-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 11 2009, 11:06 PM
[b] [b]arad1021~[/b]
תסתכל בעמוד הראשי בהודעת הרשומים שבו אתה מופיע. יש שם גם התקפות ואת הציוד שיש לכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה גם הקרב הראשון שלי" הוא אומר לך בחיוך "בדיוק קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי שלי" הוא אומר לך ושולף פוכדור "צא החוצה, מאדקיפ!" הוא קורא ומשחרר החוצה את פוקימון דג הביצות - מאדקיפ [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa258.png[/img] [/b][/quote]
"אז יש לנו משהו משותף" אענה לו בחיוך ואז אומר "צא טרטוויג" ואוציא את טרטוויג שלי מהפוקדור ואז אומר לו "טרטוויג זה הקרב הראשון שלנמו בוא נראה מה אתה שווה אז קדימה עלי תער ומיד אחרי זה דחיפה ואז התגוננות"
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 11 2009, 11:06 PM
[b] [b]rebbitt ~[/b]
איך אמרת שאתה רוצה שנקרא לך במשחק? ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ופונה אל עבר דרך 30. אתה מטייל לך בתוך השטח, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון מטייל לו לא רחוק ממך - זהו שינקס! :o [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa403.png[/img]
[/b][/quote]
אורון או rebbitt איך שבה לך אחי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יופי שינקס" אני אומר בהתלהבות ואז צועק "צא קרנידוס מיקוד אנרגיה ואז נגיחה בכול הכוח"
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 12 2009, 12:06 AM
[b] [b]קורן~[/b]
שאפט שולח צל לילה בעוד גאסטלי שולח גם הוא צל לילה. ההתקפות נפגשות באוויר ויוצרות פיצוץ, ושני הפוקימונים סופגים אותו ונהדפים לאחור. כעבור מספר שניות מתפזר העשן, ושני הפוקימונים נראים מוטלים על הקרקע, מעולפים "שאפט!" קוראת המאמנת וניגשת במהירות לבדוק מה שלומו "נתת קרב טוב" היא אומרת בשקט ומחזירה אותו.
[/b][/quote]
"גם אתה גאס" אומר בחיוך, ואחזיר אותו לפוקדור באטיות.
"קרב טוב, אה... איך קוראים לך?" אשאל אותה בבלבול.
-
[b]קורן~[/b]
אתה משבח את גאסטלי על הקרב הטוב ומחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן, אתה פונה ושואל את המאמנת את שמה "שמי שרון" היא אומרת לך בחיוך "אני מניחה שאתה בדרכך לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.
[b]אורון~[/b]
קרדינוס יוצא ומשתמש במיקוד אנרגיה, ומחזק את ההתקפה שלו. שינקס מבחין בו, ומתכונן למהלך מצידו של קרדינוס. קרנידוס רץ במהירות ומשתמש בנגיחת ראש, שינקס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ונפגע בחלקו האחורי של גופו. שינקס נופל על הקרקע וקם לאט לאט. הוא משתמש בניצוצות לכיוונו של קרנידוס אך הן לא משפיעות עליו.
[b]ארתור~[/b]
רק 2 מתקפות בתור, בבקשה. ההתגוננות לא תיחשב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג יוצא ושולח עלי תער לעברו של מאדקיפ "התחמק ועבור לדחיפה!" מצווה המאמן. מאדקיפ מצליח להתחמק מעלי התער ותוקף את טורטוויג עם דחיפה, שתוקף אף הוא עם אותה מתקפה. שני הפוקימונים נפגשים בחוזקה, ונבלמים אחד בידי השני "סטירת בוץ!" מצווה כעת המאמנת, ומאדקיפ קופץ לעבר טורטוויג עם סטירת בוץ.
[b]עומר~[/b]
נידורן שולחת עוקץ רעל ובעיטה כפולה שפוגעים בחוזקה בקרקיטוט, שעומד על סף עילפון. ברגע האחרון הוא משתמש בהתמדה שפוגעת בחוזקה בנידורן ופוצעים אותה קשה מאוד. לאחר כמה שניות, קריקטוט מתעלף. אתה רואה שנידורן פצועה קשה גם היא.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 13 2009, 01:02 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורן שולחת עוקץ רעל ובעיטה כפולה שפוגעים בחוזקה בקרקיטוט, שעומד על סף עילפון. ברגע האחרון הוא משתמש בהתמדה שפוגעת בחוזקה בנידורן ופוצעים אותה קשה מאוד. לאחר כמה שניות, קריקטוט מתעלף. אתה רואה שנידורן פצועה קשה גם היא. [/b][/quote]
אני זורק פוכדור ריק על קריקוט ומחזיר את נידורן לפוכדור שלה ומחכה שקיריקוט יתפס.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
רק 2 מתקפות בתור, בבקשה. ההתגוננות לא תיחשב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טורטוויג יוצא ושולח עלי תער לעברו של מאדקיפ "התחמק ועבור לדחיפה!" מצווה המאמן. מאדקיפ מצליח להתחמק מעלי התער ותוקף את טורטוויג עם דחיפה, שתוקף אף הוא עם אותה מתקפה. שני הפוקימונים נפגשים בחוזקה, ונבלמים אחד בידי השני "סטירת בוץ!" מצווה כעת המאמנת, ומאדקיפ קופץ לעבר טורטוויג עם סטירת בוץ. [/b][/quote]
אה אוי לא ידעתי בסדר מעכשיו אני יעשה 2 מתקפות
[b]
[b]אורון~[/b]
קרדינוס יוצא ומשתמש במיקוד אנרגיה, ומחזק את ההתקפה שלו. שינקס מבחין בו, ומתכונן למהלך מצידו של קרדינוס. קרנידוס רץ במהירות ומשתמש בנגיחת ראש, שינקס מנסה להתחמק אך אינו מצליח ונפגע בחלקו האחורי של גופו. שינקס נופל על הקרקע וקם לאט לאט. הוא משתמש בניצוצות לכיוונו של קרנידוס אך הן לא משפיעות עליו.
[/b][/quote]
"עוד הפעם נגיחת ראש בכול הכוח"אני צועק לקרנידוס
-
[b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור שלה, ומניח אותו חזרה בחגורת הפוכדורים. לאחר מכן, אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על קריקטוט המעולף. קריקטוט נשאב פנימה, והפוכדור מתחיל להתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר.
לכדת קריקטוט!!
[b]ארתור~[/b]
טורטוויג משתמש בהתגוננות וסטירת הבוץ פוגעת בו, אך לא משפיעה עליו בזכות ההתגוננות. הוא שולח עלי תער ומצליח לפגוע בחוזקה במאדקיפ, שנפצע בינוני "אל תוותר, אקדח מים!" מצווה המאמן, ומאדקיפ שולח אקדח מים שפוגע בטורטוויג, שלפתע עיניו מתכסות בבוץ מקודם. נראה שאקדח המים הגדיל אותם.
[b]אורון~[/b]
קרנידוס תוקף שוב עם נגיחת ראש אך שינקס מצליח להתחמק גם הפעם. הוא משתמש כעת בטעינה.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 13 2009, 01:31 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה מחזיר את נידורן לפוכדור שלה, ומניח אותו חזרה בחגורת הפוכדורים. לאחר מכן, אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על קריקטוט המעולף. קריקטוט נשאב פנימה, והפוכדור מתחיל להתנדנד מספר פעמים ולבסוף נעצר.
לכדת קריקטוט!!
[/b][/quote]
"יש!" אני אומר לוקח את הפוכדור שלו והולך מהר למרכז פוקימונים הקרוב.
