-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה רומז פה משהו?
~~~~~~~
אתה מודה לפליים ולוקח את התג. אתה יוצא מהמכון ופוגש את ביאנקה ולונה. "ראינו את הקרב ממרפסת בתקרת הזירה. זה היה קרב מדהים!" לונה מברכת אותך. ביאנקה לא אומרת כלום אבל מביטה בך בהערצה.
"מייק" ביאנקה אומרת מעט בביישנות "רוצה להילחם נגדי?" היא שואלת
[/QUOTE]
סדרי לנו איזו היתקלות אפית עם לוגיה original
שתדעי שאחרי איך שלונה קטלה אותי, זה כבר מפחיד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ אוקיי, מה שתרצי" אומר. "רק דרגונייר מול מישהו או שנילחם אני ואת?" אשאל אותה.
-
~מייק~
כבר תוכנן להמשך
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני נגדך" היא עונה. "אני רוצה להתאמן" היא מסבירה לך.
אתם מחפשים שטח אדמה פנוי ולבסוף מוצאים פינה גדולה מספיק לשמש לכם כזירת קרב. כולם הולכים לשבת בצד ולונה מאחלת בהצלחה לשניכם.
אתם נעמדים בקצוות השונים של הזירה, מוכנים לקרב.
-
[QUOTE=Alice;1488869]~מייק~
כבר תוכנן להמשך
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני נגדך" היא עונה. "אני רוצה להתאמן" היא מסבירה לך.
אתם מחפשים שטח אדמה פנוי ולבסוף מוצאים פינה גדולה מספיק לשמש לכם כזירת קרב. כולם הולכים לשבת בצד ולונה מאחלת בהצלחה לשניכם.
אתם נעמדים בקצוות השונים של הזירה, מוכנים לקרב.[/QUOTE]
אכין את עצמי מראש:' ביאנקה חזקה. מאוד חזקה. אני חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן" אומר. "אוקיי, הנה זה מתחיל" אומר ואשלח עליה טעינה פרבולית
~~~~
יאייי
-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מהנהן. "אשמח להצטרף למישהו כמוך. ביום מן הימים, אשמח לקרב חוזר" הוא עונה לך.
כל השותפים שלך קופצים מאושר ורצים לברך את החבר החדר בחבורה.
לפתע, אתה שומע קול משק כנפיים חזק ומביט לשמיים. אתה רואה פוקימון ציפור יפהפה עף דרך השמים, שאתה מביט בו אתה מגיש חמימות מתפשטת בך ואתה שם לב שגם כל הפוקימונים שלך, במיוחד צ'אטוט חשים כך. במהרה הפוקימון נעלם.
"וואוו!" ממלמלת לילית בשוק
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/250.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה רומז פה משהו?
~~~~~~~
אתה מודה לפליים ולוקח את התג. אתה יוצא מהמכון ופוגש את ביאנקה ולונה. "ראינו את הקרב ממרפסת בתקרת הזירה. זה היה קרב מדהים!" לונה מברכת אותך. ביאנקה לא אומרת כלום אבל מביטה בך בהערצה.
"מייק" ביאנקה אומרת מעט בביישנות "רוצה להילחם נגדי?" היא שואלת
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אני אחדד את הנקודה: הוא מתנהג כמו כל בן אדם רגיל. אתה יכול להיות BFF איתו אפילו. פשוט לחשוב לבד על טקטיקות קרב ודברים ממש ממש מסובכים יהיה לו קשה
~~~~~~
"אממ היי?" אתה אומר לילד "אתה שומע אותי? אתה יכול לדבר?" אתה שואל בסקרנות. "היי. ברור שכן. למה שלא אוכל?" הוא שואל אותך בקול מעט סקרני. נראה שהוא לא הכי מודע לעובדה שהוא נמצא תחת השפעת קולר. אתה משתגר יחד איתו ועם הפוקימון שלו חזרה לדרך בה היית. הפוקימון המעופף נראה די מגונן על אקלטרו ולחוץ. אתה מנסה להיזכר מה עשית ונזכר שהיית בדרך לעיר הבאה[/QUOTE]
'יהיה קשה לשמור על פרופיל נמוך איתו' אחשוב לפתע שאולי כל הסידקיק הזה לא רעיון כל כך טוב 'הרי ברור לכולם עכשיו שאני מהרעים' אהרהר כשנלך לעיר הבאה בחשאיות בכמה שיותר שקט ומסתור "רק בערים בשליטתינו נהיה מוגנים" אלחש לילד "תשמור על פרופיל נמוך, ותסתתר" אסביר לו ואמשיך בדרך
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה יודע שביאנקה חזקה ואומר לעצמך שאתה חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן. אתה משגר טעינה פרבולית אל עבר ביאנקה שעומדת במקום ומתרכזת היטב במתקפה, שנייה לפני שההתקפה מגיעה אליה היא צוללת שמאלה ומתחמקת. ביאנקה קמה ומתחילה לנפנף בידיים-כנפיים שלה. היא במהרה מתחילה להתרומם לאוויר! היא עפה אלייך במהירות ותופסת אותך, היא עפה איתך גבוהה ואתה לרגע מתלהב מהנוף היפה תחתייך, שלפתע ביאנקה פשוט עוזבת אותך ואתה נופל ארצה במהירות, אתה פוגע באדמה וחש כאב חד בגב שלך. (Sky drop)
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא בהכרח יקלטו שאתה רע אלא ההפך-אתה מעורב אז זה פחות צפוי שתהיה עם הארי+הרבה כנראה יחשבו שאתה מעורב שמגן על מעורב אגדי
~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מבין שיהיה לך קשה לשמור על פרופיל נמוך עם אלקטרו.
