-
[B]דניס[/B] -
מריל מחייך אלייך ובורח משם ואתה ממשיך לחפש פוקימונים ביער ואתה רואה שני תינוקות[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/231.png[/IMG] משחקים זה עם זה,
מה תעשה?
[B]רד[/B] -
סנורלקס המגודל שלך צועד לתוך הזירה ותוקף את גלייסקור עם מתקפת אבנים חדות אדירה וברנדון ממהר להגיד:"השתמש בכנף ברזל כדי לחדור דרך המתקפה שלו",
גלייסקור מקשיח את כנפיו ועף במהירות לכיוון מתקפת האבנים החדות והוא מצליח להפחית את הנזק בזכות כנף הברזל והוא מתקדם לעבר סנורלקס במהירות,
סנורלקס לא מספיק להגיב והוא חוטף חבטה חזקה מכנפיו של גלייסקור אך נראה שהוא עדיין יציב והוא מתכונן להשתמש בקרן-על,
"קדימה שותף כנף ברזל פעם נוספת" ברנדון אומר לו וגלייסקור מסתובב באוויר ופוגע בסנורלקס פעם נוספת בחוזקה,
סנורלקס מתאושש מהפגיעה ושולח מתקפת קרן-על אדירה על גלייסקור שנמצא בטווח קרוב וסופג נזק אדיר ונפצע קשה,
גלייסקור מנסה להתאושש מהפגיעה האדירה אך נראה שהוא מתקשה לקום שוב על זנבו לאחר שנחבל והוא מתמוטט,
"תחזור שותף עשית פה עבודה טובה... נראה שגידלת את סנורלקס שלך טוב מאוד! אני מקווה שתמצא את ה'אס' שלי מאתגר, רג'ירוק הגיע הזמן לזוז!",
ברנדון מסיים לדבר מרים את ידו לאוויר בעודו אוחז פוקדור ומשליח את הפוקדור לזירה בחוזקה ומתוכו יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/377.png[/IMG] שנעמד מולך,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
אתה פונה לכיוון האגם באי ומוציא את חבורת הפוקימונים שלך שמשחקים ליד האגם ובתוכו ותוך מספר שעות אור הירח מכסה את אדמת האי הלבנה,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597692][B]דניס[/B] -
מריל מחייך אלייך ובורח משם ואתה ממשיך לחפש פוקימונים ביער ואתה רואה שני תינוקות[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/231.png[/IMG] משחקים זה עם זה,
מה תעשה?[/quote]
"חמודים" אני פונה אליהם "אתם נזהרים? יש פוקימונים מסוכנים ובריונים ביער!"
-
[b]דניס[/b] -
הם מסתכלים עלייך ומחייכים ומתחילים להתגלגל סביבך ונראה שהם רוצים לשחק איתך, מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597692]
[B]רד[/B] -
סנורלקס המגודל שלך צועד לתוך הזירה ותוקף את גלייסקור עם מתקפת אבנים חדות אדירה וברנדון ממהר להגיד:"השתמש בכנף ברזל כדי לחדור דרך המתקפה שלו",
גלייסקור מקשיח את כנפיו ועף במהירות לכיוון מתקפת האבנים החדות והוא מצליח להפחית את הנזק בזכות כנף הברזל והוא מתקדם לעבר סנורלקס במהירות,
סנורלקס לא מספיק להגיב והוא חוטף חבטה חזקה מכנפיו של גלייסקור אך נראה שהוא עדיין יציב והוא מתכונן להשתמש בקרן-על,
"קדימה שותף כנף ברזל פעם נוספת" ברנדון אומר לו וגלייסקור מסתובב באוויר ופוגע בסנורלקס פעם נוספת בחוזקה,
סנורלקס מתאושש מהפגיעה ושולח מתקפת קרן-על אדירה על גלייסקור שנמצא בטווח קרוב וסופג נזק אדיר ונפצע קשה,
גלייסקור מנסה להתאושש מהפגיעה האדירה אך נראה שהוא מתקשה לקום שוב על זנבו לאחר שנחבל והוא מתמוטט,
"תחזור שותף עשית פה עבודה טובה... נראה שגידלת את סנורלקס שלך טוב מאוד! אני מקווה שתמצא את ה'אס' שלי מאתגר, רג'ירוק הגיע הזמן לזוז!",
ברנדון מסיים לדבר מרים את ידו לאוויר בעודו אוחז פוקדור ומשליח את הפוקדור לזירה בחוזקה ומתוכו יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfb/377.png[/IMG] שנעמד מולך,
מה תעשה?
[/quote]
סנורלקס רעידת אדמהואז תטעון אגרוף ממוקד וגמור עליו!
