עוד מעט ירד לך החיוך מהאייקון.
Printable View
עוד מעט ירד לך החיוך מהאייקון.
[QUOTE=Hit Man;1513286]עוד מעט ירד לך החיוך מהאייקון.[/QUOTE]
למה?
כי אלה משחקים בינוניים.
[QUOTE=Hit Man;1513288]כי אלה משחקים בינוניים.[/QUOTE]
כרגע שיחקתי 4 שעות והגעתי לעיר המכון הראשון, ורק מתרשם לחיוב מהמשחק.
תעדכן אותי כשתגיע למכון הפיה. שם אני הפסקתי.
[QUOTE=Hit Man;1513290]תעדכן אותי כשתגיע למכון הפיה. שם אני הפסקתי.[/QUOTE]
שונא את הסוג הזה.
[QUOTE=monster;1513285]התחלתי לשחק בפוקימון שילד(אימולטר):love:[/QUOTE]
אז מישהו הושפע ממני בסוף? חחחחחח
ב4 שעות הגעת למכון 1? אני חושב ששיחקתי לפחות כפול ממך ואני עוד לא במכון 1.
הסתובבתי המון בWILD AREA וגם אני לא כזה רץ קדימה, כל הזמן מסתכל מה אפשר לקבל מכל אזור.
תכלס או שאני הולך ללכוד בילפבאג או שאכנס ישר למכרה ומשמה לturrfield
לפי האייקון שלך אתה נהנה, גם אני, זה כנראה המשחק הכי טוב ששיחקתי, אבל אני רק חושש מקרבות המכון כי אם בכולם יש קרבות דיינמקס, אני תוהה האם אהיה חייב לבצע דיינמקס בעצמי. אם כן אני חושש כי בקרבות דיינמקס שעשיתי בWILD AREA כל המתקפות של הפוקימון משתנות למן מתקפות על, וכל המשמעות של הפוקימון יורדת, זה סתם לבחור באחת המתקפות של הדיינמקס וזהו. מאוד מקווה לא להתאכזב
[QUOTE=Avivs;1513294]אז מישהו הושפע ממני בסוף? חחחחחח
ב4 שעות הגעת למכון 1? אני חושב ששיחקתי לפחות כפול ממך ואני עוד לא במכון 1.
הסתובבתי המון בWILD AREA וגם אני לא כזה רץ קדימה, כל הזמן מסתכל מה אפשר לקבל מכל אזור.
תכלס או שאני הולך ללכוד בילפבאג או שאכנס ישר למכרה ומשמה לturrfield
לפי האייקון שלך אתה נהנה, גם אני, זה כנראה המשחק הכי טוב ששיחקתי, אבל אני רק חושש מקרבות המכון כי אם בכולם יש קרבות דיינמקס, אני תוהה האם אהיה חייב לבצע דיינמקס בעצמי. אם כן אני חושש כי בקרבות דיינמקס שעשיתי בWILD AREA כל המתקפות של הפוקימון משתנות למן מתקפות על, וכל המשמעות של הפוקימון יורדת, זה סתם לבחור באחת המתקפות של הדיינמקס וזהו. מאוד מקווה לא להתאכזב[/QUOTE]
אני חשבתי שהעיר הגדולה שמגיעים אליה אחרי האיזור הפראי מכילה את המכון ה1, אבל טעיתי.
את המכון הראשון שלי סיימתי לאחר 8 שעות של משחק.
בקרבות מכון יהיו קרבות דיינמקס.
מה שכן לכ מתקפה יש גם אפקט משני.
אני כעת הגעתי לעיר המכון ה2.
וכרגע מאמן קצת פוקימונים למכון ועל הדרך מנסה לתפוס כמה שיותר פוקימונים חדשים באזור הפראי.
[QUOTE=monster;1513295]אני חשבתי שהעיר הגדולה שמגיעים אליה אחרי האיזור הפראי מכילה את המכון ה1, אבל טעיתי.
את המכון הראשון שלי סיימתי לאחר 8 שעות של משחק.
בקרבות מכון יהיו קרבות דיינמקס.
מה שכן לכ מתקפה יש גם אפקט משני.
אני כעת הגעתי לעיר המכון ה2.
וכרגע מאמן קצת פוקימונים למכון ועל הדרך מנסה לתפוס כמה שיותר פוקימונים חדשים באזור הפראי.[/QUOTE]
כן אבל כזה אתה מאמן תפוקימון ובונה לו סט מתקפות ואז אומרים לך תשכח מזה קח 4 מתקפות שבורות ותשתמש בהכי חזקה? למרות שגם ככה תוקפים תמיד בהכי חזקה חחח...
מה הצוות שלך?
כרגע שלי זה סקורבאני, צ'וטל, הקורגי, ניקיט, זיגזגון וסיזליפיד
[QUOTE=Avivs;1513296]כן אבל כזה אתה מאמן תפוקימון ובונה לו סט מתקפות ואז אומרים לך תשכח מזה קח 4 מתקפות שבורות ותשתמש בהכי חזקה? למרות שגם ככה תוקפים תמיד בהכי חזקה חחח...
מה הצוות שלך?
כרגע שלי זה סקורבאני, צ'וטל, הקורגי, ניקיט, זיגזגון וסיזליפיד[/QUOTE]
בעיקרון אני מחליף פוקימונים כל מכון.
אבל בעיקרון מתכנן להגיע לליגה עם התחלתי אש, המעופת מתכת (העורב שמש מונית).
על שאר ה4 לא החלטתי.
אבל בטח אוסיף את פסאדו אגדי של דור 8 לשישיה.
אני חייב לציין שהדיון שלכם נשמע מפתה וזה מצריך מידה מסויימת של משמעת מצידי כדי להזכיר לעצמי שאני עזבתי את משחקי הפוקימון לנצח, ושאני לא מתכוון לחזור אליהם.
[QUOTE=LordAbizi;1513298]אני חייב לציין שהדיון שלכם נשמע מפתה וזה מצריך מידה מסויימת של משמעת מצידי כדי להזכיר לעצמי שאני עזבתי את משחקי הפוקימון לנצח, ושאני לא מתכוון לחזור אליהם.[/QUOTE]
זו הייתה המנטליות שלי עד לאחרונה, כאשר גיליתי על האימולטור והחלטתי לנסות. זה הרי לא לקנות ממש את הקונסולה והמשחק ולפרנס חברה שאני לא אוהב איך שהיא מתייחסת למוצר שקרוב שליבי.
הסיבה שגם שווה היה לנסות היא כי ההבדל בין הדורות נעשה משמעותי ביותר. למעשה בשעות הראשונות, ואפילו עדיין, אני בשוק מסוים מחוויית המשחק הכללית.
מונסטר - וואלה מגניב, אני גם אחקור לגמרי תדור הזה ואלכד מלא לדעתי. גם לי יש את התחלתי האש, אני שוקל להשאירו בהתפתחות ראשונה כ יהוא חמוד חחחחח
זה לא עניין של אימולטור ומה דעתי על נינטנדו. אלא זה יותר עניין אישי - לשחק במשחקים של פוקימון מייצג איזשהי תקופה. אני רוצה למתוח גבול בין העבר וההווה, ושהייצוג [B]הזה[/B] לתקופה ההיא לא יזלוג לעתיד. (כמובן לתקופה הזאת יש הרבה ייצוגים אחרים - כמו למשל מרטין סטורי, אבל אני רוצה להרגיש שלפחות בדברים מסויימים אני מתקדם קדימה)
אביזי, שתדע שכיף לקרוא את ההודעות שלך.
הרמת כובע טקסית.