-
[QUOTE=טום רידל;1050223][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]ג'ון דו אומר לך:"ממי קיבלת את ביצת הלטיאוס?" אתה רואה שביצת הלטיאוס זוהרת שוב ושוב,ג'ון דו מתקרב אליך פניו מעוותות בצורה מפחידה הוא אומר לך:"תן את לטיאוס עכשיו!".[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרוטום משתמש במתקפת שיתוק חזקה במיוחד שמשתקת את וניליטה ולא נותנת לו להשתמש בערפל,רוטום מתקרב אל וניליטה שמבט מפחיד מרוח על פניו הכתומות-כחולות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר מסתכלת עליך,אתה רואה דמעות בעיניים שלה,היא פורצת בבכי,אתה מנסה לנחם אותה אבל בסופו של דבר היא מחטיפה לך שריטה מתחת לעין השמאלית שלך ובורחת לכיוון המערב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"אם אתה לא מאמין לי,אתה בטוח תאמין לפרופסור ברי" אתה והמדען נכנסים למעבדה של פרופסור ברי,אתה שומע את הפרופסור צועק:"ג'ין זה אתה?" המדען צועק:"כן פרופסור ברי" וברי עונה:"הבאת את החומרים על מנקי,וורפל ומריפ?" והמדען משיב:"כן" אתה מבין שעשית טעות גדולה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר עונה לך:"האבן הזו היא האוצר שלהם,מספרים שהיא יכולה להחיות אגדי,אבל בדקתי בספרייה זו סתם אבן ישנה ויפה,אין לה שום כוחות מיוחדים או אגדיים" אתה שומע קול עמוק שאומר:"פה את בדיוק טועה ספיר" אתה מסתובב ורואה את ארסיאוס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יורד למטה במהירות השיא,בקומה האחרונה אתה כמעט מחליק על רצפת הקרח הקר,אתה רואה את פסל רג'יגיגאס ומאחוריו את שלושת העמודים,אתה שם כול כדור בעמוד הנכון,אתה שומע כול פיצוץ נוראי ואחר כך אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא שוב פעם באי איירון,אתה רואה את עצמך קופץ לפורטל שישגר אותך לעבר הרחוק,אתה מבין שחזרת בזמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה מוצא את עצמך ליד הר קורונט,אתה רואה שם שלושה פוקימונים:ג'יאודוד שהוא מסוגים אדמה ואבן,מנקי שהוא לחימה טהור,ואתה רואה גם זורא קטן וחמוד משתמש לו במתקפת כדור צל על הקירות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''אחח'' אומר ואשים יד על השריטה,
''צ'ארמנדר חכי לאן את הולכת?'',אומר לצ'ארמנדר רץ לכיוון שאליו היא ברחה,
''חכי!!''.
-
[QUOTE=טום רידל;1050869][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטיאוס מתקרב אליך,לטיאס מתקרבת אל המאמנת,הם מסתובבים זה לכיוונה של זו,אתה מבין שהם רוצים להילחם זה נגד זו,המאמנת אומרת:"נו,מה דעתך,אתה רוצה קרב?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אוקיי!"אומר לילדה ואז אפנה ללטיאוס:"לטיאוס תראה לי את המתקפות שלך על העץ שפה!"
-
[quote=טום רידל;1050869][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]למשמע השם דארקאי ארסיאוס מרכין ראש ואומר לך:"אני יכול לענות על השאלות שלך בזו אחר זו,המקום הזה הוא התחנה שמחברת בין העיר קנלייב ועיר ג'ובילייף,האוצר הזה היה יכול להציל את העולם,ודארקאי הוא היה אמור להיות הפוקימון הכי טוב שיצרתי אך משהו השתנה בו,הוא הפך לסיוט מהלך,כאן זממנו תם ילדים,בהצלחה" וארסיאוס נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"את מבינה מה קרה כאן !? " אומר בבהלה..
"זה היה יכול להציל את העולם ! טוב בואי נשיג את האוצר מהר ! " אומר וארוץ לכיוון האבסול.
במידה ולא אמצא אותם אחפש פוקימון ללכידה...
