-
[quote=LordAbizi;1323768]כמות חברי הצוות שתהיה לך תהיה בדיוק זאתי שקבעת בטופס ההרשמה.
אולי מה שכן, אני צריך לכתוב שאם יש פחות מ-5 חברי צוות פרט לשחקן, אז בכל שלב במשחק ניתן להוסיף עוד מיני-טופס, והתקפות שלו תלויה בשיקולים שלי...[/quote]
טוב נראה כבר במהלך המשחק איך אני יסתדר עם 2 חברי צוות ובהתאם נוסיף עוד חברי צוות.
-
I'm sexy and I know that.
-
[quote=Mr.Pizza;1323771]I'm sexy and I know that.[/quote]
גיל ((:
עוד בחור נוסטלגי.
-
-
[quote=Pooh;1323774]בוקר טוב... מה קורה?[/quote]
בסדר מה איתך ?
-
אביזי, תשמור לי מקום.
ובלי קשר-
אני עוד מעט שולח את הטופס ויש שם דברים שאולי לא כל כך יסתדרו עם הסיפור, אבל אני לא בטוח, אז אם יש משהו כזה פשוט תעיר לי (בתוספת הסבר קל) ואני אתקן.
-
[QUOTE=The Sir;1323775]בסדר מה איתך ?[/QUOTE]
אחלה.. מחכה שאביזי יאשר לי את המ"ת חח
-
[quote=Pooh;1323777]אחלה.. מחכה שאביזי יאשר לי את המ"ת חח[/quote]
אני מעתיק את המ"ת מהמחברת שלי למחשב עכשיו, אחרי שאתמול כמעט סיימתי ואז זה נמחק בטעות>>
-
[QUOTE=The Sir;1323778]אני מעתיק את המ"ת מהמחברת שלי למחשב עכשיו, אחרי שאתמול כמעט סיימתי ואז זה נמחק בטעות>>[/QUOTE]
קרה לי בשנה שעברה לפני המגן בתנ"ך... העתקתי סיכום של 10 עמודים ממחברת למחשב והמחשב שלי החליט להתקע אחרי 6 עמודים שהעתקתי...
אמנם הוא איכשהו הצליח לשמור קצת אבל עדיין זה עצבן רצח
-
אביזי, לפרסם את מה שהספקתי בינתיים?
-
[quote=סת' קינגלר;1323776]אביזי, תשמור לי מקום.
ובלי קשר-
אני עוד מעט שולח את הטופס ויש שם דברים שאולי לא כל כך יסתדרו עם הסיפור, אבל אני לא בטוח, אז אם יש משהו כזה פשוט תעיר לי (בתוספת הסבר קל) ואני אתקן.[/quote]
גם אחרי שאני אכריז על The Sir ו-ACMilaneZi כרשומים עוד יהיו 3מקומות פנויים במשחק, אי לכך אין סיבה שתחשוש שלא יהיה לך מקום...
תפרס את הטופס שלך במשחק כשתסיים אותו. אם יש לך שאלות בנוגע לטופס, אתה יכול לשאול אותי בה"פ.
ואני כעת אפצח בפולחן בדיקת המשחקים היומי.
-
[quote=LordAbizi;1323781]גם אחרי שאני אכריז על The Sir ו-ACMilaneZi כרשומים עוד יהיו 3מקומות פנויים במשחק, אי לכך אין סיבה שתחשוש שלא יהיה לך מקום...
תפרס את הטופס שלך במשחק כשתסיים אותו. אם יש לך שאלות בנוגע לטופס, אתה יכול לשאול אותי בה"פ.
ואני כעת אפצח בפולחן בדיקת המשחקים היומי.[/quote]
אוקי אז אני אמהר עם ההעתקה.
-
יום שבת צניחה חופשית ב10 וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
תהנה, טוב אני צריך להגביר את הקצב.
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1323750]וואו ריטסוקה קון האגדי :O[/QUOTE]
וואו איזה טייטל קיבלתי! D: