היי אבי , תסתכל במשחק המאפיה , איזה מגוחך זה.
בלי רמזים , צריך למצוא את המפיונר.
Printable View
היי אבי , תסתכל במשחק המאפיה , איזה מגוחך זה.
בלי רמזים , צריך למצוא את המפיונר.
[quote=BeHappy;712799]היי אבי , תסתכל במשחק המאפיה , איזה מגוחך זה.
בלי רמזים , צריך למצוא את המפיונר.[/quote]
אתה העלבת אותו, נו אז מה שאין רמזים, אתה גילית בלי הרמזים את כולם אלא לפי תגובות אבל אסור לדבר על זה.
עזוב אותו אבי, תן לו לחשוב מה שהוא רוצה, אני גמרתי עם להתאמץ אפילו להשקיע כאן...
אני אוריד את הפעילות שלי בפורום, וגם בגלל שאני כנראה בקרוב מתחיל לעבוד...
[QUOTE=Damond_Pearl;712803]אתה העלבת אותו, נו אז מה שאין רמזים, אתה גילית בלי הרמזים את כולם אלא לפי תגובות אבל אסור לדבר על זה.[/QUOTE]
דיברתי איתו במסן מה אתה רוצה.
חוץ מזה , בלי רמזים , כוח שמחייה מתים כל יומיים...
זה כבר לא מאפיה , אמרתי את דעתי ומותר לי , הוא בחר להעלב וחבל שכך.
אפילו אמרתי לו בפרטי.
[quote=MatanS23;712804]עזוב אותו אבי, תן לו לחשוב מה שהוא רוצה, אני גמרתי עם להתאמץ אפילו להשקיע כאן...
אני אוריד את הפעילות שלי בפורום, וגם בגלל שאני כנראה בקרוב מתחיל לעבוד...[/quote]
למה?, בגלל זה, אבל דבר אחד לא הבנתי, לא קשה פשוט לראות את הרמזים שעשה מטרגרוס ולעשות אותו דבר רק עם המאפיונרים שיש עכשיו?.
היי..
לעזאזל התעכבתי
[quote=elbaz2008;712807]היי..[/quote]
היי אביב, אין לנו משחק מאפייה עכשיו.
היי ארוין...
למה מה קרה למאפייה?
[QUOTE=Damond_Pearl;712809]היי אביב, אין לנו משחק מאפייה עכשיו.[/QUOTE]
לא אשמתי.
אני הבעתי את דעתי ופרשתי..
הוא בחר לסגור את המשחק , מה אסור לי לפרוש?
נסגרה..למתן לא יודע לחבר רמזים ואנשים יורדים עליו..
חבל שהוא עשה כך
[quote=ErWiN;712811]למה מה קרה למאפייה?[/quote]
מתן החליט לסגור את המאפייה בגלל שהוא נעלב ממיכאל (behappy) שאמר שאם אין רמזים אז הוא פורש וזה לא משחק מאפייה.
מיכאל - מותר לך לפרוש אבל אתה אמרת שזה לא משחק מאפייה, הוא עשה את זה בדרך שלו ואם אתה לא רוצה להשתתף היית יכול לפרוש וזהו.
[quote=Damond_Pearl;712806]למה?, בגלל זה, אבל דבר אחד לא הבנתי, לא קשה פשוט לראות את הרמזים שעשה מטרגרוס ולעשות אותו דבר רק עם המאפיונרים שיש עכשיו?.[/quote]
בכלל לא בגלל זה...
וגם הם ישר בלי שעשיתי כמעט כלום ישר מתלוננים, הייתי יכול לשנות את הדעה שלי, ולעשות ככה, אבל למה להם לחכות? כבר הרסתי את המשחק... אתה מבין?
בקיצור אין לי כוח להיכנס לזה, שיחשבו מה שהם רוצים, שיעשו מה שהם רוצים, אותי זה לא מעניין...
עריכה:
אבי לא נעלבתי ולא כלום, פשוט מעצבן אותי שככה ישר בלי שעשיתי כלום כמעט יש לו תלונות וכמעט לכולם.