[quote=Giant Bison;1205262]מה קורה עומר?[/quote]
די גרוע החדשניק הזה אוהב האנימה הזה קורא לי שקרן הוא די [איך אני אגיד הזה בלי לקבל באן?] לא שפוי בראשו
Printable View
[quote=Giant Bison;1205262]מה קורה עומר?[/quote]
די גרוע החדשניק הזה אוהב האנימה הזה קורא לי שקרן הוא די [איך אני אגיד הזה בלי לקבל באן?] לא שפוי בראשו
אחרי שנת צהריים טובה
ארווין בנבן את החדש הזה [URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=21170"][COLOR=#000000]yythbjd12[/COLOR][/URL] למה הוא מפרסם משהו לצורך אישי
ואם יוצא לך תזהיר גם את אנימה לובר למה הוא "פגע במשתמש" [בי הוא אמר שאני שקרן וזה מאוד מעליב!]
ארווין,תן את הווינר מהפוקימוניאדה.
[QUOTE=Primo;1205266]די גרוע החדשניק הזה אוהב האנימה הזה קורא לי שקרן הוא די [איך אני אגיד הזה בלי לקבל באן?] לא שפוי בראשו[/QUOTE]
אוף... איזה באסה... לא תקבל באן :cry:
טוב מה לעשות שאתה אומר לו שמשהו שממש אפשרי לא אפשרי בכלל...
תומר אתה ממש שונא אותי אהה?
אילן לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר
אתה אומר פעמיים גם אחרי שהוכיחו אותך על טעותך שאי אפשר להעביר פוקימונים מדור 3 לדור 4....
אבל זה פשוט לא נכון לכן הוא צדק כשהוא קרא לך שקרן
מצטער אבל על [b]החלפות [/b]אני דיברתי אני רגיל להחלפות הוא דיבר על פאל פארק אז שלא יקרא לי שקרן החלפות אי אפשר לעשות
[QUOTE=Primo;1205308]תומר אתה ממש שונא אותי אהה?
אילן לא ממש הבנתי על מה אתה מדבר[/QUOTE]
אני שונא ספאמרים.
אתה אחד מהם.
פעם גם אתה היית ספאמר ולא כול אחד שמגיב בנו''ד הוא ספאמר
אבל במה אתה עוזר כאתה אומר את זה אם אתה יודע שהוא מתכוון לפאל פארק למה לתפוס אותו במילה?
ולא זה לא ספאם מה שיש בנוש"ד מה שהיה לפני הרפורמה של רותם היה ספאם טהור פה פשוט מדברים
[QUOTE=Primo;1205314]פעם גם אתה היית ספאמר ולא כול אחד שמגיב בנו''ד הוא ספאמר[/QUOTE]
נכון, אבל אתה ספאמר
[b]היום האחרון של החופש... איזה באסה...
מה קורה?[/b]
אני לא מאמין.
לא הייתי פה שעתיים וכל מה שהספקתם זה עמוד וחצי?
איפה כולם?