-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"כמו שאמרתי, ברונקס." הוא אומר. אתם עפים עוד כמה דקות, עד שאתם מגיעים לרובע ברונקס בצפון ניו יורק. אתם הולכים ומגיעים לבית חולים ישן באיזור. "אתה רוצה להכנס או לחכות לי כאן? זה לא ייקח הרבה." הוא אומר לך
-----------
תרשום בתוך ספויילר דאמ יו:punch:
[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]אריאל וסטיב-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כמה הבהרות:
1. ליסה איתכם באוטו אבל היא ישנה
2.ליסה אמרה לך (סטיב) מה הפירוש של זה.
3. אריאל היה שם כשהיא אמרה לך את זה.
4. תכתבו בתוך ספויילרים בבקשה
-------------------
ליסה עוד ישנה טוב טוב. נשארה לכם לפחות עוד שעת נסיעה.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Red]
[COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/COLOR][/B]
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596675][COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"כמו שאמרתי, ברונקס." הוא אומר. אתם עפים עוד כמה דקות, עד שאתם מגיעים לרובע ברונקס בצפון ניו יורק. אתם הולכים ומגיעים לבית חולים ישן באיזור. "אתה רוצה להכנס או לחכות לי כאן? זה לא ייקח הרבה." הוא אומר לך
-----------
תרשום בתוך ספויילר דאמ יו:punch:
[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]אריאל וסטיב-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כמה הבהרות:
1. ליסה איתכם באוטו אבל היא ישנה
2.ליסה אמרה לך (סטיב) מה הפירוש של זה.
3. אריאל היה שם כשהיא אמרה לך את זה.
4. תכתבו בתוך ספויילרים בבקשה
-------------------
ליסה עוד ישנה טוב טוב. נשארה לכם לפחות עוד שעת נסיעה.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Red]
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז הכתוב הזה מסביר משהו
אמרתי לך , הפירוש של זה , זה - מלאך נופל .
אבל על איזה מלאך הם מדברים ומה זה עוזר לנו?"
אשאל אותו ואוסיף
"לא אמרת לי עוד מה אתה ואיך יש לך כנפיים"[/SPOILER]
-
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"בלי לפגוע אני יכול קצת להבין אותו... את לפעמים קצת לא נחמדה." אגיד אבל ממש בזהירות כדי לא לעצבן אותה.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"על מה אתה מדבר?" היא אומרת בהפתעה.[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[quote=Steve;596748][spoiler]"אז הכתוב הזה מסביר משהו
אמרתי לך , הפירוש של זה , זה - מלאך נופל .
אבל על איזה מלאך הם מדברים ומה זה עוזר לנו?"
אשאל אותו ואוסיף
"לא אמרת לי עוד מה אתה ואיך יש לך כנפיים"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אני לא יודע מה אני, אבל יש לי השערה, שמי שיש לו את הכנפיים הוא אחד מן המלאכים הנופלים האלו ויש לו כוח מיוחד כלשהו" אומר לו ואמשיך לנסוע.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596848][COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"על מה אתה מדבר?" היא אומרת בהפתעה.[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"זה משהו בגישה שלך.. אבל עדיין אני לא מבין אותו. הרי למכון איגרוף אמורים להגיע אנשים קשוחים,כאלה שלא יפגעו לא משנה מה הגישה שלך. ועדיין אין הרבה לקוחות." אגיד במעט דאגה.[/SPOILER]
-
[COLOR=Red][B]סטיב ומר- [/B][/COLOR]
