[quote=Eustass Kid;695659]בסדר מקום2[/quote]
אני רוצה להגיע למקום 3 או לפחות 4.
Printable View
[quote=Eustass Kid;695659]בסדר מקום2[/quote]
אני רוצה להגיע למקום 3 או לפחות 4.
[QUOTE=killerbee;695660]יום אחד השועל הלך ביער וראה את הארנב רץ כולו מלא בדם, תפס אותו השועל ושאל אותו למה אתה בורח ? הארנב נאבק בכל כוחו בשועל ואמר לו : תן לי ללכת, תן לי לרוץ אני אסביר לך אחרי זה וברח משם כל עוד רוחו בנשפו, השועל המשיך ללכת ופתאום דובה גדולה תפסה אותו הרימה אותו באוויר ושאלה אותו : ראית במקרה את הטמפון שלי ?[/QUOTE]
אחלה
[B]היי[/B]
[QUOTE=The Spaceman;695663][B]היי[/B][/QUOTE]
היי מתי תקבל אישר לבית הספר
[quote=The Spaceman;695663][B]היי[/B][/quote]
היי, מה קורה?.
ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת.. זה הכי קרע אותי חחח...
[QUOTE=killerbee;695668]ערבי מגיע למשרד משפטים מכובד בתל אביב, וניגש למנכ"ל ואומר לו בראיון שהוא קיבלת תואר בהצטיינות של פרופסור באוניברסיטת הוורד, אומר לו המנכ"ל התקבלת, אתה רואה את הג'קוזי ? אומר לו הערבי, נו.. אומר לו המנכ"ל זה שלך, רואה את המזכירות הכוסיות ? גם הן שלך, גם האוטו למטה היגואר שחונה ליד הבניין שלך, והמשרד הגדול שם בפינה גם שלך, הערבי כולו מתלהב, אומר לו בשמחה, יאללה, אתה צוחק עליי ? אומר לו המנכ"ל, מה אתה רוצה, אתה התחלת.. זה הכי קרע אותי חחח...[/QUOTE]
תפסיק לפרסם בדיחות תפרסם ברכבת הבדיחות
חחחחח
[QUOTE=Eustass Kid;695671]תפסיק לפרסם בדיחות תפרסם ברכבת הבדיחות
חחחחח[/QUOTE]
אני מפרסם גם שם...
[QUOTE=killerbee;695673]אני מפרסם גם שם...[/QUOTE]
אוקי
מה אתה רצה להגדיל את המונה שלך
[QUOTE=Eustass Kid;695674]אוקי
מה אתה רצה להגדיל את המונה שלך[/QUOTE]
לא חשבתי על זה האמת אבל סבבה יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.
[QUOTE=killerbee;695677]לא חשבתי על זה האמת אבל סבבה יהודי מטייל בחוף על שפת נהר ולפתע הוא רואה ילד שותה מהמים, ישר הוא רץ ומתחיל לצעוק : זה מים רעילים, אסור לך לשתות מהם, וכשהוא מגיע לילד הילד מסתובב אליו ואומר לו : שו ? (מה-בערבית), אז אמר לו היהודי : שום דבר שיהיה לך לבריאות.[/QUOTE]
אתה מלמד אותי ערבית
טוב כמה יש לך אתה מציא או לוקח מאתר כולשוה
[QUOTE=Eustass Kid;695680]אתה מלמד אותי ערבית
טוב כמה יש לך אתה מציא או לוקח מאתר כולשוה[/QUOTE]
זה ממחברת שיש לי חברים סיפרו ואני כתבתי...
[QUOTE=killerbee;695686]זה ממחברת שיש לי חברים סיפרו ואני כתבתי...[/QUOTE]
כמה יש לך שם?
[QUOTE=Eustass Kid;695688]כמה יש לך שם?[/QUOTE]
2 מחברות
משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..
[QUOTE=killerbee;695690]2 מחברות
משפחה של ערבים באה לרב במטרה להתגייר, אומר להם הרב אם תעברו את הנהר המסוכן תהיו יהודים, עובר האבא, עוברת גם האימא, ואז הבן שלהם בן ה-13 עובר ותנין אוכל אותו בדרך, האימא מתחילה לבכות, מסתכל עליה האבא ואומר לה, מה את בוכה, זה סתם ערבי..[/QUOTE]
שלמות
לא הבנתי