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטיאוס משתמש במתקפה לבנה כמו השלג,לא ברור מהי אתה רואה שלטיאס מסתכלת על הקרן הזו בהערצה גדולה,אחרי זה הוא משתמש בכדור על-חושי שפוגע בעץ,אתה רואה שלטיאס משקמת את העץ בעזרת על חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר בלי להסתכל לאחור בורחת לכיוון המערב,היא פשוט לא מוכנה להקשיב לך,אתה שומע קול שאומר לך:"ילד,אם אתה לא תתפוס את הצ'רמנדר שלך אנשים אחרים יתפסו אותה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גופו של פיג'יוט הופך להיות להבות אדומות,פיג'יוט פוגע בצ'רמנדר ובפשוט בורח לאחר מכן,אתה רואה את דמותו של פיג'יוט מתרחקת ומתרחקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"זה היה יכול להציל אותו,עכשיו כבר מאוחר מדי,העולם יגיע לקיצו בקרוב,המלחמה האחרונה תסתיים שהרוע ינצח" אתה רואה נער צעיר לבוש גלימת מסעות חומה,כובע על ראשו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"האבן כבר לא תשנה כלום,הגולגולת השחורה נלקחה על ידי כוחות הרשע,העולם אבוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפסל לא זז,אתה שומע קול מוכר,הקול שלך שאומר:"הממ...זה נראה כמו יצור חי!" אתה רואה את עצמך דופק על הפסל של רג'יגיגאס,אתה שומע קול רובוטי מוכר ואתה מהעבר אומר:"סליחה,סליחה רג'יגיגאס,ריקואזה שלח אותי" ואז אתה רואה שרג'יגיגאס הופך להיות כדור,אתה רואה שאתה מהעבר מסתכל אליך ואומר לך:"היי ריקואזה,רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך" הוא מושיט לך את הפוכדור של רג'יגיגאס,אתה מבין שאתה היית הנער שנתת לו את רג'יגיגאס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מאוחר מדי,כדור הצל פגע במריפ,אתה רואה שראלטס יוצא מהפוכדור שלו משתמש בכדור האור שהוא יודע,הכדור פוגע בזורא ומבריח אותו,נראה שראלטס הבין איך לנצח במכון אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1051091][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטיאוס משתמש במתקפה לבנה כמו השלג,לא ברור מהי אתה רואה שלטיאס מסתכלת על הקרן הזו בהערצה גדולה,אחרי זה הוא משתמש בכדור על-חושי שפוגע בעץ,אתה רואה שלטיאס משקמת את העץ בעזרת על חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
מתי אתה תעדכן את לטיאוס?
--------------------------------
"לטיאוס תראה לי עוד מתקפות שלך!"אגיד ללטיאוס תוך כדי שאני מוציא בשקט את הפוקדקס ובודק את מתקפות לטיאוס.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*עוד מעט קודם אתה צריך לרכוש את אמונו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"לטיאוס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאוס [/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]התגלה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאוס יכול להיות רק זכר,לטיאוס זה יודע,קרן אור וכדור על חושי",אתה מתעטש והפוקדע עכשיו מכוון על לטיאס,הפוקדע אומר:"לטיאס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאס התגלתה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאס יכולה להיות רק נקבה,לטיאס זו יודעת על חושי,וקרן אור". [/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1051096][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*עוד מעט קודם אתה צריך לרכוש את אמונו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"לטיאוס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאוס [/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]התגלה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאוס יכול להיות רק זכר,לטיאוס זה יודע,קרן אור וכדור על חושי",אתה מתעטש והפוקדע עכשיו מכוון על לטיאס,הפוקדע אומר:"לטיאס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאס התגלתה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאס יכולה להיות רק נקבה,לטיאס זו יודעת על חושי,וקרן אור". [/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מה זה קרן אור באנגלית?
---------------------------------
"וואו איזה פוקימונים מגניבים! ועוד אגדיים! יאללה לטיאוס אתה בא קרב נגד לטיאס?!"אשאל את לטיאוס בשמחה
ואז אפנה לילדה ואשאל אותה:"איך קוראים לך?אם לא הצגתי את עצמי קוראים לי תומר!"
