[quote=אני בובי בוטן כן;888796]בבטאל רולטה מול המאמנת שם אתמול הגתי עליה עשיתי שפוקימונים שלה יוראלו אבל מול המדיטימם בטאות שמתי אקסטרה גוק וזה לא הרג אותה והיא הרגה אותי[/quote]
תבוא עם רמות 70-100,זה מחסל אותה.
Printable View
[quote=אני בובי בוטן כן;888796]בבטאל רולטה מול המאמנת שם אתמול הגתי עליה עשיתי שפוקימונים שלה יוראלו אבל מול המדיטימם בטאות שמתי אקסטרה גוק וזה לא הרג אותה והיא הרגה אותי[/quote]
תבוא עם רמות 70-100,זה מחסל אותה.
הפוקימונים שלי רמה 80-90 והם סטרפטור רפידש ואז טורטרה אולי אפשרר פוקימונים טובים לשם?
[quote=אני בובי בוטן כן;888798]הפוקימונים שלי רמה 80-90 והם סטרפטור רפידש ואז טורטרה אולי אפשרר פוקימונים טובים לשם?[/quote]
שנייה אני צריכה להיזכר איזה פוקימונים יש לה..
וואו פאקינג מצאתי אתר שמעתיק מאיתנו .~ למרות שמי שבנה אותו בן 8 לפי איך שהוא העתיק ומה שהוא כתב.
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4703&highlight=%E0%E2%E3%E9%E9%ED[/url] מדריך לבטאל פרוינט שלנו
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;888800][url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=4703&highlight=%E0%E2%E3%E9%E9%ED[/url] מדריך לבטאל פרוינט שלנו[/QUOTE]
אוקיי ~
נגד דאסקניור ~ קח איזה פוקימון על חושי .
מדיצ'אם ~ פוקימון אוויר (סטראפטור)
לודיקולו ~ חשבתי על זה...והכי מתאים זה מעופף..אבל אם סטרפטור שלך יתייעף ואהיה בלי חיים אחרי מדיצ'אם ,
קח פוקימון רעל ס:
סבבה
[quote=Spamer Girl;888799]שנייה אני צריכה להיזכר איזה פוקימונים יש לה..
וואו פאקינג מצאתי אתר שמעתיק מאיתנו .~ למרות שמי שבנה אותו בן 8 לפי איך שהוא העתיק ומה שהוא כתב.[/quote]
איזה אתר?
תדווחי להנהלה.
[QUOTE=bw1234;888804]איזה אתר?
תדווחי להנהלה.[/QUOTE]
דיווחתי לאלכס כבר ~D:
[quote=Spamer Girl;888805]דיווחתי לאלכס כבר ~D:[/quote]
מעולה:)
[QUOTE=bw1234;888806]מעולה:)[/QUOTE]
D:
אסור רק סמיילי
בר יש לי קלפי יוגי הו אואני רוצה ללכת לתחרויות בחיפה ואני לא יודע באיזה קלפים להישתמש אפשר אולי שתמליצי לי?
[quote=אני בובי בוטן כן;888808]בר יש לי קלפי יוגי הו אואני רוצה ללכת לתחרויות בחיפה ואני לא יודע באיזה קלפים להישתמש אפשר אולי שתמליצי לי?[/quote]
דבר ראשון איזה קלפים ישלך .
ותמיד עדיף ללכת עם קלפים מעל 1000 נקודות התקפה,אבל תשמור גם עם 1400 ,כי יש קלף שמוחק כל מפלצת עם 1500 נוקודת התקפה ומעלה .
יש לי מלא ואין לי כוח ליבדוק אחד אחד
[QUOTE=אני בובי בוטן כן;888810]יש לי מלא ואין לי כוח ליבדוק אחד אחד[/QUOTE]
אוקיי .תפתח תנושא ביוגיהו על העזרה עם כבר,מסכן ,יבש,ועד שיש נושא עיניין לא כותבים שם?:cry:
פתחתי והלכתי להכין לי תה ביי :)