-
[quote=nivX10;845891][COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]טוב שחזרת להגיב.. ו-וואיי איזה רשע אתה.. מזה ההתעללות הזאת קאטרפי?! XD[/COLOR]
[COLOR=slategray]- - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה מזנק לעבר צ'יקוריטה ומשחרר ממנה את קאטרפי.. היא מסתכלת עליך במבט המום, שקועה בך, אך היא מתנערת מזה ושולחת עלי תער על קאטרפי כפי שביקשת.[/COLOR]
[COLOR=slategray]קאטרפי המסכן ספג מכה ישירה שחבטה ושרטה חזק את כל גופו, הוא נופל על הרצפה מפותל ומעולף..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
הוא התחיל איתי הוא ישלם :O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" פוקדור צא " אני זורק את הפוקדור וחושב לעצמי ' אולי קצת הגזמתי בתגובה שלי '
-
[QUOTE=nivX10;845891][COLOR=SlateGray][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
צ'ימצ'אר מתמלא חום וכוח.. פיו מתחיל להתמלות במשהוא וגיצים של אש נפלתים מהצדדים..
לפתע הוא משגר להביור גדול והרסני במיוחד לעבר מאצ'וק!
קיין קורא לו להתגונן ומאצ'וק שם את ידיו בצורה איקס ליפני ראשו כדי להגן על עצמו.
אך כמות הכוח והאש הייתה חזקה מידי וגברה על מאצ'וק, הוא נשאר מעולף על הזירה עם ידיים ורגליים פרוסים לצדדים.
"מההה?!? אני לא מאמין!" קורא קיין עם פה פעור לרווחה ומבט המום!
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מאור שניצחתי את קיין ואומר לו"אמרתי לך שאני יביס אותך.אתה לא בלתי מנוצח"
-
[QUOTE=nivX10;845891][COLOR=SlateGray][U][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה יודע שעם תשתמש בחבטה לקחת תנופה תוכל לקפוץ יותר גבוהה. *שום פעם, עצה!*
- - - - - - - - - - - -
טריקו קופץ גבוהה אל מעבר לסופת החול ומשתמש בסינטזה ומחזיר את כוחו.. לאחר מכן הוא צולל לעבר סטיליקס במטח של קליע זרעים שפוגע בדיוק לראשו.
סטיליקס אינו מוסגל כבר לסבול את זה, הוא שולח להביור ששורף קליל את קליע הזרעים ופוגע בחזקה בטריקו.. הלהביור משפיע בעצמה רבה, לאחר מכן הוא מטיח בגופו של טריקו זנב ברזל ששולח אותו כמו מטאור על רצפת הזירה..
טריקו נפגע ממש קשה מהלהביור, שלא לדבר על זנב הברזל.. אך הוא מסתכל עליך מחליט להמשיך לעמוד..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אסביר לך למה אני לא השתמשתי בחבטה בקרב הזה,בגלל שכאילו גופו של סטיליקס הוא קשה ואם הוא יחבוט בו אז הוא יקבל מכה כי הגוף של סטיליקס קשה
"טריקו,כל הכבוד,אתה באמת פוקימון טוב מאוד,מגיע לך!" אומר לו בעידוד 'אוקיי,מה אפשר לעשות? רוב המתקפות של טריקו לא כל כך יפגעו קשה בסטיליקס,צריכים למצוא אסטרטגיה' אחשוב לעצמי "אוקיי תשתמש בסינטזה! הוא בטח ימהר לתקוף אותך אז איך שאתה רואה אם הוא שולח זנב ברזל או להביור עם הכוח שאגרת תשתמש במהירות,תרוץ אליו במלוא המהירות שלך,תקפוץ ותלמד אותו לקח עם קליע זרעים!!!!" אקרא בקול רם לעברו
-
"כן שיהיה.. אתה עוד תראה, אנחנו נפגש ואז לא יהיה לך מזל כמו עכשיו!" הוא אומר בשחצנות ומחזיר את מאצ'וק.
לאחר מכן הוא שם את התרמיל שלו על הגב ועוזב את המקום.. אתה מסתכל מסביב ורואה שמפתח הדלת של מרכז הפוקימונים מציצים עליך המון אנשים..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[spoiler]כן אבל להשתמש בחבטה אפשר להרבה דברים.. נגיד והוא משתמש בזריקת אבנים אפשר להשתמש בחבטה ולהעיף אותם בחזרה עליו..
