-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 12:54 PM
[b]
תמיר
גיבל נפגע מאקדח המים, ולאחר מכן משגר עוד כדור, שעדיין די קטן, ומצליח לפגוע בלוטד [/b][/quote]
"כ להכבוד גיבל אתה מעולה!" אני קורא ומעודד אותו
"קדימה עוד פעם!" אני קורא אליו
'אם הוא יצליח,אני יתן לו ולכל הפוקימונים שלי להתאוורר במשך כל החצי יום שנותר,וכך אני אאתגר את המנהיג מחר' אני חושב לעצמי
-
ניתאי
הקרב של ירין לקח מעמוד 25 עד עמוד 40 בערך... אל תצפה שזה יגמר כל כך מהר.
--
שניהם מתנגשים, אך בידוף מגיב במהירות ומנסה לנשוך את וויזמיר, אך וויזמיר מתגלגל הצידה
"קדימה, השתמש שוב במהירות, ואז תנשך אותו!" אומר פול מורפי
תמיר
זה כבר לא בדיוק חצי יום, השמים מתחילים להכתים, השעה בערך 6 וחצי. (איך הזמן טס כשנלחמים בפוקימוני הנהר הא?)
--
גיבל מתשמש שוב בזעם דרקון, ועדיין הכדור די חלש, ופוגע בלוטד שוב. לואד משתמש במהירות, ופוגע במהירות בגיבל.
לפתע אתה שומע את פוליוואג קורא לך, ואתה רואה שהוא בא מהנהר, ואתה רואה את הורסי בינתיים ליד הנהר. באמצעות ענף שנמצא בסביבה ומאמץ ממושך מצד פוליוואג הוא מסביר לך שהורסי התעורר והוא התידד איתו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 06:10 PM
[b] ניתאי
הקרב של ירין לקח מעמוד 25 עד עמוד 40 בערך... אל תצפה שזה יגמר כל כך מהר.
--
שניהם מתנגשים, אך בידוף מגיב במהירות ומנסה לנשוך את וויזמיר, אך וויזמיר מתגלגל הצידה
"קדימה, השתמש שוב במהירות, ואז תנשך אותו!" אומר פול מורפי [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה לשרוט אותו ואז לחבוט בו עם אוזנך!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 04:23 PM
[b] איקי
קרבי ממשיך להכות בעץ ועוד כמה שבבים עפים והחלק בו קרבי הכה נראה קצת ריק יותר מעץ, וקרבי מתחיל להתנשף מעט. [/b][/quote]
"מעולה קרבי, זה מספיק להיום , עשית עבודה מצויינת אני גאה בך" אומר לו מחייך
"בוא נלך לאכול משהו" אומר לו כשאנחנו צועדים לכיוון העיר לחפש אוכל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 04:23 PM
[b] ירין
להסיר ספק, האחות ג'וי היא לא ה'בת היפה והחמודה' שאתה אמור לפגוש.
--
לא שחכת לבדוק משהו? וגם אם אפשר פרט עוד קצת בנושא של 'אתה הולך לישון'
[/b][/quote]
אבל אני אפגוש כזו, נכון?
-------
אמרתי כבר שבדקתי.. לא משנה..
------
אני בוד את מספר הטלפון ואז הולך לחדר והולך לישון
-
ניתאי
בידוף רץ קדימה, ונשרט מספר פעמים, ולאחר מכן הוא נושך את וויזמיר, וויזמיר מכה בו עם האזניים והוא מרפה
"נשיכה שוב, אם הוא מרפה בך תפיל אותו!" אומר פול מורפי
איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח.
ירין
כן, רוב הסיכויים שעד ליום חמישי נספיק. אתה תפסיק להגיב ביום חמישי או שישי? כלומר מה יהיה היום האחרון בו תגיב.
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 07:12 PM
[b] ירין
כן, רוב הסיכויים שעד ליום חמישי נספיק. אתה תפסיק להגיב ביום חמישי או שישי? כלומר מה יהיה היום האחרון בו תגיב.
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו) [/b][/quote]
או חמישי או שישי, לא בטוח
----
אף אחד לא מגיב אז אולי אפשר להגיב לבוקר?
-
[b] ניתאי
בידוף רץ קדימה, ונשרט מספר פעמים, ולאחר מכן הוא נושך את וויזמיר, וויזמיר מכה בו עם האזניים והוא מרפה
"נשיכה שוב, אם הוא מרפה בך תפיל אותו!" אומר פול מורפי
איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח.
