-
[quote=the heliolisk;1463892][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[b][color="green"]*החל מהיום אתם יכולים להשתגר לעיר לומיוס, אך לא לצאת ממנה[/color]
[color="red"]*עוד שבוע בדיוק קורים שלושה דברים:
1.היום הולדת שלי
2.האיוונט מתחיל
3.אפשר להשתגר לכל קלאוס ופוקימונים מדור שש יתחילו להופיע בטבע[/color]
[color="blue"]*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
איוונט מס' 4: האגדה של ג'יראצ'י
[spoiler]עלילת האיוונט: ברנדון שלח אתכם למשימה חשאית ביותר במחוז צדדי של עולם הפוקימון. המחוז נראה כך: (מצטער על העיצוב הגרוע, אני לא צייר ממוחשב מדופלם אז עשיתי את המפה בפאוורפוינט)
[spoiler][url="http://jpg.co.il/view/52a23d918b6c9.jpg/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img][/url][/spoiler]
ברנדון סיפר לכם את המידע הבא:"לפני שעה ג'יראצ'י, הפוקימון האגדי שיודע להעניק שלוש משאלות ושמתעורר פעם ב1,000 שנה, התעורר במחוז ג'ונוסה (המחוז שבמפה). מחוז ג'ונוסה הוא מחוז מרוחק שלא מאוכלס על ידי בני אדם. מחוז ג'ונוסה מחולק לאיים, כשכל אי קשור לסוג פוקימונים אחר. ג'יראצ'י נחת באי האש (האי המרובע האדום בפינה). בזמן הנחיתה, עדר טורקוולים כמעט רמס את ג'יראצ'י אך דיאוקסיס הפוקימון החוצן הציל את ג'יראצ'י. בתמורה, ג'יראצ'י העניק לו משאלה אחת שהוא צריך לחשוב עליה ולהביא אל ג'יראצ'י שהתמקם במקום הקבוע שלו, בצד השני של המחוז. ג'יראצ'י עוזב שבוע לאחר הנחיתה שלו ולכן יש לדיאוקסיס רק שבוע להגיש את המשאלה שלו לג'יראצ'י. הוא לא יכול להשתגר במחוז הזה בגלל שכוח הכבידה החזק במחוז מחייב אותו לנוע על הקרקע. המשאלה של דיאוקסיס היא להעלים את כל פוקימוני הרוח והאופל מהעולם. אם משאלתו תתגשם, זהו יהיה אסון עולמי מכיוון שיש גם אגדיים מסוגי אופל ורוח וזה יפר את האיזון של העולם. המטרה שלכם היא לעבור בין האיים של מחוז ג'ונוסה ולתפוס בכל אי 5 פוקימונים מהסוג הנפוץ שם כדי לעכב את דיאוקסיס. אם תצליחו, ג'יראצ'י יספיק לעזוב למימד אחר לפני שדיאוקסיס יגיע אליו וזו תהיה הצלחה. אם לא... טוב, כדאי שתצליחו".
מהלך האיוונט: בכל יום אני יפרסם בין אי לשלושה איים שאפשר לגשת אליהם היום. אתם תהיו צריכים לגשת לכל האיים (לפי הסדר כמובן) ולתפוס חמישה פוקימונים מהסוג הנפוץ באי עם פוקדורים שיביאו לכם. לאחר מכן, יהיה עליכם לעכב את דיאוקסיס בכך שתצרו מתקפה משותפת של חמישתם מהדמיון שלכן כדי לעכב אותו בדרכו. בשביל לזכות באיוונט עליכם לעשות את התהליך של תפיסת חמשת הפוקימונים ולימודם מתקפה משותפת בכל אחד מהאיים רק לפי הסדר. כמו לדיאוקסיס, גם לכם יהיה בדיוק שבוע להשלים את המשימות. כל מי שישלים את כל המשימות יזכה בפוקימון שהוא בחר ובפוקימון לבחירתי וכל מי שלא סיים יזכה רק בפוקימון שהוא בחר.
פרסי האיוונט:
מסיים ראשון: טרטוויג מיוחד מאוד
מסיים שני: מדקיפ מיוחד
מסיים שלישי: הליופטייל מיוחד
מסיים רביעי: איווי רגיל
מסיים חמישי: הוטהוט נדיר מאוד
מסיים שישי: טוטודייל
מסיים שביעי:קאבצ'ו.
בנוסף כל אחד יקבל את הפוקימון שהוא בחר. מי שלא מרוצה מהפרס שלו יוכל להחליף אותו במאובן מדורות 3-4 (קרנידוס/שילדון/ליליפ/אנורית')[/spoiler][/color]
[color="orange"]*בהצלחה!!![/color]
[/b]
[b][color="green"]בר[/color][/b]
*שעה-אחה"צ
*כסף-5,000 פ''ד
*מיקום בסיס- לומיוס, קאלוס
*gps-ויולט, ג'וטו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לפלקנר ותגיד לו שאיווי זה פוקימון עם הרבה אפשרויות. לאחר מכן אתה משתגר ללומיוס העיר הגדולה. אתה רואה בקצה ראייתך את מגדל המנסרה ומתחיל ללכת לכיוונו. אתה וראה שהאורות בו דלוקים חזק. אתה נכנס פנימה ומדריך המכון בכניסה רואה את תג הסוכן שלך. "שלום" הוא אומר לך. "תיקח את הכרטיס הזה. ברוך הבא לבסיס לומיוס" הוא אומר ומביא לך כרטיס מגנטי. "תיכנס למעלית האורחים לבד ותכניס את הכרטיס לחריץ" הוא אומר לך. אתה נכנס למעלית שהותאמה לאורחי מהגדל ורואה חריץ לכרטיס. אתה מכניס את הכרטיס לחריץ ומיד הדלת מרצדת "קומה -10, מיד". אתה יורד למטה לאיטך ולבסוף נוחת בתוך לובי רחב ידיים עם פסל של ברנדון שרק נלחמת מולו והטורטרה האגדי שלו. אתה רואה קבלה גדולה ומעט סוכנים מסתובבים בפנים. אתה רואה אישה בדלפק והיא אומרת לך:"שלום! אני ג'ני, אשת הדלפק בבסיס צוות אג'נטרה בלומיוס. אתה בטח בר ארווינג. ברוך הבא! החדר שלך הוא חדר 007 בקומה -11. בהצלחה!" היא אומרת ומגישה לך מפתח שרשום עליו 007. אתה הולך למעלית שנכנסת דרכה, לוחץ על הכפתור ורואה במקום מעלית האורחים של המכון מעלית מהודרת של צוות אג'נטרה עם כפתורים של -10 עד -20. אתה לוחץ על -11 ולאחר כמה שניות אתה מגיע לקומה שלך. הקומה היא קומה גדולה ויש בה 10 חדרים, ב001 עד 010. אתה מחפש ומוצא את החדר שלך. אתה נכנס אליו ורואה שיש בו סלון עם טלוויזיה ו"חלון" שהוא בעצם צג שמציג לך נוף מתחלף לבחירתך של השדרה הצפונית של לומיוס, שדרת וורנל בלומיוס או הוורט פלאזה. יש בסלון גם ספה ושולחן. חדרים נוספים הם חדר שינה גדול, מטבחון עם מקרר גדול וחדר אמבטיה. אתה מחליט שכדאי לך ביומך הראשון להישאר בחדר ומתלבט מה לעשות.
מה תעשה?[/quote]
"אני חושב שהגיע הזמן קצת לנוח עד למחר אני ממש מותש מכל המשימות" אגיד לעצמי ואניח את כל הדברים, הוציא מהתיק את השקית שפאלקנר הביא לי לקרוא מה יש בא ולשים את הביצה לידי שלא תאבד או תיעלם.
