכל מקרה, הסיבה שאני ומגנו זימנו אותך לכאן הוא כיד לדון במצב ה..מעניין שאתה נמצא בו עכשיו. כמו שהבנת מלינדי, אתה נקעת לעצמך את הרגל. בשבוע הקרוב יהיה עליך להסתובב עם כיסא הגלגלים, במנוחה בבסיס. אני לא בא להטיף לך על הטעות שלך, בכלל לא. באתי ליידע אותך שלאחר שדיברתי עם מגנו, החלטנו להעביר אותך זמנית, לשבוע הקרוב, לבסיס בעיר מאוויל שבהואן. העיר מאוויל בנויה בתוך מבנה סגור עם מעליות, לכן תוכל גם לצאת מהבסיס ולהסתובב. פני השטח המחוספסים של האי סינאבאר רק יקשו עליך בזמן ההחלמה שלך. לך לארוז את חפציך. החדר שלך יישאר ריק עד שתחזור, ואתה תקבל חדר עם שותף במאוויל. השותף שלך הוא רופא במאוויל, והוא יעזור לך בהמשך השיקום והטיפול שלך,. הם אומרים. מגנו מלווה אותך אל הלובי ואומר:" אני אחכה לך כאן".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 7,000 פ"ד
אתה אומר לסניזל בחצי נזיפה שהוא מהיר יותר ממנו והוא צריך להתחמק ממתקפותיו. סניזל מהנהן לעברך כשאתה אומר לו מה לעשות. סניזל רץ לעבר רמפארדוס, מטעה ומבלבל אותו בדרך, ולבסוף עוטף ידו באנרגיה אפלה ומשסע את רמפארדוס. דמפארדוס לא נראה כאילו המתקפה פוגעת בו קשה מאוד. רוארק אומר בחיוך קל:"מפולת סלעים". רמפארדוס מפיל סלעים מהתקרה, וסניזל מנצל את המהירות שלו, ומתחמק בקושי מהסלעים. רוארק חושק שיניים. אם רק היתה איזו דרך שבה היית יכול לעשות את סניזל מהיר יותר...
מה תעשה?
סניזל - 4/10
קלאונצ'ר - 0/10
מאצ'וק - 0/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]אלמוג[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לפאנפי מה לעשות. פאנפי מזנק בכל כוחו קידמה לעבר הפוקימון, נפגע קצת בתהליך. כשהפוקימון שם לב אל פאנפאי, הוא שולח לעברו קרני אנרגיה ירוקות. פאנפי מתכדרר סביב עצמו כדי להגן על עצמו, כמו שמארת לו, ונראה שהמתקפה פוגעת קצת פחות חזק, אך עדיין חזק. הפוקימון משחזר לעצמו את האנרגיה ממה שהוא שאב.
מה תעשה?
פאנפי - 4/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מקום - בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם במצב רוח רע מאוד. אתה הולך לסלון ומיסדרבוס עוקבת אחריך. היא נראית עצובה, כאילו חיכתה לתגובה כלשהי. אדם יושב בסלון, אוכל קורנפלקס. אתה שואל אותו אם יש איזה משימה לעשות, והוא אומר:" הממ.... אני חושב שיש עוד 4 מטלות מאתמול, אבל אני אישית במצב רוח יותר רגוע היום. מה דעתך שנתאמן קצת, או נתפוס פוקימונים נוספים לצוות?" אדם שואל אותך. אתה רואה שאודיש עומד לידו, מקפץ במקום בחיוכים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*אמרת שכל הקטע זה לוק תמים, אופי אפל, אז הלכתי לפי זה
*אם תביא תמונה אני יוכל לערוך לך ספרייט יותר דומה לכוונתך.