-
[QUOTE=טום רידל;1050869][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arialw
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את דילן מוסיף:"או במתקפה מהסוגים:אש,כנף,מים,קרח ועשב,רוטום תשתנה לצורת חום" אתה רואה את רוטום משנה צורה לתנור קטן עם הילה אדומה סביבו,רוטום השתנה לצורת אש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום שונה מחשמל רוח לחשמל אש![/SIZE][/FONT][/COLOR]][/QUOTE]
אני אומר לוניליטה"טוב עליך עלינו.עכשיו רוטום סוג אש.אש חזק על קרח זה אומר שאין לנו סיכוי להביס תרוטום הזה.לפחות תנסה.קודם כול תשתמש בערפל שיכסה את כול הזירה.תפתיע אותו לאחר מכן בתחיכות קרח".אני מקוה שזה יעבוד
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]*זה מתקפה שאני המצאתי [/FONT][FONT=Arial]XD[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]המאמנת לא עונה לך רק מסתכלת בריתוק על הלטיאס שלה,אתה רואה שלטיאוס ולטיאס עפים בתיאום מושלם זה עם זו,אתה רואה מאמן שלא ראית קודם מתקרב ואומר:"זה עצוב,שמאמנים מבייתים פוקימונים פראיים,אבל זה עוד יותר עצוב שהם מבייתים אגדיים".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U]שלמח''הם[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרוטום-חום משתמש במתקפת אש מסוימת שקורעת הערפל ופוגעת בוניליטה,אתה רואה שוניליטה מנסה לקום אך לא יכול,וניליטה הפסיד,דילן מחזיר את רוטום שלו ואומר לו:"עבודה טובה רו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום-חום ניצח את וניליטה,2-1 לדילן ויוליוס,אתה וצ'רן בחוץ![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1051109][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#000000][SIZE=2][FONT=Arial]*זה מתקפה שאני המצאתי [/FONT][FONT=Arial]XD[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]המאמנת לא עונה לך רק מסתכלת בריתוק על הלטיאס שלה,אתה רואה שלטיאוס ולטיאס עפים בתיאום מושלם זה עם זו,אתה רואה מאמן שלא ראית קודם מתקרב ואומר:"זה עצוב,שמאמנים מבייתים פוקימונים פראיים,אבל זה עוד יותר עצוב שהם מבייתים אגדיים".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE]
ומה היא עושה?
---------------------------------
'עוד דוחף נדחף לדברים שלא שלו...'אחשוב לעצמי בכעס ואז אגיד ללטיאוס:"לטיאוס בוא חבר אני צריך הסעה אתה מוכן לקחת אותי?" ובנתיים אוציא אוכל ואתן לו כדי להיות חברותי אליו.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*פוגעת ביריב וזהו,מתקפה מסוג על-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הילד כאילו קרא את המחשבות שלך אומר לך:"אני מצטער באמת שאני דוחף את האף שלי,לטיאוס הוא באמת פוקימון מעניין,גם לטיאס,שניהם ביחד יוצאים כוח קדום,לפי האגדה ארסיאוס יצר את שני אלה שיהיו שומרי הים בשמיים,אבל זה לא הצליח,כוח אפל כלא את שניהם בכלא הנשמה שלהם,הבחירה בידיכם האם תשחררו אותם בשביל להציל את העולם או שתתנו לעולם להיחרב בעוד אתם,אנשים כמו טוביאס,סטרון ואחרים מגיעים לגדולות,הבחירה שלכם" הילדה מלטפת את לטיאס ואומרת לה:"אני בוטחת בילד הזה,גם אני שמעתי על כך,להתראות ידידתי" היא נותנת ללטיאס את הפוכדור שלה,לטיאס עפה,אתה שם לב לדמעות העיניים שלה,אתה שומע קול בראש שלך:'תומר,בכול זמן שיידרש אני יהיה כאן לשרותך,אך רק בזמן סכנת חיים קרא לי,קח את אבני ובזמן צרה קרא לי ואבוא,בינתיים אהיה פוקימון פראי,כשתקרא לי אני יהיה מוכן' לטיאוס נותן לך אבן כחולה וגם הוא כמו לטיאס עף לשמיים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטיאס והילדה נפרדו,לטיאס עוזבת,לטיאוס נותן לך את אבן הנשמה,לטיאוס עוזב גם הוא אבל הוא מוכן שתקרא לו![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1051121][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*פוגעת ביריב וזהו,מתקפה מסוג על-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הילד כאילו קרא את המחשבות שלך אומר לך:"אני מצטער באמת שאני דוחף את האף שלי,לטיאוס הוא באמת פוקימון מעניין,גם לטיאס,שניהם ביחד יוצאים כוח קדום,לפי האגדה ארסיאוס יצר את שני אלה שיהיו שומרי הים בשמיים,אבל זה לא הצליח,כוח אפל כלא את שניהם בכלא הנשמה שלהם,הבחירה בידיכם האם תשחררו אותם בשביל להציל את העולם או שתתנו לעולם להיחרב בעוד אתם,אנשים כמו טוביאס,סטרון ואחרים מגיעים לגדולות,הבחירה שלכם" הילדה מלטפת את לטיאס ואומרת לה:"אני בוטחת בילד הזה,גם אני שמעתי על כך,להתראות ידידתי" היא נותנת ללטיאס את הפוכדור שלה,לטיאס עפה,אתה שם לב לדמעות העיניים שלה,אתה שומע קול בראש שלך:'תומר,בכול זמן שיידרש אני יהיה כאן לשרותך,אך רק בזמן סכנת חיים קרא לי,קח את אבני ובזמן צרה קרא לי ואבוא,בינתיים אהיה פוקימון פראי,כשתקרא לי אני יהיה מוכן' לטיאוס נותן לך אבן כחולה וגם הוא כמו לטיאס עף לשמיים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטיאס והילדה נפרדו,לטיאס עוזבת,לטיאוס נותן לך את אבן הנשמה,לטיאוס עוזב גם הוא אבל הוא מוכן שתקרא לו![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
"אוקיי לטיאוס!"אגיד ללטיאוס בשמחה רבה תוך כדי שאני לוקח את האבן ומסתכל אליה בחדות.