או כמו שאמרתי לקחת תנופה לנזק ולקפוץ גבוהה יותר.. אפשר גם ללטש את זה באדמה ולצור אבק שיסתיר אותך לקצת זמן.. לא חסרים אפשרויות.. לא עם כל דבר חייב לתקוף![/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
טריקו מתרכז, הוא עוצם את עיניו ומשתמש שוב בסינטזה.. סטיליקס שוב מנצל את המצב ושולח להביור.. אך אז טריקו פוקח את עיניו ויוצא במהירות.. הוא עובר בקלילות את הלהביור וממפציץ בקליע זרעים
קליע הזרעים פוגע בסטיליקס בעצמה.. אחריי כל-כך הרבה קליע זרעים, מתקפה מסוג עשב.. הוא נעשה עייף וחלש..[/COLOR] [COLOR=Black]
הוא שולח סופת חול נוספת ולתוחה משגר נשימת דרקון והסופה הופכת גדולה וחזקה הרבה יותר.
מה מתקרבת במהירות לטריקו!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור על קאטרפי.. הפוקדור מסתובב באוויר ועף לעבר קאטרפי, הכפתור במרכז פוגע בדיוק בראשו ונפתח..
ממנו יוצא אור לבן ששואב את קאטרפי לפוקדור.. הפוקדור נסגר ונופל על הרצפה הוא מצפצף מידי פעם ומתנדנד..
מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ושוב פעם תוך כדי אתה וצ'יקוריטה מסתכלים בריכוז על הפוקדור.
אתה חושב לעצמך "אני יתפוס אותו?"/"אני לא יתפוס אותו?" "זה באמת יהיה הפוקימון הראשון שתפסתי לבד?!.."
ועד המון מחשבות שלפתע בקול אחד קטן וזעיר נפסקות.. הקול הזה נשמע מהפוקדר הוא עומד במקום ונראה שתפסת אותו!!!
- - - - - - - - - - - -
ברכותיי שחר, תפסת קאטרפי, בכל רגע אני יעדכן אותו ברשימת הפוקימונים שלך.. תוכל להשתמש בוא בעוד 4 עדכון מעכשיו:big_wink:[/COLOR]
-
[quote=nivX10;846597]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה זורק את הפוקדור על קאטרפי.. הפוקדור מסתובב באוויר ועף לעבר קאטרפי, הכפתור במרכז פוגע בדיוק בראשו ונפתח..[/COLOR]
[COLOR=slategray]ממנו יוצא אור לבן ששואב את קאטרפי לפוקדור.. הפוקדור נסגר ונופל על הרצפה הוא מצפצף מידי פעם ומתנדנד..[/COLOR]
[COLOR=slategray]מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ושוב פעם תוך כדי אתה וצ'יקוריטה מסתכלים בריכוז על הפוקדור.[/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה חושב לעצמך "אני יתפוס אותו?"/"אני לא יתפוס אותו?" "זה באמת יהיה הפוקימון הראשון שתפסתי לבד?!.."[/COLOR]
[COLOR=slategray]ועד המון מחשבות שלפתע בקול אחד קטן וזעיר נפסקות.. הקול הזה נשמע מהפוקדר הוא עומד במקום ונראה שתפסת אותו!!![/COLOR]
[COLOR=slategray]- - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=slategray]ברכותיי שחר, תפסת קאטרפי, בכל רגע אני יעדכן אותו ברשימת הפוקימונים שלך.. תוכל להשתמש בוא בעוד 4 עדכון מעכשיו:big_wink:[/COLOR][/quote]
אני מחייך , מרים את הפוקדור נותן חיבוק לצ'יקוריטה ואמר לעצמי ' הפוקימון הראשון שאני תופס , ועוד בשלב כל כך מוקדם של המסע , אך אני מקווה שקאטרפי לא נפגע ממה שאני עשיתי לא ' כאשר השמחה משלבת עם עצב במצב שאיני יודע מה קורה לו , " טוב צ'יקוריטה , נראה לי שמחשיך אז נלך למצוא מרכז פוקימונים בסביבה לישון בו " , ' אולי גם אתן את קאטפרי לאחות ג'וי שתבדוק עם הכל טוב אצלו ' .
-
[QUOTE=nivX10;846597][COLOR=Purple][U][B]
[spoiler]כן אבל להשתמש בחבטה אפשר להרבה דברים.. נגיד והוא משתמש בזריקת אבנים אפשר להשתמש בחבטה ולהעיף אותם בחזרה עליו..
