-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"פנאפי, תשתמש בגלגול כדי להתחמק-תנצל את המהירות של הגלגול ותתגלגל הצידה. אחרי זה הגנת כדור כדי להגדיל את ההגנה שלך. ברגע שתוכל תשתמש בגלגול ביחד עם רסיסי קרח-הגלגול לא אפקטיבי אבל רסיסי הקרח יצברו מהירות מהגלגול וישפיעו חזק יותר" את פודת על פאנפי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם. פאנפי מתחמק באסרטיביות מבעיטתו של אלקיד שמרסקת את הקרקע בה היא פוגעת. פאנפי מתרחק מאלקיד ועוצר, חוזר למצב רגיל ומשתמש ועורו מתחיל להתחסן, הגנתו מתחזקת. לרוע המזל אלקיד ניצל את העצירה של פאנפי ומנחית על ראשו שבירת לבנים חזקה במיוחד שבזכות הגנת הכדור מסבה פחות נזק ממה שהייתה אמורה להיות. פאנפי מנער את ראשו במהירות ומתחיל להתגלגל בשנית ומתרחק מאלקיד ומתקרב אליו חזיתית כשרסיס קרח מתחיל להיווצר מולו. "אלקיד תשתמש במכת ברק כדי לפוצץ את רסיס הקרח!" אליס פוקדת במהירות ואת גופו של אלקיד מתחיל להקיף חשמל שמשתגר לכיוון רסיס הקרח שמפוצץ את רסיסי הקרח שניה מלפני שהגיעו ליעד שלהם. שני הפוקימונים סופגים רסיסים, אם כי פאנפי מנצל את ההדף שחבט את אלקיד ופוגע בו במתקפת גלגול עוצמתית שמסבה לו נזק רב. שני הפוקימונים מתנשמים. זה קרב טוב. "כל הכבוד אלקיד! קדימה אנחנו נותנים פוש אחרון. צוות כפול ותתקוף בשבירת לבנים ובעיטה נמוכה ביחד!" אליס פוקדת על אלקיד שמתחיל להשתכפל ולוכד את פאנפי במעגל! מה תעשי?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][RIGHT][B]מאט-[/B]
אתה יוצר קשר עם פרופסור אלם ששולח לך בשמחה את אלקטריק במקום טריקו. אתה מחייך מאושר ומחזיק את הפוכדור של אלקטריק כשאתה הולך למכון העיר השלישית. המכון כולו מוקף במכונות חשמליות ובגאג'טים מוזרים. הכל כסוף. אתה מתקדם למרכז המכון כשבזירת קרב רגילה עומד [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/120.gif[/IMG] וואטסון שממנו אתה מבין שמדובר במנהיג המכון. לאחר שיחה קצרה איתו בה אתה מבהיר לו שהגעת כדי לאתגר אותו, הוא מחייך בחיוך קולח ואומר "אין בעיה! מתחילים!" כשהוא ואתה נעמדים במקומות המתאימים לכם בזירה. וואטסאון משחרר את הפוקימון הראשון שלו לקרב [IMG]http://serebii.net/xy/pokemon/100.png[/IMG]מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=RScZXFgRDxQ[/url] תעביר לדקה 15 ו-30 שניות ותראה באיזו מתקפה ריולו משתמש, מתקפה ממש מגניבה והריולו שלך מתחיל ללמוד אותה, אמנם יצטרך קצת זמן כדי ליישם אותה. קוראים למתקפה זריקה מסובבת. בכללי ממליץ לך לראות את כל הקרב עם ריולו שם, ייתן לך כמה פרסקפטיבות מגניבות על מתקפות שריולו שלך כבר יודע אותן.[/B]
אתה משנה את הבעת פניך כדי להשרות על דיווט תחושת ביטחון, אתה מניח את כף ידך על שכמו ואומר לו שהכל בסדר. דיווט מחייך אליך ועושה לך וי עם היד. שניכם ניגשים לחדר במרכז הפוקימונים, אתה מתקלח, מחליף לפיג'מה ומצחצח שיניים ומיד הולך לישון כשדיווט לידך, דיווט ממהר להירדם כשאתה מביט לתקרה בחושך, מנסה לחשוב על צוות פלזמה, למה הוא רע, למה הוא עשה את מה שהוא עושה והכי חשוב-אם תצליח לעמוד במשימות שלך. בתוך מסכת המחשבות האלו עיניך מתחילות להיסגר, ואתה מיד נרדם. אתה פוקח את את עינייך ליום שגרתי ונעים. קרן השמש פורצת לתוך החדר מהוילון הלבן שמכסה את החלון, דיווט מתעורר איתך ושניכם מסכימים על אימון בוקר שיקדים את קרב המכון שלכם. שניכם מתארגנים בצ'יק צ'אק ומחזירים את המפתח לאחות ג'וי שבטוב ליבה מציעה לך קפה על הבוקר. "אתה נראה ממש עייף. קח את הקפה שלי, הוא עם חלב מילטאנק משובח" היא אומרת לך בחיוך כשאתה לוקח את הספל שלה ומתחיל ללגום ממנו. טעם הקפאין פוקח את עינייך כשדיווט נהנה מאוכל פוקימונים מהתיק שלך. אתם ניגשים לאחת מהזירות במרכז האימונים, אתה משחרר גם את דרומקה, ווירליפד וריולו שאוכלים מאוכל הפוקימונים ונהנים מארוחת הבוקר המשובחת. אתה מסכם עם כולם שתעשו אימון קצר, עדיף לשמור את יתר הכוח לקרב המכון. כולם מהנהנים ונראים נחושים להצליח בקרב. דיווט נלחם נגד ווריליפד ודרומקה נגד ריולו. אתם מציבים לעצמיכם חצי שעה. דיווט מפגין כושר מרשים של מיומנות ואתלטיות באילו וורילפיד מסתחרר ותוקף אותו מכל פינה, אתה מבחין בריולו שמחזיק את דרומקה בצורה מוזרה ומנסה להעיף אותו לאחור, אך מעט כושל בדרך, אתה מבין שאולי מדובר במתקפה חדשה שתצטרך מעט אימון אישי עליה. מלבד זה ריולו ודרומקה נלחמים יפה מאוד. הזמן נגמר ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים. מרפא אותם במרכז הפוקימונים ומחזיר לאחות ג'וי את הספל, שמחה לשמוע שהיה לך טעים. אתה מחפש את המכון השלישי נרגש במיוחד וכשאתה מוצא אותו ונכנס אליו אתה נדהם מהמראה שלו. המון עצים מסביב, שיחים ועלים. אתה מבין שהדרך להגיע למכון היא דרך רכבת הרים קצרה בצורת חרק, הרעיון מעט משעשע אותך אך אתה