שלום לכולם חברים!
החלטתי לפרוש מהמשחק... הוא משעמם אותי כבר, לא מחדש כלום. הרייטים התאפסו ממש שכבר עמדתי להגיע ל-100.
מרגיז נוסף לכל!
החוקים הרסו את החפיסה שאני הכי אוהב (אל תגידו לי תחליף לא ממש אוהב אחרות)
אני יכנס מידי פעם... אבל ממש מעט.
Printable View
שלום לכולם חברים!
החלטתי לפרוש מהמשחק... הוא משעמם אותי כבר, לא מחדש כלום. הרייטים התאפסו ממש שכבר עמדתי להגיע ל-100.
מרגיז נוסף לכל!
אני יכנס מידי פעם... אבל ממש מעט.
[quote=NivX10;1216802]שלום לכולם חברים!
מרגיז נוסף לכל!
אני יכנס מידי פעם... אבל ממש מעט.[/quote]
וואו, אכזבה, באמת אכזבה אתה פורש בגלל באן ליסט מטומטם שבמילא ישתנה עד מרץ וואלה אני יגיד לך תחליף בדוגרי זה מה שעושים דואליסטים אחרי באן ליסט! אתה האחרון שציפיתי ממנו לזה ניב בחיי, אז הרייט התאפס, יש עוד מלא משחקים, ולא תמיד משחקים בשביל רייט אבל מה אני יגיד לך תעשה מה שבאלך
איך עושים חפיסת נושא?
זה בעיקרון חפיסה עם נושא כלומר שעל השם יש שם כללי כמו gravekeepers או scrap אתה יכול להיעזר בזה [url]http://www.yugiohcardguide.com/[/url]
מישהו רוצה דואל?
קרב מישהו?
הסתכלתי על כל מיני קלפים עד שראיתי קלף שנקרא : ultimate offering
אפקט : אתה יכול לעשות כמה normal summon שאתה רוצה באותו תור אבל כל זימון אחרי הזימון הראשון אתה צריך לזמן 500 lp.
מה אתם אומרים על השילוב הבא : דק שבנוי על גאדג'טים עם ultimate offering... תוכל על התור השני (אם הצלחת להשתמש באוליטמיית אופרינג והצלחת לזמן לפחות גאג'את אחד) אתה יכול לזמן 5 גאדג'אטים.
יש שתי בעיות : 1. להגיע למצב שאין לך יותר גאדג'טים. פתרון זמני : pot of avarica
2. ריקון עצמי של lp. פיתרון : כל מיני קלפים שמעלים לך lp. (אשמח שתביאו לי קלפים טובים
שעושים זאת)
ד"א : פתחתי נושא בקשה למשחק tag force 4 בבקשה להגיב !!!! (אני יודע שזה לא כל כך קשור לDLf)
[QUOTE=alonsiro;1216897]הסתכלתי על כל מיני קלפים עד שראיתי קלף שנקרא : ultimate offering
אפקט : אתה יכול לעשות כמה normal summon שאתה רוצה באותו תור אבל כל זימון אחרי הזימון הראשון אתה צריך לזמן 500 lp.
מה אתם אומרים על השילוב הבא : דק שבנוי על גאדג'טים עם ultimate offering... תוכל על התור השני (אם הצלחת להשתמש באוליטמיית אופרינג והצלחת לזמן לפחות גאג'את אחד) אתה יכול לזמן 5 גאדג'אטים.
יש שתי בעיות : 1. להגיע למצב שאין לך יותר גאדג'טים. פתרון זמני : pot of avarica
2. ריקון עצמי של lp. פיתרון : כל מיני קלפים שמעלים לך lp. (אשמח שתביאו לי קלפים טובים
שעושים זאת)
ד"א : פתחתי נושא בקשה למשחק tag force 4 בבקשה להגיב !!!! (אני יודע שזה לא כל כך קשור לDLf)[/QUOTE]
אני מכיר מלא קלפים אבל לא כולכך טובים למילויח LP נגיד יש את העלה הזה יש את האישה הזאת ויש את השיקוי הזה לא זוכר תשמות.
בוא קרב
מה השם שלך בdl ?
שלי alonsiro
[QUOTE=alonsiro;1216900]מה השם שלך בdl ?
שלי alonsiro[/QUOTE]
שלי barfon2 אני פותח בירוק
[quote=accelerator;1216817]וואו, אכזבה, באמת אכזבה אתה פורש בגלל באן ליסט מטומטם שבמילא ישתנה עד מרץ וואלה אני יגיד לך תחליף בדוגרי זה מה שעושים דואליסטים אחרי באן ליסט! אתה האחרון שציפיתי ממנו לזה ניב בחיי, אז הרייט התאפס, יש עוד מלא משחקים, ולא תמיד משחקים בשביל רייט אבל מה אני יגיד לך תעשה מה שבאלך[/quote]
אין לך זכות להטיף לי אחי.. או לבוא ולהגיד משהו על זה.
אני לא נהנה בלי הדרגוניטי, אין לזה קשר לנצחונות כי גם עם הדרגוניטי הפסדתי המון... פשוט אוהב את החפיסה הזאת ולא מעוניין להחליף!
הבאן ליסט מחריך ולא מתאים לי... מישהו יכול להגיד לי משהו???
וכן אני משחק בשביל הרייט, אני בנאדם שאוהב לנצח, מאוד תחרותי.
הקיצר לא מתאים לי גבר... אני לא כופה עליכם לפרוש אני פשוט מודיע שאני פורש.
מישהו מעוניין בדואל?
מישהו יכול לעזור לי לבנות דק טוב? אני רק מתחיל...
נכון יש ביוגיהו זקסל את הנער ההוא שאוסף את הנאמברס בשביל הפרופסור?
זה שיכול לעצור את הזמן ושאחיו הקטן השתגע או משהו כזה?
אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שבו רשומים הקלפים של החפיסה שלו
או לשלוח לי בה"פ את שמותיהם, אני אודה לו.
באיזה פרק הוא מופיע?
מה השם שלו?
ורוצה קרב?