[COLOR=Red][spoiler][B]יכול להיות שאנחנו מתקדמים לאנשהו? תמשיכו![/B]:)[/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"הוא אומר שאנשים באים ללמוד, והגישה שלי מבריחה אותם..."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;596675][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]"כמו שאמרתי, ברונקס." הוא אומר. אתם עפים עוד כמה דקות, עד שאתם מגיעים לרובע ברונקס בצפון ניו יורק. אתם הולכים ומגיעים לבית חולים ישן באיזור. "אתה רוצה להכנס או לחכות לי כאן? זה לא ייקח הרבה." הוא אומר לך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=dimgray]-----------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]תרשום בתוך ספויילר דאמ יו:punch:[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
][/quote]
[SPOILER]
"אני אחכה לך כאן "אומר לו.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייק-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתה מחכה בחוץ בזמן שאייס נכנס פנימה. עוברות עליך כמה דקות בהן אתה לא עושה הרבה, ואתה מתחיל לתהות כמה זמן זה ייקח. ואז אתה רואה אותו. סטנלי וורן שוב מתקרב אליך, ואתה לא מצליח להבין איך בן אנוש רגיל יכול למצוא אתכם בכזאת קלות. הוא מתקרב לאט לאט ומוחה כפיים תוך כדי. "בראבו. לקח לי קצת זמן, אבל בסוף מצאתי אותך, עם המטרה שחיפשנו, לא פחות. אתה בטח גאה בעצמך." הוא אומר.[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;596965][B][COLOR=dimgray]מייק- [/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=dimgray]אתה מחכה בחוץ בזמן שאייס נכנס פנימה. עוברות עליך כמה דקות בהן אתה לא עושה הרבה, ואתה מתחיל לתהות כמה זמן זה ייקח. ואז אתה רואה אותו. סטנלי וורן שוב מתקרב אליך, ואתה לא מצליח להבין איך בן אנוש רגיל יכול למצוא אתכם בכזאת קלות. הוא מתקרב לאט לאט ומוחה כפיים תוך כדי. "בראבו. לקח לי קצת זמן, אבל בסוף מצאתי אותך, עם המטרה שחיפשנו, לא פחות. אתה בטח גאה בעצמך." הוא אומר.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"תגיד איך אתה יודע איפה אני כל הזמן ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"סוד מקצועי." הוא אומר, מוציא אקדח עם משתיק קול ויורה לכיוון החזה שלך[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;596970][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"סוד מקצועי." הוא אומר, מוציא אקדח עם משתיק קול ויורה לכיוון החזה שלך[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
אנסה לברוח ועם אני רואה שאני לא מצליח הכניס את הכדור לתוך גופי ולירות את הכדור על סטן.
"ישר באלימות?" אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[SPOILER]אתה מנסה לברוח אבל אתם לא בטווח שאתה תספיק. ובגלל חוסר ריכוז הכדור פוגע לך ברגל. אאוץ'. בכל מקרה, כנראה שהכוח שלך כבר לא עובד ברפלקס. הכאב של הדימום גדול, ואתה נופל. עכשיו סטן ממש עומד מעליך, ומכוון את האקדח שלו לראש שלך. "מייק מייק מייק..." הוא אומר. "איזו אכזבה."[/SPOILER][/COLOR][/B]
-
[quote=הראשון מהסוף;596978][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray][spoiler]אתה מנסה לברוח אבל אתם לא בטווח שאתה תספיק. ובגלל חוסר ריכוז הכדור פוגע לך ברגל. אאוץ'. בכל מקרה, כנראה שהכוח שלך כבר לא עובד ברפלקס. הכאב של הדימום גדול, ואתה נופל. עכשיו סטן ממש עומד מעליך, ומכוון את האקדח שלו לראש שלך. "מייק מייק מייק..." הוא אומר. "איזו אכזבה."[/spoiler][/COLOR][/B][/quote]
[SPOILER]
'אני חייב למשוך זמן אולי אייס יצליח לעזור לי ."אחשוב לעצמי ואומר "סתם שאלה למה אתה רודף אחריי אנג'ל ?"
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]סטן נראה משועשע. "הוא טרוריסט... קורות החיים שלו צועקים את זה... השאלה המעניינת באמת היא מאיזה ארגון אנרכיסטי הוא..."[/B][/COLOR][/spoiler]