*הוא ישן כבר, אתה הערת אותו עם ה'חקירות' שלך
*מיקום - דרך 30, ג'וטו
*זמן - לילה
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 100 פ"ד
את שואלת אותו אם יש אישה בבית, כי עברת ככה וככה. הוא אומר:" אה.. אממ... לא, אני רווק. טוב, אני אשאיר אותך לבד עם עצמך. השירותי אורחים בחלק האחורי של הקומה הראשונה" הוא אומר ועולה למעלה. נראה שכרגע אם תעשי רעשים עדינים כאלה ולא בולטים הוא לא יטריד אותך יותר.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#8B4513"]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#8B4513"]~~~~~~~~~~
אתה משבח את טיימפול והיא מחייכת לעברך. אתה מחזיר אותה לפוקדור שלה וצועד לכיוון המעלית. לידך גבר ואישה, בערך בגילך. אתה נכנס לתוך המעלית יחד עם הפיראט והאנשים, ומגיע קומה אחת למעלה. לאחר כמה שניות דלת המעלית נפתחת ואתה מוצא את עצמך בחדר עגול שהסמל של צוות אקווה מתנוסס על הקיר מאחוריו, מוקף בהילה סגולה כהה. בחדר יושבים עשרות פיראטים במדי הפיראטים שלהם בחצי גורן, ומולם עומדת אישה סביב גיל שלושים עם עור שזוף ושיער שחור כהה עם פסים כחולים: [SPOILER][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png/180px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png[/IMG][/SPOILER]
היא אומרת:" שלושתכם שם! זה שאתם כאן מספיק כדי להעיד על כך שאתם מתחילים להבין באמת עם מי צריך להתחבר, לפני שמאוחר מדי!". בזמן שהיא מדבר, החייל-פיראט והחיילת-פיראטית שהדריכו אתכם מצטרפים לקהל. "אני שלי, מדענית לשעבר בחברת דבון וכיום הסגנית הראשונה של הבוס של צוות אקווה-רמפא"ג, מפקד מחוז סינו בצוות רמפא"ג. כל פקודה שתקבלו ממני היא פקודה בלתי ניתנת להפרה, אלא אם כן קיבלתם הוראות ישירות מלמעלה. במילים אלו, ברוכים הבאים, מלחים, לצוות אקווה-רמפ"אג!". כל החיילים-פיראטים מוחאים כפיים. "מטעמי זהירות" היא אומרת ומוציאה יצור דמוי היפופוטם ורוד וגדול עם קונכייה ענקית עם פנים על זנבו מהפוקדור שלו, "סלווברו יסרוק את מוחותיכם כדי לבדוק שאין בכם כוונות זדון נגדנו. אם תסרבו לבדיקה, תועברו מיידית לצינוק. האם אתם מסכימים?" היא שואלת. סלווברו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/080.gif[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000CD"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000CD"]*הוא לא מצפה ממך, פשוט הוא פותח את רגשותיו אממ... מהר. פשוט תנסה להרחיק אותו ממך בקצת פחות כעס, הוא איזה ג'באר
*מיקום - לומיוס, קאלוס
*זמן - אחה"צ
*כסף - 0 פ"ד
נראה שהאחות ג'וי מתחילה אט-אט להתייאש ממך. היא אומרת:" אתה לא זוכר? דיברתי איתך מקודם על פוקימונית שננטשה אצלנו במרכז. תהיה מוכן לאמץ אותה?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1487191][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אוקיי נמאס לי. אנחנו בעמוד 45 ואנחנו זוחלים. אני לא חושב שאני רושם הודעות פילרים, אבל אם אתם שמים לב שאני כן, תיידעו אותי. בנוסף, כולכם, כל השחקנים, תשתדלו לקדם את עצמכם ככל האפשר בין הודעה להודעה. אני לא מבקש שכולם ישקיעו בטירוף וירשמו תגובות ארוכות, אבל נסו כמה שיותר להתקדם. אם אתם שמים לב שאתם מתקדמים ומגיעים למקרה שבו יש שתי אופציות, רשמו לי את שתיהם. אני אבחר אחת מהן ואתקדם הלאה. חוצמזה, אתם יכולים לשלב רגשות בתגובות שלכם לפוקימונים שלכם (אלא אם כן זה נוגד אופי). קצת בונדינג לא יזיק לקשר ביניכם, וזה אפילו יכול לעזור לקדם את הפוקימונים ש[/COLOR][/B]לכם
[B][COLOR="#FFA500"]*אנחנו כבר באוקטובר, ואני רוצה לדעת את תוצאת הסקר על חנוכה. אלמוג, בבקשה תרשום את תגובתך בנושא.[/COLOR][/B]
