-
סטיב-במי תבחר?
אמרתי כבר שאני בוחר בטורצ'יק אז אני אגיב כאילו כבר בחרתי אותו
אבל כנראה שאתה מפחד ממני אז אתה שולח את הבריונים שלך לעבוד במקומך...
אולי הם גם ימלכו במקומך? אני אומר ומסתכל על הצבא שלו.
"יצורים חזקים כמוכם יכולים בקלות להדיח את הנסיך מהמלכות ולשלוט במקומו! תחשבו מה יש לכם להרוויח מזה! עושר, כיף, ולא רק זה, תוכלו לעשות מה שבא לכם! יעבדו בשבילכם!
כי הרי דאנספרס עצלן מדי ופחדן מדי כדי להילחם לבדו, אני צודק?
-
סטיב-אתה מתחיל ללכת לדרך אחד יחד עם טורצ'יק,אץם נכנסים לשדה די גדול.. פתאום אתה שומע רחש מאחוריך
אוהד- כל החיילים נראו מחוממם עלייך, ודאנספרס אמר בליגלוג ''הבסתי את כולם בזמן ששמרו על המל הקודם גם את המלך הבסתי!''
-
פששש כל הכבוד לך!
ממש אלוף, אה?
ועוד מסוג דרקון!
אני כל כך רוצה אותך אצלי בצוות!
אז לענייננו, אתה נסיך או פחדן?
כי אם אתה באמת נסיך, בוא ותראה לי!
אני מוציא את איווי, דראגונייר, 2 הדראגונייט, גבייל, קינדרה ואת סקווירטל(יש לי עוד? כי אם כן אני יוציא גם אותם) ואומר לכולם "התקפה!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1220545]אופק- להשתמש במה?[/QUOTE]
[COLOR="Red"]בכדור צל[/COLOR]
-
[QUOTE=ttrrtte;1220548]סטיב-אתה מתחיל ללכת לדרך אחד יחד עם טורצ'יק,אץם נכנסים לשדה די גדול.. פתאום אתה שומע רחש מאחוריך
אני מסתובב לראות מה יש שם
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
תעדכן את דף הרשומים ואני רוצה לשמור על היטארן:big_wink:
-
אוהד-ני לא מגבילה ל6.. חופשי דאנספרס אמר ''בוא תתפוס אותי!!''
אופק- בלה משתמשת בכדור צל ופוגעת בתגובה דרליני משתש במכת ברק
סטיב-נראה בהמשך.. חח וכרגע ביקשתי מאחד הרשומים לעשות לי רשימה של הפוקימונים של כולם אז אני יעדכן בהמשך
אתה מסתובב ורואה וורמפל
-
.....
אני לא תופס בלי קרב, כמה זמן תצטרך למשוך? ברצינות, אתה כל כך מפחד? כי אני יודע שרוב הדאנספרס פשוט גרועים, אבל אתה כנראה הרבה פחות טוב מהם אם אתה אפילו לא מוכן להילחם בי!
-
אוהד- דאנספרס אומר ''רק שתדע שאני לא דאנספרס טהור!! אבא שלי היה דרגונייט!!! ואז אמר תוכיח לי שמגיעה לך להילחם בי נצח את הצבא שי ואז נדבר!''
-
לא, אתה שוב מושך את זה. חתיכת פחדן!
יודע מה? אתה בכלל לא שווה את זה.
"נסיך שמפקד על טרוביש, זה מה שאתה" אני ממלמל לי ועוזב את המקום.
-
אוהד- אתה שומע פיצוץ מאחורייך,אתה מסתובב ורואה את דאנספרס שאומר ''אלחם איתך אבל תישתמש רק בפוקימון 1''
-
סטיב-נראה בהמשך.. חח וכרגע ביקשתי מאחד הרשומים לעשות לי רשימה של הפוקימונים של כולם אז אני יעדכן בהמשך
אתה מסתובב ורואה וורמפל[/quote]
וורמפל, הרבה חושבים שהוא פוקימון חלש אבל בעצם הוא מתפתח מהר וההתפתחויות שלו חזקות, אני מוציא את טורצ'יק ואומר לו להשתמש בגחלת.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אפשר שהוא יתפתח לדסטוקס, ז"א אם הוא יילכד.
-
[QUOTE=ttrrtte;1220558]אוהד-ני לא מגבילה ל6.. חופשי דאנספרס אמר ''בוא תתפוס אותי!!''
אופק- בלה משתמשת בכדור צל ופוגעת בתגובה דרליני משתש במכת ברק
אתה מסתובב ורואה וורמפל[/QUOTE]
[COLOR="Red"]תמשי כיבכדור צל בשביל לעצור את הברק[/COLOR]
-
סטיב-נראה .. חח
אופק-בלה ממשיכה בכדורי צל אבל אז דרליני משתמש בהגנה ובמכל ברק!
-
ידעתי שבסוף תסכים...
אז, אני אבחר בפוקימון שאני הכי סומך עליו, דראגונייר, צא! השתמש בקרן על!