[quote=monster;1164031]לא חובה לראות תאנימה[/quote]
ראיתי תמשחק ולא ממש הבנתי מה זה, כיאלו אני צריך ללכוד יצורים ולנצח את הצוות הרע?
Printable View
[quote=monster;1164031]לא חובה לראות תאנימה[/quote]
ראיתי תמשחק ולא ממש הבנתי מה זה, כיאלו אני צריך ללכוד יצורים ולנצח את הצוות הרע?
אתם יודעים שזה לא נחמד לצחוק עליי! אביזי קראת אותי... נראלי שזה דמות שמשחקת
[QUOTE=LordAbizi;1164032]המממ... יגעתי ואמצתי אך לא הצלחתי למצוא את הפירוש למושג דש"מ, שזה אישית משהו שאני מאוד שונא במשחקי תפקידים, ראשי תיבות ללא פירוש. הפירוש הראשון שאני יכול להעלות על דעתי הוא "דמות של מאי"?[/QUOTE]
יאי מגניב לא שמתי לב שזה יוצא דמות של מאי! D:
חח דש''מ זה דמות של המשחק ^^ ( [B]ד[/B]מות [B]ש[/B]ל [B]מ[/B]שחק )
הלכתי לאכול D:
[quote=may-chan;1164035]יאי מגניב לא שמתי לב שזה יוצא דמות של מאי! D:
חח דש''מ זה דמות של המשחק ^^ ( [B]ד[/B]מות [B]ש[/B]ל [B]מ[/B]שחק )[/quote]
אה.
טוב, אני הייתי ממליץ להוסיף בהופעה הראשונה של הקיצור הזה את הפירוש שלו. (כלומר, זה משהו שהייתי מתעקש עליו לו אני הייתי בודק את המשחק, אך מכיוון שהמשחק הזה לא נפל בחלקי, אני יכול רק להמליץ על זה.)
[QUOTE=LordAbizi;1164032]המממ... יגעתי ואמצתי אך לא הצלחתי למצוא את הפירוש למושג דש"מ, שזה אישית משהו שאני מאוד שונא במשחקי תפקידים, ראשי תיבות ללא פירוש. הפירוש הראשון שאני יכול להעלות על דעתי הוא "דמות של מאי"?[/QUOTE]
דמות שליט המבוך נראה לי
[QUOTE]ראיתי תמשחק ולא ממש הבנתי מה זה, כיאלו אני צריך ללכוד יצורים ולנצח את הצוות הרע?[/QUOTE]
צריך לנצח את הרע
אתה פשוט יוצא למסע בעולם ואתה פוגש בעולם מלא יצורים ואתה צריך להביס תצוות הרע.אתה משחק צייד גורמה.צייד גורמה זה מישהו שדמחפש בעלי חיים נדירים וצד אותם
במשחק תפגוש מלא יצורים שיפריעו לך בדרך ותצטרך להרוג אותם אם תרצה להמשיך או לצוד
מקוה שהבנת
תוכל לחהעזר גם באתר שהבאתי בהערות כדי להבין יותר [url]http://toriko.wikia.com/wiki/Toriko_Encyclopedia[/url]
[QUOTE=BlackGroudon;1164017]מישהו יכול לעזור בבעיה שיש בסמל האישי שלי? פתחתי אשכול במשוב גם[/QUOTE]
מישהו? עזרה?
אומרים דב"ש=דמות בלי שחקן Lol
שלחתי לך מאי
[quote=Real Spartan;1164042]אומרים דב"ש=דמות בלי שחקן Lol
שלחתי לך מאי[/quote]
כפי שאתה רואה, לאותו מושג יש כמה שמות, ולאותו קיצור יש כמה פירושים.
זה רק מחזק את הטענה שלי שכדאי לכתוב את הפירוש של הקיצור בפעם הראשונה שהקיצור מופיע, וזה כדי ליצור סטנדרטיזציה במשחק, שכולם ידעו על מה מדובר.
[QUOTE=Real Spartan;1164042]אומרים דב"ש=דמות בלי שחקן Lol
שלחתי לך מאי[/QUOTE]
וואלה צודק . XDDD
רק עכשיו שמתי לב.
יאלה הלכתי לאכול.
ואני יוסיף את הפירוש ^^
יאלה מאי תגיבי כבר!!
גלעד2111 אתה פה?
הלכתי לראות אנימה
מקוה שעד שאחזור ירשמו למשחק שלי
שאלה: מי עוד נמצא\ת בכיתה A?
ביי מאי