-
[B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"שיהיה , ארמסטרונג , ארמגדון .. אותו דבר" ליסה אומרת ומחייכת וגם ג'יימס ואמילי שמתחבקים בצד
אמילי אומרת בלחש לג'יימס שהיא עייפה ושהם ייפגשו מחר .. כניראה זה לא היה בלחש אז גם אתה
שמעת את זה , ניראה שהן באמת רוצות ללכת לישון .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;718712][B][color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"שיהיה , ארמסטרונג , ארמגדון .. אותו דבר" ליסה אומרת ומחייכת וגם ג'יימס ואמילי שמתחבקים בצד
אמילי אומרת בלחש לג'יימס שהיא עייפה ושהם ייפגשו מחר .. כניראה זה לא היה בלחש אז גם אתה
שמעת את זה , ניראה שהן באמת רוצות ללכת לישון .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"מצטער שעבדתי עליכם,אבל לא יכולתי להגיד לכם שהשם האמיתי שלי הוא ג'ק. טוב אני רואה שאתן מאוד עייפות אז נלך עכשיו,אני רק רציתי להגיד לכן את זה" אגיד להן ואתן לליסה נשיקה. "לילה טוב ליסה,לילה טוב אמילי." אגיד להן "בוא ג'יימס" אגיד לו ואלך.[/SPOILER]
-
[B]באופי רשמתי חלק שיכולים להיות גם טובים וגם רעים..[/B]
כינוי בפורום : DarkTiger
שם פרטי : דניס
שם במשחק : אייס דיימונד
דרך להיות מקושר אליי : אימייל [denice1997@gmail.com] וה"פ
צבע אהוב : ירוק
רקע עבר : אייס נולד בעל שיער חום ועיניים ירוקות, שאותן ירש מאמו.
אייס היה תלמיד מופרע בגלל היותו היפר אקטיבי. הוא למד בבית ספר פרטי בלונדון בכיתת המופרעים.
לא היו לו חברים, מלבד ילדה מצטיינת ששמה היה סאלי, היא עזרה לו בעזרת שיעורים פרטיים ורק בעזרת הצליח לסיים את שנת הלימודים האחרונה.
סאלי הייתה בלונדינית עם מעט גוונים חומי בשיערה, עינייה היו אפורות, אייס היה דלוק עליה בסתר, אך פחד להגיד לה את אהבתו, מחשש שהיא תצחק עליו.
מאז ומתמיד היה אייס אוהב את סביבתו, ונהג להיות פעיל בארגונים שונים מהתנדבות.
אמו מתה בלידתו ואביו לא דיבר איתו, אך זה היה הדדי ואייס מעולם לא התפתה לדבר איתו.
בתום השנה האחרונה ראה אייס שלט שמחפשים עובדים לחנות העתיקות השכונתית, הוא החליט לנסות ולהרוויח קצת כסף והחל לעבוד בחנות.
תכונות אופי : אמיץ, היפר אקטיבי, עקשן, תלותי, בעל לב זהב, כן
כמה פעמים ביום תוכל להגיב : אני אשתדל כמה שיותר, לפחות 3-4 ביום
הערות \ הארות : להרשם P= וחח.. שוב הקטע של סאלי XD רומן ><"
-
[B][color="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]
אהבתי את הרקע , אתה רשום אני ממש ברגע זה מוסיף את הפרטים שלך לדף הראשי .
