מה זה הגייז הזה קיבלתי אזהרה על העלבה
Printable View
מה זה הגייז הזה קיבלתי אזהרה על העלבה
אם זה נכון אז זה מוצדק ם0
כל הכבוד באים משתמשים חדשים, פורום ספרות פורח, תקופה נפלאה
1+ אביב..
הסיפור של אדם והקטע שלך אביב, הסיפור שנפתח מחדש של יואב והסיפור של הארי פוטר של מאי וטל...
כל אלה אני הולך לקרוא D:
אני מאוד נהנה מהסיפור שלי, זה תענוג לא מבוטל. שנים שרציתי לכתוב את זה...
אדם(לא השם Xd) יסיים סיפור רק אם יהנה ממנו, אם אתה באמת אוהב את מה שאתה עומד לכתוב יהיו לך כוחות לפרויקט שנקרא כתיבה. ולכן אדם(השם) זה נפלא ם:
כל הכבוד הנואש, אני שמח שאתה נהנה ומי שמקדיש זמן לקרוא ולהגיב נותן כוח לכותבים ם: והאמת שבקטע שלי ניסיתי להדגים משהו ומרוב התגובות הטובות שכחתי שפרסמתי את זה בגלל זה Xd זה היה נפלא
[QUOTE=The Charmander;1318883]אני מאוד נהנה מהסיפור שלי, זה תענוג לא מבוטל. שנים שרציתי לכתוב את זה...[/QUOTE]
זה גם תענוג בשבילי..
כאילו, באמת, אני מנסה להבין מאיפה יש לך את הדמיון המדהים לכל הדברים האלה?
בחיים לא הייתי חושב על משהו שנקרא רכישה, או על איך נהפכים לאלף צעיר.. זה מטורף!
[QUOTE=Blackbeard;1318886]אדם(לא השם Xd) יסיים סיפור רק אם יהנה ממנו, אם אתה באמת אוהב את מה שאתה עומד לכתוב יהיו לך כוחות לפרויקט שנקרא כתיבה. ולכן אדם(השם) זה נפלא ם:
כל הכבוד הנואש, אני שמח שאתה נהנה ומי שמקדיש זמן לקרוא ולהגיב נותן כוח לכותבים ם: והאמת שבקטע שלי ניסיתי להדגים משהו ומרוב התגובות הטובות שכחתי שפרסמתי את זה בגלל זה Xd זה היה נפלא[/QUOTE]
מה ניסית להדגים?
טוב, באמת שרואים שהקדשת לזה זמן והשקעת, הקטע הזה היה כתוב ברמה..
תודה D:
שאלה בקשר לנארוטו,ג'יראיה מזמן בצפרדעים,אורוצ'ימרו מזמן בנחשים,טסונדה גם יכולה לזמן משהו?
[quote=Death The Kid;1318890]שאלה בקשר לנארוטו,ג'יראיה מזמן בצפרדעים,אורוצ'ימרו מזמן בנחשים,טסונדה גם יכולה לזמן משהו?[/quote]
חלזונות, ראה את קרב הסאנינים.
שהוא בפרקים...?
[QUOTE=LordAbizi;1318891]חלזונות, ראה את קרב הסאנינים.[/QUOTE]
טכנית,יש חילזון אחד גדול אבל הוא יכול להיחשב כהמון חלזונות
[quote=Death The Kid;1318892]שהוא בפרקים...?[/quote]
נראה לי 90 ומשהו של נארוטו בלי שיפודן. לא זוכר מספרים מדוייקים.
אני ב-94,קאבוטו הפחיד את טסונדה עם דם,ג'יראיה לא יכול להילחם כמו שצריך וקבוטו זימן בעזרת אורו נחש בינוני,זה?
עריכה:
שני נחשים או נחש דו-ראשי,לא בטוח
[quote=Death The Kid;1318895]אני ב-94,קאבוטו הפחיד את טסונדה עם דם,ג'יראיה לא יכול להילחם כמו שצריך וקבוטו זימן בעזרת אורו נחש בינוני,זה?
עריכה:
שני נחשים או נחש דו-ראשי,לא בטוח[/quote]
יש לך עוד פרק או שניים נראה לי.
אוקיי תודה
כן, חלזונות.
עריכה: הגבתי מאוחר מדי כנראה.. Lol
מחשב דפוק.