לאחר מכן אלך לאיש שדחף את האפו ואגיד לו:"תודה רבה שסיפרת לי על זה.תוכל לעזור לי להגיע לעיר אורבורג?"
-
[QUOTE=טום רידל;1051109][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U]שלמח''הם[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שרוטום-חום משתמש במתקפת אש מסוימת שקורעת הערפל ופוגעת בוניליטה,אתה רואה שוניליטה מנסה לקום אך לא יכול,וניליטה הפסיד,דילן מחזיר את רוטום שלו ואומר לו:"עבודה טובה רו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום-חום ניצח את וניליטה,2-1 לדילן ויוליוס,אתה וצ'רן בחוץ![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אמר לדילן"איזה באסה הפסדנו לך טעכשיו לא נזכה בסמל החזית שלך.איזה ביאוס".אני אומר לוניליטה"טוב היית מצוין אבל חבל שהתעלפת בקרב".אני מחזיר את וניליטה לפוכדור שלו מואומר לצ'רן"שנמשיך את הקרב שלנו שהופסק באמצע?"
-
[QUOTE=טום רידל;1051091][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר בלי להסתכל לאחור בורחת לכיוון המערב,היא פשוט לא מוכנה להקשיב לך,אתה שומע קול שאומר לך:"ילד,אם אתה לא תתפוס את הצ'רמנדר שלך אנשים אחרים יתפסו אותה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גופו של פיג'יוט הופך להיות להבות אדומות,פיג'יוט פוגע בצ'רמנדר ובפשוט בורח לאחר מכן,אתה רואה את דמותו של פיג'יוט מתרחקת ומתרחקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קול שאומר לך:"זה היה יכול להציל אותו,עכשיו כבר מאוחר מדי,העולם יגיע לקיצו בקרוב,המלחמה האחרונה תסתיים שהרוע ינצח" אתה רואה נער צעיר לבוש גלימת מסעות חומה,כובע על ראשו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"האבן כבר לא תשנה כלום,הגולגולת השחורה נלקחה על ידי כוחות הרשע,העולם אבוד!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהפסל לא זז,אתה שומע קול מוכר,הקול שלך שאומר:"הממ...זה נראה כמו יצור חי!" אתה רואה את עצמך דופק על הפסל של רג'יגיגאס,אתה שומע קול רובוטי מוכר ואתה מהעבר אומר:"סליחה,סליחה רג'יגיגאס,ריקואזה שלח אותי" ואז אתה רואה שרג'יגיגאס הופך להיות כדור,אתה רואה שאתה מהעבר מסתכל אליך ואומר לך:"היי ריקואזה,רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך" הוא מושיט לך את הפוכדור של רג'יגיגאס,אתה מבין שאתה היית הנער שנתת לו את רג'יגיגאס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מאוחר מדי,כדור הצל פגע במריפ,אתה רואה שראלטס יוצא מהפוכדור שלו משתמש בכדור האור שהוא יודע,הכדור פוגע בזורא ומבריח אותו,נראה שראלטס הבין איך לנצח במכון אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''עם אתה רוצה להילחם אין לי בעיה עם זה'' אני מחזיר את מריפ והולך עם ראלטס למכון שאנחנו מגיעים אני צועק שוב ''אני מאתגר את מנהיגת המכון''
-
[quote=טום רידל;1051091]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"אוקיי..מי אתה ? " ולאחר מכן אתעלם ממו ואומר לספיר "בינתיים תבדקי מי זה..אני וסנביי הולכים לשנייה.."
ואתרחק מהם ואומר "סניבי תשתמש בצעקה על העץ הזה ! " בתקווה שיצאו ממנו פוקימונים .