-
[QUOTE=The Heliolisk;1463892][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]*החל מהיום אתם יכולים להשתגר לעיר לומיוס, אך לא לצאת ממנה[/COLOR]
[COLOR="Red"]*עוד שבוע בדיוק קורים שלושה דברים:
1.היום הולדת שלי
2.האיוונט מתחיל
3.אפשר להשתגר לכל קלאוס ופוקימונים מדור שש יתחילו להופיע בטבע[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
[SPOILER]עלילת האיוונט: ברנדון שלח אתכם למשימה חשאית ביותר במחוז צדדי של עולם הפוקימון. המחוז נראה כך: (מצטער על העיצוב הגרוע, אני לא צייר ממוחשב מדופלם אז עשיתי את המפה בפאוורפוינט)
[SPOILER][url="http://jpg.co.il/view/52a23d918b6c9.jpg/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img][/url][/SPOILER]
ברנדון סיפר לכם את המידע הבא:"לפני שעה ג'יראצ'י, הפוקימון האגדי שיודע להעניק שלוש משאלות ושמתעורר פעם ב1,000 שנה, התעורר במחוז ג'ונוסה (המחוז שבמפה). מחוז ג'ונוסה הוא מחוז מרוחק שלא מאוכלס על ידי בני אדם. מחוז ג'ונוסה מחולק לאיים, כשכל אי קשור לסוג פוקימונים אחר. ג'יראצ'י נחת באי האש (האי המרובע האדום בפינה). בזמן הנחיתה, עדר טורקוולים כמעט רמס את ג'יראצ'י אך דיאוקסיס הפוקימון החוצן הציל את ג'יראצ'י. בתמורה, ג'יראצ'י העניק לו משאלה אחת שהוא צריך לחשוב עליה ולהביא אל ג'יראצ'י שהתמקם במקום הקבוע שלו, בצד השני של המחוז. ג'יראצ'י עוזב שבוע לאחר הנחיתה שלו ולכן יש לדיאוקסיס רק שבוע להגיש את המשאלה שלו לג'יראצ'י. הוא לא יכול להשתגר במחוז הזה בגלל שכוח הכבידה החזק במחוז מחייב אותו לנוע על הקרקע. המשאלה של דיאוקסיס היא להעלים את כל פוקימוני הרוח והאופל מהעולם. אם משאלתו תתגשם, זהו יהיה אסון עולמי מכיוון שיש גם אגדיים מסוגי אופל ורוח וזה יפר את האיזון של העולם. המטרה שלכם היא לעבור בין האיים של מחוז ג'ונוסה ולתפוס בכל אי 5 פוקימונים מהסוג הנפוץ שם כדי לעכב את דיאוקסיס. אם תצליחו, ג'יראצ'י יספיק לעזוב למימד אחר לפני שדיאוקסיס יגיע אליו וזו תהיה הצלחה. אם לא... טוב, כדאי שתצליחו".
מהלך האיוונט: בכל יום אני יפרסם בין אי לשלושה איים שאפשר לגשת אליהם היום. אתם תהיו צריכים לגשת לכל האיים (לפי הסדר כמובן) ולתפוס חמישה פוקימונים מהסוג הנפוץ באי עם פוקדורים שיביאו לכם. לאחר מכן, יהיה עליכם לעכב את דיאוקסיס בכך שתצרו מתקפה משותפת של חמישתם מהדמיון שלכן כדי לעכב אותו בדרכו. בשביל לזכות באיוונט עליכם לעשות את התהליך של תפיסת חמשת הפוקימונים ולימודם מתקפה משותפת בכל אחד מהאיים רק לפי הסדר. כמו לדיאוקסיס, גם לכם יהיה בדיוק שבוע להשלים את המשימות. כל מי שישלים את כל המשימות יזכה בפוקימון שהוא בחר ובפוקימון לבחירתי וכל מי שלא סיים יזכה רק בפוקימון שהוא בחר.
פרסי האיוונט:
בנוסף כל אחד יקבל את הפוקימון שהוא בחר. מי שלא מרוצה מהפרס שלו יוכל להחליף אותו במאובן מדורות 3-4 (קרנידוס/שילדון/ליליפ/אנורית')[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Orange"]*בהצלחה!!![/COLOR]
[/B]
[COLOR="Navy"]צ'רמנדר[/COLOR]
[COLOR="navy"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-???
*מיקום בסיס- גולדנרוד, ג'וטו
אתה שמח ומשתגר לגולדנרוד. אתה מגיע לחנות האופניים של גולדנרוד ורואה שרשום:"בשביל מרכז העתיקות אג'נטרה, כנס מסביב". אתה הולך לכניסה האחורית ורואה כניסה זהה לכניסה הקדמית רק עם שלט מרכז עתיקות. אתה רואה חוקר עומד בדלפק כשלידו מסתובבת סינתיה, אלופת סינו וחוקרת ידועה. היא אומרת:"שלום לך ג'ייק. ברנדון יידע אותי שתבוא. אני מנהלת מרכז העתיקות ואני גם אחראית לכוון את ה"מגויסים" החדשים למרכז אל מעונם. בוא איתי" היא אומרת והולכת איתך לחדר פנימי. אתה וראה מול החדר מעלית ושלט שעליו כתוב:"דƒדƒƒד‚¸ד‚’ח½®ד".
מה תעשה? (בין יכולות הפוקדקס שלך גם תרגום שפות זרות)[/COLOR]
קודם כל יום הולדת שמח! שנית זה לא מעתיק לי בציטוט את התגובה ,זה נותן לי אותה כאילו אני כתבתי אותה וזה מוזר........
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני אתרגם עם המחשבה שזה קשור למשימה כלשאי ,בנוסף , אתרגם עם הפוקדקס.
אחריי שאתרגם ,אכנס לחדר.
-
[quote]נועם
*אתה זה שביקשת משהו לעשות... אני עשיתי שיהיה לך משימה כזאת כמו שאתה ביקשת בתגובה הקודמת שלך אז למה אתה פתאום מבקש אופציה אחרת? אם אתה לא רוצה פשוט תגיד למגנו בתגובה הבאה שלך שלא בא לך לעשות את המשימה. הוא לא יכעס או משהו
*0 ימים מהמשימה הקודמת. 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-אחה"צ
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-פיוטר, קנטו- בבסיס
אתה משתגר לנימבאסה. אתה וטארה הולכים לגן השעשועים של נימבאסה ופוגשים את מגנו ליד הגלגל הענק. הוא לוקח אתכם למאחורי הפסל של הפיצ'ו, מסתכל מסביב, בודק שאף אחד לא מסתכל, מעביר את היד שלו על הבטן של הפסל ונפתחת מעלית. אתם נכנסים אליה והיא נסגרת אחריכם. לאחר כחצי דקה אתם מגיעים ללובי המואר והיפהפה של הבסיס של צוות אג'נטרה בנימבאסה. קירות הבסיס עשויים ממתכת בוהקת ועליהם מונחות הרבה נורות לד קטנות במרצדות על הקיר ויוצרות את הסמל של צוות אג'נטרה: עץ ולידו הר וביניהם האותיות at. אתם הולכים לתוך הבסיס, רואים בדרך פסל ענקי של ברנדון והטורטרה העוצמתי שלו ובסופו של דבר מגיעים לחדר שרשום על הדלת שלו: "-מגנו-
-אחראי טירונים: משרד-". אתם נכנסים פנימה ורואים שולחן ישיבות ארוך ולידו שולחן קטן. על הקיר יש צג שמציג תמונה של מה שרואים מהחלון במרכז הפוקימונים לסיאנווד: הים של ג'וטו. מגנו אומר:"אח, הים של סיאנווד. מאז שהתחלתי לעבוד פה, מזמן לא הבטתי עליו באמת". הוא מספיק לבהות בצד ומסתכל אליכם:"שלום טורי וטארה. אני קראתי לכם לפה בשביל לבקש ממכם לעשות עבודת שמירה. היא לא חובה והיא תיקח שעות ספורות בלבד. אתם וזכרים את כדור הגריסאוס של גיראטינה שמצאתם בחורבות הטירה ביונובה?" אתה וטארה מהנהנים. "אז הם נגנבו לפני חצי שנה על ידי צוות רמפא"ג בשוד המוזאון הגדול. בגלל זה, כל כך היה חשוב לנו למצוא את הכדור חזרה כדי שצוות רמפא"ג לא יוכלו לזמן את גיראטינה. וכמו שכבר ראיתם, הם כמעט הצליחו. הבעיה היא שלצוות רמפא"ג יש קשר קרוב יחסית לגיראטינה. אתם שמעתם על סיירוס? שלפני 20 שנה ניסה ליצור עולם חדש בסינו ולכד את עצמו בעולם ההפוך של גיראטינה? אז הוא שמה, והוא בעל דרג גבוה בצוות רמפא"ג. לדעתנו, הוא הסגן של בוס הצוות, והוא מפקד על הפעולות בכל המחוזות, עוזר לבוס. בגלל שכבר יש קשר קרוב לגיראטינה, אנחנו לא רוצים שהם גם יוכלו לזמן אותו לעולם שלנו מתי שהם ירצו. לכן אנחנו שומרים אצלנו את כדור הגריסאוס, בבסיס הזה ממש. המשימה שלכם היא לשמור בשעות הקרובות על כדור הגריסאוס. הוא נמצא ממש מתחת לחדר שלי" הוא אומר והולך איתכם לקיר, גורם למעלית להיפתח שמובילה לחדר עם ארון זכוכית שבו הכדור הצהוב רב הקודקודים. מגנו אומר:"בהצלחה! אני יבוא לאסוף אתכם עוד שעה!" ועוזב.