או כמו שאמרתי לקחת תנופה לנזק ולקפוץ גבוהה יותר.. אפשר גם ללטש את זה באדמה ולצור אבק שיסתיר אותך לקצת זמן.. לא חסרים אפשרויות.. לא עם כל דבר חייב לתקוף![/spoiler]- - - - - - - - - - - - - - -
טריקו מתרכז, הוא עוצם את עיניו ומשתמש שוב בסינטזה.. סטיליקס שוב מנצל את המצב ושולח להביור.. אך אז טריקו פוקח את עיניו ויוצא במהירות.. הוא עובר בקלילות את הלהביור וממפציץ בקליע זרעים
קליע הזרעים פוגע בסטיליקס בעצמה.. אחריי כל-כך הרבה קליע זרעים, מתקפה מסוג עשב.. הוא נעשה עייף וחלש..[/COLOR] [COLOR=Black]
הוא שולח סופת חול נוספת ולתוחה משגר נשימת דרקון והסופה הופכת גדולה וחזקה הרבה יותר.
מה מתקרבת במהירות לטריקו!
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ו:big_wink:[/COLOR][/QUOTE]
עם כל הכבוד,טריקו הוא פוקימון חזק מאוד,אבל אני לא חושב שהוא יכול להעיף סלעים עם מתקפת חבטה,הרי זה סלעים גדולים לא קטנים
"טריקו! מהירות! תסה לעקוף את סופת החול,אחר כך שאתה מגיע לסטיליקס,תשתמש בחבטה כדי לקפוץ לגובה ואז קליע זרעים!" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;846597][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
"כן שיהיה.. אתה עוד תראה, אנחנו נפגש ואז לא יהיה לך מזל כמו עכשיו!" הוא אומר בשחצנות ומחזיר את מאצ'וק.
לאחר מכן הוא שם את התרמיל שלו על הגב ועוזב את המקום.. אתה מסתכל מסביב ורואה שמפתח הדלת של מרכז הפוקימונים מציצים עליך המון אנשים..
:big_wink:[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם"תוכלו לי ולארנון לתת להיות מקום 1 בתור."
-
[quote=nivX10;844053][U][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=teal]פרינפאפ מצידע בחיוך ויוצא לניקור מקדחה ואתה עוזר לו לחפור עם עט החפירה.. לפתע אתם מוצאים לוח אבן דיי גדול ועליו ציורים של הואו שלושת הכלבים והאנון מסביב![/COLOR]
[COLOR=teal]הדבר הזה נראה לכם חשוד מאוד ומזכיר בערך את התיאור שדיבר עליו טוד.. ולפתע תקופים אותך[/COLOR][SIZE=2][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=88538722.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/88538722.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]סלאבליי[/COLOR][SIZE=2][COLOR=teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=93721373.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93721373.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal]וברונזור..[/COLOR]
[COLOR=teal]סלאבליי יוצא לעברך בציפורן צל ואילו ברונזור בעל-חושי לעבר פרינפלאפ, אתה חייב לשמור על הלוח![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
אני תופס את הלוח חזק בשני ידיים וקופץ הצידה כדי לברוח מצפורן הצל
ואז צועק:"פרינפלאפ מהר תשתמש במערבולת!"
ואתחיל לרוץ טוד לעבר ולצעוק לו:"היי טוד אני צריך עזרה פה!"
-
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר[/B][B]:[/B][/U]
תשמע, אני נאלץ לבקש ממך לשנות את העדכון.. מיפני שאני כותב מתי מחשיך או לא.. אל תדאג יגיע לילה ואל תדאג תמצא מקום לישון בוא!
- - - - - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"מצאת את זה?!" הוא שואל בסקרנות, "אל דאגה אני כבר מגיע!" הוא מוסיף לומר..
בנתיים אתה מרים את הלוח הכבד על הגב ופרינפלאפ משתחרר מברונזור עם מערבולת ורץ לחפות עליך..
הם עוקבים אחריכם עם וברונזור בכדור ג'יירו משיג אתכם.. לפתע שנייה לפניי שהוא פוגע בפרינפלאפ מגיח מהצד קרן על!
קרן העל מעיפה את ברזונזור בחזקה אל תוך קירות המערה ומעלפת אותו, זה היה דונפן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=58576864.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/58576864.png[/IMG][/URL].. ואז מגיח דוגטריו[/COLOR][COLOR=Teal][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=9599008.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/9599008.png[/IMG][/URL][/COLOR][COLOR=Teal]ומפיל לתוך בור גדול את סלאבליי עם חפירה.