[COLOR="#DAA520"][B]*עברתי על המפות, ושמתי לב שמעט מאוד מקומות נחשפו ביונובה וקאלוס. לכן, אני מכריז על תחרות בין השחקנים שנמצאים בצוות אג'נטרה: 'שבוע החקר!' מהיום ועד שישי הבא, ה7.10, השחקן שיחשוף ויחקור כמה שיותר אזורים ביונובה ובקאלוס יזכה בפרס! [B]אבל[/B], יש כמה הגבלות: -שחקן שעוד לא הגיע לבסיס וסיים את המשימה הראשונה שלו לא יכול להשתתף בשבוע החקר. -שחקנים שכרגע באמצע קרב/מטלה/פעולה כלשהי/פצועים לא יכולים להשתתף בשבוע החקר. בהצלחה!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR="#000080"]*אלמוג ונועם: מכיוון שאלמוג עוד לא סיים משימה אחת ונועם פצוע במשחק, בשבילכם אני אצור אחרות אחרת, שתהיה רק בין שניכם, לאחר שאלמוג יסיים את המשימה הראשונה שלו ונועם יבריא. תקבלו ה"פ בנושא כשיגיע הזמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000FF"]*החלטתי להחזיר את הפונקציה של פירוט זמן בראש התגובה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*אני לא יודע אם קלטתם, אבל כל מי שמשחק בצוות אג'נטרה, יש לכם משגר! אתם יכולים ללכת לאן שבאלכם, ולמצוא כל פוקימון בטבע. פשוט תחפשו את המיקום שלו בסרבי וגשו לשם. כאלו שבצוות רמפא"ג - כל פוקימון שבלתי אפשרי לתפיסה אצלכם נוסף למקום כלשהו.[/COLOR][/B]
[COLOR="#FFA500"]*בנוסף, במידה ויש לכם זמן עד למטלה כלשהי (זמן מוקצב למשימה, זמן עד למשימה), יהיה רשום לכם לפני התגובה עוד כמה זמן הדבר הזה קורה.[/COLOR]
[COLOR="#00FF00"][B]*בר, עמית ולי: אני מנסה ליצור איזשהי אחידות בספרייטים. ליצור לכם ספרייט כמו השאר מבוסס על הספרייט שנתתם לי? או על תיאור אחר?[/B][/COLOR]
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - מכרות הברזל, האי איירון, סינו
*זמן - צהריים
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 555 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטרוי שלדעתך הבסיס הוא בהר ביירון ושתלכו לחפש שם. הוא אומר:" אין בעיה, אני רק רוצה ללכת לעיר רגע, לרפא את הפוקימונים". את הולכת עם טרוי על קופרוויל, שם הוא מרפא את פוקימוניו. לאחר שיצאתם מהמרכז, בדרככם אל הר ביירון, אתם שמועים רעש נפץ חזק שמגיע מכיוון ההר. עשן עולה מכיוון הצד בהר שרחוק מעיניכם. טרוי אומר:" זאת הוכחה בשביליל. בואי נלך!". שניכם רצים אל עבר ההר. כשאתם מגיעים אל השביל שעולה במעלה ההר, אתם מאטים קצת כדי לא לאבד אנרגיה, אך ממשיכים למהר. אתם מגיעים לחלק ממנו נשמע הפיצוץ עננת אבק עדיין אופפת את האזור. אתם רואים חור נפץ ענקי בצורת עיגול שנפער בהר, ומנהרה שעוקבת אחריו. המנהרה נראית כאילו נחפרה על ידי בני אדם, והיא מוארת באור כחול בהיר. סמל של האות A מעצמות חקוק על הקרקע: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/b/bf/Aqua-logo.png/40px-Aqua-logo.png[/IMG]. טרוי אומר:" אם זה לא קשור לצוות אקווה, אני לא יודע מה כן". טרוי מתחיל ללכת אל תוך המנהרה. הוא אומר:" תצטרפי אליי אם את רוצה".
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 2,095 פ"ד
אתה חושב על דרכי פעולה אפשריות ולבסוף מחליט מה לעשות ואומר לדודואו. דודואו עוטף עצמו בפסי אנרגיה ורודים שעוזרים לו להיות זריז יותר. במהירות שיא, הוא רץ לעבר גלופין תוך כיד היעלמות באמצע, ספק אם מהמתקפה או מהמהירות, ופוגע בו בחוזקה. נראה שעקב מהירות הפגיעה המתקפה עשתה יותר נזק. טרייסי נראית לחוצה ואומרת:" גולפין, אתה יכול! פיהוק ואז רפש!". גולפין מפהק. נראה שהפיהוק שלו 'הדביק' את דודואו, ועכשיו גם הוא מפהק! לאחר מכן גולפין שולח יריית רפש לעבר דודואו שנפגע. ההרעלה פוגעת עוד קצת בדודואו. דודואו נראה חלש מאוד, אפילו קצת יותר מגולפין, שגם הוא לא במיטבו.
מה תעשה?
דודואו - 2/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*מחשבוש שלך נהיה רווחי סופסוף: מאזלט! פתחת את עמוד 45 -> זכית במיני איוונט אישי עם אגדי! בחר אגדי.