מה תעשה? (אתה יכול להתקשר אליו עכשיו, להגיד לו שאתה לא רוצה והוא יחזיר אותך לנימבאסה)[/quote]
[i]לא אני לא התכוונתי לזה.. לא משנה, זה מסובך. אני פשוט אעשה את המשימה, גם ככה משעמם לי...
נ.ב: מזל טוב!!![/i]
"וואו, כדור הגריסאוס!!! כנראה שממש סומכים עלינו אם מגנו מפקיד בידיים של שני טירונים כמונו את הפוקימון האגדי העוצמתי גיראטינה..." אומר לטארה ואסתכל במבט מלא כבוד ויראה על כדור הגריסאוס. "היית מאמינה שחפץ כזה קטן יכיל פוקימון כל כך עוצמתי? דמייני מה אפשר לעשות עם עוצמה כזאת..." אומר ואתעשת לרגע. "וואו, לרגע אחד חשבתי כמו ג'יאובני... ברררר..." אומר ואתנער מהצמרמורת שחלפה בגופי. ' מצד שני..' אומר ואחשוב לרגע בשקט. 'יכול להיות שאני באמת חזק יותר ממה שאני אמור להיות? הרי יש לי צוות מובחר של פוקימונים מהמעלה הראשונה. אפילו לוקאריו הרגיש את הפוטנציאל שטמון בי כשהוא החליט להצטרף אלי מרצונו החופשי. פוקימון כזה חזק חייב להיות סמל למשהו מסויים. וגם רג'יאייס ו-וויבור... האחד אגדי, והשני הוא התחלתי ממחוז מרוחק ולא מוכר, פקטק... יכול להיות? האם יכול להיות שגיראטינה יהיה יותר בטוח בתור פוקימון שלי?' אחשוב לרגע. 'טוב... הזמן כבר יאמר...' אסיים לחשוב ואז אפנה לטארה. "נו, יש לך רעיון למשהו לעשות?"
-
[QUOTE=The Heliolisk;1463892][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]*החל מהיום אתם יכולים להשתגר לעיר לומיוס, אך לא לצאת ממנה[/COLOR]
[COLOR="Red"]*עוד שבוע בדיוק קורים שלושה דברים:
1.היום הולדת שלי
2.האיוונט מתחיל
3.אפשר להשתגר לכל קלאוס ופוקימונים מדור שש יתחילו להופיע בטבע[/COLOR]
[COLOR="Blue"]*בגלל שהאיוונט כל כך קרוב, אני אתחיל לחשוף פרטים!
[SPOILER]עלילת האיוונט: ברנדון שלח אתכם למשימה חשאית ביותר במחוז צדדי של עולם הפוקימון. המחוז נראה כך: (מצטער על העיצוב הגרוע, אני לא צייר ממוחשב מדופלם אז עשיתי את המפה בפאוורפוינט)
[SPOILER][url="http://jpg.co.il/view/52a23d918b6c9.jpg/"][img]http://srv2.jpg.co.il/8/52a23d918b6c9.jpg[/img][/url][/SPOILER]
פרסי האיוונט:
בנוסף כל אחד יקבל את הפוקימון שהוא בחר. מי שלא מרוצה מהפרס שלו יוכל להחליף אותו במאובן מדורות 3-4 (קרנידוס/שילדון/ליליפ/אנורית')[/SPOILER][/COLOR]
[COLOR="Orange"]*בהצלחה!!![/COLOR]
[/B]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*הוא לא צריך להשתמש כל כך הרבה פעמים במילוי מקום משתי סיבות:
א'- זה יהרוג אותו כל הנזק הקטן המצטבר שהוא מקבל
ב'- המילוי מקום נפוג רק כאשר הוא חוטף מתקפה פיזית
*0 ימים מהמשימה הקודמת. עוד 3 ימים למשימה הבאה.
*שעה-ערב
*כסף-6,800 פ''ד
*מיקום בסיס-דריפטוויל, יונובה
*gps- דריפטוויל, יונובה. בתוך הבסיס
אתה אומר לברווירי מה לעשות. הוא נעלם וגורם להעתק שלו להופיע. לאחר מכן הוא טס אל גרצ'ומפ ארבע פעמים, משסע אותו ארבע פעמים ומעלף אותו. המנחה אומר:"והניצחון שייך לאייס ולין! כל אחד מהם יקבל בתור פרס 1,00 פ"ד! בהצלחה בהמשך!" הוא אומר. כל הקהל מריע לכם ולינה וג'ייקוב עוזבים מבוישים. הקהל מתחיל להתפזר לאט לאט. לין אומרת לך:"כבר מאוחר. אני מציעה שנלך לנוח ונמשיך לעשות דברים מחר. מה דעתך?"
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
סליחה , שכחתי מהנזק :nose_pick:
---------------------------------
חייכתי , 'אם הייתי משתמש במיוטו זה היה נגמר בשניות.' חשבתי לעצמי "כבר מאוחר. אני מציעה שנלך לנוח ונמשיך לעדות דברים מחר. מה דעתך?"שמעתי קול בראשי , "אה , כן , בריוורי ובייטר צריכים לנוח."אמרתי וחייכתי , הלכתי לחדר שלנו ונכנסתי למיטה.
"ליל"ט."אמרתי ועצמתי את עיני.
-
שם: עמית
שם במשחק: ריצ'י גולד
רקע: ריצ'י גולד נולד בעיר אקרוטיק שבג'וטו הוא אהב מאוד ללכת עם חברו ג'ימי סמית לשדות ולרדוף אחרי מגנמייטים או לרכב על טאורוסים עד שיום אחד הוא וחברו ג'ימי הסתובבו ליד המגדל השרוף ואז נשמע פיצוץ ענק מבפנים לאחר הפיצוץ יצאו משם 4 לוחמים של צוות רמפא"ג האבות של ריצ'י וג'ימי שמעו את הפיצוץ ובאו לבדוק מה קרה. לאחר שהם ראו שאלה צוות רמפא"ג הם נלחמו מולם אך הפסידו ונחטפו. ריצ'י וג'ימי נשבעו לנקום בהם.
תיאור: שיער שחור קצוץ עיניים חומות בגדים שחורים-לבנים גובה: מטר שישים ונעליים לבנות
אופי: תכונות טובות: טוב לב, אמיץ, אכפתי. תכונות רעות: פזיז, ציני לפעמים ועקשן (לטוב ולרע).
פוקימון התחלתי:
דרגה א': בוויזל ואלקיד
דרגה ב': דראטיני
חפצים: לא לגעת
דרגה: לא לגעת
פוקימונים: לא לגעת
-
[B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]*התווסף בעמ' הראשון תמונה והסבר איך לפתח את איווי לכל אחת מצורותיו ואיפה למצוא את החפץ הנחוץ.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"]*שעה-אחה"צ
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-ויולט, ג'וטו
אתה רואה שבחדר השינה יש אינקובטור לביצה שקבוע לאחת השידות. אתה רואה על האינקובטור פתק:"שלום בר ארווינג! ברוך הבא לסוויטת סוכן 007 בלומיוס! החדר שלך הוא מחדרי הסוכן הראשונים של הבסיס, ולכן אתה קיבלת חדר גדול ומרווח. בכל החדרים החדשים יש כיום אינקובטור קבוע בשידה בחדר השינה. אנו ממליצים להעביר את האינקובטור לסלון החדר שלך. הוראות שימוש: לחץ על הכפתור הירוק הגדול, הושב את הביצה עם החלק העליון שלה כלפי מעלה בתושבת הביצים, הנח חזרה את המכסה עד להישמע צליל סגירה ולחץ על הכפתור האדום. ברגע שהביצה תתחיל לבקוע, יישמע צפצוף אם היא בתוך האינקובטור. בנוסף, בחדר האמבטיה מחכה לך אינקובטור נייד שיכול להיכנס לך לתיק. תיהנה בחוויות גידול ביצי הפוקימונים, צוות אג'נטרה". אתה מכניס את הביצה של איווי לאינקובטור לפי ההוראות ומפעיל את האינקובטור. אתה מעביר את האינקובטור לסלון, נשכב על הספה שלך, מוציא מהתיק את השקיק של פיתוח איווי ומהשקיק אתה מוציא את פתק ההסבר. אתה רואה שרשום עליו כך:"
איווי לג'ולטיאון- אבן ברק
איווי לוופוריאון- אבן מים
איווי לפלריאון- אבן אש
איווי לאמבריאון- כדור שחור
איווי לאספיון- כדור וורוד
איווי לליפיון- קריסטל ירוק
איווי לגלסיון- קריסטל קרח
איווי לסילבאון- עוגיית פיה וורודה".
