לא בא לי!
Printable View
לא בא לי!
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1266946]הציטוט...
הנה הטריילר האגדי לדימון סלייר שיוצא ב11 לינואר!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NHRVtCMGdHg&feature=related[/url][/QUOTE]
אם זה היה אנימה היתי רואה את זה
אז למה זה?
חייבים להוציא אנימה על מייפל! זה פשוט אדיר!!
הסיפורים הכי מגניבים יהיו של הבאטל מייג', איוון, אראן ובדימון סלייר.. אני לא מכיר את הסיפור של המכניק אבל אולי זה גם טוב..
עוד מעט יוצא בקוריאה עוד 3 עבודות חדשות, הג'סטיס..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1266955]חייבים להוציא אנימה על מייפל! זה פשוט אדיר!!
הסיפורים הכי מגניבים יהיו של הבאטל מייג', איוון, אראן ובדימון סלייר.. אני לא מכיר את הסיפור של המכניק אבל אולי זה גם טוב..
עוד מעט יוצא בקוריאה עוד 3 עבודות חדשות, הג'סטיס..[/QUOTE]
יש אנימה על מייפל סטורי
[QUOTE=Madara Uchiha;1266956]יש אנימה על מייפל סטורי[/QUOTE]
יש אבל היא עלובה...
בגלל שהיא ישנה היא רק על האקספלורר ובלי העבודות החדשות..
אפשר נושא שיחה חדש?
לא
[quote=Uzumaki Naruto;1266955]חייבים להוציא אנימה על מייפל! זה פשוט אדיר!!
עוד מעט יוצא בקוריאה עוד 3 עבודות חדשות, הג'סטיס..[/quote]
למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.
[QUOTE=LordAbizi;1266969]למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.[/QUOTE]
למרסידס, התותחן ההוא ולדימון סלייר אין אותו סיפור ושלושתם לג'נדס ובגלל זה חשבתי שהסיפור של הבאטל מייג' והמכאניק גם שונים..
[QUOTE=LordAbizi;1266969]למכניק בדיוק אותה עלילה כמו לבאטל מייג' כי הם כולם רזיסטנס....
וגם למרצדס יש סיפור נחמד, במיוחד הקטע שכתבתי אתמול עליו, כשהם לא יודעים מה לעשות, ואז הם נזכרים שAthena Pierce קיימת, ואז הוא פתאום מגלה שהיא הקשתית הכי טובה בעולם, ואז הוא מוצא אותה, ואז הוא עומד ללכת לאלול, ואז פתאום מתקיף אותו Francis the Genius Puppetteer! ואז הם מתשגרים לאלול ושמה תוקפים אותם ארנבים של BLACK WINGS. זה היה מאוד נחמד.[/QUOTE]
אני לי שמץ של מושג על מה את מדבר :oing:
[quote=Uzumaki Naruto;1266971]למרסידס, התותחן ההוא ולדימון סלייר אין אותו סיפור ושלושתם לג'נדס ובגלל זה חשבתי שהסיפור של הבאטל מייג' והמכאניק גם שונים..[/quote]
הם לא "לג'נדס", כי לג'נדס זה בסך הכל השם של הפאץ'.
Cannon Shooter הוא פשוט אקספלורר/פיראט, Mercedes הוא פשוט Hero/קשת (כשם שEvan הוא Hero/קוסם, ואראן הוא Hero/לוחם), ודימון סלייר הוא Resistance/לוחם.
זה למה לכולם יש עלילות שונות...
שיניתי סמל אישי
[QUOTE=Vepor;1266974]שיניתי סמל אישי[/QUOTE]
מעניין מאוד.
תפתחו שחקנים באל נידו, זה השרת הרשמי של הפורום(למה? כי רוב המשתמשים פה נמצאים שם)
אני לא משחק מייפל מתוך אידיאולוגיה