תגיב להתחלה שנמצאת בתחתית העמוד הראשון , תכתוב בתוך ספויילרים .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ליסה מתקרבת אליך באיטיות וחושניות , אתה מנשק את שפתיה והיא לוחשת "לילה טוב ג'ק"
אתה רואה שגם ג'יימס נישק את אמילי , ושניכם יוצאים מהחדר של הבנות .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;719320][B]
[color=#3457EE]ג'ק~
[SPOILER]
ליסה מתקרבת אליך באיטיות וחושניות , אתה מנשק את שפתיה והיא לוחשת "לילה טוב ג'ק"
אתה רואה שגם ג'יימס נישק את אמילי , ושניכם יוצאים מהחדר של הבנות .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"וואי הבנות האלה הן משהו הא? ד''א ג'יימס מצטער שלא גיליתי לכם את שמי האמיתי.." אגיד לו במעט מבוכה.[/SPOILER]
-
[quote=Steve;648797][B][SIZE=4]ההתחלה :[/SIZE][/B]
[CENTER][B]עוד יום משעמם בחנות העתיקות , השעה כבר צהריים ואפילו קונה אחד [/B]
[B]לא נכנס , באותה שעה המעסיק שלך היה צריך כבר לחזור , בעל החנות ..[/B]
[B]והמשמרת שלך הייתה אמורה להיגמר בקופה , היית צריך כבר להיות סייר בחנות[/B]
[B]לקונים , למזלך , אין בכלל קונים .. ואתה רואה שהזמן חלף והמעסיק שלך[/B]
[B]מאחר בחצי שעה , לא הגיוני כ"כ לבעל החנות שלך , הוא בדרך כלל אדם אחראי ודייקן .[/B][/CENTER]
[/quote]
[SPOILER]
"מוזר שהוא עוד לא הגיע" אומר לעצמי ואביט בשעון "בדרך כלל הוא לא מאחר"
[/SPOILER]
-
[QUOTE=
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה הולך לכיוון חדר האימונים ומיד אז רץ אחריך ג'יימס שכבר אחרי מקלחת .. נקי
ומוכן לקרב . אתם נכנים לחדר האימונים ורואה אנשים עומדים בתור
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
"כנראה שאתה צודק" אומר לו ואקח את החנית
-
[SPOILER]
אתה מאוד מתאכזב מבעל החנות שלא מגיע כמו בכל יום , עוד שעה עוברת לה ואתה מתחיל לדאוג לו
עד שפתאום אתה שומע צליל של מכשיר טלפון רוטט , שבא היישר מן הקופה , מגירת הכסף רוטטת
וזה נשמע כמו שיחת טלפון .
[/color][/SPOILER]
[SPOILER]
"זה בסדר גמור אחי אני לא נעלבתי , גם בלי לדעת את השם שלך הרגשתי שאתה כמו אח בשבילי"
הוא אומר ואתם נכנסים לדירה שלכם , מתקלחים בפעם המי יודע מה
ונכנסים לישון , כי השעה מאוחרת ומאוד משעמם . אתם קמים בבוקר מוקדם בכוונה , לפני תחילת היום כאן
בממלכה , ג'יימס מתקלח ואתה עוד לא מעקל את הבוקר הזה .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;719357][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מאוד מתאכזב מבעל החנות שלא מגיע כמו בכל יום , עוד שעה עוברת לה ואתה מתחיל לדאוג לו [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]עד שפתאום אתה שומע צליל של מכשיר טלפון רוטט , שבא היישר מן הקופה , מגירת הכסף רוטטת[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]וזה נשמע כמו שיחת טלפון .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"מעניין מה זה" אפתח את המגירה בעיניין ואענה לטלפון.
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719357]
[SPOILER]
"זה בסדר גמור אחי אני לא נעלבתי , גם בלי לדעת את השם שלך הרגשתי שאתה כמו אח בשבילי"
הוא אומר ואתם נכנסים לדירה שלכם , מתקלחים בפעם המי יודע מה
ונכנסים לישון , כי השעה מאוחרת ומאוד משעמם . אתם קמים בבוקר מוקדם בכוונה , לפני תחילת היום כאן
בממלכה , ג'יימס מתקלח ואתה עוד לא מעקל את הבוקר הזה .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"ג'יימס! סיים להתקלח ובוא נלך לצוד חזירים!" אצעק לו.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
אתה פותח את המגירה ורואה שהטלפון של בעל החנות נמצא שם , הוא מצלצל ואתה עונה לטלפון
שעל המסך היה כתוב "שיחה מזוהה : בית"
"הלו ? הלוו ? מי זה עם הטלפון שלי ?!?!" אתה שומע קול עצבני שמאוד מוכר לך ,
כן כן , זהו כריס . בעל חנות העתיקות .
[/color][/SPOILER]
[COLOR="RoyalBlue"] ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסיים להתקלח ויוצא כבר לבוש לקרב עם בגדי לחימה , כאשר השריון שלו חשוף .