אתה נח לך על הספה ומגלה שלט ששולט בנוף מהחלון. אתה רואה שבשלט יש כפתורים וגם מסך שמציג את כל עולם הפוקימון וכנראה שנותן לך אפשרות לבחור איזה מקום מכל העולם אתה רוצה לראות במסך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]צ'רמנדר[/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*לא נורא אם זה לא מצטט לך.
*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-???
אתה מתרגם עם הפוקדקס ומגלה שרשום:"הכנס תג סוכן". אתה מניח את תג הטירון שלך על הכתוב והוא נעלם, דלת המעלית נפתחת. המעלית יורדת לאיטה למטה. קירות המעלית שקופים ואתה רואה שבפיר המעלית יש צגים צבעוניים שמציגים מהדורות חדשות מהשנה האחרונה מרחבי עולם הפוקימון. ביניהם אתה מזהה גם צג אחד שמציג כתבה על שוד המוזאון הגדול של צוות רמפא"ג. מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ואתה מוצא את עצמך בלובי רחב ידיים עם דלפק קבלה בפינה. בקצה הלובי אתה רואה שלט של ברנדון שרק נלחמת מולו והטורטרה האגדי שלו. אתה רואה שהקירות עשויים מאבן שיש ומקושטים בדגלים בצבעים שונים. אתה רואה שהאישה בקבלה מסמנת לך לבוא אליה. "אתה ג'ייק ווטסון?" היא אומרת. אתה עונה שכן. היא ממשיכה "ברוך הבא לבסיס גולדנרוד! אני ג'ני, ואני המזכירה של הבסיס. הבסיס הזה נבנה לאחרונה, לכן מעט מאוד חדרים מלאים בו. החדר שלך הוא חדר מס' 015, שנמצא בקומה 12-. בהצלחה!!!" היא אומרת לך ומגישה לך מפתח שעליו רשום 015, 12-. אתה ניגש למעלית שדרכה נכנסת. היא נפתחת ואתה רואה במקומה מעלית אחרת לגמרי, שקופה שוב פעם, אך עם כפתורים על הקיר במספרים 10- עד 20-. אתה לוחץ על הכפתור של 12- ודלת המעלית נסגרת בזמן שהמעלית מתחילה לרדת למטה. לאחר זמן קצר אתה מגיע לקומה רחבת ידיים עם הרבה דלתות לחדרים. אתה רואה למעלה שלט:" קומה 12-. סוויטות סוכן 011-020". אתה הולך ברחבי החדר ולבסוף מוצא דלת שעליה רשום 015. אתה נכנס פנימה ורואה אישה יושבת על הספה. מביטה בך. שניכם מביטים אחד בשני, לוקח לכם כמה דקות לעכל, ואז האישה רצה אליך ואומרת:"ג'ייק! המון זמן לא התראינו!" לוקח לך שנייה להבין שזאת נועה אייס, חברת ילדות טובה שלך. היא אומרת:"איזה מקרי זה! שנינו התקבלנו לצוות אג'נטרה וגם שנינו לנים באותו חדר! עכשיו אני מבינה למה היו שני חדרי שינה..." בכל מקרה, תתרווח. אני ישנה בחדר שינה הימני" היא אומרת והולכת. אתה מסתכל מסביב ומבין את הבית. יש בו סלון רחב ידיים עם שתי ספות מול טלוויזיה ושני צגים שמשמשים כ"חלונות" ומראים לכם את הנוף שרואים מנקודת התצפית של מגדל הרדיו. אתה רואה ליד הצגים שלט עם מסך וכפתורים שאתה מבין ממנו שאפשר לשנות את הנוף לכל נקודה בעולם הפוקימון. אתה רואה מטבח גדול עם מקרר ועמדת בישול. אתה ממשיך הלאה ורואה מחסן עם הרבה מקומות אחסון נוחים. לידו אתה רואה שני חדרי שינה. על הימני יש שלט "נועה" ודלתו סגורה. אתה נכנס לחדר השינה השמאלי ורואה חדר עם מיטה גדולה מאוד טלוויזיה בתוך החדר והמון שידות, על אחת מהן אינקובטור לביצי פוקימון. אתה רואה בתוך חדר השינה דלת נוספת, שאתה מגלה שהיא מובילה לחדר אמבטיה ושירותים גדול מאוד רק בשבילך, כך שאתה תוכל להתקלח בפרטיות בתוך חדר השינה שלך. כבר מאוחר יחסית, ולאחר רבע שעה אתה שומע דפיקה על דלת החדר הפתוחה שלך ונועה נכנסת עם מגבת על הראש. "אני הולכת לישון" היא אומרת. "ניפגש מחר". היא סוגרת את הדלת של החדר שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
[COLOR="Orange"]*וואו. איזה מונולוג נתת...
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מהרהר לך בעוצמה ובמקריות, כשלפתע טארה אומרת:" טורי תסתכל על הכדור!". תאה מסתכל על הכדור ורואה שיש עליו צללית של אדם. אתם מתקרבים ורואים תמונה של איש פיראט הולך בעיר, שאתם מבינים שהיא הארטהום. מה הוא יכול לזמום... לאחר כמה דקות מגנו נכנס במהירות לחדר:"טורי, טארה, בואו! אני צריך את העזרה שלכם דחוף!" אתם יוצאים ומגנו משג את שלושתכם להראטהום. הוא אומר:"לפני כדקה התרחש שוד של מרכז הפוקימונים בהארטהום. גנב, שאנו מאמינים שהוא מצוות רמפא"ג גנב כ-50 פוקימונים ממרכז הפוקימונים! יש שלוש יציאות מהארטהום. אני הולך לכיוון מערב. טארה, לכי לכיוון מזרח. טורי, לך ליציאה הדרומית" הוא אומר ורץ לכיוון מערב. לאחר כשנייה טארה אומרת:"זה לא בדיוק מה שראתינו בכדור? טוב אני הולכת!" היא ואמרת ורצה לכיוון מזרח.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתן[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*אבל יש לך את מיוטו רק במשימות רשמיות של הצוות...
*שעה-ערב
*כסף-6,800 פ''ד
אתה אומר ללין שבאמת כדאי ללכת לישון. שניכם הולכים למעלית של הבסיס ויורדים לקומה 16-, שם החדר שלכם. אתם נכנסים לחדר המשותף הקטן שלכם, עם ספה מהודרת, טלוויזיה, צגים שמשמשים כחלונות ואפשר להחליף את הנוף מהם ומטבח גדול. אתה וטארה הולכים כל אחד לחדר השינה שלו, שבתוכו יש גם חדר אמבטיה ושירותים. אתה הולך לישון למשך הלילה.
למחרת אתה מתעורר ומוצא את לין יושב בסלון עם קערת סלט, רואה טלוויזיה. "היי אייס" היא אומרת לך. "אני עוד קצת מנומנמת, אני נחה בינתיים. מה דעתך שאח"כ נלך לתפוס קצת פוקימונים בטבע? יש לנו חמישה מחוזות כל כך גדולים ועוד לא תפסנ פוקימון אחד בטבע..." היא אומרת וממשיכה לאכול את הסלט.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]עמית[/COLOR][/B]
*אתה רשום! תבחר צבע לתגובות שלך, תענה לה"פ שלי אליך ותגיב להתחלה שנמצאת בע"מ הראשון
-
[QUOTE=The Heliolisk;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
הצבע שיש לי עכשיו טוב
"זה הזמן שלי להוכיח שאני מאמן טוב" אומר לעצמי ואז אזרוק את שני הפוקדורים ואצעק "בוויזל, אלקיד צאו!"
-
[QUOTE=The Heliolisk;1463922][B][COLOR="Silver"]הודעות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]*התווסף בעמ' הראשון תמונה והסבר איך לפתח את איווי לכל אחת מצורותיו ואיפה למצוא את החפץ הנחוץ.[/COLOR]
[COLOR="Red"]בהצלחה!!![/COLOR][/B]
[COLOR="Navy"]*לא נורא אם זה לא מצטט לך.
*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-???