ירין
--
אתה רואה על הקופסא את הטלפון שלך: 0273-454-321. מעדכן בפרטים. הגעת לחדר שלך, והלכת לישון. אל תגיב לתגובה זאת, הגב להבאה. (מה לעשות צריך להכביר זמן איכשהו) [/b][/quote]
"תחכה שיבוא ותוריד את ראשו בעזרת אוזנייך ולאחר מכן תשרוט את מצחו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 01:08 PM
[b] דודי
טורטוויג מצליח לדחוף ומעיף ממנו את בידוף
"בידוף השתמש בדחיפה!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"תיתחמק ועלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 04:53 PM
[b] ליאו
"רק רגע זה קטע מעניין" הוא אומר וקורא עוד כמה עמודים, לאחר מכן שם סימנייה ומכניס את הספר לתיק שלו "כאן ועכשיו? לא לא זה מרכז פוקימונים אנחנו עלולים להרוג מישהו, אתה רוצה להלחם צא החוצה" הוא אומר. [/b][/quote]
"בסדר גמור, אז שיהיה בחוץ..." אני אומר ויוצא ממרכז הפוקימונים,
כאשר אני מחוץ למרכז אני קורא:"סניזל אני בוחר בך!" ושולח את הפוקדור שלו לאוויר ומחכה ליריב שלי שיגיע
-
ירין
נו טוב
--
במהלך הלילה מובזקים במח שלך אירועים, אחד שהאיש המוזר אומר לך "ככה זה בני האדם, למזלי אני לא סובל מהבעיה הזאת", ואת מי שפול מורפי אמר לך "חשיבה כזאת רציונלית... בני אכם הם לא כאלה הגיוניים" ולזה אתה מוסיף עוד מחשבה משלך, 'האם ייתכן שיש קיום אחר בעל אינטלגנציה בכוכב הזה?', ולאחר מכן אתה מתעורר, בטלפון השעה היא 6:40.
ניתאי
"תנשך את הרגל שלו!" אומר פול מורפי. בידוף מגיע לוויזמיר והוא מוריד את הראש של בידוף, ולאחר מכן בידוף נושך את הרגל של וויזמיר, תוך כדי השריטה של וויזמיר.
דודי
טרוטוויג מתחמק ופוגע בבידוף
"בידוף השתמש במהירות ולאחר מכן נשוך אותו!" הוא אומר
ליאו
החנון יוצא החוצה, ומסתכל על סניזל שלך. הוא מתרחק קצת ממך.
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 14 2009, 08:58 PM
[b] ניתאי
"תנשך את הרגל שלו!" אומר פול מורפי. בידוף מגיע לוויזמיר והוא מוריד את הראש של בידוף, ולאחר מכן בידוף נושך את הרגל של וויזמיר, תוך כדי השריטה של וויזמיר.
[/b][/quote]
"וויזמיר,תמשיך לחבוט בו ולשרוט אותו!"
-
[b] דודי
[/b][/quote]
"תעיף אותו בעלי טער!"
-
[b] ירין
נו טוב
--
במהלך הלילה מובזקים במח שלך אירועים, אחד שהאיש המוזר אומר לך "ככה זה בני האדם, למזלי אני לא סובל מהבעיה הזאת", ואת מי שפול מורפי אמר לך "חשיבה כזאת רציונלית... בני אכם הם לא כאלה הגיוניים" ולזה אתה מוסיף עוד מחשבה משלך, 'האם ייתכן שיש קיום אחר בעל אינטלגנציה בכוכב הזה?', ולאחר מכן אתה מתעורר, בטלפון השעה היא 6:40.
ניתאי
דודי
ליאו
החנון יוצא החוצה, ומסתכל על סניזל שלך. הוא מתרחק קצת ממך.
"טוב טוב, אז שנתחיל? החתול של שרדינגר, אני בוחר בך!" הוא אומר ומוציא סקיטי. [/b][/quote]
תרשם לי את זה ביומן, אם אפשר..
-----
"תודה וביי" אני מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ומתקדם להר
-
[b] איקי
אתה מחזיר את קרבי ואתם חוזרים למרוול. השעה בערך 6 וחצי עד 7, ואתה רואה סוג של בית קפה פתוח. [/b][/quote]
פונה אל המוכר ואומר" שלום, אני והפוקימון שלי רוצים לאכול כאן. מה יש לכם להציע?"