אתם ממשיכים ללכת ובמהרה מגיעים לשלט עליו כתוב "העיר סאנדאגם". אתה נכנס אל העיר ובמהרה דיינו מראה לך שהוא מצא מפה של העיר. אתה מביט במפה ורואה:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים
-
[QUOTE=Alice;1488895][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה יודע שביאנקה חזקה ואומר לעצמך שאתה חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן. אתה משגר טעינה פרבולית אל עבר ביאנקה שעומדת במקום ומתרכזת היטב במתקפה, שנייה לפני שההתקפה מגיעה אליה היא צוללת שמאלה ומתחמקת. ביאנקה קמה ומתחילה לנפנף בידיים-כנפיים שלה. היא במהרה מתחילה להתרומם לאוויר! היא עפה אלייך במהירות ותופסת אותך, היא עפה איתך גבוהה ואתה לרגע מתלהב מהנוף היפה תחתייך, שלפתע ביאנקה פשוט עוזבת אותך ואתה נופל ארצה במהירות, אתה פוגע באדמה וחש כאב חד בגב שלך. (Sky drop)
[/QUOTE]
אקלל בקשט ואעמוד על רגליי. אפתח את הפאנלים ואספוג אנרגיה לחידוש המאגרים
לאחר מכן אשלח הלם רעם אל עבר ביאנקה. אנסה לעשות אותו חזק במיוחד.
-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מהנהן. "אשמח להצטרף למישהו כמוך. ביום מן הימים, אשמח לקרב חוזר" הוא עונה לך.
כל השותפים שלך קופצים מאושר ורצים לברך את החבר החדר בחבורה.
לפתע, אתה שומע קול משק כנפיים חזק ומביט לשמיים. אתה רואה פוקימון ציפור יפהפה עף דרך השמים, שאתה מביט בו אתה מגיש חמימות מתפשטת בך ואתה שם לב שגם כל הפוקימונים שלך, במיוחד צ'אטוט חשים כך. במהרה הפוקימון נעלם.
"וואוו!" ממלמלת לילית בשוק
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/250.gif[/IMG]
[/QUOTE]
" צ'אטוט בבקשה תעוף למעלה תהתר את הפוקימון שעכשיו ראיונו ותעוף לכיוונו" הורה לצ'אטוט
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה חוזר לעמוד על רגלייך וסופג אנרגיה מהפאנלים, אתה כבר מרגיש קצת טוב יותר.
אתה מייצר הלם רעם, מנסה למקד ולחזק אותו כמה שיותר-אתה משלח את המכה וקולט שהיא מרגישה לך שונה איכשהו, חזקה יותר, גדולה יותר.. "מייק! זו הייתה מכת ברק!" צועק לך סקידו בהתלהבות. מזלט, למדת מכת ברק!.
ביאנקה סופגת את מלא המכה, נראה שזה השפיע עליה די הרבה. היא מכוונת את שתי יידך כלפייך ולפתע רוח מעורבלת נעה לעברך, אתה מנסה להתחמק אך הרוח מהטודנדו סוחפת אותך פנימה. אתה מרגיש את כל האוויר יוצא ממך, את רגלייך מורמות מהקרקע ואתה מתסובב כמה פעמים באוויר, נפצע מהרוח החזקה עד שאתה נופל ארצה.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה שולח את צ'אטוט לאתר את הפוקימון. הוא עף לשמים וחוזר לאחר כמה דקות. "אין סימן לו, הוא פשוט נעלם" הוא אומר לך.