*זמן - בוקר
*כסף - 15,880 פ"ד
אתה מודה למולי. אתה לוקח את הכרטיס וחושב שמגנו רוצה לראות אותך בטח כי נכשלת. אתה נכנס למעלית ההנהלה, מעביר את הכרטיס המגנטי בחרך ליד פאנל הכפתורים והמעלית אומרת:" כבר תגיע לחדרו של ראש הבסיס, אורח". המעלית יורדת לה לאיטה למטה, ולבסוף אתה מגיע לחדר ארוך, שנראה כמו קרון רכבת. לעומת כל חדרי ההנהלה הרחבים שהיית בהם, חדר זה ארוך. שלושת קירות החדר הם מסכים שמציגים נוף של תחנת רכבת תחתית גדולה במיוחד. בקצה החדר ספרייה קטנה. בצד שמאל שולחן גדול, שמשמאלו יושב אדם גבוה עם מעיל לבן-חום ארוך וכובע לבן: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/092.gif[/IMG], ומשמאלו יושב מגנו. נראה כי הם צוחקים. לאחר כמה רגעים מגנו מבחין בך ואומר:" אה! קלאן! תכיר, זה אמט. הוא הסגן השני של הצוות בקנטו, וראש הבסיס בסינאבאר. אני ייתן לו לספר על עצמו קצת". אמט מדבר לעברך בקול שקט ורגוע:" שלום לך קלאן. אני הוא אמט ג'יימסון, מהעיר נימבאסה שביונובה. כמו שמגנו אמר, אני ראש הבסיס פה, באי סינאבאר, ובנוסף אני הסגן השני של הצוות בקנטו. כל זה השגתי לאחר 10 שנים של עבודה קשה בצוות. לפני שהייתי בצוות, ניהלתי את תחנת גיר, תחנת הרכבת התחתית המרכזית של יונובה. ניהלתי אותה יחד עם אחי, אינגו. אם אני לא טועה, אינגו הוא איפשהו בראש ההנהלה בסינו". מגנו מתערב ואומר:" אינגו הוא הסגן הראשון של ברנדון בסינו. אדם מאוד מוכשר". אמט ממשיך:" בכל מקרה, הסיבה שאני ומגנו זימנו אותך לכאן הוא כיד לדון במצב ה..מעניין שאתה נמצא בו עכשיו. כמו שהבנת מלינדי, אתה נקעת לעצמך את הרגל. בשבוע הקרוב יהיה עליך להסתובב עם כיסא הגלגלים, במנוחה בבסיס. אני לא בא להטיף לך על הטעות שלך, בכלל לא. באתי ליידע אותך שלאחר שדיברתי עם מגנו, החלטנו להעביר אותך זמנית, לשבוע הקרוב, לבסיס בעיר מאוויל שבהואן. העיר מאוויל בנויה בתוך מבנה סגור עם מעליות, לכן תוכל גם לצאת מהבסיס ולהסתובב. פני השטח המחוספסים של האי סינאבאר רק יקשו עליך בזמן ההחלמה שלך. לך לארוז את חפציך. החדר שלך יישאר ריק עד שתחזור, ואתה תקבל חדר עם שותף במאוויל. השותף שלך הוא רופא במאוויל, והוא יעזור לך בהמשך השיקום והטיפול שלך,. הם אומרים. מגנו מלווה אותך אל הלובי ואומר:" אני אחכה לך כאן".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 7,000 פ"ד
אתה אומר לסניזל בחצי נזיפה שהוא מהיר יותר ממנו והוא צריך להתחמק ממתקפותיו. סניזל מהנהן לעברך כשאתה אומר לו מה לעשות. סניזל רץ לעבר רמפארדוס, מטעה ומבלבל אותו בדרך, ולבסוף עוטף ידו באנרגיה אפלה ומשסע את רמפארדוס. דמפארדוס לא נראה כאילו המתקפה פוגעת בו קשה מאוד. רוארק אומר בחיוך קל:"מפולת סלעים". רמפארדוס מפיל סלעים מהתקרה, וסניזל מנצל את המהירות שלו, ומתחמק בקושי מהסלעים. רוארק חושק שיניים. אם רק היתה איזו דרך שבה היית יכול לעשות את סניזל מהיר יותר...
מה תעשה?
סניזל - 4/10
קלאונצ'ר - 0/10
מאצ'וק - 0/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]אלמוג[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - דרך 117, הואן
*זמן - ערב
*כסף - 0 פ"ד
אתה אומר לפאנפי מה לעשות. פאנפי מזנק בכל כוחו קידמה לעבר הפוקימון, נפגע קצת בתהליך. כשהפוקימון שם לב אל פאנפאי, הוא שולח לעברו קרני אנרגיה ירוקות. פאנפי מתכדרר סביב עצמו כדי להגן על עצמו, כמו שמארת לו, ונראה שהמתקפה פוגעת קצת פחות חזק, אך עדיין חזק. הפוקימון משחזר לעצמו את האנרגיה ממה שהוא שאב.
מה תעשה?
פאנפי - 4/10[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*מקום - בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה קם במצב רוח רע מאוד. אתה הולך לסלון ומיסדרבוס עוקבת אחריך. היא נראית עצובה, כאילו חיכתה לתגובה כלשהי. אדם יושב בסלון, אוכל קורנפלקס. אתה שואל אותו אם יש איזה משימה לעשות, והוא אומר:" הממ.... אני חושב שיש עוד 4 מטלות מאתמול, אבל אני אישית במצב רוח יותר רגוע היום. מה דעתך שנתאמן קצת, או נתפוס פוקימונים נוספים לצוות?" אדם שואל אותך. אתה רואה שאודיש עומד לידו, מקפץ במקום בחיוכים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FFA500"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FFA500"]*אמרת שכל הקטע זה לוק תמים, אופי אפל, אז הלכתי לפי זה
*אם תביא תמונה אני יוכל לערוך לך ספרייט יותר דומה לכוונתך.