מוכן יותר מכל לאתגר את בארג' היום. אתה נכנס לקרון רכבת ומתחיל לנוע ולהסתחרר במעגלים, עליות וירידות עד שסופסוף קרון הרכבת מגיע ועוצר אצל בזירה גדולה שבסופה עומד לא אחר מאשר [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/095.gif[/IMG]שמבחין בך ושמח לראות אותך. "דרו. איזו דרך נפלאה להתחיל את הבוקר! אני מבין שהגעת הנה כדי לאתגר אותי?" בארג' שואל הסקרנות ואתה עונה בחיוב. "אם כך. קדימה! בוא נתחיל." בארג' אומר ואתה עומד בצידה השני של הזירה, במקום המסומן למאמנים. הזירה עצמה לא מאוד מיוערת, העצים נמצאים רק בשולי הזירה ואילו מרכז הזירה ריק לחלוטין מכל אלמנט של יער (בסדרה כעיקרון מדובר בזירה רגילה לגמרי, אבל הוא מאמן מכון החרק אז בכל זאת). "אני נרגש להתחיל את הקרב ביננו. אני בטוח ללא ספק שהוא יהיה לא פחות ממצוין" בארג' מוסיף בחיוך וזורק פוכדור לאוויר, ממנו יוצא ווריליפד, המזכיר מאוד את שלך [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/544.gif[/IMG] מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501735][COLOR=#333399]
[/COLOR][B][COLOR=#333399][U]דרו-[/U]
[/COLOR][URL="https://www.youtube.com/watch?v=RScZXFgRDxQ"][COLOR=#333399]https://www.youtube.com/watch?v=RScZXFgRDxQ[/COLOR][/URL][COLOR=#333399] תעביר לדקה 15 ו-30 שניות ותראה באיזו מתקפה ריולו משתמש, מתקפה ממש מגניבה והריולו שלך מתחיל ללמוד אותה, אמנם יצטרך קצת זמן כדי ליישם אותה. קוראים למתקפה זריקה מסובבת. בכללי ממליץ לך לראות את כל הקרב עם ריולו שם, ייתן לך כמה פרסקפטיבות מגניבות על מתקפות שריולו שלך כבר יודע אותן.[/COLOR][/B][COLOR=#333399]
אתה משנה את הבעת פניך כדי להשרות על דיווט תחושת ביטחון, אתה מניח את כף ידך על שכמו ואומר לו שהכל בסדר. דיווט מחייך אליך ועושה לך וי עם היד. שניכם ניגשים לחדר במרכז הפוקימונים, אתה מתקלח, מחליף לפיג'מה ומצחצח שיניים ומיד הולך לישון כשדיווט לידך, דיווט ממהר להירדם כשאתה מביט לתקרה בחושך, מנסה לחשוב על צוות פלזמה, למה הוא רע, למה הוא עשה את מה שהוא עושה והכי חשוב-אם תצליח לעמוד במשימות שלך. בתוך מסכת המחשבות האלו עיניך מתחילות להיסגר, ואתה מיד נרדם. אתה פוקח את את עינייך ליום שגרתי ונעים. קרן השמש פורצת לתוך החדר מהוילון הלבן שמכסה את החלון, דיווט מתעורר איתך ושניכם מסכימים על אימון בוקר שיקדים את קרב המכון שלכם. שניכם מתארגנים בצ'יק צ'אק ומחזירים את המפתח לאחות ג'וי שבטוב ליבה מציעה לך קפה על הבוקר. "אתה נראה ממש עייף. קח את הקפה שלי, הוא עם חלב מילטאנק משובח" היא אומרת לך בחיוך כשאתה לוקח את הספל שלה ומתחיל ללגום ממנו. טעם הקפאין פוקח את עינייך כשדיווט נהנה מאוכל פוקימונים מהתיק שלך. אתם ניגשים לאחת מהזירות במרכז האימונים, אתה משחרר גם את דרומקה, ווירליפד וריולו שאוכלים מאוכל הפוקימונים ונהנים מארוחת הבוקר המשובחת. אתה מסכם עם כולם שתעשו אימון קצר, עדיף לשמור את יתר הכוח לקרב המכון. כולם מהנהנים ונראים נחושים להצליח בקרב. דיווט נלחם נגד ווריליפד ודרומקה נגד ריולו. אתם מציבים לעצמיכם חצי שעה. דיווט מפגין כושר מרשים של מיומנות ואתלטיות באילו וורילפיד מסתחרר ותוקף אותו מכל פינה, אתה מבחין בריולו שמחזיק את דרומקה בצורה מוזרה ומנסה להעיף אותו לאחור, אך מעט כושל בדרך, אתה מבין שאולי מדובר במתקפה חדשה שתצטרך מעט אימון אישי עליה. מלבד זה ריולו ודרומקה נלחמים יפה מאוד. הזמן נגמר ואתה מחזיר את כולם לפוכדורים. מרפא אותם במרכז הפוקימונים ומחזיר לאחות ג'וי את הספל, שמחה לשמוע שהיה לך טעים. אתה מחפש את המכון השלישי נרגש במיוחד וכשאתה מוצא אותו ונכנס אליו אתה נדהם מהמראה שלו. המון עצים מסביב, שיחים ועלים. אתה מבין שהדרך להגיע למכון היא דרך רכבת הרים קצרה בצורת חרק, הרעיון מעט משעשע אותך אך אתה מוכן יותר מכל לאתגר את בארג' היום. אתה נכנס לקרון רכבת ומתחיל לנוע ולהסתחרר במעגלים, עליות וירידות עד שסופסוף קרון הרכבת מגיע ועוצר אצל בזירה גדולה שבסופה עומד לא אחר מאשר [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/095.gif[/IMG]שמבחין בך ושמח לראות אותך. "דרו. איזו דרך נפלאה להתחיל את הבוקר! אני מבין שהגעת הנה כדי לאתגר אותי?" בארג' שואל הסקרנות ואתה עונה בחיוב. "אם כך. קדימה! בוא נתחיל." בארג' אומר ואתה עומד בצידה השני של הזירה, במקום המסומן למאמנים. הזירה עצמה לא מאוד מיוערת, העצים נמצאים רק בשולי הזירה ואילו מרכז הזירה ריק לחלוטין מכל אלמנט של יער (בסדרה כעיקרון מדובר בזירה רגילה לגמרי, אבל הוא מאמן מכון החרק אז בכל זאת). "אני נרגש להתחיל את הקרב ביננו. אני בטוח ללא ספק שהוא יהיה לא פחות ממצוין" בארג' מוסיף בחיוך וזורק פוכדור לאוויר, ממנו יוצא ווריליפד, המזכיר מאוד את שלך [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/544.gif[/IMG] [B].
