-
[QUOTE=monster;654051][B][COLOR="Red"]יגאל רד אומר לך" תודה שעזרת לי בי " ואתה לא רואה אותו כבר גם אתה הולך ואתה רואה את היציעה מן הבינין[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס לי אומר לך" הוא יודע את ניהם" צ'ימצ'אר מביס 2 ואמפוליאון מחסך את השלושה בכנף פלדה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי נמשיך מעניין מה היה הפוקימון ששלח עלינו את המתקפות
-
[B][COLOR="Teal"]לוקאס אתם ממשיכים ואתם רואים 3 דלתוות ואתם לא יודעים לאזה דלת להיכנס[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654053][[COLOR="Red"]B]יגאל אתה רץ ליציאה ווצא מן הבינין ואתה ממשיך לרוץ ומגיע לעיר סנוי[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנס למכון ושאל את מילין איפה אחותך
-
[B][COLOR="Red"]יגאל אתה מגיע למכון ומכמכס אתה רואה את מילן ואמרת לך" היא פה לקרוא לה בשבילך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654061][B][COLOR="Red"]יגאל אתה מגיע למכון ומכמכס אתה רואה את מילן ואמרת לך" היא פה לקרוא לה בשבילך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה כן אני רוצה לשאול אותה עם היא רוצה להיצטרף עלי למסע
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מילן קוראת לאחות והיא בא והיא אומרת לך" ממה אתה רוצה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654063][B][COLOR="Red"]יגאל מילן קוראת לאחות והיא בא והיא אומרת לך" ממה אתה רוצה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
את רוצה להיצטרף עלי למסע
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל (אחות של מילין) אומרת לך "כן "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654067][B][COLOR="Red"]יגאל מיל (אחות של מילין) אומרת לך "כן "[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה יופי בואי נלך למרכז הפוקימונים ומישם לדרך מספר 2
-
[QUOTE=monster;654058][B][COLOR="Teal"]לוקאס אתם ממשיכים ואתם רואים 3 דלתוות ואתם לא יודעים לאזה דלת להיכנס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר "בוא לדלת האמצעית יש לי הרגשה שזו הדרך!"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך טוב ואתם הולכים למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפאה את הפוקימוים שלכם ואתם ממשיכם בדרך 2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם נכנכסים לדלת האמצעית ואתם רואים שהדלת לא מובילה לשום מקום מבוי סתום[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654070][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך טוב ואתם הולכים למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפאה את הפוקימוים שלכם ואתם ממשיכם בדרך 2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם נכנכסים לדלת האמצעית ואתם רואים שהדלת לא מובילה לשום מקום מבוי סתום[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי אחורה פנה"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם יוצאים מהדלת ובאיזה דלת תבחר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;654070][B][COLOR="Red"]יגאל מיל אומרת לך טוב ואתם הולכים למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי מרפאה את הפוקימוים שלכם ואתם ממשיכם בדרך 2 [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם נכנכסים לדלת האמצעית ואתם רואים שהדלת לא מובילה לשום מקום מבוי סתום[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר שניה אני רוצה לתפס פוקימון חרק
-
[QUOTE=monster;654074][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם יוצאים מהדלת ובאיזה דלת תבחר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בדלת הימנית"