מיסטי מתקרבת אלייך מאחור ומניחה יד על הכתף שלך "אני..שמעתי עליו" היא אומרת בקול רועד משוק. "זה הוהו, פוקימון אגדי. הוא מופיע רק לפני שותפים ומעורבים שיש ביניהם קשר חזק" היא מסבירה, בהתלהבות ובשוק בו זמנית.
-
[QUOTE=Alice;1489333]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה שולח את צ'אטוט לאתר את הפוקימון. הוא עף לשמים וחוזר לאחר כמה דקות. "אין סימן לו, הוא פשוט נעלם" הוא אומר לך.
מיסטי מתקרבת אלייך מאחור ומניחה יד על הכתף שלך "אני..שמעתי עליו" היא אומרת בקול רועד משוק. "זה הוהו, פוקימון אגדי. הוא מופיע רק לפני שותפים ומעורבים שיש ביניהם קשר חזק" היא מסבירה, בהתלהבות ובשוק בו זמנית.[/QUOTE]
" מה ?! את רוצה להגיד לי שאני וצאט'וט בקשר חזק ?! " אני בשוק וממשיך : " כלומר אני יודע שהוא חבר טוב אבל לא ציפית שזה עד כדאי כך."
-
[quote=alice;1489333][size=5]~מייק~[/size]
אתה חוזר לעמוד על רגלייך וסופג אנרגיה מהפאנלים, אתה כבר מרגיש קצת טוב יותר.
אתה מייצר הלם רעם, מנסה למקד ולחזק אותו כמה שיותר-אתה משלח את המכה וקולט שהיא מרגישה לך שונה איכשהו, חזקה יותר, גדולה יותר.. "מייק! זו הייתה מכת ברק!" צועק לך סקידו בהתלהבות. מזלט, למדת מכת ברק!.
ביאנקה סופגת את מלא המכה, נראה שזה השפיע עליה די הרבה. היא מכוונת את שתי יידך כלפייך ולפתע רוח מעורבלת נעה לעברך, אתה מנסה להתחמק אך הרוח מהטודנדו סוחפת אותך פנימה. אתה מרגיש את כל האוויר יוצא ממך, את רגלייך מורמות מהקרקע ואתה מתסובב כמה פעמים באוויר, נפצע מהרוח החזקה עד שאתה נופל ארצה.
[/quote]
איך היה בטיול השני? X|
~~~~~~~~~~~~~~
אקום על רגלי. 'אני לא מאמין! אני מתחזק!' אחשוב. אשלח מכת ברק נוספת לעבר ביאנקה.
-
[SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
אתה מרגיש המום מן העובדה שהרגע ראית פוקימון שמסמל דבר כה חשוב.
אה מתנער מההרגשה הזאת למרות שאתה עדיין מרגיש אותה מקיפה אותך. צ'אטוט מתיישב על כתפף עם פרצוף גאה ומביט אל השמים. אתה רואה את העיניים שלו נוצצות.
אתה מבחין באופק בבניין ומתקדם לעברו, אתה קולט שה בניין בצבע שמנת עם ציורי ברקים צהובים עליו. בראשו נמצאות אנטנות מוזרות. מעל דלתו ניצב שלט "מכון לחקר פוקימוני חשמל"
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כיף. הרבה קוצים אבל, יותר מידי קוצים.
~~~
אתה קם על רגלייך, מאושר שאתה מתחזק. אתה שולח מתקפת ברק נוספת אל עבר ביאנקה שהפעם מספיקה להתחמק. ביאנקה מנסה להשתמש בsky drop שוב אבל אתה מצליח להתחמק מהאחזיה שלה הפעם. היא טוענת פעימת מים ומשלחת אותה לעברך, הכדור נע אלייך במהירות
-
[QUOTE=Alice;1489372][SIZE=4]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כיף. הרבה קוצים אבל, יותר מידי קוצים.
~~~
אתה קם על רגלייך, מאושר שאתה מתחזק. אתה שולח מתקפת ברק נוספת אל עבר ביאנקה שהפעם מספיקה להתחמק. ביאנקה מנסה להשתמש בsky drop שוב אבל אתה מצליח להתחמק מהאחזיה שלה הפעם. היא טוענת פעימת מים ומשלחת אותה לעברך, הכדור נע אלייך במהירות[/QUOTE]
אתכופף במהירות. ואפתח את הפאנלים. אספוג כמה שיותר אנרגיה, ואשלח מכת ברק מחוזקת עם כל האנרגיה שצברתי, בעוצמה ובמהירות שהיא לא תוכל להתחמק ממנה.
-
[QUOTE=Alice;1489372][SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
אתה מרגיש המום מן העובדה שהרגע ראית פוקימון שמסמל דבר כה חשוב.