*הוא ישן כבר, אתה הערת אותו עם ה'חקירות' שלך
*מיקום - דרך 30, ג'וטו
*זמן - לילה
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 100 פ"ד
את שואלת אותו אם יש אישה בבית, כי עברת ככה וככה. הוא אומר:" אה.. אממ... לא, אני רווק. טוב, אני אשאיר אותך לבד עם עצמך. השירותי אורחים בחלק האחורי של הקומה הראשונה" הוא אומר ועולה למעלה. נראה שכרגע אם תעשי רעשים עדינים כאלה ולא בולטים הוא לא יטריד אותך יותר.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#8B4513"]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#8B4513"]~~~~~~~~~~
אתה משבח את טיימפול והיא מחייכת לעברך. אתה מחזיר אותה לפוקדור שלה וצועד לכיוון המעלית. לידך גבר ואישה, בערך בגילך. אתה נכנס לתוך המעלית יחד עם הפיראט והאנשים, ומגיע קומה אחת למעלה. לאחר כמה שניות דלת המעלית נפתחת ואתה מוצא את עצמך בחדר עגול שהסמל של צוות אקווה מתנוסס על הקיר מאחוריו, מוקף בהילה סגולה כהה. בחדר יושבים עשרות פיראטים במדי הפיראטים שלהם בחצי גורן, ומולם עומדת אישה סביב גיל שלושים עם עור שזוף ושיער שחור כהה עם פסים כחולים: [SPOILER][IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/f/f1/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png/180px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Shelly.png[/IMG][/SPOILER]
היא אומרת:" שלושתכם שם! זה שאתם כאן מספיק כדי להעיד על כך שאתם מתחילים להבין באמת עם מי צריך להתחבר, לפני שמאוחר מדי!". בזמן שהיא מדבר, החייל-פיראט והחיילת-פיראטית שהדריכו אתכם מצטרפים לקהל. "אני שלי, מדענית לשעבר בחברת דבון וכיום הסגנית הראשונה של הבוס של צוות אקווה-רמפא"ג, מפקד מחוז סינו בצוות רמפא"ג. כל פקודה שתקבלו ממני היא פקודה בלתי ניתנת להפרה, אלא אם כן קיבלתם הוראות ישירות מלמעלה. במילים אלו, ברוכים הבאים, מלחים, לצוות אקווה-רמפ"אג!". כל החיילים-פיראטים מוחאים כפיים. "מטעמי זהירות" היא אומרת ומוציאה יצור דמוי היפופוטם ורוד וגדול עם קונכייה ענקית עם פנים על זנבו מהפוקדור שלו, "סלווברו יסרוק את מוחותיכם כדי לבדוק שאין בכם כוונות זדון נגדנו. אם תסרבו לבדיקה, תועברו מיידית לצינוק. האם אתם מסכימים?" היא שואלת. סלווברו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/080.gif[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000CD"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000CD"]*הוא לא מצפה ממך, פשוט הוא פותח את רגשותיו אממ... מהר. פשוט תנסה להרחיק אותו ממך בקצת פחות כעס, הוא איזה ג'באר
*מיקום - לומיוס, קאלוס
*זמן - אחה"צ
*כסף - 0 פ"ד
נראה שהאחות ג'וי מתחילה אט-אט להתייאש ממך. היא אומרת:" אתה לא זוכר? דיברתי איתך מקודם על פוקימונית שננטשה אצלנו במרכז. תהיה מוכן לאמץ אותה?" היא שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אמרת יש לי אובר התקפה אם אני תוקף פעמיים היא פעם אחת..
----------------
"דודואו לא לוותר, תן את כל כולך בהתקפה הזאת! השתמש במרדף ואז במתקפת זעם!"
-
[QUOTE] טדי
*מקום - בסיס צוות אג'נטרה, אקווקורד, קאלוס
*זמן - בוקר
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה תעשה? [/QUOTE]
"תגיד לי, זה תמיד הולך להיות מה שאתה רוצה לעשות?" ארטן בכעס. אני מתחרט על זה מיד, אני לא מעוניין לריב עם אדם אבל זה פשוט יצא! אני במצב רוח כל כך רע שאני ממש מרגיש צורך לצאת מהדירה. "יודע מה אדם, אני לא מעוניין להתאמן או לתפוס פוקימונים אוקיי? אני בכלל לא רוצה לא אני לאאא רוצה לאכול במסעדה או ללכת למקום שיוריד לי שומנים מהצשקל שלי, חשבתי שאתה תבין, חשבתי שאתה תקבל אותי כמו שאני ולא תגרום לי לרדת במשקל! אני בכלל לא מעוניין! נמאסססס לייי!!!" הטונים עולים לכדי צעקות ואני רוקע את רגליי ומתקדם לעבר הדלת בזעם נוראי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1487191][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[/QUOTE]