אתה מתרגם עם הפוקדקס ומגלה שרשום:"הכנס תג סוכן". אתה מניח את תג הטירון שלך על הכתוב והוא נעלם, דלת המעלית נפתחת. המעלית יורדת לאיטה למטה. קירות המעלית שקופים ואתה רואה שבפיר המעלית יש צגים צבעוניים שמציגים מהדורות חדשות מהשנה האחרונה מרחבי עולם הפוקימון. ביניהם אתה מזהה גם צג אחד שמציג כתבה על שוד המוזאון הגדול של צוות רמפא"ג. מיד לאחר מכן הדלת נפתחת ואתה מוצא את עצמך בלובי רחב ידיים עם דלפק קבלה בפינה. בקצה הלובי אתה רואה שלט של ברנדון שרק נלחמת מולו והטורטרה האגדי שלו. אתה רואה שהקירות עשויים מאבן שיש ומקושטים בדגלים בצבעים שונים. אתה רואה שהאישה בקבלה מסמנת לך לבוא אליה. "אתה ג'ייק ווטסון?" היא אומרת. אתה עונה שכן. היא ממשיכה "ברוך הבא לבסיס גולדנרוד! אני ג'ני, ואני המזכירה של הבסיס. הבסיס הזה נבנה לאחרונה, לכן מעט מאוד חדרים מלאים בו. החדר שלך הוא חדר מס' 015, שנמצא בקומה 12-. בהצלחה!!!" היא אומרת לך ומגישה לך מפתח שעליו רשום 015, 12-. אתה ניגש למעלית שדרכה נכנסת. היא נפתחת ואתה רואה במקומה מעלית אחרת לגמרי, שקופה שוב פעם, אך עם כפתורים על הקיר במספרים 10- עד 20-. אתה לוחץ על הכפתור של 12- ודלת המעלית נסגרת בזמן שהמעלית מתחילה לרדת למטה. לאחר זמן קצר אתה מגיע לקומה רחבת ידיים עם הרבה דלתות לחדרים. אתה רואה למעלה שלט:" קומה 12-. סוויטות סוכן 011-020". אתה הולך ברחבי החדר ולבסוף מוצא דלת שעליה רשום 015. אתה נכנס פנימה ורואה אישה יושבת על הספה. מביטה בך. שניכם מביטים אחד בשני, לוקח לכם כמה דקות לעכל, ואז האישה רצה אליך ואומרת:"ג'ייק! המון זמן לא התראינו!" לוקח לך שנייה להבין שזאת נועה אייס, חברת ילדות טובה שלך. היא אומרת:"איזה מקרי זה! שנינו התקבלנו לצוות אג'נטרה וגם שנינו לנים באותו חדר! עכשיו אני מבינה למה היו שני חדרי שינה..." בכל מקרה, תתרווח. אני ישנה בחדר שינה הימני" היא אומרת והולכת. אתה מסתכל מסביב ומבין את הבית. יש בו סלון רחב ידיים עם שתי ספות מול טלוויזיה ושני צגים שמשמשים כ"חלונות" ומראים לכם את הנוף שרואים מנקודת התצפית של מגדל הרדיו. אתה רואה ליד הצגים שלט עם מסך וכפתורים שאתה מבין ממנו שאפשר לשנות את הנוף לכל נקודה בעולם הפוקימון. אתה רואה מטבח גדול עם מקרר ועמדת בישול. אתה ממשיך הלאה ורואה מחסן עם הרבה מקומות אחסון נוחים. לידו אתה רואה שני חדרי שינה. על הימני יש שלט "נועה" ודלתו סגורה. אתה נכנס לחדר השינה השמאלי ורואה חדר עם מיטה גדולה מאוד טלוויזיה בתוך החדר והמון שידות, על אחת מהן אינקובטור לביצי פוקימון. אתה רואה בתוך חדר השינה דלת נוספת, שאתה מגלה שהיא מובילה לחדר אמבטיה ושירותים גדול מאוד רק בשבילך, כך שאתה תוכל להתקלח בפרטיות בתוך חדר השינה שלך. כבר מאוחר יחסית, ולאחר רבע שעה אתה שומע דפיקה על דלת החדר הפתוחה שלך ונועה נכנסת עם מגבת על הראש. "אני הולכת לישון" היא אומרת. "ניפגש מחר". היא סוגרת את הדלת של החדר שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
''לילה טוב'' ,אומר לה ,אלך להתקלח בחדר שלי ,אעביר את הנוף לעיר פאלט הקטנה והנחמדה שבקנטו ואסתכל מעט על הנוף ואחריי שאסיים אקפוץ קפיצה עד למיטה וארדם במקום.
-
[quote=the heliolisk;1463922][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[b][color="green"]*התווסף בעמ' הראשון תמונה והסבר איך לפתח את איווי לכל אחת מצורותיו ואיפה למצוא את החפץ הנחוץ.[/color]
[color="red"]בהצלחה!!![/color][/b]
[b][color="darkred"]מתן[/color][/b]
[color="darkred"]*אבל יש לך את מיוטו רק במשימות רשמיות של הצוות...
*שעה-ערב
*כסף-6,800 פ''ד
אתה אומר ללין שבאמת כדאי ללכת לישון. שניכם הולכים למעלית של הבסיס ויורדים לקומה 16-, שם החדר שלכם. אתם נכנסים לחדר המשותף הקטן שלכם, עם ספה מהודרת, טלוויזיה, צגים שמשמשים כחלונות ואפשר להחליף את הנוף מהם ומטבח גדול. אתה וטארה הולכים כל אחד לחדר השינה שלו, שבתוכו יש גם חדר אמבטיה ושירותים. אתה הולך לישון למשך הלילה.
למחרת אתה מתעורר ומוצא את לין יושב בסלון עם קערת סלט, רואה טלוויזיה. "היי אייס" היא אומרת לך. "אני עוד קצת מנומנמת, אני נחה בינתיים. מה דעתך שאח"כ נלך לתפוס קצת פוקימונים בטבע? יש לנו חמישה מחוזות כל כך גדולים ועוד לא תפסנ פוקימון אחד בטבע..." היא אומרת וממשיכה לאכול את הסלט.
מה תעשה?[/color]
[b][color="black"]עמית[/color][/b]
*אתה רשום! תבחר צבע לתגובות שלך, תענה לה"פ שלי אליך ותגיב להתחלה שנמצאת בע"מ הראשון[/quote]
"רעיון טוב."אמרתי , "אני אכין לעצמי חביתה." הכנתי חביתה ואכלתי אותה לאט לאט.
"רוצה שנתפוס איבי?ואז נפתח אותו לאחת ההתפתחויות?"שאלתי את לין .
-
[QUOTE]נועם
*וואו. איזה מונולוג נתת...
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מהרהר לך בעוצמה ובמקריות, כשלפתע טארה אומרת:" טורי תסתכל על הכדור!". תאה מסתכל על הכדור ורואה שיש עליו צללית של אדם. אתם מתקרבים ורואים תמונה של איש פיראט הולך בעיר, שאתם מבינים שהיא הארטהום. מה הוא יכול לזמום... לאחר כמה דקות מגנו נכנס במהירות לחדר:"טורי, טארה, בואו! אני צריך את העזרה שלכם דחוף!" אתם יוצאים ומגנו משג את שלושתכם להראטהום. הוא אומר:"לפני כדקה התרחש שוד של מרכז הפוקימונים בהארטהום. גנב, שאנו מאמינים שהוא מצוות רמפא"ג גנב כ-50 פוקימונים ממרכז הפוקימונים! יש שלוש יציאות מהארטהום. אני הולך לכיוון מערב. טארה, לכי לכיוון מזרח. טורי, לך ליציאה הדרומית" הוא אומר ורץ לכיוון מערב. לאחר כשנייה טארה אומרת:"זה לא בדיוק מה שראתינו בכדור? טוב אני הולכת!" היא ואמרת ורצה לכיוון מזרח.
מה תעשה?[/QUOTE]
[I]i'm dramatic queen...[/I]
"איי-איי קפטן!" אומר למגנו ואקרוץ. "בהצלחה!" אומר לטארה וארוץ ליציאה הדרומית. כשאתקל בגנב, אעצור אותו. "עצור, שודד נתעב! לפני שאני..." אומר ואפרוץ בצחוק. "סליחה, פשוט לא יכולתי להתאפק. טוב תקשיב לי, כי ככה זה ילך: תן לי את הפוקימונים האלה ובתמורה אני אתן לך פור של דקה לברוח לפני שהפוקימונים שלי יקרעו לך את הצורה. לא תיתן לי? אני אקרע לך את הצורה. פשוט חזק יותר. הרבה יותר. קפיש? מגה-מגמורטר, צא!!!"