-
[quote=DButcher;597697][B]דניס[/B] -
הם מסתכלים עלייך ומחייכים ומתחילים להתגלגל סביבך ונראה שהם רוצים לשחק איתך, מה תעשה?[/quote]
"צאו כולם" אני משחק איתם ועם הפוקימונים שלי
-
[quote=DButcher;597692]
[B]ג'וני[/B] -
אתה פונה לכיוון האגם באי ומוציא את חבורת הפוקימונים שלך שמשחקים ליד האגם ובתוכו ותוך מספר שעות אור הירח מכסה את אדמת האי הלבנה,
מה תעשה?[/quote]
"חברים בואו שנייה אני רוצה שנבעיר אש אז מנקטריק תשתמש במהירות אקסטרים בשביל להביא עצים ואתה צ'ריזרד תבעיר אותם ומטאנג השתמש באגרוף מטאור כדי להפיל עלים ואז כולם ישבו על העלים כי אני רוצה לדבר איתכם" אומר להם
-
[b]רד[/b] -
סנורלקס חובט באדמה בחוזקה ורעידת אדמה אדירה פוגעת ברג'ירוק בחוזקה "אוקי רג'ירוק כוח קדום" ברנדון אומר לו,
רג'ירוק יוצר לעצמו כפיל עשוי אור לבן ומדהים והוא שולח על סנורלקס מתקפה אדירה שפוגעת בו בחוזקה "טוב מאוד רג'רוק כעת, אגרוף ממוקד",
רג'ירוק מזנק על סנורלקס עם אגרוף ממוקד רב עוצמה ונראה שסנורלקס מצליח להגן על עצמו עם אגרוף ממוקד גם-כן,
השניים נאבקים זמן רב עד ששניהם נסוגים לאחור עייפים וחבולים "מצויין רג'ירוק, השתמש בהברקת סלע",
רג'ירוק מתאושש ובמהרה מפעיל את טכניקת הברקת סלע שהופכת אותו קליל ומהיר מאוד, מה תעשה?
[B]דניס[/B] -
אתה מעביר את כל היום כיום כיף בעבור בפוקימונים שלך ופנפי שנהנים מאוד ונראה שהקשר של כולכם נעשה חזק מאוד כאשר כולם נהנים מהיום הזה,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
אתה והפוקימונים שלך מכינים מדורה לילית ונהנים מהלילה המדהים באי טירת היהלום ולפתע אתה שומע רחש מהשיחים שסמוכים לאגם,
מה תעשה?
-
[quote=DButcher;597711][B]רד[/B] -
סנורלקס חובט באדמה בחוזקה ורעידת אדמה אדירה פוגעת ברג'ירוק בחוזקה "אוקי רג'ירוק כוח קדום" ברנדון אומר לו,
רג'ירוק יוצר לעצמו כפיל עשוי אור לבן ומדהים והוא שולח על סנורלקס מתקפה אדירה שפוגעת בו בחוזקה "טוב מאוד רג'רוק כעת, אגרוף ממוקד",
רג'ירוק מזנק על סנורלקס עם אגרוף ממוקד רב עוצמה ונראה שסנורלקס מצליח להגן על עצמו עם אגרוף ממוקד גם-כן,
השניים נאבקים זמן רב עד ששניהם נסוגים לאחור עייפים וחבולים "מצויין רג'ירוק, השתמש בהברקת סלע",
רג'ירוק מתאושש ובמהרה מפעיל את טכניקת הברקת סלע שהופכת אותו קליל ומהיר מאוד, מה תעשה?
?[/quote]
רעידת אדמה ,פעם נוספת,ואבנים חדות ושוב רעידת אדמה
-
[quote=DButcher;597711][B]דניס[/B] -
אתה מעביר את כל היום כיום כיף בעבור בפוקימונים שלך ופנפי שנהנים מאוד ונראה שהקשר של כולכם נעשה חזק מאוד כאשר כולם נהנים מהיום הזה,
מה תעשה?[/quote]
"פנפים?" פניתי אליהם "אחד מכם רוצה להצטרף אליי למסע?" שאלתי "זה יעזור לי מאוד"
-
[quote=DButcher;597711]
[B]ג'וני[/B] -
אתה והפוקימונים שלך מכינים מדורה לילית ונהנים מהלילה המדהים באי טירת היהלום ולפתע אתה שומע רחש מהשיחים שסמוכים לאגם,
מה תעשה?[/quote]
"רציתי לדבר עם הפוקימונים שלי מה זה?" אומר ואלך מהר לבדוק מה זה
-
[b]יואב[/b] -
אלקטריוויר נכנס לזירה מול ראיצ'ו ובלי להסס חובט בו בחוזקה ומתכונן להנחית עליו אגרוף ממוקד אדיר,
"צוות כפול, קדימה!" אומר המוכר וראיצ'ו מתחמק מהאגוף הממוקד בקלות והמוכר מוסיף:"זנב ברזל!" וראיצ'ו מזנק על אלטריוויר מאחור ופוגע בו חזק,
מה תעשה?