נכון הוספת את הסוגריים של האופי בגללי חחחחחחחחחחח סתם יש לי תחושב כזאת
ואני מעדיף שיהיה מבוסס על ספרייט שנתתי :), אהבתי מאוד את אלה שעשית כבר
"זה מה שאני מצפה" אגיד לו
"תשתמש בזריזות, תוך כדי שאתה מגביר את הקצב תתקרב אליו, ומקתפת הטעיה" אוסיף
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1487191][B][U][CENTER][SIZE=5]הודעות[/SIZE][/CENTER]
[/U][/B]
[B][COLOR=#006400]*אוקיי נמאס לי. אנחנו בעמוד 45 ואנחנו זוחלים. אני לא חושב שאני רושם הודעות פילרים, אבל אם אתם שמים לב שאני כן, תיידעו אותי. בנוסף, כולכם, כל השחקנים, תשתדלו לקדם את עצמכם ככל האפשר בין הודעה להודעה. אני לא מבקש שכולם ישקיעו בטירוף וירשמו תגובות ארוכות, אבל נסו כמה שיותר להתקדם. אם אתם שמים לב שאתם מתקדמים ומגיעים למקרה שבו יש שתי אופציות, רשמו לי את שתיהם. אני אבחר אחת מהן ואתקדם הלאה. חוצמזה, אתם יכולים לשלב רגשות בתגובות שלכם לפוקימונים שלכם (אלא אם כן זה נוגד אופי). קצת בונדינג לא יזיק לקשר ביניכם, וזה אפילו יכול לעזור לקדם את הפוקימונים ש[/COLOR][/B]לכם
[B][COLOR=#FFA500]*אנחנו כבר באוקטובר, ואני רוצה לדעת את תוצאת הסקר על חנוכה. אלמוג, בבקשה תרשום את תגובתך בנושא.[/COLOR][/B]
[COLOR=#DAA520][B]*עברתי על המפות, ושמתי לב שמעט מאוד מקומות נחשפו ביונובה וקאלוס. לכן, אני מכריז על תחרות בין השחקנים שנמצאים בצוות אג'נטרה: 'שבוע החקר!' מהיום ועד שישי הבא, ה7.10, השחקן שיחשוף ויחקור כמה שיותר אזורים ביונובה ובקאלוס יזכה בפרס! [B]אבל[/B], יש כמה הגבלות: -שחקן שעוד לא הגיע לבסיס וסיים את המשימה הראשונה שלו לא יכול להשתתף בשבוע החקר. -שחקנים שכרגע באמצע קרב/מטלה/פעולה כלשהי/פצועים לא יכולים להשתתף בשבוע החקר. בהצלחה!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#000080]*אלמוג ונועם: מכיוון שאלמוג עוד לא סיים משימה אחת ונועם פצוע במשחק, בשבילכם אני אצור אחרות אחרת, שתהיה רק בין שניכם, לאחר שאלמוג יסיים את המשימה הראשונה שלו ונועם יבריא. תקבלו ה"פ בנושא כשיגיע הזמן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000FF]*החלטתי להחזיר את הפונקציה של פירוט זמן בראש התגובה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#FF0000]*אני לא יודע אם קלטתם, אבל כל מי שמשחק בצוות אג'נטרה, יש לכם משגר! אתם יכולים ללכת לאן שבאלכם, ולמצוא כל פוקימון בטבע. פשוט תחפשו את המיקום שלו בסרבי וגשו לשם. כאלו שבצוות רמפא"ג - כל פוקימון שבלתי אפשרי לתפיסה אצלכם נוסף למקום כלשהו.[/COLOR][/B]
[COLOR=#FFA500]*בנוסף, במידה ויש לכם זמן עד למטלה כלשהי (זמן מוקצב למשימה, זמן עד למשימה), יהיה רשום לכם לפני התגובה עוד כמה זמן הדבר הזה קורה.[/COLOR]
[COLOR=#00FF00][B]*בר, עמית ולי: אני מנסה ליצור איזשהי אחידות בספרייטים. ליצור לכם ספרייט כמו השאר מבוסס על הספרייט שנתתם לי? או על תיאור אחר?[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8B4513]*בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#8B4513]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#8B4513]~~~~~~~~~~
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
כן תעשה על הספרייט שהבאתי.
לא הבנתי זה שאנחנו רק בעמוד 45 זה דבר רע?
--------
אני ארים את ידי גבוהה כדי שהמפקדת תשים לב אלי וכשתתן לי את הרשות לדבר אומר לה " המפקדת, סליחה שאני שואל אותך את זה, אבל במקרה את לא האחות או משהו כזה של החיילת שאותה הבסתי בקרב הבחינה שלי לפני כמה דקות? פשוט שנייכן ממש דומות לאחת השניה. ודרך אגב הבדיקה הזאת לא מסוכנת לפוקימונים נכון? כי לי אין בעיה לעבור את הבדיקות, אין לי כוונות זדון נגדכם אבל טיימפול תפחד קצת נראה לי מהבדיקה". אוציא את טיימפול מהפוכדור שלה למקרה שגם היא תצטרך לעבור בדיקה.
