-
[QUOTE=Master Po;1293081]חחח נסחפת קצת על הגברים בנו"ד הזה לא?
למרות שבמחשבה שניה חוץ ממישהי אחת כולם פה גברים....
טוב אני אברח לפני שיהיה מאוחר מדי
לילה טוב לכולם ^^[/QUOTE]
אולי אני גיי, מאיפה לך?
ומה יש לכם מאלון הוא אחלה פקח כל עוד הוא לא נותן לי באנים
-
עם תמשיך ככה הוא עוד ייתן
-
[QUOTE=ttrrtte;1293092]עם תמשיך ככה הוא עוד ייתן[/QUOTE]
מה זה "עוד ככה"?
לדבר עם "אין לי" (שוב, לא חזק בשמות) על להפליק אחד לשני בתחת? אוי ואבוי מי ישמע מה אמרנו
-
[QUOTE=גרודון;1292916]מה הכינוי הקודם /קודם קודם/ קודם קודם קודם שלך?
או שמך הפרטי אחרת את תישאר תעלומה...[/QUOTE]
buizel שולט..
-
[quote=יאיר לפיד מלך;1293093]מה זה "עוד ככה"?
לדבר עם "אין לי" (שוב, לא חזק בשמות) על להפליק אחד לשני בתחת? אוי ואבוי מי ישמע מה אמרנו[/quote]
אמרת גם 'זיו' בכוונה עם שגיאת מקלדת.
-
[QUOTE=Master Po;1293095]אמרת גם 'זיו' בכוונה עם שגיאת מקלדת.[/QUOTE]
בסדר אבל זה היה כשהן לא היו כאן, מה אכפת להן מה אמרתי לפני שעה ומה אכפת להן מה אמרתי בנו"ד שנה שעברה
-
וואי תפסיקו להתנהג כמו תינוקות.. תתבגרו..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293097]וואי תפסיקו להתנהג כמו תינוקות.. תתבגרו..[/QUOTE]
חח בחיים לא ראיתי תינוקות אומרים 'זיו' עם שגיאת מקלדת, ואתה? XD
לילה טוב ^^
-
לא אני רציני, יש פה ילדים קטנים שרוצים להנות מהפורום ומהקהילה ובמקום זה הם מוצאים רמזים מיניים..
זה ממש לא בסדר..
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293099]לא אני רציני, יש פה ילדים קטנים שרוצים להנות מהפורום ומהקהילה ובמקום זה הם מוצאים רמזים מיניים..
זה ממש לא בסדר..[/QUOTE]
מה לא בסדר בזה? אף אחד לא אמר שהם חייבים להתייחס ._.
-
בחייאת, אל תשחק לי אותה ראש קטן...
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293101]בחייאת, אל תשחק לי אותה ראש קטן...[/QUOTE]
מה אתה רוצה
לא יאה להם לקרוא הודעות על תחת (מי ישמע כמה גס זה אלוהים) שלא יסתובבו באינטרנט בכלל, דברים כאלה אפשר למצוא בכל מקום בכמויות, אז אל תשחק אתה ראש קטן.
הן יכולות לא להתייחס, להתעלם כשהן רואות שההודעה נכתבה על ידי משתמש מסויים, או לא להיות באינטרנט בשעות כאלה. אני באמת לא מבין מה הקטע שלך, באמת שלא.
-
אבל אתה לא כותב רק תחת אלא מוסיף לזה עוד מילים שגורמות לרמיזה מינית, משהו ששנינו יודעים שלא נחוץ בפורום של [b]ילדים[/b].
אז בבקשה תפסיק.. אם אתה כ"כ רוצה פה אז יש ה"פ..
עריכה: הלכתי לישון, לילה טוב! D:
-
אני וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווינר, מאדרפ..רס
-
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1293103]אבל אתה לא כותב רק תחת אלא מוסיף לזה עוד מילים שגורמות לרמיזה מינית, משהו ששנינו יודעים שלא נחוץ בפורום של [b]ילדים[/b].
אז בבקשה תפסיק.. אם אתה כ"כ רוצה פה אז יש ה"פ..
עריכה: הלכתי לישון, לילה טוב! D:[/QUOTE]
שוב, לא רוצות הן לא חייבות לקרוא. חוצמזה, מי ישמע כבר איך לעזאזל זה הורס להן
"אוף, הוא כתב בנו"ד הודעה עם קונוטציה מינית! עכשיו אני אהיה מזה מבואסת וזה לגמרי יהרוס לי את המצברוח ואת ההנאה!"
כן... לא.
ומי אמר שזה פורום של ילדים? הרעיון בלשנות את הפורום מפוקימון לפורום כללי היה בשביל למשוך קהילה [B]בוגרת יותר[/B]