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
או סוף כל סוף! חחחח ולך לקרב האחרון שריולו ותקרא את ההמשך שלי עם הבעיטה, אני מכיר תקרב הזה, זה מה שנסיתי לעשות איתו אבל לא הבנת. והזירה שלו הייתה מיוערת בסדרה, אתה הראת לי.
~~~~~~~
'ווירליפד... בדיוק כמו שלי ממ...' אחשוב לעצמי ואז אחליט "אוקיי דרומקה צא החוצה!" ואשלוף את הפוקדור שלו ואשחרר אותו. "דרומקה תקוף בלהביור!" אפקוד עליו.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501735][COLOR=#0000cd][B]גרייס-[/B]
[RIGHT]"פנאפי, תשתמש בגלגול כדי להתחמק-תנצל את המהירות של הגלגול ותתגלגל הצידה. אחרי זה הגנת כדור כדי להגדיל את ההגנה שלך. ברגע שתוכל תשתמש בגלגול ביחד עם רסיסי קרח-הגלגול לא אפקטיבי אבל רסיסי הקרח יצברו מהירות מהגלגול וישפיעו חזק יותר" את פודת על פאנפי ושני הפוקימונים מתחילים להילחם. פאנפי מתחמק באסרטיביות מבעיטתו של אלקיד שמרסקת את הקרקע בה היא פוגעת. פאנפי מתרחק מאלקיד ועוצר, חוזר למצב רגיל ומשתמש ועורו מתחיל להתחסן, הגנתו מתחזקת. לרוע המזל אלקיד ניצל את העצירה של פאנפי ומנחית על ראשו שבירת לבנים חזקה במיוחד שבזכות הגנת הכדור מסבה פחות נזק ממה שהייתה אמורה להיות. פאנפי מנער את ראשו במהירות ומתחיל להתגלגל בשנית ומתרחק מאלקיד ומתקרב אליו חזיתית כשרסיס קרח מתחיל להיווצר מולו. "אלקיד תשתמש במכת ברק כדי לפוצץ את רסיס הקרח!" אליס פוקדת במהירות ואת גופו של אלקיד מתחיל להקיף חשמל שמשתגר לכיוון רסיס הקרח שמפוצץ את רסיסי הקרח שניה מלפני שהגיעו ליעד שלהם. שני הפוקימונים סופגים רסיסים, אם כי פאנפי מנצל את ההדף שחבט את אלקיד ופוגע בו במתקפת גלגול עוצמתית שמסבה לו נזק רב. שני הפוקימונים מתנשמים. זה קרב טוב. "כל הכבוד אלקיד! קדימה אנחנו נותנים פוש אחרון. צוות כפול ותתקוף בשבירת לבנים ובעיטה נמוכה ביחד!" אליס פוקדת על אלקיד שמתחיל להשתכפל ולוכד את פאנפי במעגל! מה תעשי?
מרגישה שאני קצת חורשת על גלגול פה אבל שש
~~~
"פנאפי, תשתמש בגלגול פעם אחרונה כדי להפיל את האלקיד הקרוב אלייך שהוא ככל הנראה שכפול. אם הוא שכפול, תמשיך להתגלגל לאורך כל המעגל עד שתפגע באלקיד הנכון. תעשה את זה כמה שיותר מהר כדי שלא יספיקו לתקוף אותך!" הורה. "אחרי זה, אני רוצה שתנסה להתרכז באדמה שמתחת לאלקיד ולזמיין אותה זזה (רעידת אדמה)-אם אתה מצליח להזיז אותה-מעולה! אם לא, חבטה" אוסיף במהירות.
-
[QUOTE]
מאט-
אתה יוצר קשר עם פרופסור אלם ששולח לך בשמחה את אלקטריק במקום טריקו. אתה מחייך מאושר ומחזיק את הפוכדור של אלקטריק כשאתה הולך למכון העיר השלישית. המכון כולו מוקף במכונות חשמליות ובגאג'טים מוזרים. הכל כסוף. אתה מתקדם למרכז המכון כשבזירת קרב רגילה עומד
וואטסון שממנו אתה מבין שמדובר במנהיג המכון. לאחר שיחה קצרה איתו בה אתה מבהיר לו שהגעת כדי לאתגר אותו, הוא מחייך בחיוך קולח ואומר "אין בעיה! מתחילים!" כשהוא ואתה נעמדים במקומות המתאימים לכם בזירה. וואטסאון משחרר את הפוקימון הראשון שלו לקרב מה תעשה?
[/QUOTE]
"אוקיי אנחנו פה כדי להתאמן בלי פחד. מאדקיפ, בוא נצא לקרב!" אני מכריז ומביט לאלקטרוד עמוק בעיניים. "מאדקיפ, השתמש במתקפת בוץ היישר לתוך העיניים של אלקטרוד, אז השתמש באקדח מים כדי להכות באדמה ולחמוק מכל מתקפה חשמלית שבאה בדרך! בנתיים השתמש בהתמדה!"