-
[COLOR="#0000FF"]*אופסיס. תקבל אותה עכשיו
*מיקום - מפקדת אג'נטרה, סאנישור, סינו
*זמן - בוקר
*כסף - 2,095 פ"ד
אתה אומר לדודואו מה לעשות. הוא רודף אחר גולפין, מתנגש בו בחוזקה ומעלף אותו. טרייסי אומרת:" גולפין, חזור, כל הכבוד! בוא ננסה אותך! גסטלי, צאי!" ומהפוקדור של טרייסי יוצאת עננת הגז שהיא גסטלי: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/092.gif[/IMG] דודואו מנסה להשתמש עליה במתקפה זעם, אך לא נראה שהוא מצליח, עקב היותה של גסטלי פוקימונית רוח. טרייסי אומרת:" גסטלי, קרן בלבול!" וגסטלי יורה קרן זוהרת על דודואו, מבלבלת אותו. דודואו נפגע מהרעל. הוא נראה כבר חלש מאוד. גסטלי צוחקת בקולה המזוויע:"גסטליייי, גסטלייי!" דודואו מפהק שוב, אך לא נרדם כי הוא מורעל.
מה תעשה?
דודואו - 1/10 [/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*וואו איזו התפרצות
*זמן - בוקר
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רוטן ומתפרץ על טדי. אתה רואה שמבטו נבהל עוד ועוד ממך. אתה הולך לכיוון הדלת והוא אומר:" טדי ,חכה!" הוא רץ לעבר הדלת ומגיע לאיה לפניך, חוסם אותה. הוא אומר:" תקשיב, אני לא מבין למה אתה כועס! אני מקבל אותך בדיוק כמו שאתה! הלכתי לשם כדי לשרוף את המרתון, והצעתי לך להשתמש בזה גם לעצמך. זה לא שאני לא מקבל אותך ככה, פשוט יידעתי אותך, כדי שלא תתאכזב אחר כך במידה והיית רוצה. אני לא כופה עלינו מה לעשות, בכלל לא. אז הייתי רעב, בסדר. לא היית חייב לבוא איתי. אני מציע מקומות ללכת אליהם, לא אומר לך מה לעשות. יודע מה, גם לי נמאס. נמאס לי שכבר יומיים אני עושה כל מה שאני יכול כדי להתחבר איתך כמה שיותר ושלא נריב, ואז אתה נובח עליי ככה, כמו איזה גראולית'! אז לא יודע מה אתה עושה, אבל [B]אני[/B] הולך להתאמן ולתפוס פוקימונים" הוא אומר ומשתגר מהחדר בזעם, למקום כלשהו.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#006400"]*כן חח הוספתי את זה בגללך. וסבבה
*אתה פשוט לא מוותר הא?
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 7,000 פ"ד
אתה מחייך ואומר שזה בדיוק מה שרצית. אתה צופה בעוד סניזל מקיף עצמו בטבעות ורודות ונהיה זריז. הוא רץ קדימה בשיא המהירות, נעלם באמצע, ספק מהמתקפה וספק מהמהירות שלו, ומופיע שוב ליד רמפארדוס, נתקע בו בכל הכוח ושורט אותו. רמפארדוס נראה כאילו הוא נפגע קשה מאוד והוא מותש. רוארק נבהל ואומר:"מה?! איך זה שסניזל מנצח את כל הפוקימונים של רוארק מרקורי?! נמאס לי מזה! רמפארדוס, מפולת סלעים ואז כרסום!". רמפארודס שולח מפולת סלעים, וסניזל מתחמק מהסלעים בחינניות. אפילו רמפארדוס מתעצבן בשלב זה. הוא מזנק אל עבר סניזל, תופס אותו וחובט בו בחוזקה עם זנבו. סניזל נפגע פגיעה חזיתית. נראה שוהא נאבק להישאר עומד. "מה תעשה עכשיו, הא?!" רוארק אומר. נראה שממש עצבנת אותו.
מה תעשה?