אתה מתארגן בזריזות .. שוטף את הפנים שלך ואוכל קורנפלקס עם ג'יימס . אתם רצים ליער , השומר מחייך
ומהנהן בראשו שכבר מכיר אותכם "עמוק ביער" הוא אומר ואתם שומעים בקולו ורצים לכיוון לב היער .
באמצע היער , פתאום באמצע הריצה שלכם אתם שומע קול שבירה של ענף , ממש מאחורי עץ גדול כלשהו .[/SPOILER]
[/B]
-
[quote=Steve;719378][B][COLOR=deepskyblue]אייס~[/COLOR][/B]
[spoiler]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה פותח את המגירה ורואה שהטלפון של בעל החנות נמצא שם , הוא מצלצל ואתה עונה לטלפון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]שעל המסך היה כתוב "שיחה מזוהה : בית" [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"הלו ? הלוו ? מי זה עם הטלפון שלי ?!?!" אתה שומע קול עצבני שמאוד מוכר לך ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כן כן , זהו כריס . בעל חנות העתיקות .[/COLOR][/B]
[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אני, אייס" אני אענה לו בשקט, בעודי מבחין שהוע במצב רוח רע, יותר מהרגיל "הטלפון שלך היה פה, במגירה של הכסף".[/SPOILER]
-
[QUOTE][/color][/SPOILER]
[color=#C002CC]רד~
[SPOILER]
אבל אחי בחיזיון שלך ראית שדלת הסתרים היא בתוך המזרקה שמוציאה מים .
אתה צריך לזכור פרטים כאלה .. תגיב שוב .
[/color][/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]'אני מת ליראות את העולם הזה'אני חושב ואומר "אני יודע אפו המעבר תן לי את המפתח ואני אכך אותנו לשם,אני אומר לו בעודי מחפש כלי נשק.*[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;719378][B]
[COLOR="RoyalBlue"] ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסיים להתקלח ויוצא כבר לבוש לקרב עם בגדי לחימה , כאשר השריון שלו חשוף .
אתה מתארגן בזריזות .. שוטף את הפנים שלך ואוכל קורנפלקס עם ג'יימס . אתם רצים ליער , השומר מחייך
ומהנהן בראשו שכבר מכיר אותכם "עמוק ביער" הוא אומר ואתם שומעים בקולו ורצים לכיוון לב היער .
באמצע היער , פתאום באמצע הריצה שלכם אתם שומע קול שבירה של ענף , ממש מאחורי עץ גדול כלשהו .[/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"קדימה זה חזיר!" אצעק לג'יימס וארוץ אל העץ,אכין את החנית שלי לתקיפה,אהיה דרוך ומרוכז[/SPOILER]
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]אייס~
[SPOILER]"הוא בחנות ? אני לא מאמין ! שעות אני מחפש אותו .. בגלל זה אני מאחר , מצטער אייס
אני מיד מגיע ואוסיף לך היום במשכורת שלך עוד 20 שקלים על העבודה שלך , בנתיים.." הוא אומר ואז בידיוק
נכנס אדם מבוגר לחנות "טפל בלקוחות" כריס אומר ומנתק את הטלפון .[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]רד~[/COLOR]
[SPOILER]אתה מחפש כלי נשק , הולך לאגף כלי הנשק של החנות ומוצא שם כמה חרבות טובות
"תביא 4 חרבות , שנחזיק 2 חרבות בשתי ידיים .. ליתר ביטחון" הוא אומר ואתה מקשיב לו ולוקח את החרבות
הוא מביא לך את מפתח הזהב , והמפתח מיד זוהר "וואו" הוא ממלמל ואתם רצים למזרקה .
מיד שאתה מגיע מופיעה דלת סתרים ענקית ממש מול הפנים שלך , אתה נעצר בשביל לא להיתקע בה
והבחור , ששמו ג'יימס , שואל אותך "מה קרה? מה ראית ?" הוא שואל .. כניראה שהוא לא רואה את הדלת .[/SPOILER]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'ק ~[/COLOR]
[SPOILER]ג'יימס מסתובב אחורנית ועוקף את העץ , אתה מיד קופץ גם בעקיפה מהצד השני
ורואה את הדבר הזה עומד ונושף בזעם
[IMG]http://image.wetpaint.com/image/1/DLRlnxFWLrNmadWQFyeJxA16940/GW290H250[/IMG]
[/SPOILER]
[/B][/B]