-
[COLOR=#0000cd][B]גרייס-
חחח פאנפי יודע גם חבטה (slam) וזה בסדר שאת משתמשת הרבה בגלגול, זו די כל המהות של פאנפי, שהוא יודע להתגלגל חח [/B]
[RIGHT]"פנאפי, תשתמש בגלגול פעם אחרונה כדי להפיל את האלקיד הקרוב אלייך שהוא ככל הנראה שכפול. אם הוא שכפול, תמשיך להתגלגל לאורך כל המעגל עד שתפגע באלקיד הנכון. תעשה את זה כמה שיותר מהר כדי שלא יספיקו לתקוף אותך!" את פוקדת במהירות. פאנפי מתחיל להסתחררולהתגלגל ולשבור את השכפולים הרבים של אלקיד שמפספסים את הפגיעה שלהם. "אחרי זה, אני רוצה שתנסה להתרכז באדמה שמתחת לאלקיד ולזמיין אותה זזה (רעידת אדמה)-אם אתה מצליח להזיז אותה-מעולה! אם לא, חבטה" את ממשיכה ופאנפי לא מפסיק. פאנפי לפתע עוצר. הוא מקשיב לדברייך, האימונים עם וונסה אכן חיזקו אותו. הוא מנסה להתרכז באדמה מתחת לאלקיד. עוצם את עיניו. את מחזיקה אצבעות שהאדמה איכשהוא תרעד אך זה לא קורה. את ממתינה ואלקיד נראה מעט מבולבל. לפתע פאנפי פוקח את עיניו ברצינות, מתגלגל וקופץ גבוה! בעודו מתגלגל הוא נוחת כמו כדור תותח על הקרקע בקרבת אלקיד שמתנפצת ונקרעת לגזרים! אלקיד נדחק ונפגע קשות מהמתקפה![B] פאנפי למד מיקוד אנרגיה! פאנפי למד שבירה![/B] (bulldoze) אלקיד נפגע קשות מן המתקפה ומתקשה לעמוד. במאמץ אחרון פאנפי מתחיל לרוץ לכיוון אלקיד במהירות הבזק ופוגש את אגרופו של אלקיד שמוטח בראשו במתקפת שבירת לבנים. פאנפי אינו מוותר ומתחיל להילחם בידו של אלקיד ופוגע בו בעוצמה! אלקיד מועף לאחור מעולף לחלוטין! "אלקיד חזור! היית מושלם" אליס אומרת בחיוך כשקרן אור אדומה שואבת את אלקיד חזרה לפוכדור. "פאנ פאנ פי!" פאנפי קורא מאושר אך הוא מתנשם בכבדות, את מבינה שהוא מאוד מותש. "קרב מאוד מוצלח. הגיע הזמן לקרוא לפוקימון השני שלי!" אליס אומרת בחיוך ומשחררת [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/184.gif[/IMG]אזומאריל חמוד ומתוק, זה כנראה המריל של אליס בו נלחמת אז על החוף, את מבינה שהוא הספיק להתפתח "אזומרייל! הגנת כדור! ומיד אחר כך סילון אקווה!" אליס פוקדת במהירות. מה תעשי?
[/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-
תקשיב ממש שמחתי שבחרת במאדקיפ. משום מה יש לי הרגשה שבגלל שנתתי לך צ'רמנדר אתה הולך להזניח את כל שאר הצוות שלך. [/B]
[RIGHT]"אוקיי אנחנו פה כדי להתאמן בלי פחד. מאדקיפ, בוא נצא לקרב!" אתה קורא בחיוך ומשחרר את מאדקיפ ששמח מהבחירה שלך בו ונראה כי הוא מוכן לתת את הכל!. "מאדקיפ, השתמש במתקפת בוץ היישר לתוך העיניים של אלקטרוד, אז השתמש באקדח מים כדי להכות באדמה ולחמוק מכל מתקפה חשמלית שבאה בדרך! בנתיים השתמש בהתמדה!" אתה פוקד במהירות על מאדקיפ שניגש למשימה. מאדקיפ יורה מפיו כמויות בוץ סמיך ודביק שפוגעות בוולטרוב ומסבות לו נזק לא קטן. "וולטרוב הישאר איתן! גלגול!" וואטסאון אומר וולטרוב מתחיל להתגלגל במהירות עצומה ופוגע במאדקיפ מבלי למצמץ. מאדקיפ נדחק לאחור אך לא מוותר, הוא יורה אקדח מים אך וולטרוב חומק בכל פעם. מאדקיפ עובר לטקטיקה אחרת ומתחיל לרכז אנרגיה בגופו. "וולטרוב מכת ברק!" וואטסון קורא וכמות חשמלית לא קטנה משתגרת למאדקיפ שסופג את הנזק בכאב, אך אינו מוותר. לאחר מתקפת גלגול נוספת מוולטרוב מאדקיפ משגר גל לבן וסמיך של אנרגיה שפוגעת וולטרוב ומסבה לו נזק עצום. "וולטרוב לא לוותר! קרן טעינה!" וואטסון קורא וולטרוב לא נח לרגע, הוא טוען קרן חשמל זריזה שמשגרת לעבר מאדקיפ ומסבה לו נזק גדול. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
דרך אגב רשמתי שלנורה שלחה לך סרטון של ליליפאפ מתאמן ומתחזק, ולא הגבת על זה! למרות שחטפו אותך באותו המשך חח [/B]
אתה מהרהר במחשבתך, זהו ווירליפד, בדיוק כמו שלך. לאחר שיקול ארוך אתה מחליט כי האימונים של דרומקה עם ווירליפד ייטבו עם דרומקה בקרב, לכן אתה בוחר בו. "אוקיי דרומקה צא החוצה!" אתה קורא בהתרגשות כשדרומקה מקפץ בזירה ומביט בווירליפד בנחישות. "דרומקה תקוף בלהביור!" אתה מוסיף. דרומקה מרכז אנרגיה גדולה ופוגע במהירות בווירליפד, אפילו בארג' מופתע. "וואו. כל כך מהיר! איזה פוקימון מוכשר" בארג' אומר בחיוך. אתה מבין שאימונים עם פוקימון כל כך מהיר כמו דודוריו בהחלט מטיבים לשיפור סיכויי הפגיעה. "ווריליפד בוא נראה לדרו שלבי היקר שאיננו מוותרים! אקדח סיכות!" סארג' קורא ובדיוק כמו הווירליפד שלך, מחושיו החדים של ווריליפד משגרים עוקצים רבים וארוכים, מהם דרומקה מתחמק באתלטיות ובגלגולים רבים. עם הזמן זה נהיה יותר קשה אך נראה שדרומקה מחזיק מעמד. "מדהים" בארג' מוסיף בהנאה. מה תעשה?[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501741][RIGHT][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
דרך אגב רשמתי שלנורה שלחה לך סרטון של ליליפאפ מתאמן ומתחזק, ולא הגבת על זה! למרות שחטפו אותך באותו המשך חח [/B]
אתה מהרהר במחשבתך, זהו ווירליפד, בדיוק כמו שלך. לאחר שיקול ארוך אתה מחליט כי האימונים של דרומקה עם ווירליפד ייטבו עם דרומקה בקרב, לכן אתה בוחר בו. "אוקיי דרומקה צא החוצה!" אתה קורא בהתרגשות כשדרומקה מקפץ בזירה ומביט בווירליפד בנחישות. "דרומקה תקוף בלהביור!" אתה מוסיף. דרומקה מרכז אנרגיה גדולה ופוגע במהירות בווירליפד, אפילו בארג' מופתע. "וואו. כל כך מהיר! איזה פוקימון מוכשר" בארג' אומר בחיוך. אתה רואה שאימונים עם פוקימון כל כך מהיר כמו דודוריו בהחלט מטיבים לשיפור סיכויי הפגיעה. "ווריליפד בוא נראה לדרו שלבי היקר שאיננו מוותרים! אקדח סיכות!" סארג' קורא ובדיוק כמו הווירליפד שלך, מחושיו החדים של ווריליפד משגרים עוקצים רבים וארוכים, מהם דרומקה מתחמק באתלטיות ובגלגולים רבים. עם הזמן זה נהיה יותר קשה אך נראה שדרומקה מחזיק מעמד. "מדהים" בארג' מוסיף בהנאה. מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
ענית לעצמך, סיימת את העדכון בזה שחטפו אותי... מה ישלי להתייחס לזה?!