-
[quote=the heliolisk;1463922][b][color="silver"]הודעות[/color][/b]
[b][color="green"]*התווסף בעמ' הראשון תמונה והסבר איך לפתח את איווי לכל אחת מצורותיו ואיפה למצוא את החפץ הנחוץ.[/color]
[color="red"]בהצלחה!!![/color][/b]
[b][color="green"]בר[/color][/b]
[color="green"]*שעה-אחה"צ
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-ויולט, ג'וטו
אתה רואה שבחדר השינה יש אינקובטור לביצה שקבוע לאחת השידות. אתה רואה על האינקובטור פתק:"שלום בר ארווינג! ברוך הבא לסוויטת סוכן 007 בלומיוס! החדר שלך הוא מחדרי הסוכן הראשונים של הבסיס, ולכן אתה קיבלת חדר גדול ומרווח. בכל החדרים החדשים יש כיום אינקובטור קבוע בשידה בחדר השינה. אנו ממליצים להעביר את האינקובטור לסלון החדר שלך. הוראות שימוש: לחץ על הכפתור הירוק הגדול, הושב את הביצה עם החלק העליון שלה כלפי מעלה בתושבת הביצים, הנח חזרה את המכסה עד להישמע צליל סגירה ולחץ על הכפתור האדום. ברגע שהביצה תתחיל לבקוע, יישמע צפצוף אם היא בתוך האינקובטור. בנוסף, בחדר האמבטיה מחכה לך אינקובטור נייד שיכול להיכנס לך לתיק. תיהנה בחוויות גידול ביצי הפוקימונים, צוות אג'נטרה". אתה מכניס את הביצה של איווי לאינקובטור לפי ההוראות ומפעיל את האינקובטור. אתה מעביר את האינקובטור לסלון, נשכב על הספה שלך, מוציא מהתיק את השקיק של פיתוח איווי ומהשקיק אתה מוציא את פתק ההסבר. אתה רואה שרשום עליו כך:"
איווי לג'ולטיאון- אבן ברק
איווי לוופוריאון- אבן מים
איווי לפלריאון- אבן אש
איווי לאמבריאון- כדור שחור
איווי לאספיון- כדור וורוד
איווי לליפיון- קריסטל ירוק
איווי לגלסיון- קריסטל קרח
איווי לסילבאון- עוגיית פיה וורודה".
אתה נח לך על הספה ומגלה שלט ששולט בנוף מהחלון. אתה רואה שבשלט יש כפתורים וגם מסך שמציג את כל עולם הפוקימון וכנראה שנותן לך אפשרות לבחור איזה מקום מכל העולם אתה רוצה לראות במסך.
מה תעשה?[/color]
[/quote]
"אני זוכר את הפלריאון של אבא שלי, הוא היה כלכך חזק, אני גם רוצה אחד כזה שאני יאמן אותו והוא יהיה אפילו יותר חזק " אגיד לעצמי .
"מגניב השלט הזה, אממממ אני חושב שאני יודע אני רוצה לראות את העיר פאלט" אגיד ואלחץ על האפשרות של העיר פאלט
-
[B][COLOR="Black"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="black"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
אתה אומר לעצך שזה הזמן שלך להוכיח כמה אתה מאמן טוב ומוציא את בוויזל ואלקיד. ברנדון אומר:"בינאקל, סוואבלו, צאו!" ומהפוקדור יוצאים ציפור צמר גפן כחולה ויוצר דו-ראשי על גוש אבן. ברנדון אומר:"סוואבלו הוא פוקימון מהסוגים מעופף ונורמלי שמקורו בהואן, ובינאקל הוא פוקימון מהסוגים סלע ומים שמקורו במחוז קאלוס, הממוקם מזרחית ליונובה ומערבית לשער המחוזות, בדיוק באמצע. סוואבלו, תשתמש בסיבוב על אלקיד! בינאקל, תשתמש גם בסיבוב על אלקיד!". סוואבלו ובינאקל שניהם פולטים מפיותיהם תווים מוקפים בעיגולים שמסתחררים באוויר כשהסיבוב של סוואבלו פוגע באלקיד הוא נפגע קל, וכשהסיבוב של בינאל פוגע באלקיד הוא נפגע רגיל, בסה"כ ביחד אלקיד נפגע בינוני. ברנדון אומר:"סיבוב היא מתקפה מיוחדת שבה הפוקימון מזיק ליריב בעזרת תווים. ככל שיותר פוקימונים משתמשים במתקפת הסיבוב באותו תור, היא מתחזקת".
מצב חיים שלך:
בוויזל-10/10 (סוואבלו ובינאקל אותו דבר)
אלקיד-7/10 (סוואבלו ובינאקל יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Navy"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-גולדנרוד,ג'וטו
אתה אומר לנועה לילה טוב. לאחר מכן אתה נכנס לחדר האמבטיה שלך ועושה מקלחת טובה וארוכה, בידיעה שאין מחסור במים בג'וטו וגם אין אף אחד שיגיד לך לצאת. אתה לאט לאט מתחיל להבין את היתרונות של חיים עצמאיים בבית משלך, גם אם הוא נמצא 12- קומות מתחת לקרקע והוא בתוך בסיס של סוכנים חשאיים. אתה מסיים להתקלח, מצחצח שיניים והולך למיטה. אתה רואה שגם בחדר השינה שלך יש "צג חלון", ואתה לוקח את השלט האוניברסלי ששולט בו, באור של השירותים, בדלת השירותים,בטלוויזיה ובכוונון וחימום המיטה. אתה מכוון את השלט לחלון ומעביר את הנוף מהנוף של מגדל הרדיו לנוף של העיירה פאלט שבקנטו. אתה רואה את כל העיירה מכיוון הים. אתה רואה את הבית של רד מאסטר הפוקימונים האגדי, את הבית של בלו, מנהיג מכון וורידיאן והאלוף לשעבר, וגם את מעבדת המחקר של פרופסור אוק, הפרופסור הכי מוכר והכי מבוגר מכל שאר הפרופסורים. אתה וראה את פרופסור אוק יוצא מהמעבדה שלו לכיוון הדשא של העיר פאלט ואתה מאושר לראות את הפרופסור הידוע מול עיניך, כמובן, דרך הצג. לאחר מכן אתה עוזב את החלון-צג ומדליק את הטלוויזיה. אתה רואה בטלווזיה כתבה בחדשות :"שוד מרכז הפוקימונים בהארטהום. החשודים-צוות רמפא"ג. העניין בטיפול על ידי סוכני הצוות". לאחר ששמעת את השורות סוכני הצוות נרגעת ועזבת את זה. כיבית את הטלוויזיה והלכת לישון. למחרת בבוקר, את מתעורר למשמע צלצול עוצמתי ביותר. אתה מתעורר ומגלה שהצלצול בא מלוח המשימות שלך, שמזכיר את לוחות המשימות הקלאסיים מעץ רק שהוא עשוי מצג זכוכית וכפתורים. אתה הולך לסלון עם התיק שלכם ולאחר שנייה נועה מצטרפת אליך. נועה אומרת לך:"בוקר טוב ג'ייק. בוא, תקרא בשבילנו את ההודעה". אתה מתחיל לקרוא את ההודעה החדשה מלוח המשימות. "לכבוד: ג'ייק ווטסון ונועה אייס.
הנושא:משימה ראשונה.
שלום נועה וג'ייק. מכיוון שאתם שותפים אתם תבצעו את המשימות ביחד. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה. פירוט המשימה הוא כך:
משימה מס' 1: מערת הדיגלטים- חידוש מעבר
תיאור: לפני כשלושה חודשים צוות רוקט-רמפא"ג חשפו שכל מערת הדיגלטים היא בסיס ענק שלהם. מפסגת המערה ניצב בניין ענק שבצהו רובה ענק שמכוון על העיר פיוטר. בעקבות המקרה כיסינו את העיר פיוטר ברשת הגנה מתקדמת שפותחה על ידינו. כרגע אנחנו עוד לא מוכנים להחדיר אף אחד לבסיס שלהם, אז במקום זה אנחנו מנסים להתמודד עם בעיה נוספת: חסימת המעבר. בגלל שהרוקט-רמפא"גים השתלטו על מערת הדיגלטים, אי אפשר יותר לעבור דרכה. במקום זאת, המשימה שלכם היא להשתמש באמצעי חדיש שיסופק על ידינו ולחפור מתחת למערת הדיגלטים מנהרה שתקשר בין העיר וורמיליון לדרך 2 הצפונית בקנטו שממוקמת מעבר ליער וורידיאן. ככה אנשים יוכלו להמשיך לנוע באזור הזה במקום מערת הדיגלטים. בשביל קבלת הרכב, הגיעו לעיר וורמיליון, גשו למועדון מעריצי הפוקימון ותגידו שתאם מחפשים את "עץ הארד". כבר יובילו אתכם לאן שתצטרכו להגיע.
