-
אלון אתה דיברת בכל משחק שלנו בשפה זרה (לאחרים לפחות).. XS
[QUOTE=Veigar;1381073]14-6-11 ב-pvp עם מיס פיוצ'רן יכולתי להרוג יותר אם לא היו איתי Ksים :( ואם לא הייתי מנסה להרוג את הברון עם עוד אחד אולי היה לי 5 מוות[/QUOTE]
זה רק מוכיח שגארן הוא יותר מגניב ):
-
כן אבל.. חחחח לא חשוב >:
באסה שזיירה כבר לא בFW. היא הייתה הOP היחידה שאיתה קרעתי את שחר ועוד מישהו >:
nunu הוא OP עם האולטי, שיכול להוריד 3000+! העיקר עולה 450 חח.. תנסו אותו P=
-
[QUOTE=Ziggs;1381086]כן אבל.. חחחח לא חשוב >:
nunu הוא OP עם האולטי, שיכול להוריד 3000+! העיקר עולה 450 חח.. תנסו אותו P=[/QUOTE]
חרטא , לקחתי אולף ושיפדתי אותך
-
אם מדברים על נונו תנסו לננצח את הNUNU הזה:
[url]http://youtu.be/pTpQZ1zbigk?hd=1[/url]
-
[quote=Fizz;1381088]חרטא , לקחתי אולף ושיפדתי אותך[/quote]
כשהיית טוויץ' למרות כל הווארדים ניצחתי אותך.<<
[quote=Skarner;1381099]אם מדברים על נונו תנסו לננצח את הNUNU הזה:
[URL]http://youtu.be/pTpQZ1zbigk?hd=1[/URL][/quote]
חחחחחחח
-
בגלל הסרטונים שלו הוציאו את הסקין Nunu Bot לנונו XD
היו לו יותר סרטונים מעכשיו אבל החתול שלו מת במהלך ההכנה לסרט ה-10 אז הוא הפסיק אותם והעלה מחדש חלק מהסרטונים שלא כללו את החתול שלו
-
חח איזה משחק קטלני אלון ושחר. Ad Ap וAs..
Nunu עולה 450? יש אני יכול לקנות אותו (:
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה הסטטיסטיקה שאחרי הקרב (מספר-מספר-מספר)
-
סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק
-
[QUOTE=Ziggs;1381086]כן אבל.. חחחח לא חשוב >:
nunu הוא OP עם האולטי, שיכול להוריד 3000+! העיקר עולה 450 חח.. תנסו אותו P=[/QUOTE]
אל תזכיר אותה אני כל כך אוהב אותה
~אני וזיירה נלחמים ביחד שברקע שלומי שבת שר "אביא לך אבנים מהירח.. אתן לך אוצרות מלב הים.. מה רק שתרצי, מה שתבקשי, רק עם עודך.. עודך שלי"~
ו.. FAIL, נגמר השבוע החלומי >:
אוף זה מעצבן שאי אפשר אותה שוב, נשבעתי שאני יחסוך אליה, אבל לא יכולתי עד אז לשחק עם אש ואליסטר אז קניתי את גארן..
-
נראלי שלי הולך לקרות הדבר הזה עם מיס פורצ'ן
-
[QUOTE=אינפרינפ שולט;1381282]מישהו מוכן להסביר לי מה זה הסטטיסטיקה שאחרי הקרב (מספר-מספר-מספר)[/QUOTE]
השמאלי כמה הרגת , אחריו כמה מתת , אחריו אסיסטים , אחריו בילד וכסף , ובסוף כמה מיניונס
[QUOTE=Rider;1381289]סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק[/QUOTE]
זה מעצבן נכון , אבל זה מוציא את החשק לכמה דקות , ואתה חוזר נחוש יותר :D
-
[QUOTE=Rider;1381289]סעמק נמאס לי להתקע כל משחק עם קבוצה של נובים שלא יודעים אפילו לשחק 2-1-2 בהתחלה וישר מתחילים לשנות מקומות כי הם רוצים להשיג עוד הריגות ואז מתים אחרי זה ואתה צריך לסחוב הכל עליך ואז יוצא שמרוב עצבים כל משחק שני שלי אני עושה leave זה נמאס כבר! ברצינות שזה מוציא תחשק לשחק[/QUOTE]
XD וכולם צועקים לו בצ'אט (סתם דוגמא) "SIGNED MID" ויש שלושה בbot עד סוף המשחק כי הוא לא הולך אל הmid חח
ואז תמיד מישהו אחר צריך ללכת לשם..
-
אני היחיד שפתאום יש לו שגיאה שהוא נכנס למשחק?
-_-
-
[IMG]http://up351.siz.co.il/up2/zmqnr2mzmm1m.png[/IMG]
חחחחחחחחחחחחחחחחח היינו קבוצת טרול ונצחנו!