~~~~~
"מעולה דרומקה, עבודה טובה" אעודד, מעט מובך אנסה להשיב בביטחון "חכה, עוד לא ראית כלום..." ואחייך אל בארג', אשמור תכסיס מסויים למקרה הצורך (חכה שתראה אותו)
"עכשיו דרומקה, השתמש בגלגול והגע עד אליו במהירות ואז זנק עם ניב אש חזק" אומר לפוקימון שלי בקול נלהב.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה משבח את דרומקה שממשיך להראות ביצועים מרשימים מאוד. אתה משיב לבארג' שעוד לא ראה כלום, וקצה חיוך ערמומי עולה בפניו. בהתלהבות אתה פוקד על קרומקה את המהלך הבא שלך, דרומקה מתגלגל במהירות ומצליח לנשוך את ווירליפד בעוצמה רבה, להבות רבות מקיפות אותו כשהוא ניזוק מהנתקפה, משהו נראה לך פה לא קשורה, כאילו הוא רצה שינשכו את ווירליפד.."ווירליפד תתמיד את דרומדה אליך! ותשתמש בשבירה! (bulldoze)" בארג' מניף את ידו ומחושיו את ווירליפד מצמידים את דרומדה לגופו, גופו הגלגלי של ווירליפד מבצע קפיצה לגובה, ונוחת כמו כדור תותח על הקרקע, כשדרומקה צמוד לגופו, הנחיתה של ווירחיפד מהירה וכואבת ןגורמת לשקע גדול מאוד בקרקע כשהיא מתנפצת ודרומקה חוטף נזק מטורף.. דרומקה נזרק לאחור ומתנשם בכבדות. כך גם ווירליפד. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501748][COLOR=#0000cd][U][B]דרו-[/B][/U]
אתה משבח את דרומקה שממשיך להראות ביצועים מרשימים מאוד. אתה משיב לבארג' שעוד לא ראה כלום, וקצה חיוך ערמומי עולה בפניו. בהתלהבות אתה פוקד על קרומקה את המהלך הבא שלך, דרומקה מתגלגל במהירות ומצליח לנשוך את ווירליפד בעוצמה רבה, להבות רבות מקיפות אותו כשהוא ניזוק מהנתקפה, משהו נראה לך פה לא קשורה, כאילו הוא רצה שינשכו את ווירליפד.."ווירליפד תתמיד את דרומדה אליך! ותשתמש בשבירה! (bulldoze)" בארג' מניף את ידו ומחושיו את ווירליפד מצמידים את דרומדה לגופו, גופו הגלגלי של ווירליפד מבצע קפיצה לגובה, ונוחת כמו כדור תותח על הקרקע, כשדרומקה צמוד לגופו, הנחיתה של ווירחיפד מהירה וכואבת ןגורמת לשקע גדול מאוד בקרקע כשהיא מתנפצת ודרומקה חוטף נזק מטורף.. דרומקה נזרק לאחור ומתנשם בכבדות. כך גם ווירליפד. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
הפירוש של המתקפה הוא [SIZE=3]"דִיחְפוּר"[/SIZE] ולא שבירה.
~~~~~~~
"ואוו..." אמלמל נפעם מן המכה האדירה שדרומקה ספג, ואצעק בדאגה "דרומקה, אתה בסדר? איך אתה שם?" ואחכה לאיזושהי תגובה. ואז אחליט "דרומקה החזק מעמד! הקשב היטב, הגיע הזמן למהלך הגדול" ואז אביט בבארג' ו-ווירליפד בחיוך מלא אומץ.
"ווירליפד צא בגלגל להבה בכל המהירות אל דרומקה ואז התחל להסתובב מסביבו במעגלים, ואז השתמש בצוות כפול וצור מלא דרומקות שהסתובבו בהמון מעגלים נגד ועם כיוון השעור ותו טבעת אש עצומה ולוהטת סביב ווירליפד" אתחיל להסביר ואתן לו לעשות אתזה ואצפה בחומת האש העצומה שתיווצר ובווירליפד לידה שסופג את כל המתח והחום הזה.
"היצמדו אליו עוד טיפה ועוד טיפה ואז מבעד לאש קפצו עליו עם נגיחה ופגע בו ישירות!"
-
[QUOTE]
ג'יי-
חחח פוקימון עצוב? לא
"וואו, העיר הזאת פשוט מהממת..." אתה מתפעל מהמראות החמימים כשאתה מתלהב לראות את השוק. אתה פונה ללומברה ואומר לו "עבדת קשה, ובזכותך השגנו את התג השני. אני זקוק למנוחה קצרה אחרי הקרב עם בראולי, ומכיוון שמגיע לך פרס... מה דעתך שנעצור כאן לכמה שעות? טרפינץ' יוכל לשחק בחול, טורצ'יק בטוח יהנה מהשמש, ואתה תוכל לשחות! מה אתה אומר, חבר?". לומברה מחייך וקופץ עם ידיים באוויר "לומברה!" הוא אומר בחיוך כשאתה משחרר מהפוכדורים את טורצ'יק וטראפינץ'. אתה מכריז שלאחר העבודה הקשה שהפגינו הפוקימונים שלך הגיע הזמן לנוח מעט וליהנות. עיניו החמות של טורצ'יק נדהמות מהשמש בשמיים והוא קופץ בכיף ובשמחה כשהוא רץ ומפעיל את שרירי רגליו הקטנות על החול החם. לומברה נכנס למים בחוף ומתחיל לשחות בצורות שונות, משפריץ מים ונהנה מאוד! טראפינץ' מחייך בסיפוק כשהוא קובר את עצמו בתוך חול בעזרת רגליו הקטנות. אתה לוקח בחינם מגבת ושמשייה ונח מתחתיה. לאחר רבע שעה אתה מבחין במגרש כדור עף, אתה ולומברה משחקים עם עוד כמה אנשים ופוקימונים בקבוצה אחרת, אתה ולומברה קופצים גבוה, נהנים ומשחקים! טורצ'יק מבחין ב-
ומתחיל להילחם עמו ולהתאמן ואילו טראפינץ' ממשיך להתחרדן מתחת לחול ונראה שהוא ממש מסופק מכך!מה תעשה? [/QUOTE]
סורי על הדיליי, הייתי צריך לסדר כל מיני דברים שקשורים לקורס קיץ שלי ביומיים האחרונים
----------------------------------------
"טורצ'יק וטראפינץ' ממש נהנים... זה מעולה, הם צריכים את המנוחה הזאת כי מכאן אין עצירות עד שנגיע למאוויל." אומר ואפנה ללומברה. "מה דעתך שנקפל את העניינים ונתחיל לזוז? יש עוד כמה מקומות שאני רוצה לבקר בהם. " אומר ללומברה. לאחר שלומברה, טורצ'יק וטראפינץ' יסיימו את ענייניהם, אחזיר את שלושתם לפוקדורים. לאחר מכן אחזיר את השמשייה ואת המגבת ואחל להתקדם אל עבר השוק על מנת לראות אילו מציאות יש שם.