בהצלחה במשימה שלכם, נועה וג'ייק!". אתה מסיים לקרוא. נועה אומרת:"וואו ג'ייק, המשימה הראשונה שלנו! כבר שבועיים אני מחכה למשימה ועכשיו סוף סוף אני מבינה שהם חיכו לך לפני שהם שלחו לנו משימה! טוב, אני הולכת להתלבש ולאכול ארוחת בוקר. יש במקרר שלנו שתי קערות סלט סגורות. קח לך אחת, תסיים להתלבש וניפגש עוד 10 דקות בלובי,טוב?". נועה עוברת ליד המקרר, מוציאה שתי קערות סלט, לוקחת אחת והולכת לחדר שלה.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="DarkRed"]מתו[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkRed"]*1 ימים מאז המשימה הקודמת. עוד 2 ימים למשימה חדשה
*שעה-בוקר
*כסף-6,800 פ''ד
אתה אומר לה שזה רעיון טוב. אתה לוקח שתי ביצים מהמקרר שלכם, מניח אותם על מחבת על הגז ומטגן. מרוב העייפות שכחת לשים שמן לכן החביתה לא יורדת מהמחבת ואתה מגרד אותה מהמחבת, מה שהורס לה את הצורה אך לא את הטעם. אתה הולך לאכול את החביתה מול הטלוויזיה, ליד לין. אתה בינתיים רואה מבזק בטלוויזיה:"בהמשך להודעה של אתמול, עדיין לא נתפס השודד שביצע את שוד הפוקימונים של הארטהום. המשטרה הסיקה שהוא חבר בצוות רמפא"ג. סוכנים של צוות אג'נטרה נשלחו בעקבותיו, ולכן אין סיבה לדאגה. מכל האנשים שפוקימוניהם נגנבו אנו מבקשים להגיע למרכז הפוקימון של הארטהום. הפוקימונים שנגנבו שייכים ל:" והקריין מתחיל להקריא את שמות האנשים. לין רואה שאתה מוטרד, אז היא אומרת לך:"אל תדאג, זו פעם שלישית הבוקר שהם מקרינים את המבזק הזה. סוכנים רודפים אחריו כבר מהלילה ולאף אחד שאנחנו מכירים לא נגנבו הפוקימונים. אתה מסיים לאכול את החביתה ומציע ללין את הרעיון עם איווי. היא אומרת:"רעיון מצוין! המקומות היחידים שאני מכירה שיש בהם איווי פראיים הם גן הפרסים בסינו, מדרום להארטהום ובפארק של קאסטליה, העיר הגדולה ביונובה. לאיזה מקום אתה מעדיף ללכת?"
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"][B][COLOR="Orange"]נועם[/COLOR][/B]
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מהנהן למגנו ורץ לכיוון דרום, אל עבר דרך 212 ואחוזת הפוקימונים. אתה רואה צללית מהירה ממשיכה לעבר הביצות של המשך דרך 212. אתה ממשיך לביצות ורואה איש עם מסיכת גרב ושלושה פוקדורים תקוע בבוץ. לאחר רגע הוא מתרומם אך אתה כבר מצליח לתפוס אותו ולהוריד לו את כובע הגרב. אתה מצליח לראות שהוא פיראט שרירן וג'ינג'י, עם בנדנה כחולה שעליה הסמל של צוות אקווה והאות R. אתה אומר לו את הדברים, מוציא את מגמורטר ומפתח אותו מגה. הגנב אומר:"חה, הצחקת אותי! אני לא גנב טיפוסי! אני מאט אחד מהסגנים של צוות אג'נטרה במזרח סינו. עכשיו תעיף את הידיים המלוכלכות שלך ממני. ואם אתה רוצה קרב, אני אתן לך אחד. קינגדרה, צא!" הוא אומר ומוציא מהפוקדור סוס ים ענקי עם שובלים תכולים הבוקעים מראשו. "רק פיתחתי את הסידרה שלי בעזרת קשקש דרקון שגנבתי במרכז הפוקימונים. עכשיו נרא עד כמה הוא חזק! קינגדרה, משאבת הידרו!" מאט אומר וקינגדרה שולח עליך ועל מגמורטר זרנוק מים עוצמתי, מפיל אתכם. הוא בורח ומשאיר את קינגדרה. פתאום מגנו וטארה מגיעים אליך, רואים אותך שוכב בבוץ. אתה אומר להם:"רוצו! הגנב הלך לכיוון פסטוריה!" והם ממשיכים לרוץ לכיוון מערב, בעקבות הגנב. אתה רואה את הקינגדרה שמאט השאיר לידך. אתה יכול לראות את הבדידות והעצב בעיניו, לאחר שמאט נטש אותו. אתה מתלבט אם לזנוח אותו, לקחת אותו אליך לצוות, לטפל בו ולהביא אותו למרכז הפוקימונים הקרוב או להכניס אותו לפוקדור שלו, לרוץ אחרי מגנו וטארה ולהחזיר למאט את קינגדרה. ממש יכולת לראות בעיניו של קינגדרה שהוא מתגעגע למאמן ולחבר שלו, מאט.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR="Green"]בר[/COLOR][/B]
[COLOR="green"]*שעה-ערב
*כסף-5,000 פ''ד
*gps-לומיוס, קאלוס
אתה נזכר בפלראיון של אבא שלך ומחליט שאתה רוצה שאיווי יהפוך לפלריאון. אתה מכניס את הפתק לשקיק ומשאיר את השקיק בתיק שלך. לאחר מכן אתה לוקח את השלט ומעביר את הנוף בחלון לעיר פאלט. אתה רואה את הבית של רד, מאסטר הפוקימונים האגדי, את הבית של בלו, מנהיג המכון של וורידיאן ואלוף קנטו לשעבר ואת מעבדת הפוקימונים של החוקר המפורסם פרופסור סמואל אוק. אתה בטעות מדליק גם את הטלוויזיה שלך ואתה רואה שנפתח סרט על סטאריו שנשטף לחוף וזוכה לטיפול על ידי מנהיג המכון המקומי, מארלון. אתה בודק ורואה שלסרט קוראים "סטאריו בהומילאו" ושהוא הופק ע"י אולפני פוקיסטאר. קבוטו, פרוגדייר וארון יוצאים מהפוקדורים שלהם. שלושתם מחייכים אליך ואתה רואה שהם נהנים מהסרט.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=The Heliolisk;1463966][B][COLOR="Black"]עמית[/COLOR][/B]
[COLOR="black"]*שעה-???
*כסף-5,000 פ"ד
*GPS-???
אתה אומר לעצך שזה הזמן שלך להוכיח כמה אתה מאמן טוב ומוציא את בוויזל ואלקיד. ברנדון אומר:"בינאקל, סוואבלו, צאו!" ומהפוקדור יוצאים ציפור צמר גפן כחולה ויוצר דו-ראשי על גוש אבן. ברנדון אומר:"סוואבלו הוא פוקימון מהסוגים מעופף ונורמלי שמקורו בהואן, ובינאקל הוא פוקימון מהסוגים סלע ומים שמקורו במחוז קאלוס, הממוקם מזרחית ליונובה ומערבית לשער המחוזות, בדיוק באמצע. סוואבלו, תשתמש בסיבוב על אלקיד! בינאקל, תשתמש גם בסיבוב על אלקיד!". סוואבלו ובינאקל שניהם פולטים מפיותיהם תווים מוקפים בעיגולים שמסתחררים באוויר כשהסיבוב של סוואבלו פוגע באלקיד הוא נפגע קל, וכשהסיבוב של בינאל פוגע באלקיד הוא נפגע רגיל, בסה"כ ביחד אלקיד נפגע בינוני. ברנדון אומר:"סיבוב היא מתקפה מיוחדת שבה הפוקימון מזיק ליריב בעזרת תווים. ככל שיותר פוקימונים משתמשים במתקפת הסיבוב באותו תור, היא מתחזקת".
מצב חיים שלך:
בוויזל-10/10 (סוואבלו ובינאקל אותו דבר)
אלקיד-7/10 (סוואבלו ובינאקל יותר)
מה תעשה?[/COLOR]
"בוויזל תשלח פעימת מים על בינאקל, אלקיד תשתמש בגל הלם על פעימת המים של בוויזל ככה שזרם חשמלי יעטוף את פעימת המים ויגזיל את כמות הפגיעה בבינאקל" אומר ואקווה לטוב.
