-
[QUOTE=NapTime;804022]ברור חחחח....
ושרמוטה וזונה זה לא אוות דבר.. למרות שזה לאותה מטרה
אני לא רוצה כלום.. פשוט תבין את זה לבד מתישהו ואני לא קטן כמוך "אינפנטיל"[/QUOTE]
אני לא אינפנטיל לפחות לא כמו כולכם שהסתערתם אלי בגלל שאני חושב שסרט שיכולים למצוא ב5 דקות בגוגל הוא לא פרס טוב!
-
[QUOTE=NapTime;804038]לי יש כבר 116[/QUOTE]
את כל זה רק עשיתי יום אצלך זה קצת מאתמול
-
נגמרו המקומות לחידונים וכו' בלילה לבן כל מי שרוצה להישתתף בלילה לבן הוא ב25-26
-
[quote=יגאל;804043]נגמרו המקומות לחידונים וכו' בלילה לבן כל מי שרוצה להישתתף בלילה לבן הוא ב25-26[/quote]
איזה יום זה?
-
-
[quote=לוקאס;804041]אני לא אינפנטיל לפחות לא כמו כולכם שהסתערתם אלי בגלל שאני חושב שסרט שיכולים למצוא ב5 דקות בגוגל הוא לא פרס טוב![/quote]
אחי כנראה את לא ידוע מה זה אינפנטיל.. ואתה רושם את זה בעצמך
ילדותי = אינפנטיל
אינפנטיל = ילדותי
ולא הסתערנו לך בגלל זה רק בגלל ההתנהגות ואני לא שומר טינה פשוט רציתי להסביר לך ולא הקשבת...
-
[QUOTE=NapTime;804022]ברור חחחח....
ושרמוטה וזונה זה לא אוות דבר.. למרות שזה לאותה מטרה
אני לא רוצה כלום.. פשוט תבין את זה לבד מתישהו ואני לא קטן כמוך "אינפנטיל"[/QUOTE]
[QUOTE=NapTime;804047]אחי כנראה את לא ידוע מה זה אינפנטיל.. ואתה רושם את זה בעצמך
ילדותי = אינפנטיל
אינפנטיל = ילדותי
ולא הסתערנו לך בגלל זה רק בגלל ההתנהגות ואני לא שומר טינה פשוט רציתי להסביר לך ולא הקשבת...[/QUOTE]
אינפנטיל זה תינוקי לפי מה שידעתי עד היום ותינוקי זה לא ממש ילדות יש הפרש שנים קטן..
איזה התנהגות? לא אמרתי לכם כלום ונראלי שבגלל שרבתי עם המנכ"ל הדגול זה הפחיד אותכם אנשים רואים מישהו מתנגד ומתחילים לפחד!
-
[QUOTE=Akainu;804045]איזה יום זה?[/QUOTE]
זה יוצא מוצאי שבת וראשון
-
[quote=לוקאס;804041]אני לא אינפנטיל לפחות לא כמו כולכם שהסתערתם אלי בגלל שאני חושב שסרט שיכולים למצוא ב5 דקות בגוגל הוא לא פרס טוב![/quote]
טחחחחחחחח עאלק אתה לא אינפנטיל :um_face:
-
[QUOTE=iTai;804057]טחחחחחחחח עאלק אתה לא אינפנטיל :um_face:[/QUOTE]
שתוק דב"ה
-
[quote=לוקאס;804061]שתוק[/quote]
שב בשקט
-
[QUOTE=iTai;804063]שב בשקט[/QUOTE]
לא רוצה
-
[quote=לוקאס;804053]אינפנטיל זה תינוקי לפי מה שידעתי עד היום ותינוקי זה לא ממש ילדות יש הפרש שנים קטן..
איזה התנהגות? לא אמרתי לכם כלום ונראלי שבגלל שרבתי עם המנכ"ל הדגול זה הפחיד אותכם אנשים רואים מישהו מתנגד ומתחילים לפחד![/quote]
אינפנטיל זה ילדותי חד משמעית
[URL]http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A4%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%99[/URL]
....
-
-