-
[COLOR=#800000][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"טורצ'יק וטראפינץ' ממש נהנים... זה מעולה, הם צריכים את המנוחה הזאת כי מכאן אין עצירות עד שנגיע למאוויל." אתה אומר באנחה כשאתה משלב את ידיך ומביט בפוקימוני םשלך מבלים בחוף. אתה מציע ללומברה לצאת מהים ולהמשיך במסע שלכם, תשובתו החיובית של לומברה מתבטאת בגעגוע פיו הברווזי "לומ לומברה!". טורצ'יק ניצח את ווינגל ונראה מאושר מלהילחם. אתה משיב את הפוקימונים של לפוכדורים שלהם, מחזיר את השמשייה והמגבת למי שצריך ויוצא אל השוק, שם אתה רואה מגוון רחב של דוכני אוכל, פריטי אספנות זולים, שרשראות, טבעות, וציוד לחופי הים. אתה מביט בדוכנים בהתפעלות. אתה מבין שהמכון שלך נמצא בעיר הבאה, ובדרכיך לשם תוכל לפגוש פוקימונים ומספר מאמנים. יש גם ביתן תחרויות בסלאטרפורט. מה תעשה?
[/RIGHT]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חח התבלבלת בשמות.[/B]
"ואוו..." אתה פולט בהפתעה גמורה ממתקפת הדיחפור של ווריליפד. "דרומקה החזק מעמד! הקשב היטב, הגיע הזמן למהלך הגדול" אתה מוסיף ומתחיל לחשוב על מהלך שלדעתך יכול מאוד להצליח. לבקשתך דרומקה מתחיל להסתחרר בגלגל להבה לוהט ומסתובב סביב ווירליפד, שבעזרת מתקפת גלגול משלו פורץ את המעגל ופוגע בדרומקה. דרומקה אינו מוותר והוא לוכד את ווירליפד בשנית,הפעם מזדרז יותר ומבצע צוות כפול ומקיף מספר פעמים רבות את ווירליפד. ככל שהלהבות מתחילות להתפזר, בקשתו של בארג' מווריליפד יוצאת דיי מוצלחת. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום ולירות אקדח סיכות לעבר כל גלגלי הלהבה, חלקם נשרפים אך מעטים מצליחים לחשוף שכפול. בארג' מבין כי לא יוכל לגבור על חומת הלהבות שנוצרת במקום, ומבקש מווירליפד להשתמש בדיחפור עוד פעם. ווירליפד קופץ ברגע האחרון ללמעלה ונוחת כפצצה על הקרקע ומשסע אותה בשנית. רוב השכפולים נעלמים מהמכה ודרומקה נפגע בחוזקה בשנית, אך בעזרת גלגל הלהבה דרומקה לא עומד על הקרקע, ולכן הוא מצליח לקפץ גבוה ולנגוח בחוזקה בווירליפד. שמתעלף במקום. "כל הכבוד ווירליפד. נלחמת נהדר" בארג' משבח את הפוקימון שלו ומחזיר אותו לפוכדור. "דרומקה שלך בהחלט חזק. אך האם זה יספיק? קדימה דוויבל!" בארג' קורא וזורק פוכדור שני, ממנו קופץ פוקימון סרטן בעל בית אבן על גבו [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/557.gif[/IMG] דרומקה מתנשף בכבדות, הוא עדיין עומד, אך אתה מבין שהוא מותש. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1501741][COLOR=#0000cd][B]גרייס-
חחח פאנפי יודע גם חבטה (slam) וזה בסדר שאת משתמשת הרבה בגלגול, זו די כל המהות של פאנפי, שהוא יודע להתגלגל חח [/B]
[RIGHT]"פנאפי, תשתמש בגלגול פעם אחרונה כדי להפיל את האלקיד הקרוב אלייך שהוא ככל הנראה שכפול. אם הוא שכפול, תמשיך להתגלגל לאורך כל המעגל עד שתפגע באלקיד הנכון. תעשה את זה כמה שיותר מהר כדי שלא יספיקו לתקוף אותך!" את פוקדת במהירות. פאנפי מתחיל להסתחררולהתגלגל ולשבור את השכפולים הרבים של אלקיד שמפספסים את הפגיעה שלהם. "אחרי זה, אני רוצה שתנסה להתרכז באדמה שמתחת לאלקיד ולזמיין אותה זזה (רעידת אדמה)-אם אתה מצליח להזיז אותה-מעולה! אם לא, חבטה" את ממשיכה ופאנפי לא מפסיק. פאנפי לפתע עוצר. הוא מקשיב לדברייך, האימונים עם וונסה אכן חיזקו אותו. הוא מנסה להתרכז באדמה מתחת לאלקיד. עוצם את עיניו. את מחזיקה אצבעות שהאדמה איכשהוא תרעד אך זה לא קורה. את ממתינה ואלקיד נראה מעט מבולבל. לפתע פאנפי פוקח את עיניו ברצינות, מתגלגל וקופץ גבוה! בעודו מתגלגל הוא נוחת כמו כדור תותח על הקרקע בקרבת אלקיד שמתנפצת ונקרעת לגזרים! אלקיד נדחק ונפגע קשות מהמתקפה![B] פאנפי למד מיקוד אנרגיה! פאנפי למד שבירה![/B] (bulldoze) אלקיד נפגע קשות מן המתקפה ומתקשה לעמוד. במאמץ אחרון פאנפי מתחיל לרוץ לכיוון אלקיד במהירות הבזק ופוגש את אגרופו של אלקיד שמוטח בראשו במתקפת שבירת לבנים. פאנפי אינו מוותר ומתחיל להילחם בידו של אלקיד ופוגע בו בעוצמה! אלקיד מועף לאחור מעולף לחלוטין! "אלקיד חזור! היית מושלם" אליס אומרת בחיוך כשקרן אור אדומה שואבת את אלקיד חזרה לפוכדור. "פאנ פאנ פי!" פאנפי קורא מאושר אך הוא מתנשם בכבדות, את מבינה שהוא מאוד מותש. "קרב מאוד מוצלח. הגיע הזמן לקרוא לפוקימון השני שלי!" אליס אומרת בחיוך ומשחררת [/RIGHT]
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/184.gif[/IMG]אזומאריל חמוד ומתוק, זה כנראה המריל של אליס בו נלחמת אז על החוף, את מבינה שהוא הספיק להתפתח "אזומרייל! הגנת כדור! ומיד אחר כך סילון אקווה!" אליס פוקדת במהירות. מה תעשי?