-
[quote]נועם
*שעה-ערב
* כסף-6,000 פ''ד
*מיקום בסיס-פיוטר,קנטו
*gps-נימבאסה, יונובה
אתה מהנהן למגנו ורץ לכיוון דרום, אל עבר דרך 212 ואחוזת הפוקימונים. אתה רואה צללית מהירה ממשיכה לעבר הביצות של המשך דרך 212. אתה ממשיך לביצות ורואה איש עם מסיכת גרב ושלושה פוקדורים תקוע בבוץ. לאחר רגע הוא מתרומם אך אתה כבר מצליח לתפוס אותו ולהוריד לו את כובע הגרב. אתה מצליח לראות שהוא פיראט שרירן וג'ינג'י, עם בנדנה כחולה שעליה הסמל של צוות אקווה והאות r. אתה אומר לו את הדברים, מוציא את מגמורטר ומפתח אותו מגה. הגנב אומר:"חה, הצחקת אותי! אני לא גנב טיפוסי! אני מאט אחד מהסגנים של צוות אג'נטרה במזרח סינו. עכשיו תעיף את הידיים המלוכלכות שלך ממני. ואם אתה רוצה קרב, אני אתן לך אחד. קינגדרה, צא!" הוא אומר ומוציא מהפוקדור סוס ים ענקי עם שובלים תכולים הבוקעים מראשו. "רק פיתחתי את הסידרה שלי בעזרת קשקש דרקון שגנבתי במרכז הפוקימונים. עכשיו נרא עד כמה הוא חזק! קינגדרה, משאבת הידרו!" מאט אומר וקינגדרה שולח עליך ועל מגמורטר זרנוק מים עוצמתי, מפיל אתכם. הוא בורח ומשאיר את קינגדרה. פתאום מגנו וטארה מגיעים אליך, רואים אותך שוכב בבוץ. אתה אומר להם:"רוצו! הגנב הלך לכיוון פסטוריה!" והם ממשיכים לרוץ לכיוון מערב, בעקבות הגנב. אתה רואה את הקינגדרה שמאט השאיר לידך. אתה יכול לראות את הבדידות והעצב בעיניו, לאחר שמאט נטש אותו. אתה מתלבט אם לזנוח אותו, לקחת אותו אליך לצוות, לטפל בו ולהביא אותו למרכז הפוקימונים הקרוב או להכניס אותו לפוקדור שלו, לרוץ אחרי מגנו וטארה ולהחזיר למאט את קינגדרה. ממש יכולת לראות בעיניו של קינגדרה שהוא מתגעגע למאמן ולחבר שלו, מאט.
מה תעשה?[/quote]
"יא חתיכת..." אצעק לעבר הגנב המתרחק. "מגנו, טארה הנה אתם!" אומר ואקום בהתנשפות. " תקשיבו, אתם חייבים לתפוס אותו! אם לא היה לא את יתרון הסוגים מולנו, הייתי קורע אותו, תאמינו לי. אני מתנצל, מגנו. כנראה שהוא יותר מידי גם בשבילי. אני וטארה נצטרך להישאר פה ולטפל בקינגדרה המסכן הזה... אבל אם תצטרך עזרה, תיצור איתנו קשר. " אומר ואצפה במגנו המתרחק, ואז אפנה לטארה. "הוא כל כך מעצבן אותי, המאט הזה..." אומר ואז אשכח מהכעס ואפנה לקינגדרה. "מסכן שכמוך... מה נעשה? רגע... תרסיס העל!!!" אומר ואז אוציא את התרסיס ואתיז על קינגדרה ממנו. "הנה חבר, כמו חדש..." אומר ואעזור לו לקום. "תקשיב, קינגדרה. אני יודע שהשודד הזה נראה כמו חבר בעיניך, אבל אתה צריך להבין משהו. בשבילו אתה כלי. רק כלי. הוא משתמש בך, כדי לגנוב פוקימונים אחרים ולגרום להם לבדידות ולצער שבמרחק מהמאמנים שלהם. אז קדימה, בוא תצטרף אלי! אני ואתה נהיה חברים. חברים אמיתיים. בלי קור וצער. רק חום. ודאגה. אני אדאג לך ואטפל בך, ואתה תצטרף לצוות שלי ותכיר חברים חדשים שגם יאהבו אותך. מה אתה אומר?"
-
[COLOR="Navy"]*שעה-ערב
*כסף-5,300 פ''ד
*gps-גולדנרוד,ג'וטו
אתה אומר לנועה לילה טוב. לאחר מכן אתה נכנס לחדר האמבטיה שלך ועושה מקלחת טובה וארוכה, בידיעה שאין מחסור במים בג'וטו וגם אין אף אחד שיגיד לך לצאת. אתה לאט לאט מתחיל להבין את היתרונות של חיים עצמאיים בבית משלך, גם אם הוא נמצא 12- קומות מתחת לקרקע והוא בתוך בסיס של סוכנים חשאיים. אתה מסיים להתקלח, מצחצח שיניים והולך למיטה. אתה רואה שגם בחדר השינה שלך יש "צג חלון", ואתה לוקח את השלט האוניברסלי ששולט בו, באור של השירותים, בדלת השירותים,בטלוויזיה ובכוונון וחימום המיטה. אתה מכוון את השלט לחלון ומעביר את הנוף מהנוף של מגדל הרדיו לנוף של העיירה פאלט שבקנטו. אתה רואה את כל העיירה מכיוון הים. אתה רואה את הבית של רד מאסטר הפוקימונים האגדי, את הבית של בלו, מנהיג מכון וורידיאן והאלוף לשעבר, וגם את מעבדת המחקר של פרופסור אוק, הפרופסור הכי מוכר והכי מבוגר מכל שאר הפרופסורים. אתה וראה את פרופסור אוק יוצא מהמעבדה שלו לכיוון הדשא של העיר פאלט ואתה מאושר לראות את הפרופסור הידוע מול עיניך, כמובן, דרך הצג. לאחר מכן אתה עוזב את החלון-צג ומדליק את הטלוויזיה. אתה רואה בטלווזיה כתבה בחדשות :"שוד מרכז הפוקימונים בהארטהום. החשודים-צוות רמפא"ג. העניין בטיפול על ידי סוכני הצוות". לאחר ששמעת את השורות סוכני הצוות נרגעת ועזבת את זה. כיבית את הטלוויזיה והלכת לישון. למחרת בבוקר, את מתעורר למשמע צלצול עוצמתי ביותר. אתה מתעורר ומגלה שהצלצול בא מלוח המשימות שלך, שמזכיר את לוחות המשימות הקלאסיים מעץ רק שהוא עשוי מצג זכוכית וכפתורים. אתה הולך לסלון עם התיק שלכם ולאחר שנייה נועה מצטרפת אליך. נועה אומרת לך:"בוקר טוב ג'ייק. בוא, תקרא בשבילנו את ההודעה". אתה מתחיל לקרוא את ההודעה החדשה מלוח המשימות. "לכבוד: ג'ייק ווטסון ונועה אייס.
הנושא:משימה ראשונה.
שלום נועה וג'ייק. מכיוון שאתם שותפים אתם תבצעו את המשימות ביחד. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה. פירוט המשימה הוא כך:
משימה מס' 1: מערת הדיגלטים- חידוש מעבר
תיאור: לפני כשלושה חודשים צוות רוקט-רמפא"ג חשפו שכל מערת הדיגלטים היא בסיס ענק שלהם. מפסגת המערה ניצב בניין ענק שבצהו רובה ענק שמכוון על העיר פיוטר. בעקבות המקרה כיסינו את העיר פיוטר ברשת הגנה מתקדמת שפותחה על ידינו. כרגע אנחנו עוד לא מוכנים להחדיר אף אחד לבסיס שלהם, אז במקום זה אנחנו מנסים להתמודד עם בעיה נוספת: חסימת המעבר. בגלל שהרוקט-רמפא"גים השתלטו על מערת הדיגלטים, אי אפשר יותר לעבור דרכה. במקום זאת, המשימה שלכם היא להשתמש באמצעי חדיש שיסופק על ידינו ולחפור מתחת למערת הדיגלטים מנהרה שתקשר בין העיר וורמיליון לדרך 2 הצפונית בקנטו שממוקמת מעבר ליער וורידיאן. ככה אנשים יוכלו להמשיך לנוע באזור הזה במקום מערת הדיגלטים. בשביל קבלת הרכב, הגיעו לעיר וורמיליון, גשו למועדון מעריצי הפוקימון ותגידו שתאם מחפשים את "עץ הארד". כבר יובילו אתכם לאן שתצטרכו להגיע.
בהצלחה במשימה שלכם, נועה וג'ייק!". אתה מסיים לקרוא. נועה אומרת:"וואו ג'ייק, המשימה הראשונה שלנו! כבר שבועיים אני מחכה למשימה ועכשיו סוף סוף אני מבינה שהם חיכו לך לפני שהם שלחו לנו משימה! טוב, אני הולכת להתלבש ולאכול ארוחת בוקר. יש במקרר שלנו שתי קערות סלט סגורות. קח לך אחת, תסיים להתלבש וניפגש עוד 10 דקות בלובי,טוב?". נועה עוברת ליד המקרר, מוציאה שתי קערות סלט, לוקחת אחת והולכת לחדר שלה.
מה תעשה?[/COLOR]
אלך להתלבש , אקח את אחד הסלט ואחשוב על סטייק כדיי לגמור מהר ,אחריי זה אלך מהר ללובי