"קדימה תשתמש בטעינה כדי לחזק את מתקפות החשמל וישר אגרוף רעם ואז רעם בכל הכוח"
-
[B]חיים[/B] -
אתה הולך לדאוג לשלומם של הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ואתה פוגש מאמן צעיר שמתלהב ממיאו ומציע לך את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plffa/190.png[/IMG]שלו כהחלפה למיאו,
מה תעשה?[/quote]
"ואו תמיד רציתי אייפום"אני מסכים להצעה וממשיך בדרכי
-
[B]רד[/B] -
סנורלקס חובט באדמה בחוזקה ופעם נוספת מרעיד אותה מתחת לרגליו של רג'ירוק שחוטף נזק רב "רג'ירוק כוח עתיק",
רג'ירוק מתאושש פעם נוספת ושולח מעלומת אנרגיה אדירה על סנורלקס שתוקף עם אבנים חדות ונראה ששתי המתקפות פוגשות זו את זו ועוצרות אחת את השנייה,
ולפני שרג'ירוק מספיק לפעול סנורלקס פעם נוספת חובט באדמה ומרעיד אותה בחוזקה ונראה שרג'רוק חוטף נזק אדיר והוא מתמוטט בזירה,
"תחזור רג'ירוק היית טוב עוד קצת אימונים ותהיה חזק כמו האבות הקדמונים שלך, ולגבייך רד הייתי אומר שנתת פה חתיכת קרב!
הפוקימונים שלך זכו למאמן נהדר, נראה שאתה מגדל אותם כמו שצריך! הנה לך זכית בו ביושר" הוא מסיים לדבר ומגיש לך את תג הברקת שעשוי אבן ירוקה ומבריקה שמדהימה ביופייה,
מה תעשה? [B]זכית בתג הברקת![/B]
[B]דניס[/B] -
אחד הפנפים מביט בך ונראה שהוא נקשר אלייך חזק והוא קופץ עלייך ונענה בחיוב להצעה שלך,
מה תעשה?
[B]ג'וני[/B] -
אתה ניגש לשיח ואתה מוצא שם[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/215.png[/IMG] פצוע וחבול, מה תעשה?
[B]יואב[/B] -
אלקטוויר מטעין את עצמו במטען חשמלי ומנחית על ראיצ'ו אגרוף רעם אדיר ונראה שהמכה כמעט ומחסלת אותו ומיד הוא חוטף רעם שמעלף אותו במקום,
מוכר החנות מתקרב אלייך ומעניק לך את טופר המתכת, מה תעשה?
[B]חיים[/B] -
האחות ג'וי לוקחת אתכם למכונת ההחלפה ותוך זמן קצר יש לך אייפום במקום מיאו! אתה ממשיך במסעך ואתה חוזר לספינה שהביאה אותך לאי טירת היהלום ואתה פונה אל התחנה הבאה,
הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
מה תעשה? [B]החלפת את מיאו באייפום![/B]
-
[quote=DButcher;597760][B]רד[/B] -
סנורלקס חובט באדמה בחוזקה ופעם נוספת מרעיד אותה מתחת לרגליו של רג'ירוק שחוטף נזק רב "רג'ירוק כוח עתיק",
רג'ירוק מתאושש פעם נוספת ושולח מעלומת אנרגיה אדירה על סנורלקס שתוקף עם אבנים חדות ונראה ששתי המתקפות פוגשות זו את זו ועוצרות אחת את השנייה,
ולפני שרג'ירוק מספיק לפעול סנורלקס פעם נוספת חובט באדמה ומרעיד אותה בחוזקה ונראה שרג'רוק חוטף נזק אדיר והוא מתמוטט בזירה,
"תחזור רג'ירוק היית טוב עוד קצת אימונים ותהיה חזק כמו האבות הקדמונים שלך, ולגבייך רד הייתי אומר שנתת פה חתיכת קרב!
הפוקימונים שלך זכו למאמן נהדר, נראה שאתה מגדל אותם כמו שצריך! הנה לך זכית בו ביושר" הוא מסיים לדבר ומגיש לך את תג הברקת שעשוי אבן ירוקה ומבריקה שמדהימה ביופייה,
מה תעשה? [B]זכית בתג הברקת![/B]
[B]![/B][/quote]תודה לך אומר לו ואצא אל עבר יום כיף עם פוקימוניי לשם הנצחון..
[B]לא אמור להיות לי אתגר זירת קרב..[/B]
-
[b]יואב[/b] -
אלקטוויר מטעין את עצמו במטען חשמלי ומנחית על ראיצ'ו אגרוף רעם אדיר ונראה שהמכה כמעט ומחסלת אותו ומיד הוא חוטף רעם שמעלף אותו במקום,
מוכר החנות מתקרב אלייך ומעניק לך את טופר המתכת, מה תעשה?
"תודה רבה לך" אני אומר למוכר ומחכה עד ללילה כדי לפתח את הגלייגר שלי