סניזל - 1/10
קלאונצ'ר - 0/10
מאצ'וק - 0/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#800000"]לי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800000"]*זה מצוין שאנחנו בעמוד 45, פשוט שהמשחק זוחל. פעם שעברה שעשיתי את המשחק, בעמוד 60 היינו אחרי 5 איוונטים וכולם כמעט היו במשימה השנייה שלהם, כרגע כולם רק סיימו ראשונה
*סבבה
*איך היא דומה? היא היתה בלונדינית LOL
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה עוצר את שלי ושואל אותה את השאלות. אתה שם לב למבטים מפוחדים על פניהם של החיילים-מלחים בקהל. היא עונה לך:"אין לי משפחה חוץ מהוריי, ששניהם קשישים. גם אם כן, אם הייתה לי אחות, היא לא היתה מפסידה. הסריקה היא לכם, קשה לי להאמין שפוקימון שקיבלת ממני יבגוד בנו" היא אומרת וצוחקת צחוק קולני. "מה שמך, טירון?" היא שואלת אותך בקשיחות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] טדי
*וואו איזו התפרצות
*זמן - בוקר
*כסף - 1,200 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רוטן ומתפרץ על טדי. אתה רואה שמבטו נבהל עוד ועוד ממך. אתה הולך לכיוון הדלת והוא אומר:" טדי ,חכה!" הוא רץ לעבר הדלת ומגיע לאיה לפניך, חוסם אותה. הוא אומר:" תקשיב, אני לא מבין למה אתה כועס! אני מקבל אותך בדיוק כמו שאתה! הלכתי לשם כדי לשרוף את המרתון, והצעתי לך להשתמש בזה גם לעצמך. זה לא שאני לא מקבל אותך ככה, פשוט יידעתי אותך, כדי שלא תתאכזב אחר כך במידה והיית רוצה. אני לא כופה עלינו מה לעשות, בכלל לא. אז הייתי רעב, בסדר. לא היית חייב לבוא איתי. אני מציע מקומות ללכת אליהם, לא אומר לך מה לעשות. יודע מה, גם לי נמאס. נמאס לי שכבר יומיים אני עושה כל מה שאני יכול כדי להתחבר איתך כמה שיותר ושלא נריב, ואז אתה נובח עליי ככה, כמו איזה גראולית'! אז לא יודע מה אתה עושה, אבל אני הולך להתאמן ולתפוס פוקימונים" הוא אומר ומשתגר מהחדר בזעם, למקום כלשהו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"כן, תברח! מצאת לך את ההזדמנות להסתלק והסתלקת!אתה בטח חושב שאני מעכב אותך ובגלל זה החלטת לעזוב! לא באמת התרשמת ממני בקרב שלנו יחד ולא באמת הערכת אותי, אתה סתם משויץ עלי! אתה סתם חושב שאתה יותר טוב ממני! אתה שונא אותי ואתה לא באמת מעריך אותי!" אצרח אל החדר הריק, יודע שהוא נעלם. "אתה בכלל לא יודע, שאתה הראשון שגרם לי להרגיש כאילו אני שווה, שאני אשכרה מסוגל! אתה לא יודע עד כמה אתה חשוב לי! תלך! זה הרי ברור שזה היה קורה לי, אני לא יכול לשמור על ההכי חשוב לי!"
אני פורץ בבכי ומתיישב על הרצפה, מביט בפוקימון הרוח שכלל לא חשוב לי מה שמו כרגע ואומר לה "מדוע את מסתכלת עלי כך? מדוע אכפת לך ממני, הרי את גם שונאת אותי!" אקום אליה ואלטף את ראשה ואם תרשה לי אחבק אותה. "אני ממש מצטער שלא אמרתי לך שלום, אני ממש מתנצל על כך שאני לא חברותי מספיק או מאמן טוב. סליחה!" אני מרגיש שהכלמ תפוצץ לי בחזה. אני בוכה ובוכה ללא שליטה, מחבק את הפוקימון שלי.
אתפוס את המשגר שלי ואשתגר לי לסרולין, ליד המגדלור. אני מתיישב במקום גבוה ובהה באויר. בים וחולות. אני יודע שאני אשם בהכל, אני לא מסוגל לקבל את העובדה שסוף סוף, היה לי שותף, הייתי גיבור. אני הורס לעצמי את הכל. אני, לא אף אחד אחר.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1487203]
[COLOR="#006400"]*כן חח הוספתי את זה בגללך. וסבבה
*אתה פשוט לא מוותר הא?
*מיקום - מכון אורבורג, אורבורג, סינו
*זמן - ערב
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*כסף - 7,000 פ"ד
אתה מחייך ואומר שזה בדיוק מה שרצית. אתה צופה בעוד סניזל מקיף עצמו בטבעות ורודות ונהיה זריז. הוא רץ קדימה בשיא המהירות, נעלם באמצע, ספק מהמתקפה וספק מהמהירות שלו, ומופיע שוב ליד רמפארדוס, נתקע בו בכל הכוח ושורט אותו. רמפארדוס נראה כאילו הוא נפגע קשה מאוד והוא מותש. רוארק נבהל ואומר:"מה?! איך זה שסניזל מנצח את כל הפוקימונים של רוארק מרקורי?! נמאס לי מזה! רמפארדוס, מפולת סלעים ואז כרסום!". רמפארודס שולח מפולת סלעים, וסניזל מתחמק מהסלעים בחינניות. אפילו רמפארדוס מתעצבן בשלב זה. הוא מזנק אל עבר סניזל, תופס אותו וחובט בו בחוזקה עם זנבו. סניזל נפגע פגיעה חזיתית. נראה שוהא נאבק להישאר עומד. "מה תעשה עכשיו, הא?!" רוארק אומר. נראה שממש עצבנת אותו.
מה תעשה?
סניזל - 1/10
קלאונצ'ר - 0/10
מאצ'וק - 0/10[/COLOR]
[/QUOTE]
'אני כבר לא מצפה לנצח בשלב הזה, אבל סניזל צריך לעלף את רמפארדוס' אחשוב
"תסיים את זה במתקפת הטעיה" אגיד
'מתקפת הטעיה לא יכולה לפספס' אחשוב שוב