[QUOTE=ttrrtte;1313600]0:
די לחלל את אלוהי הוואקלויד הקדושים0:
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDgkCn1xxI48a9toVGRTaY0GpVr-C3jhoStLlHKWmgSEWCLJh3[/IMG]
~מלחמה~
[B]עריכה מיקו לשילטון![/B][/QUOTE]
אז
ששש!
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1313600]0:
די לחלל את אלוהי הוואקלויד הקדושים0:
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDgkCn1xxI48a9toVGRTaY0GpVr-C3jhoStLlHKWmgSEWCLJh3[/IMG]
~מלחמה~
[B]עריכה מיקו לשילטון![/B][/QUOTE]
אז
ששש!
[quote=ワンピース;1313596]בטח ששולט, באנשים סתומים חסרי חיים שחושבים שהם מבינים משהו..[/quote]
1+ Lol
ברגע הראשון שראיתי את הוואקליל הזה שלהם התמלאתי רחמים.. לחשוב איזה מסכנים היפנים ללא החיים..
מאי, מתערב שכל אחד מהלהקה לפחות בני 40, ואם לא.. יותר עצוב LOL
[QUOTE=Sindaquil Boy;1313599]וואו אחי מה קרה יש אנשים שאוהבים את זה ..[/QUOTE]
שיאהבו את זה, מה אכפת לי, אני לא זה שיוצא מפגר.. O:
אם הם רוצים להיות טיפשים ולהתלהב מחרא כזה, שיהיה, אני רק אומר את מה שכולם צריכים לדעת.
אם הייתי יכול שמחה הייתי מפרק את כל האוהבי קקה האלה, אבל זובי..
חצוף שכמוך0:
בין ההכי מבוגרות נמצאת לוקה אחת הוואקלויד המבוגרות ביותר(סמילי חכם) והיא בת 20 בערך
תגידו, אני יכול לראות את האובה דל די.גריימן בלי שזה ייתן לי ספויילרס?
[QUOTE=ttrrtte;1313606]חצוף שכמוך0:
הכי בוגרת היא לוקה עם אחת הוואקלויד המבוגרות ביותר(סמילי חכם) והיא בת 20 בערך[/QUOTE]
ובן כמה מי שמתעפל את החרא הזה? בן 40 מסכן שכל החיים שלו זה כסא + תחת = טמטום שכלי = הוואקלואיד הזה..
טל.. זה רק יותר עצוב..
Lol את אשכרה משועממת כדי לבדוק מי האנשים שהמציאו את זה חח
אבל עכשיו רציני, יואב ענה לך או לא. בא לי להמשיך איתו זה היה אחלה שרשור ><
פרסמתי את הסיפור!
המף
מושלמות הוואקלויד הזה3>
הוא ענה
ו..לא זוכר על איזה זרוע על חושית אני מדבכרתxdddddddddddddddddddddddddddddd
[QUOTE=ttrrtte;1313613]המף
מושלמות הוואקלויד הזה3>[/QUOTE]
כן, ברור, קול צווחני ומגעיל של מחשב יפני שמופעל על ידי חסרי חיים מגעילים שבחיים לא ישיגו חברה, זה.. זה מושלם.. 3>
רבאק תעני לי טל!
שקד תכלס צודק.. מילא הקולות של הדמויות זה אנשים צעירים (מה שהופך את זה ליותר עצוב) אבל מי שמתפעל את זה הוא בן 40+
רק אל תשלפי עוד עובדה על בני כמה הם Xd
[QUOTE=הנואש לווינר;1313615]רבאק תעני לי טל!
שקד תכלס צודק.. מילא הקולות של הדמויות זה אנשים צעירים (מה שהופך את זה ליותר עצוב) אבל מי שמתפעל את זה הוא בן 40+
רק אל תשלפי עוד עובדה על בני כמה הם Xd[/QUOTE]
זה לא אנשים, הכל מחשב מגעיל וצווחני O:
המף....
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]וואקלויד לשלטון
[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]לא שמתי יותר מידי
[QUOTE=ttrrtte;1313613]המף
מושלמות הוואקלויד הזה3>
הוא ענה
ו..לא זוכר על איזה זרוע על חושית אני מדבכרתxdddddddddddddddddddddddddddddd[/QUOTE]
תעבירי לי את ההודעה שלו (יש אפשרות כזאת בה"פ)..
את עיצבנת אותי אז אסור לך להגיד לי מה הוא אמר.. אין לך רשות. ><"
וואי שקד אני על הרצפה LOL
[QUOTE=ttrrtte;1313618]המף....
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]וואקלויד לשלטון
[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]לא שמתי יותר מידי[/QUOTE]
מה כ"כ שולט במוזיקה יפנית שבכל מקרה את לא מבינה מימנה מילה?