אה מתנער מההרגשה הזאת למרות שאתה עדיין מרגיש אותה מקיפה אותך. צ'אטוט מתיישב על כתפף עם פרצוף גאה ומביט אל השמים. אתה רואה את העיניים שלו נוצצות.
אתה מבחין באופק בבניין ומתקדם לעברו, אתה קולט שה בניין בצבע שמנת עם ציורי ברקים צהובים עליו. בראשו נמצאות אנטנות מוזרות. מעל דלתו ניצב שלט "מכון לחקר פוקימוני חשמל"
[/QUOTE]
לא הייתי בעיר [COLOR=#000000][RIGHT]קאנלייב
[/RIGHT]
[/COLOR]--------------------
אני דופק על הדלת של המכון מחקר בתקווה שהתפתחו לי.
-
[QUOTE=Alice;1488895]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא בהכרח יקלטו שאתה רע אלא ההפך-אתה מעורב אז זה פחות צפוי שתהיה עם הארי+הרבה כנראה יחשבו שאתה מעורב שמגן על מעורב אגדי
~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מבין שיהיה לך קשה לשמור על פרופיל נמוך עם אלקטרו.
אתם ממשיכים ללכת ובמהרה מגיעים לשלט עליו כתוב "העיר סאנדאגם". אתה נכנס אל העיר ובמהרה דיינו מראה לך שהוא מצא מפה של העיר. אתה מביט במפה ורואה:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים[/QUOTE]
היוש ^^'
----------------------------------
"רוצה לעשות משהו?" אשאל את ה"אסיר" שלי "אפשר ללכת לנוח באגם קצת' שתספר לי עליך אולי?" אציע מרותק מהסיפור שמאחורי הילד הזה
-
[SIZE=5]יש לי תחושה ששחכתי לעדכן משו למישו אז אם חסר לכם משו תגידו
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מתכופף והכדור חולף מעלייך בשריקה. אתה סופג אנרגיה ומשלח מכת ברק מחוזקת, באותו זמן ביאנקה משלחת לכיוון קרן לבנה גדולה, שתי ההתקפות שלכן חולפות זו על יד זו-אתה שומע את הצעקה של ביאנקה ומבין שההתקפה שלך פגעה, באותו זמן גם אתה נפגע מהקרן. אתה נופל, בקושי מסוגל לזוז. אתה מביט קדימה ורואה את ביאנקה, היא בקושי עומדת אבל לפחות היא מצליחה להישאר על הרגליים. "בוא נקרא לזה תיקו" היא אומרת בחיוך קטן ונופלת על הברכיים, מותשת.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אוי אז משו התחרבש לי בדרכים כנראה 0:
אני משנה אז את התגובה שלי אלייך כי זה לא הוגן שתגיע ככה ראשון למכון פוקימוני החשמל
~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ובמהרה רואה עיר מרחוק. אתה נכנס לעיר ורואה שלט ענק "העיר קאנלייב"!
במהרה אתה מוצא מפת דרכים ורואה מה יש בעיר:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"לא" אלקטרו עונה לך בפשרות. אתה מציע לשבת על יד האגם ושאלקטרו יספר לך על עצמו, הוא מהנהן. "אם זה מה שאתה רוצה" הוא עונה לך. אתם הולכים על פי השלטים ומגיעים לשפת האגם-האגם מדהים וגדול, המים שלו נוצצים מאור השמש.
אתם מתיישבים על החוף ואלקטרו מספר לך. "אני מעורב זאפדוס. שהייתי בן 6, החיילים של הארי איתרו וחטפו אותי. הם החזיקו אותי בדרך 49 וערכו עליי ניסויים. שהייתי בן 8 הם הזריקו לי חומר ששיבש את היציבות החשמלית שלי. הוא חיזק אותי, אבל כרגע יש בי יותר מידי חשמל משאני יכול להשתלט עליו. אם יש לי תגובה רגשית חזקה מידי, החשמל פשוט זולג ממני בגלים חזקים. לא מזמן, ברחתי מהמעבדות. כמה חיילים איתרו אותי ובזמן הקרב מאמן בשם ג'ימי הציל אותי והצטרפתי למסע שלו" ברגע שהוא מזכיר את ג'ימ יאתה רואה גל עצב חולף בעיניו, הרגש היחיד שהוא הראה עד עכשיו. "הוא ראה אותי בהתקף שאחריו התעלפתי. שהתעוררתי, הייתי במרכז פוקימונים, נעול בחדר דוחה-חשמל. אדם מוזר שהיה שם אמר לי שג'ימי נטש אותי, ושבקרוב אחזור הביתה. מה שהוא התכוון אליו, היה למעבדות של הארי" הוא מסיים את סיפורו.