-
[b]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס תוקף שוב עם נגיחת ראש אך שינקס מצליח להתחמק גם הפעם. הוא משתמש כעת בטעינה. [/b][/quote]
"עוד פעם נגיחה בזמן שהוא לא יכול להיתחמק" אני אומר לקרנידוס
-
[b] [b]ארתור~[/b]
טורטוויג משתמש בהתגוננות וסטירת הבוץ פוגעת בו, אך לא משפיעה עליו בזכות ההתגוננות. הוא שולח עלי תער ומצליח לפגוע בחוזקה במאדקיפ, שנפצע בינוני "אל תוותר, אקדח מים!" מצווה המאמן, ומאדקיפ שולח אקדח מים שפוגע בטורטוויג, שלפתע עיניו מתכסות בבוץ מקודם. נראה שאקדח המים הגדיל אותם. [/b][/quote]
"טרטוויג תשתמש בבלימה בשיא המהירות ובגלל המהירות זה יעיף ממך קצת בוץ ואז תשתמש בעלי תער שיגמרו אותו לגמרי" אצעק לטרטטוויג
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 13 2009, 02:02 PM
[b] [b]קורן~[/b]
אתה משבח את גאסטלי על הקרב הטוב ומחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן, אתה פונה ושואל את המאמנת את שמה "שמי שרון" היא אומרת לך בחיוך "אני מניחה שאתה בדרכך לליגת גו'טו?" היא שואלת אותך.
[/b][/quote]
ניצחתי D:
-----------------
"כן" אשיב לה בחיוך.
"אולי...אמ... תרצי להצטרף אלי?..." אשאל אותה בביישנות.
-
שם - דניאל
פוקימון התחלתי - סינדקוויל.אמרת לי לבחור נוסף אז מדקיפ
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - ...
-
[b]עומר~[/b]
אתה מרים את הפוכדור של קריקטוט מהקרקע ומניח אותו בחגורת הפוכדורים שלך. אתה צועד חזרה אל עבר העיר צארינגרוב ונכנס אל תוך מרכז הפוקימונים בעיר כעבור רבע שעה. אתה פונה אל עבר הדלפק, שם ממתינה האחות גו'י "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.
[b]אורון~[/b]
קרדינוס רץ קדימה ונוגח שוב בשינקס, שלא מספיק לסיים את הטעינה ולהתחמק. שינקס נופל על הקרקע, מעולף.
[b]ארתור~[/b]
טורטוויג בוחר כיוון אקראי כיוון שאינו יכול לראות היכן מדקיפ, רץ במהירות קדימה ועוצר בבת אחת, מעיף מפניו בוץ שפוגע.... בקרקע! "מדקיפ, סטירת בוץ!" מצווה המאמן, ומדקיפ מופיע מאחורי טורטוויג ופוגע בגבו עם סטירת בוץ. טורטוויג נפצע בינוני. הוא קם על רגליו לאט לאט, ומצליח לשלוח עלי תער בודד שנופל בדרך בגלל הבוץ.
[b]קורן~[/b]
"להצטרף... אלייך?" היא שואלת בפליאה "ממ... אתה בטוח בכך?" היא שואלת אותך.
[b]דניאל~[/b]
ברוך הבא למשחק. אני מקפיץ אותך היישר לעיר צארינגרו'ב.
השעה 3 בצהריים, ואתה יושב בלובי של מרכז הפוקימונים. בדרכך למרכז תפסת מדקיפ שמצאת באגם בדרך 29. מדקיפ וסינדיקוויל טופלו והם מרגישים טוב כעת.
לפתע, אתה מבחין בפוסטר על הלוח ליד הדלפק של האחות גו'י. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 18 2009, 07:38 PM
[b]
[b]אורון~[/b]
קרדינוס רץ קדימה ונוגח שוב בשינקס, שלא מספיק לסיים את הטעינה ולהתחמק. שינקס נופל על הקרקע, מעולף.
[/b][/quote]
"כול הכבוד קרנידוס,צא פוקדור"אני אומר וזורק פוקדור