-
טל-את מוציאה את פרסי והוא משתק את סאבליי שמפחיד את פרסי ופרסי מתאושש במהירות לבינתיים שני מצליחה ללכוד את גאסלי והיא אומרת לפארי לנקר את סלאביי והוא מנקר אותו וסלאביי כמעט ומתעלף...
מגל-"נשיכת קרניים!" שי צועק ופינצר נושך את ויגורוף עם הקרניים שלו...ויגורוף מתעצבן ושורט את קרוק בפנים...וויסמור חובטת עם הראש שלה בפינצר...
נ.ב-גם לי יש סקייפ! [B]yairb1a[/B]
-
[QUOTE=yairb1a;1238905]
מגל-"נשיכת קרניים!" שי צועק ופינצר נושך את ויגורוף עם הקרניים שלו...ויגורוף מתעצבן ושורט את קרוק בפנים...וויסמור חובטת עם הראש שלה בפינצר...
נ.ב-גם לי יש סקייפ! [B]yairb1a[/B][/QUOTE]
קרוק תנסה להשתמש בשבירת לבנים על ווישמור ואז נשיכת רעל על ויגורת'.
-
''תסיים את זה בנשיכת חרק!''
-
מגל-קרוק מנסה לשבור עליו אבנים אבל יוצא לו מכת בוץ שניטחת בפרצוף של ווישמיר שמתחליה לבכות...קרוק רץ ונושך את ויגורט' נשיכת רעל שמרעילה אותו והוא משתמש בעצבנות במתקפת בכי (Uproar) הוא בוכה ומעצבן את האוזניים של קרוק ושל פינצר אבל הם מתרגלים אחרי כמה זמן...
טל-הוא נושך אותו נשיכת חרק והוא מתעלף...
-
פוקדור צא!!!!!! אומר בשמחה
-
[QUOTE=yairb1a;1238915]מגל-קרוק מנסה לשבור עליו אבנים אבל יוצא לו מכת בוץ שניטחת בפרצוף של ווישמיר שמתחליה לבכות...קרוק רץ ונושך את ויגורט' נשיכת רעל שמרעילה אותו והוא משתמש בעצבנות במתקפת בכי (Uproar) הוא בוכה ומעצבן את האוזניים של קרוק ושל פינצר אבל הם מתרגלים אחרי כמה זמן...
[/QUOTE]
לא שבירת אבנים, שבירת לבנים(Brick bracke)
~~~~~~~~~;~~~~~
קרוק תנסה עוד פעם שבירת לנים על שניהם.
-
טל-הפוכדור מתנדנד נידנוד ראשון.....שני............שלישי.......................רביעי................נתפס!
ארלל"ב?
מגל-הוא מנסה לעשות את זה אבל יוצא לו [B]בעיטה נמוכה!!![/B] הוא בועט בשניהם ושניהם כמעט ומתעלפים...פינצר משתמש בזריקת סימסטיק (Seismic Toss) על וינקוט' והוא מתעלף....ווישמיר בוכה ברעש אבל הם מצליחים להתאושש...
-
כה-
סול
אני אמשיך בדרכי במערה יחד עם שני
-
טל-את מחזירה את [B]סול[/B] ואת רואה מהקדימה שלך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer43.png[/IMG] שלא שם לב אליכם...
-
אני אלחש לשני ''בואי נעבור לידו בשקט אין זמן לקרב''
-
טל-אתן עוברות בשקט מהצד של הילד והוא אומר "הי! שמעתי צעדים....בטח זה פוקימון נדיר! אני יתפוס אותך פוקימון נדיר!" הוא צועק ומניף את החרב שלו לצדדים...ושני צוחקת בשקט...
-
[QUOTE=yairb1a;1238922]
מגל-הוא מנסה לעשות את זה אבל יוצא לו [B]בעיטה נמוכה!!![/B] הוא בועט בשניהם ושניהם כמעט ומתעלפים...פינצר משתמש בזריקת סימסטיק (Seismic Toss) על וינקוט' והוא מתעלף....ווישמיר בוכה ברעש אבל הם מצליחים להתאושש...[/QUOTE]
קדימה קרוק תשתמש בבעיטה נמוכה על ווישמר ואז נשיכת רעל.
-
''שששש...'' אלחש לה ואמשיך להתקדם יחד איתה
-
מגל-קרוק בועט בווישמיר והוא מתעלף במהירות "טוב נו...קחו 50 ש"ח כל אחד..."
טל-אתן עוברת אותו בשקט ויורדות בסולם בעוד שהוא ממשיך לצעוק "תראה את עצמך פוקימון פחדן!!! נראה אותך מולי!!!!" אתן יורדות לקומה ממש חשוכה..."וואו מפחיד פה!" שני אומרת...
-
[QUOTE=yairb1a;1238939]מגל-קרוק בועט בווישמיר והוא מתעלף במהירות "טוב נו...קחו 50 ש"ח כל אחד..."
[/QUOTE]
יש, קדימה גראודון חייבים למצוא את הפוליראט' של קיוגר.
נ.ב תאשר אותי בסקייפ