-
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מצליח להתחמק מין פיצוץ הלהבה החזק של מרקגרגו של קלירו אך הפיצוץ פוגע באגם דרך מספר אחד והוא מוציא משם כשלושה פוקימוני חרק,סיזור,סייטר ובידריל שכנראה התחבאו שם די הרבה זמן.[B][/B][/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;853280][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה היפופוטס קטן למדי אך מאוד יפה שמטייל לו בסביבה,אתה רואה איתו גם שני סקווירטלים מטיילים גם הם,אתה רואה את מאמן החרקים ההוא עוקב אחרי קטרפי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ו-ווידל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"קדימה בא נתפוס את היפופוטס אש וחשמל לא ישפיעו עליו אבל מים כן אז קדימה באבל תשתמשי באקדח מים" אני אומר בחיוך וחושב לעצמי:'יופי חשמל ואש הרוטום שלו לא יוכל לפגוע בי'
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853301][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]סקווירטל מצליח להתחמק מין פיצוץ הלהבה החזק של מרקגרגו של קלירו אך הפיצוץ פוגע באגם דרך מספר אחד והוא מוציא משם כשלושה פוקימוני חרק,סיזור,סייטר ובידריל שכנראה התחבאו שם די הרבה זמן.[B][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אממ נראה לי שנברח קלירו ,מה דעתך?"אני אומרת לה ,
ואני מתה מפחד מלראות את הדחפורי הידיים של בידריל.
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את באבל שלך משתמש באקדח מים חזק מאוד שפוגע בהיפופוטס שמשתמש במתקפת חול חזקה שפוגעת בבאבל שלך ומביס אותה במתקפה אחת,אתה רואה את צ'רלס מאחוריך והוא אומר לך:"היפופוטס למכון אש נחמד אך שכחת דבר אחד לגבי רוטום היכולת שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"לא נראה לי,מרקגרגו תשתמש בסערת אש על שלושת פוקימוני החרק המעצבנים האלה עכשיו!",את רואה ענן ענק של אש שמתחיל לירות על שלושת פוקימוני החרק שמתחילים לברוח.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853280][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה היפופוטס קטן למדי אך מאוד יפה שמטייל לו בסביבה,אתה רואה איתו גם שני סקווירטלים מטיילים גם הם,אתה רואה את מאמן החרקים ההוא עוקב אחרי קטרפי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ו-ווידל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא שלך נפגע מכול מכה ששלושת פוקימוני הדרקון האלה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הדרקון משתמשים כול אחד במתקפת דרקון אחרת,דרטיני בדופק דרקון,קיבאגו משתמש בדופק צל וגיבל משתמש במטאור דרקון.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"שגיאה במערכת אגב התקררות האזור",אתה רואה את הזורא של לון היריב שלך משתמש בכדור צל חזק מאוד שפוגע בטורצ'יק שלך בחוזקה מריבית,אתה רואה את טורצ'יק שלך חלשה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"מרקגרגו שלי הוא מסוג אבן ואבן לכן הוא יודע להשתמש בגיוון סוגים שונים כמו עשב,אדמה,אבן ואש בעזרת הסוגים האלה הוא יכול לנצח כמעט כול פוקימון בגלל זה קרב המאמנים הראשון שלך לא אשתמש במתקפות העשב שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לטורצ'יק: "קדימה אתה יכולה עכשיו צאי למתקפת ניקור חזקה כאשר את רצה על העצים וגם על האדמה כדי להתחמק מהמתקפות של זורא"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853280][
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא שלך נפגע מכול מכה ששלושת פוקימוני הדרקון האלה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הדרקון משתמשים כול אחד במתקפת דרקון אחרת,דרטיני בדופק דרקון,קיבאגו משתמש בדופק צל וגיבל משתמש במטאור דרקון.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לרוקא"תתחמקי מכול התקפות האלו במהירות.אז תתחמקי.עופי אל גיבל ותקפי אותו במתקפת ניקור ומקדחה"
-
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שקורא לא יכול להתחמק מאף מתחמק מין המתקפות אגב זה שהוא מתגונן מהם בפחד קשה מאוד,אתה רואה את שלושת פוקימוני הדרקון מקיפים את קורא והם תקופות אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שטורצ'יק רודפת אחרי זורא שמתחמק לו בזירה,אתה רואה את לון נעלם איתם ואותם נלחמים רק שאתה לא יודע איפה הם,אתה שומע את זעקת הכאב של טורצ'יק:"טור,טורצ'יק!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853433][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שקורא לא יכול להתחמק מאף מתחמק מין המתקפות אגב זה שהוא מתגונן מהם בפחד קשה מאוד,אתה רואה את שלושת פוקימוני הדרקון מקיפים את קורא והם תקופות אותו.[/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר לקרב ואומר לו"גחלת על קורא ועל גיבל" אני אומר לקורא"לאחר שתצא מהקרח מתקפת ניקור על גיבל"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;853433][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שטורצ'יק רודפת אחרי זורא שמתחמק לו בזירה,אתה רואה את לון נעלם איתם ואותם נלחמים רק שאתה לא יודע איפה הם,אתה שומע את זעקת הכאב של טורצ'יק:"טור,טורצ'יק!".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "איפה אתה מתחבא?!?!" ואז אגיד לטורצ'יק: "טורצ'יק תנסי למקד את הכוח שלך בפה ותנסי לעשות אש בפה וליצור להביור כדי לשרוף את כל הקרח שעל האדדמה"!