זה היה טוד והפוקימונים שלו "אמרתי לך שאני יגיע, איזה טיימינג אה??" אומר בחיוך ומתחיל לצחוק..
לאחר מכן שואל "נו.. אז מה הסיפור למה הם רדפו אחריך ומה קרה?" שואל בחשדנות.
הם מכבדים אותך במחיאות כפיים וראנון לוחץ את ידך ומחבק אותך "תודה לך, אני ממש אזכור לך את זה!" הוא אומר לך בחיוך נרגש..
לאחר ארנון ואתה מרפאים את הפוקימונים ויוצאים מהמרכז... אתה מתכוון ללכת לדרך הבאה ואז הוא שואל "תשמע אני ואתה הולכים לאותה הדרך.. תרצה להתלוות אליי ולעשות שם קרב ידידותי?"
שואל ארנון בסקרנות.
טריקו מנסה לחמוק מהסופה אך לא מצליח, היא גדולה מידי ושואבת אותו פנימה.. הוא מסתובב ומסתובב ונחבט פה ושם..
אך לפתע הוא משתמש בחבטה כדי לזנק ללב הסופה והוא נפלט החוצה במהירות לעבר סטיליקס!
טריקו טס עליו במהירות ממש גדולה, סטיליקס המבוהל טוען פעימת דרקון.. והוא מתכוון לשגר אותה.
אך טריקו כבר קיבל ממך את הפקודה הוא יורה לעבר פניו של סטיליקס קליע זרעים שמפוצץ לו את פעימת הדרקון בפנים!
סטיליקס נפגע קשה, הוא נופל ארצה ואינו מסוגל לזוז.. אתה מסכל על סטיליקס נדהם, פשוט לא מאמין..
"סטיליקס לא מסוגל להילחם, המנצח בקרב הוא טריקו!" קורא השופט בכל גדול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;847756]
הם מכבדים אותך במחיאות כפיים וראנון לוחץ את ידך ומחבק אותך "תודה לך, אני ממש אזכור לך את זה!" הוא אומר לך בחיוך נרגש..
לאחר ארנון ואתה מרפאים את הפוקימונים ויוצאים מהמרכז... אתה מתכוון ללכת לדרך הבאה ואז הוא שואל "תשמע אני ואתה הולכים לאותה הדרך.. תרצה להתלוות אליי ולעשות שם קרב ידידותי?"
שואל ארנון בסקרנות.
[COLOR=Black][/COLOR][/quote]
אני אומר לארנון"אני אשמח לקרב ידידות נגדך.רק שתדע יש לי 3 פוקימונים שאני משתמש בהם"
-
[quote]דן:
אתה מתבונן בעיקר בקקנייה שם שתופס לו שמש.. אתה שולח את טורצ'יק לעברו עם גחלת, הוא מתוך בהלה שולח טיל סיקות לכל עבר ופוגע גם בטורצ'יק וגם בך!
טורצ'יק לו נופל הוא מזנק למעלה וממשיך בגחלת... קקנייה עושה פרצוף זועף הוא מגן על עצמו בעזרת סופת חול ואז מזנק לעבר טורצ'יק ומכניס לו עם "אגרוף שאיבה"
מה תעשה?[/quote]
'הקקניה הזה ממש חזק' אני חושב לעצמי "טורצי תנסה להתקרב אלו ותשתמש בגחלת מכה אחת מדיוקת וזה יכול להוריד לו המון הוא מסוג עשב" אני אומר לטורציק.
-
[QUOTE=nivX10;847756][COLOR=SlateGray][U][B]
טריקו מנסה לחמוק מהסופה אך לא מצליח, היא גדולה מידי ושואבת אותו פנימה.. הוא מסתובב ומסתובב ונחבט פה ושם..
אך לפתע הוא משתמש בחבטה כדי לזנק ללב הסופה והוא נפלט החוצה במהירות לעבר סטיליקס!
טריקו טס עליו במהירות ממש גדולה, סטיליקס המבוהל טוען פעימת דרקון.. והוא מתכוון לשגר אותה.
אך טריקו כבר קיבל ממך את הפקודה הוא יורה לעבר פניו של סטיליקס קליע זרעים שמפוצץ לו את פעימת הדרקון בפנים!
סטיליקס נפגע קשה, הוא נופל ארצה ואינו מסוגל לזוז.. אתה מסכל על סטיליקס נדהם, פשוט לא מאמין..
