-
[size="5"]הרצח+הרמז[/size]
המאפיונר האחרון התקדם לכיוון ביתו של אבי,-היו איזה 2-3 אנשים מהעיר שהיו ערים,-אך הם לא הבחינו בו בכלל!,-לאט לאט המאפיונר התקדם לכיוון ביתו של אבי,וכשהגיע לבית ומצא את אבי,הוא כבל אותו בחבלים,סתם את פיו,ולקח אותו לבית הקברות של העיירה,-המאפיונר שם את אבי בעודו בחיים בקבר שהכין יום לפני זה,ואז כיסה את הקבר ושלף מתיקו מצבה שעליה היה כתוב "כאן קבור אבי",ושם אותה ליד המקום שבו קבר את אבי,ולאחר מכן המאפיונר הסתלק מהמקום,ביום למחרת כאשר נראתה המצבה לאנשי העיר,הם גילו שאבי היה...........................................................................................................................................................................................................................................שוטר!,ועוד איזה שוטר,-אבי הצליח לחשוף 4 מאפיונרים בעזרת כוחותיו,-ולמרות שחשף את המאפיונר האחרון,מכיוון שמת הוא לא יוכל לספר מי זה היה,-ובכך לעזור לכם לגלות אותו.
-----------------------
[size="4"]עכשיו בוקר![/size]
-
התגובה של behappy בנושא המתים:
"זה מתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
תסתכלו היה כתוב היו איזה 2-3 שומרים נכון?
אז עכשיו תסתכלו על הניק של מתן , matan23
רמז טוב דווקא , עכשיו אתם רואים שזה הוא"
מצביע למתן
-
מצב ההצבעות הנוכחי:
מתן-1
-
אממ...מצביע למתן כי אני מאפיונר...
והוא רצח אותו ואני ניסיתי לרצוח את עומר אבל בכ"מ תהרגו אותי ואת מתן
-
[QUOTE=RockStar:D;711333]אממ...מצביע למתן כי אני מאפיונר...
והוא רצח אותו ואני ניסיתי לרצוח את עומר אבל בכ"מ תהרגו אותי ואת מתן[/QUOTE]
אחי אתה מת כבר
אתה לא יכול להצביע
-
מצב ההצבעות הנוכחי:
מתן-2
-
[QUOTE=RockStar:D;711333]אממ...מצביע למתן כי אני מאפיונר...
והוא רצח אותו ואני ניסיתי לרצוח את עומר אבל בכ"מ תהרגו אותי ואת מתן[/QUOTE]
מה שניכם מאפיונרים?
-
-
טוב ממילא הלך הסיבוב, וכבר יודעים את זה... אני המאפיונר האחרון, אני מתאבד... כי נהרס הסיבוב לגמרי..
-
במהלך היום אנשים התווכחו את מי הם יוציאו להורג,והם אפילו הצליחו לגלות את הרמז!,אנשי העיר הזועמים התקדמו לביתו של מתן בכדי להרוג אותו,-ולסיים את כל הסיפור הזה עם המאפיונרים,אך כאשר הם נכנסו לביתו של מתן הם מצאו את מתן תלוי על חבל,כנראה שמתן ידע שאנשי העיר עומדים להרוג אותו,-ולכן התאבד לפני,וכמו שהרבה חשבו מתן היה.................................................................................................................................................................................................................................מאפיונר!,כן-כן,אנשי העיר הצליחו להרוג את המאפיונר האחרון,-להביא את הניצחון להם ולחבריהם המתים,ולחזור לחיות חיים רגילים!,ועכשיו שנגמר המשחק אני יגלה לכם שאספיאון היה רופא,ובויזל היה שוטר!
--------------
אשמח עם תגידו איך היה המשחק,אני יגיד מה שאני חושב:
לדעתי המאפיונרים וויתרו מהר מדי,קילרבי וויתר לאחר ששני אנשים חשדו בו,ומיכאל וויתר ואנשים בכלל לא חשבו שהוא מאפיונר,כל מה שהמאפיונרים היו צריכים לעשות זה לגרום לאנשי העיר להדיח משלהם פעמיים,-והם היו מנצחים כמעט על בטוח.
-
ידעתי שננצח
ובכן הסיבוב הבא הוא של מתן23
-
המשחק היה תותח
אבל הבעיה העיקרית של המשחק זה הפורום מתים
-
-
אני מסכים איתך מטאגרוס, הם וויתרו יותר מידי מהר, אבל זה בגלל חוסר הניסיון שלהם במשחק, הם גם לא הבינו את התפקיד כמו שצריך ואיך להשתמש בו כמו שצריך, וגם ניב התנפל על כל אחד ישר שזה גרם לכולם לחשוד בו, וזה היה המעשה הכי לא נבון שראיתי.
-
יאללה מתן , וזה היה קל , ידעתי שבוויזל היה שוטר , ושאספיאון רופא על זה רק חשבתי..
עומר היה כל כך ברור שהוא לא מפיונר.