-
[quote=מאסטר אספיון;853322][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את באבל שלך משתמש באקדח מים חזק מאוד שפוגע בהיפופוטס שמשתמש במתקפת חול חזקה שפוגעת בבאבל שלך ומביס אותה במתקפה אחת,אתה רואה את צ'רלס מאחוריך והוא אומר לך:"היפופוטס למכון אש נחמד אך שכחת דבר אחד לגבי רוטום היכולת שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"צודק.." אומר לו בעצב והעזוב את היפופוטס ואומר לו:"תגיד יש לך רעיונות איך לפתח את אלקיד? הוא כמעט התפתח אך בסוף נכשל.." אחכה לתשובה ממנו בקוצר רוח
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]צ'רלס צוחק לך בפנים והולך חזרה למכון,אתה רואה ילד קטן שאומר לך:"אם תנצח אותי אני אתן לך שלושה ברי לחץ ואלקייזר החפץ שמפתח את האלקטבז שלך לאלקטוויר אתה רוצה,אבל אתה צריך לנצח אותי בקרב של שניים על שניים בלי אפשרות להחליף!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אחרי שתצא מין הקרח?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בכול שלושת פוקימוני הדרקון האויבים,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות אתה רואה מונפרנו חזק ומאיים לפניך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שלך התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"נו נסה להגיע לפה ילדון,זורא תשתמש בכדור צל עכשיו!",אתה שומע פיצוץ שמגיע ממש מעליך,אתה שומע את צעקת האימה של טורצ'יק הפצועה שלך קוראת לעזרה.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;854160][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*אחרי שתצא מין הקרח?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגע בכול שלושת פוקימוני הדרקון האויבים,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך מתחיל לזהור ואחרי כמה שניות אתה רואה מונפרנו חזק ומאיים לפניך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שלך התפתח למונפרנו![/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר למונפרנו"ואו התפתח לי.יופי כוול הכבוד התחזקת לי תוך כמה שניות.עכשיו הגיע הזמן להשיג גיבל.טוב תשתמש בגלגל להבה על גיבל"
-
[quote=מאסטר אספיון;838416]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבות של השריפה רק גדלות וגדלות אתה שומע את קולו של ויקטיני שאומר לך:"אני בחיים לא אסלח לראשיהם וזרקום מצידי שצוות פלזמה ישמיד אותם אני פשוט שונא אותם שונא אותם!".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לויקיטני: "אתה לא צריך לשנוא אותו, אבל אני ילך לחפש פוקימון אחר" ואז מתעלם ממנו והולך להמשך.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך לך ואתה רואה אותו משתמש בגלגל להבה שוב פעם ושוב פעם וגם פוגע בהם ומביס אותם הפעם לתמיד,אתה רואה את מונפרנו שלך מחייך אליך שוב פעם,אתה רואה את דרטיני קם והוא מתחיל לברוח לאגם.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Maor Meilkson[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה רואה את כול פוקימוני האזור מתחילים לרוץ בבהלה ואתה הולך והפוקימון שלך צ'רמנדר הולכים לאיבוד בין כול האזורים,אתה מתעלף ושאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך בתוך מערה קטנה שמסביבה יש מים.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הוספתי מאמן חדש "שאדו" [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]