"סטיליקס לא מסוגל להילחם, המנצח בקרב הוא טריקו!" קורא השופט בכל גדול.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עשית את זה!!!" אקרא אל טריקו וארוץ לזירה,אחבק אותו חזק "וואו,כל הכבוד לך,אתה באמת פוקימון חזק ביותר" אומר לו,אלך עם טריקו אל ברוק ואומר לו "תודה על הקרב,זה היה אימון טוב מאוד לפוקימונים שלי,אין ספק,אני מאוד התרשמתי מהסטיליקס שלך,אולי אתפוס לי אחד בעתיד" אומר לו בחיוך
-
אתה רץ לעבר טריקו ומחבק אותו חזק חזק ומחמיא לו על הקרב האדיר.."טריקו טרי טרי!" אומר טריקו בחיוך מלא אושר ומנזק לך על הכתף.
אחר-כך, בעוד טריקו יושב לך על הכתף את הולך לברוק ומודה לו על הקרב, "היה לי לכבוד להכיר מאמן כמוך, אתה תגיע רחוק, הינה התג שלך!" הוא אומר בחיוך ומוציא מכסו תג.
[B]מה תעשה איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
בשביל להתקרב עליו תוכל להשתמש במתקפה מהירה גם, ותוכל לבלבל אותו עם צוות כפול.. בנתיים השתמשת רק בניקור וגחלת.. תגוון..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"הקנניה הזה חזק!" אתה חושב לעצמך וזה מעלה בך חום והתלהבות, אתה שולח את טורצ'יק להתקרב עליו והוא יוצא במתקפה מהירה, קקנייה לא עושה לך חיים קלים!
הוא שולח עוקץ רעל שמקשה על טורצ'יק להתקדם ומפיל אותו, אתה מבין שלרוץ עליו חזיתית לו ילך..
[B]מה תעשה? איך תתקרב?[/B][/COLOR]
"זה בסדר, לי יש שתיים.. נגיע להשמך של דרך 002 ושם כבר נחליט מה עושים אוקיי?" הוא שואל בחיוך ביישן..
אתה מהנהן בראשך, וממשיך.. אתה רואה לפניך יער מוצל ונעים להליכה, עם רוח קרירה ונעימה.. פוקימונים רבים ומעניינים!
אתה מביט לצדדים ורואה המון פוקימונים.. שונים ומשונים.. לפתע אתה שומע קולות של מאמץ, שנשמעים "אייפוו, אייפו!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;848113][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתה רץ לעבר טריקו ומחבק אותו חזק חזק ומחמיא לו על הקרב האדיר.."טריקו טרי טרי!" אומר טריקו בחיוך מלא אושר ומנזק לך על הכתף.
אחר-כך, בעוד טריקו יושב לך על הכתף את הולך לברוק ומודה לו על הקרב, "היה לי לכבוד להכיר מאמן כמוך, אתה תגיע רחוק, הינה התג שלך!" הוא אומר בחיוך ומוציא מכסו תג.
[B]מה תעשה איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
וזוכר את הפרס? שאמרת שאני רוצה שהפוקימון יתפתח? אז כאילו אני רוצה לשמור את זה אפשר? ומה היו עוד הפרסים?
"תודה לך" אלחץ לו את היד ואחייך,אצא מהמכון ואלך למרכז הפוקימונים,בעוד טריקו נשאר על כתפי "נו טריקו? השגנו את התג הראשון שלנו? אנחנו נשיג עוד הרבה כאלה אל תדאג,רק עכשיו צריכים לאמן את סקורופי" אומר לו בנחישות
-
[quote]דן:
בשביל להתקרב עליו תוכל להשתמש במתקפה מהירה גם, ותוכל לבלבל אותו עם צוות כפול.. בנתיים השתמשת רק בניקור וגחלת.. תגוון..
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
"הקנניה הזה חזק!" אתה חושב לעצמך וזה מעלה בך חום והתלהבות, אתה שולח את טורצ'יק להתקרב עליו והוא יוצא במתקפה מהירה, קקנייה לא עושה לך חיים קלים!
הוא שולח עוקץ רעל שמקשה על טורצ'יק להתקדם ומפיל אותו, אתה מבין שלרוץ עליו חזיתית לו ילך..
מה תעשה? איך תתקרב?[/quote]
"טורציק תרוץ אלו ותשתמש בצוות כפול לאחר מיכן תשתמש בגחלת ושהוא לא יבין מה יקורה תשתמש במתקפה מהירה" אני אומר לטורציק.