הפכתי קלפי ואנגארד לקלפי יוגי הו
Printable View
הפכתי קלפי ואנגארד לקלפי יוגי הו
[quote=accelerator;1321377]חחח התחלתי לקרוא מצ'אפטר 100 ככה מלפני בערך חודשיים ועכשיו אני עומר לסיים את הארק של הפוסט מלחמה(צ'אפטר 589 נראלי) דראגון כזה אדיר!! אבל בעיקר מרקו p:
ויש גם חנות פה בארץ שמוכרת ווליומים אז קראתי את ווליום 59 זה באמת עדיף מלקרוא במחשב ועדיף גם על לראות תאנימה עצמה לפי דעתי[/quote]
איזו חנות?
אולי אני אקנה..
שתי שאלות:
מי זה אודה ומה זה מאנגקה?
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321380]איזו חנות?
אולי אני אקנה..[/QUOTE]
תגיב תחרות שלך,הגבתי!
ולכולם:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49688[/url]
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1321381]שתי שאלות:
מי זה אודה ומה זה מאנגקה?[/quote]
אודה זה הגאון שיצר והמנגקה של וואן פיס
מנגקה זה האחד שמצייר ומייצר את המנגה
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1321381]שתי שאלות:
מי זה אודה ומה זה מאנגקה?[/QUOTE]
מאנגקה זה אחד שכותב ומצייר מאנגות אודה(אחד המאנגקות הכי טובים, כנראה הכי טוב) הוא המאנגקה של וואן פיס
איתי-קוראים לחנות קומיקאזה זה חנות של קומיקס והכל אבל הם מוכרים מנגות וכל מיני דברים
עוד סיפור :oing:?
[quote=accelerator;1321377]חחח התחלתי לקרוא מצ'אפטר 100 ככה מלפני בערך חודשיים ועכשיו אני עומר לסיים את הארק של הפוסט מלחמה(צ'אפטר 589 נראלי) דראגון כזה אדיר!! אבל בעיקר מרקו p:
ויש גם חנות פה בארץ שמוכרת ווליומים אז קראתי את ווליום 59 זה באמת עדיף מלקרוא במחשב ועדיף גם על לראות תאנימה עצמה לפי דעתי[/quote]
רגע לא קראת ראית OP עד הפרק 100? ם0
ואתה צודק, יש לי 14 - ווליומים כל סאגת איסט בלו + 2 שאבונדי ואין להשוות קצה של השוואה קריאה במחשב לבמציאות
[QUOTE=Death The Kid;1321385]עוד סיפור :oing:?[/QUOTE]
כן
שיט! אני לא יכול לשנות כינוי כי שכחתי את הסיסמה שלי!
ארנב- תתפוס את הגזר!
התכלנו!
[QUOTE=Amitlv;1321389]ארנב- תתפוס את הגזר!
התכלנו![/QUOTE]
באשכול של זה!
[QUOTE=Blackbeard;1321386]רגע לא קראת ראית OP עד הפרק 100? ם0
ואתה צודק, יש לי 14 - ווליומים כל סאגת איסט בלו + 2 שאבונדי ואין להשוות קצה של השוואה קריאה במחשב לבמציאות[/QUOTE]
חחחח לא עד פרק 100 עד צ'אפטר 100 מאיפה שהסדרה הפסיקה בארץ(כן אני יודע שזה דפוק אבל אני לא סובל לראות\לקרוא פעמיים מה אני יעשה) אבל רפרפתי קצת בסאגת איסט בלו בכל זאת בגלל romance down והבדלים אחרים שאני מניח שהיו
מעניין מתי מאסטר ליאון יבין שהוא צריך לנשוך מישהו ולשלוח לי בה"פ מי זה.
מה קורה