"פנאפי, היית מעולה. תחזור לעכשיו ותנוח קצת. פיצ'ו-אני סומכת עלייך. תתחמק ואז ישר גל הלם וגל שוק" הורה בזריזות. "אם אתה מצליח להתקרב תשתמש גם בסטירה כפולה" אוסיף. "מזל טוב על ההתפתחות של מריל" אומר לאליס, מופתעת מעצמי שהחמאתי לה.
-
[quote=sharpedo;1501762][RIGHT][FONT=tahoma][COLOR=#333399][B][U]דרו-
[/U]חח התבלבלת בשמות.[/B]
"ואוו..." אתה פולט בהפתעה גמורה ממתקפת הדיחפור של ווריליפד. "דרומקה החזק מעמד! הקשב היטב, הגיע הזמן למהלך הגדול" אתה מוסיף ומתחיל לחשוב על מהלך שלדעתך יכול מאוד להצליח. לבקשתך דרומקה מתחיל להסתחרר בגלגל להבה לוהט ומסתובב סביב ווירליפד, שבעזרת מתקפת גלגול משלו פורץ את המעגל ופוגע בדרומקה. דרומקה אינו מוותר והוא לוכד את ווירליפד בשנית,הפעם מזדרז יותר ומבצע צוות כפול ומקיף מספר פעמים רבות את ווירליפד. ככל שהלהבות מתחילות להתפזר, בקשתו של בארג' מווריליפד יוצאת דיי מוצלחת. ווירליפד מתחיל להתגלגל במקום ולירות אקדח סיכות לעבר כל גלגלי הלהבה, חלקם נשרפים אך מעטים מצליחים לחשוף שכפול. בארג' מבין כי לא יוכל לגבור על חומת הלהבות שנוצרת במקום, ומבקש מווירליפד להשתמש בדיחפור עוד פעם. ווירליפד קופץ ברגע האחרון ללמעלה ונוחת כפצצה על הקרקע ומשסע אותה בשנית. רוב השכפולים נעלמים מהמכה ודרומקה נפגע בחוזקה בשנית, אך בעזרת גלגל הלהבה דרומקה לא עומד על הקרקע, ולכן הוא מצליח לקפץ גבוה ולנגוח בחוזקה בווירליפד. שמתעלף במקום. "כל הכבוד ווירליפד. נלחמת נהדר" בארג' משבח את הפוקימון שלו ומחזיר אותו לפוכדור. "דרומקה שלך בהחלט חזק. אך האם זה יספיק? קדימה דוויבל!" בארג' קורא וזורק פוכדור שני, ממנו קופץ פוקימון סרטן בעל בית אבן על גבו [/COLOR][/FONT][FONT=tahoma][COLOR=#333399][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/557.gif[/IMG].
דרומקה מתנשף בכבדות, הוא עדיין עומד, אך אתה מבין שהוא מותש. מה תעשה?[/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[/quote][RIGHT]"היי מי הפוקימון הזה?!" אומר ואסרוק את הפוקימון החמוד והמעניין בפוקדע. לאחר מכן אשאל את דרומקה אם הוא מסוגל להמשיך ואנסה לעודד אותו לעשות זאת, הוא פוקימון אש והיתרון שלו משמעותי מאוד כאן.
במידה ויסכים אדריך אותו "דרומקה! תסדר נשימה והמתן לצעד של דוויבל, ואז השתמש בצוות כפול. וצא בגלגול לעברו במלוא הכוח!"
[/RIGHT]
-
[QUOTE]
מאט-
תקשיב ממש שמחתי שבחרת במאדקיפ. משום מה יש לי הרגשה שבגלל שנתתי לך צ'רמנדר אתה הולך להזניח את כל שאר הצוות שלך.
"אוקיי אנחנו פה כדי להתאמן בלי פחד. מאדקיפ, בוא נצא לקרב!" אתה קורא בחיוך ומשחרר את מאדקיפ ששמח מהבחירה שלך בו ונראה כי הוא מוכן לתת את הכל!. "מאדקיפ, השתמש במתקפת בוץ היישר לתוך העיניים של אלקטרוד, אז השתמש באקדח מים כדי להכות באדמה ולחמוק מכל מתקפה חשמלית שבאה בדרך! בנתיים השתמש בהתמדה!" אתה פוקד במהירות על מאדקיפ שניגש למשימה. מאדקיפ יורה מפיו כמויות בוץ סמיך ודביק שפוגעות בוולטרוב ומסבות לו נזק לא קטן. "וולטרוב הישאר איתן! גלגול!" וואטסאון אומר וולטרוב מתחיל להתגלגל במהירות עצומה ופוגע במאדקיפ מבלי למצמץ. מאדקיפ נדחק לאחור אך לא מוותר, הוא יורה אקדח מים אך וולטרוב חומק בכל פעם. מאדקיפ עובר לטקטיקה אחרת ומתחיל לרכז אנרגיה בגופו. "וולטרוב מכת ברק!" וואטסון קורא וכמות חשמלית לא קטנה משתגרת למאדקיפ שסופג את הנזק בכאב, אך אינו מוותר. לאחר מתקפת גלגול נוספת מוולטרוב מאדקיפ משגר גל לבן וסמיך של אנרגיה שפוגעת וולטרוב ומסבה לו נזק עצום. "וולטרוב לא לוותר! קרן טעינה!" וואטסון קורא וולטרוב לא נח לרגע, הוא טוען קרן חשמל זריזה שמשגרת לעבר מאדקיפ ומסבה לו נזק גדול. מה תעשה?
[/QUOTE]
[B]זה ממש לא היה התכנון שלי. אני אוהב את גל הפוקימונים שתפסתי עד עכשיו. וכפי ששמת לב, השחקן שלי נלחם בדרך כלל בהתעלמות מוחלטת מסוגים וייתרונות...
אגב, אתה לאקראת היטב את הטכניקה עם מאדקיפ, חבל. הרעיון היה שהוא יחמוק עם האקדח מים ולא ינסה לתקוף. בנתיים הואנפגע פעמיים ופספס,מה שלא תכננתי כלל.
דברשלישי ואחרון. גילגול אמור להיות מתקפה שמבזבזת כמה תורות עד שהיא מתחזקת... חבל שאתה מתעלם מפרטים כאלה, זה מוריד המון מהמשחק. כמו אריאל אייס וגילגול. ואפילו בייד.[/B]
"מאדקיפ אנחנו לא מוותרים. השתמש באקדח מים כדי לתפוס תנופה ולעוף במהירות לעבר וולטרוב. בנתיים תירה בוץ סביבו כדי למנוע ממנו לחמוק מהמכה וכשתגיע עד אליו תקוף אותו עם חבטה אדירה!" אשלח פקודה. אני דואג ממתקפות החשמל ואז מעלה רעיון נוסף. "כשתסיים את המתקפה, תירה מים על הקרקע וברגע שהוא ישגר מתקפה חשמלית לעברך, נעץ את זנבך בקרקע!" מים מוליכים חשמל. וזה עשוי לעזור,במקום לחשמל אותו, המים יעבירו את החשמל הלאה!
-
גרייס-
את קוראת לפאנפי לחזור לנוח, פאנפי חוזר לעמוד ליד החברים שלו לצוות כשפיצ'ו לוקח נשימה עמוקה ונעמד בזירה מול אזומארייל שרק מחייך במתיקות. לבקשתך פיצ'ו משתמש בגל הלם אך אליס ממהרת להקדים את סילון האקווה ולהשתמש בו כתמרון התחמקות. אזומאריל נעצר וממקד אנרגיה בגופו, מחזק את ההגנה הפיזית שלו, ההיעמדות שלו במקום גורמת לו לחטוף נזק מגל השוק של פיצ'ו. נראה שאזומארייל סופג את הכאב ופולט קריאת קרב. "אזו זומאריל!". את מברכת את אליס על ההתפתחות של אזומארייל. "תודה רבה. אני שמחה לראות שגם פורט וקווילבה התפתחו. ממש מגניב כשפוקימון מתפתח!" אליס אומרת בחיוך. פיצ'ו ממהר לרוץ על ארבע לכיוון אזומארייל ולסתור לו פעמיים, וכך הוא עושה. לחייו של אזומארייל נעשות אדומות וכואבות. בעזרת אקדח מים מטווח אפס פיצ'ו נהדף אחורנית ומתגלגל על הזירה. הוא נעמד ומתנשם מהמאמץ, אך בדיוק ברגע שהוא נעמד אזומארייל כבר פוגע בו בסילון אקווה מהיר. מעלף את פיצ'ו. "כל הכבוד אזומארייל! בדיוק כמו שהתאמנו!" אליס קופצת מאושר ועושה אגרוף עם היד לאזומארייל שמשיב לה בהנפת אחת מידיו. מה תעשי?
דרו-
אתה תוהה מי זה הפוקימון הזה, אתה סורק אותו עם הפוקידע ומבין שמדובר בלא אחר מאשר דוויבל, אשר האבן הענקית שלגבו משמשת לו כבית, והוא מסוג חרק ואבן, אתה מבין שמתקפוץ אש לא יהיו אפקטיביות עליו כמו על פוקמוני חרק רגילים. דרומקה משיב לך בחיוך נחוש שהוא יכול להמשיך, לבקשתך דרומקה משתכפל ל4 דרומקות שנעים לדוויבל במהירות. " דוויבל הגנה!" בארג' מצווה על דוויבל וחומת מגן זוהרת נוצצת מסביבו כשהשכפולים נעלמים באחד אחרי השני, דרומקה האמיתי מתנגח בקיר המגן ונהדף אחורנית, נופל ומרים את עצמו בקושי, "דוויבל קבר אבן!" בארג' קורא ודוויבל יוצר באמצעות שני הדוקרנים אבן ענקית, ובאמצעות דוקרניו הוא מםרק את האבן לאבנים קטנות ורבות, אותן הוא מתחיל לשלח על דרומקה שמתחמק בקושי רב מהן, אך לבסוף נםגע משתי אבנים בו זמנית ומתעלף במקום. "כל הכבוד דוויבל. המשך כך" בארג' אומר בחיוך. מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1501504][COLOR=#000000][B]טוב.. רשמית אני רוצה להתחיל השבוע את האיוונט. אתם פנויים?[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-
חחחחח כי ככה זה עולם הפוקימונים!
[/B]השעה ממש מאוחרת, ואתה מפהק אך לא מוותר על אימון. אתה הולך לפינה צדדית בעיר ומשחרר את הפוקימונים שלך. אתם מתאמנים כחצי שעה אך הפוקימונים שלך מפסיקים כי הם שמים לב שאתה מאוד עייף. אתה מחזיר אותם לפוכדורים שלהם וחושב על איפה הבוויזל האבוד יכול להיות. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ולוקח מהאחות ג'וי מפתח לחדר, עולה אליו ומתארגן לשינה. לאחר כל הארגון אתה צונח על המיטה ונרדם כעבור מספר רגעים בודדים. עיניך נפקחות לאט ואתה מבחין שעכשיו בוקר. יום חדש בפתח. אתה יכול לנסות לחפש את בוויזל, להסתובב בעיר ולראות מה יש בה ועוד. מה תעשה?
[/QUOTE]
'אוקיי, בוקר. אני בהארטהום. אחלה זמן לראות מה יש בעיר הזאת' אחשוב. אצא מהחדר ואחזיר לאחות ג'וי את המפתח. אצא ממרכז הפוקימונים ואתחיל להסתובב בעיר, בניסיון לחפש דברים בעיר. 'אני צריך פוקדורים' אחשוב ואחפש חנות, בנוסף לכל. לאחר שאמצא את החנות, אכנס אליה ואקנה חמישה פוקדורים נוספים. לאחר מכן אמשיך להסתובב בעיר, לחפש דברים מעניינים. לאחר שאבין מה יש בעיר, אגש לכיוון היער, אחשוב. 'אוקיי בוויזל, בוא נמצא אותך'.